Last news in Fakti

16 Март, 2019 18:21 3 791 27

Бареков: Джамбазки изцяло обслужва ДПС!

  • николай бареков-
  • джамбазки-
  • дпс-
  • терор

Евродепутат дава една еврозаплата, ако се намери гражданин, който успее да намери диплома на господин Джамбазки

Бареков: Джамбазки изцяло обслужва ДПС! - 1

"Велизар Енчев се свърза с мен и ме попита дали имам повече информация дали Джамбазки въобще притежава диплома за завършено висше образование. Искам да кажа, че в ЕП всеки може да стане евродепутат, ако премине изборната бариера. Оттам насетне, ЕП няма никакви изисквания към пол, образование. Има хора с няколко професорски степени, има и хора, които нямат образование. Джамбазки не е длъжен за разлика от мен да обяви своя образователен ценз. Затова не го е направил. Няма и CV.", това заяви евродепутатът Николай Бареков в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. на живо по телевизия Евроком.

Проверка на Байрактаров показала, че Джамбазки има трудов стаж, който не изисква образователен ценз, като общински съветник от ГЕРБ. Недопустимо е един стар ерген като Джамбазки да се подиграва в разни интервюта с "шекспировият английски на Бареков" и каква заплаха бил той за българските деца, при положение, че Бареков е баща на четирима сина.

Преди предаването, в личния си фейсбук профил, Николай Бареков обяви, че дава една еврозаплата, ако се намери гражданин, който успее да намери диплома на господин Джамбазки. Ако той самия представи своята диплома, ще получи тази заплата.

Бареков иска да помогне на колегата си, защото все още носи отговорност за него в Европейския парламент.

Европейският консерватор Ян Захрадил ще бъде официален гост на конгреса, чийто домакин е Николай Бареков. Този конгрес ще се проведе на 22 март, в зала 6 на НДК, а провалената пародия на Ангел Джамбазки, който причислява себе си към консервативното семейство и организира импровизирани конференциики от името на АКРЕ, няма нищо общо с официалното събитие.

Бареков запита кой плаща за тези фалшиви конференции на Ангел Джамбазки и медиите, които тиражират фалшивата новина не се ли интересуват откъде са средствата за организиране на такова събитие.

"Не се ли интересуват медиите, които водят мащабна кампания в реклама на Джамбазки, че има възможност парите, с които той разполага и им плаща, да са от кражба на българско гражданство, от паспортите, продавани под надзора на Каракачанов?', попита евродепутатът.

По темата "Русия" Бареков коментира:

"За Русия участвах в дебатите, защото отговарям за връзките на ЕП с Русия. За жалост в ЕП е пълно с популисти и прости хора, които не знаят какъв е техния национален интерес."

"Има една партия, която зове себе си "русофилска партия" - ДПС. Също така има още няколко депутати, които се обявяват за русофили в ЕП. Странно, но един от тях е господин Джамбазки. Той служи на господин Каракачанов, който купува американските F16, но се обявява за някакъв вид представител на русофилите в ЕП.

Относно резолюцията, която прие ЕП е за налагането на нов тип санкции срещу Русия: Препоръчва се спирането на Северен поток 2, което пряко засяга България." заяви евродепутатът.

Бареков сподели, че Ангел Джамбазки е гласувал в ЕП не просто срещу падането на санкциите срещу Русия, но той не е гласувал за влизането и действието на "Закона Магнитски" на територията на Русия. Това е един преход, който обслужва една теза на лидера на ББЦ - националните санкции срещу Русия, да бъдат подменени с персонални такива. Това автоматично означава, че бизнес територията Русия, ще бъде отворена в някаква степен.

ДПС са гласували "За" подкрепяването на връзките на ЕС с Русия и по този начин затварят вратата Турски поток -продължение като български, с което означава, че ДПС отгоре удря тежко по Бойко Борисов и по ГЕРБ. Това от своя страна съвпада с двойствената игра на Марешки тази седмица, който като напълно зависим от съд, от прокуратура, както знаем, изигра някакъв театрален етюд, очевидно мотивиран от ДПС. Това стана в един и същи ден, сподели Николай Бареков.

Защо Джамбазки е гласувал грешно? Като гласува против, Джамбазки се опитва да затвори вратата към прехода от национални към персонални санкции спрямо Русия.

"Аз нямаше как да гласувам нито "За" нито "Против", затова гласувах "Въздържал се". Това е позиция да не гласуваш срещу Русия напук. Това е позиция към цялата тази нелепа всеобхватност на тази резолюция.", констатира Бареков.

"Аз понеже имам и друга работа, освен да стоя и да гласувам в ЕП и имах съвсем друга посока на пътуване, не успях да участвам в гласуването за Турция.", каза Бареков.

Евродепутатът бе категоричен, че това гласуване е разделило европейските националисти. Най- твърдите националисти са гласували против тази резолюция, която отнема европейските перспективи пред Турция и спира преговорите.

"Как можеш да промениш Турция, като ѝ затваряш вратата и я оставяш в лапите на Ердоган?", запита Бареков.

Тези начело с Джамбазки, които сега ще обикалят по студията и ще се бият в гърдите как са затворили пътя на Турция, как са изхвърлили Турция от ЕС, дават ли си сметка, че 2 милиона бежанци стоят още на територията на Турция и че Ердоган във всеки един момент може да ги насочи насам? Дори Кипър гласува за европейската перспектива на Турция, заяви лидерът на ББЦ.

Във връзка със злощастните събития около атентата в Нова Зеландия, Бареков сподели мнение, че това е крайна проява на това, което ние в България все още не можем да осмислим. За нас политическото говорене на тема "заплаха от ислямски радикализъм" се свежда до това да отпуснем на мюфтиите 8 милиона, за да си платят задълженията към НАП и прословутото изказване на господин Борисов, че на всеки ъгъл в България се продават дюнери.

Консерваторът опроверга примера на Борисов, като вметна, че В Крайстчърч има две джамии и това не спаси хората от радикален тероризъм, независимо той с какво лице е.

Много трезвомислещи мюсюлмани се противопоставиха, защото прозряха какъв мръснишки заговор се целеше чрез опрощаването на тези дългове.

"Терористът от е едно момче под 30 години, което е фитнес инструктор по професия. Един фитнес инструктор не може да си позволи едномесечна екскурзия из половин Европа с наета кола и тези оръжия. Някой е финансирал това. Не изключвам възможността някое разузнаване на радикално ислямско крило да е участвало в инспирацията на този атентат.", сподели подозрения Бареков.

Това, което Джамбазки прави в българската политика, много наподобява деянието на атентатора в Крайстчърч. На практика с говоренето си на тема национализъм, Джамбазки изцяло обслужва ДПС!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОФФФ

    46 3 Отговор
    ТАЗИ УПОТРЕБЕНА КАЛЪФКА ЗА ХОЙ ОЩЕ ЛИ МЪРДА ?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ангел Ангелов

    39 4 Отговор
    А ти кого обслужваш? И как не те е срам да носиш тиниска с лика на Левски? На теб ти отива единствено и само лайняна риза. джамбазки не искам да го коментирам. Малък и безполезен.........
  • 5 Random

    13 1 Отговор
    Да не сте забравиили само: https://fakti.bg/world/367118-barekov-otnovo-prepodava-po-angliiski
  • 6 име

    31 3 Отговор
    от статията разбирам , че Бареков е най-великият политик у нас. това така ли е ? не е .дудкът се взема за много силен , но след евроизборите ще изтрезнее.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 изчезни

    30 2 Отговор
    Мазен аналноподатлив Бюрек !
  • 9 Абе тая прос*иту*ка

    31 1 Отговор
    Още ли е там? Срам за България и българите
  • 10 коментар

    24 2 Отговор
    Дудука щял да дава пак еврозаплата за един какво си::))!Ами кога ще си дава 80% от еврозаплатата на бедните да гласуват за него да го правят евродепутат както им беше обещал?!Гаджето му м.май 2013г му казала да гледа на бедните като на камъни и да тъпче върху тях за да отиде на отсрещния бряг на реката, и така и направи Дудьо!!!После Дуди пи шампанско за 800 $ бутилката за здраве за бедните дето гласуваха за него!!!Къде са обещаните му всеки месец 80% еврозаплата за бедните??!Най-вероятно в банковата му сметка и в задния джоб на дънките му!!!
  • 11 Загрижен

    12 2 Отговор
    Всички партии обслужвате ДПС,докато вие се карате,те си играят игрите,а вие се дъните всеки божи ден,защото не сте единни,но те използват точно това и ви купуват на парче.Знаят кой ,колко струва,правите сеири и си мислите,че трупате рейтинг,но само си стягате по-яко примките около врата,а тия от ДПС са зад вас и чакат търпеливо,за да ви ритнат столчето,този момент наближава.
  • 12 Чоков

    21 4 Отговор
    Ако нямаше дпс нямаше да има Джамбаски Симеонов и Сидеров със дпс си правят пиара .
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мехмед

    11 1 Отговор
    Тарикат е Бареков като има глупаци които гласуват за крадливите политици ще ги гледаме и ръкопляскане за да сме по бедни. Франция да ни е за пример Демокрация не да чакаш
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Иво

    10 1 Отговор
    Бардаков, ТИ кого обслужваше, че нещо почнах да забравям - много взехте да се множите - обслужващите ?!

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Мангал

    8 0 Отговор
    Този наглец да покаже документи за доходите и имотите, преди да отиде в Брюксел да свири на флейта. А за гнома да не го мисли.Разликата няколко милиона напред за Учителя по английски.
  • 21 Отегчен

    4 0 Отговор
    Най-добре е двете евромекерета да си спретнат един дуел с фекалии .
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 коментар

    4 0 Отговор
    Ако не беше дпс и ббц нямаше да има бе Дудука!
  • 24 Илина

    6 1 Отговор
    Докога ще ни занимавате с този комплексар Бареков? И защо Джамбазки му е като трън в очите ? Всичките му приказки са толкова долни и гадни , и не осъзнава ли тоя тъпанар, че плюейки така срещу Джамбазки става още по противен.
  • 25 Хрис

    1 4 Отговор
    Хайде бе тарикати, Бареков Ви дава 5000 € ако намерите дипломата за висше образование на Джамбазки, а Вие го плюете!
  • 26 Хорхе

    2 0 Отговор
    Всеки си гледа интереса ,личния,а не общонационалния България да се развива!
  • 27 4oko

    0 0 Отговор
    How are you english man :)
    Rejoice over the voters you have before, this will not happen again ...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове