Last news in Fakti

1 Април, 2019 10:20 1 478 32

Мария Габриел: ГЕРБ ще спечели минимум 7 места на евровота

  • мария габриел-
  • евровот

Тя уточни, че не си е купила апартамент в чужбина, а живее под наем

Българският еврокомисар по цифрова икономика Мария Габриел беше издигната за водач на листата на ГЕРБ и СДС на предстоящите избори за Европейски парламент.

ГЕРБ ще спечели минимум 7 места на вота и ще има повече от всички останали", обяви пред бТВ Габриел.

Тя призова опонентите си от останалите политически сили да се обединят по важните теми за страната ни и Европейския съюз по време на предизборната кампания.

Когато била обявена за водач на листата на ГЕРБ и СДС тя почувствала признателност за доверието от премиера Бойко Борисов. Дава си сметка, че това е и голяма отговорност.

По темата за скандала с апартаментите на властта Мария Габриел коментира, че от ГЕРБ са поели отговорността си, както и самия Цветан Цветанов е поел своята отговорност, напускайки парламента и постовете си там. Тя уточни, че не си е купила апартамент в чужбина, а живее под наем, защото една от целите ѝ била всяка седмица да е в България.

Декларирала съм всичко, което имам, притежавам наследствен дял от къщата на родителите ми в Хаджидимово, каза още Габриел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 последен валс

    57 4 Отговор
    Дългошиестата чапла след два месеца ще пее друга песен ... същата която пя другарката Цачева след президентските избори
  • 2 възмутен

    51 4 Отговор
    Декларирала била .. а с общинския апартамент в София, който години ползваш без основания, какво стана?
  • 3 Давид

    49 2 Отговор
    Мария Габриел , Кристалина Георгиева , Соломон Паси , Елена Петрова , Ева Майдел , Бойко Борисов , Цветан Цветанов . Всички те работят за международната банда . За жълти стотинки продават и предават родината си на еврейската хунта .
  • 4 Ба си

    49 2 Отговор
    В ГЕРБ една хубава жена ли няма, само човки с пилешки мозъци пласира тоя Боко ... е няма да я бъде и с тая "убавица". 7 места през крив макарон!
  • 5 Смърт

    34 3 Отговор
    Гоцеделчевска помакиня
  • 6 Таз е

    33 3 Отговор
    За сметището. Да я рециклират заедно с костюма който носи.
  • 7 onq s konq

    3 34 Отговор
    Без съмнение ГЕРБ ще спечелят убедителна победа,за което обективно ще спомогне ИЗДЪРПВАНЕТО НА ЗНАЧИТЕЛЕН БРОЙ БЕСЕПАРСКИ ГЛАСОВЕ от "Коалиция за България" на АБВ.Нинова отлично го знае това и точно по тая причина яростно скочи на Първанов,наричайки действията му "Падение".

    Коментиран от #10

  • 8 654

    28 2 Отговор
    Тоя урунгел я пратиха в Брюксел да работи а не да си търси мъж то верно че такъв крокодил тука никой неиска ама все пак отиде да работи

    Коментиран от #12

  • 9 Аре ба

    23 2 Отговор
    Интересно, ако не са 7 ще се откаже ли или пак ще ламти за комисар. Верността
    до гроб се цени повече от всичко.

    Коментиран от #13

  • 10 смешник

    19 2 Отговор

    До коментар #7 от "onq s konq":

    Трай коньо за зелена трева!

    Коментиран от #14

  • 11 Давид

    24 3 Отговор
    Интересен момент ще е ако на власт дойде човек , който ще ни изведе от Евросъюза и НАТО и се включим само икономически към евразийския такъв . Огромен руски и китайски пазар .
  • 12 Какво работи?

    19 2 Отговор

    До коментар #8 от "654":

    Гледа интересите на врага. Вселява фалшиви новини в медииното пространство. Прави някой орал от време на време на някой евродепутат и това е. Взима си паричките. И после се чудим ние народа от де ни е дошло.
  • 13 Мордекай

    4 16 Отговор

    До коментар #9 от "Аре ба":

    ГЕРБ ще минимум с 8 при тая куца опозиция , която даже и не ходи на работа , простиии , простиии и много прости , начело с преватизаторката курнела и перачката офшорака милиончева
  • 14 onq s konq

    2 15 Отговор

    До коментар #10 от "смешник":

    ТРАДИЦИОННО излизам прав във всички мои предвиждания както за вътрешната,така и за външната политика,но ВИЕ попурчета предвидливо си сменяте никовете/нещо повече-изобщо ги нямате даже/ и няма как да ви натрия сополивите носленца.Апропо Зелената трева изобщо не ме влече и предпочитам филе "Елена" с бяло "Треминер".

    Коментиран от #28

  • 15 Дядо Грую

    22 1 Отговор
    Герб да гният в ада!
  • 16 Kasapina

    21 2 Отговор
    ГЕРБ е бита карта тего знаят.
  • 17 Герб-симпатизант

    17 1 Отговор
    А дали сина и има български паспорт и знае ли майчиния си език, риторичен въпрос а ??? Няма да гласувам за емигранти- безродници продали род и родина за пари
  • 18 Трън

    19 1 Отговор
    Преди 30г България изнасяше зарзават за Европа, сега изнася крокодили.
  • 19 Варна

    20 1 Отговор
    Имаме си комисар по цифровизацията, обаче ГЕРБ не иска електронно гласуване... - Изводите оставам на Вас!
  • 20 FOW

    17 1 Отговор
    Г-жо Габриел, вие какво предлагате-да гласуваме за лилито павлова ???
    Не мерси, или пък пак цвъки да продължи да е политик????
    Не мерси. Или с лека ръка да пренебрегнем опрощаването на милионите на мюфтийството и циганската престъпност да взема нови върхове. НЕ МЕРСИ
  • 21 мислещ

    15 1 Отговор
    Не случайно гербавите търсът подкрепа от СДС- "ПАРТИЯ", КОЯТО НАРОДА ОТХВЪРЛИ СЪС ЗВУЧЕН ШАМАР. Последно време разбраха че са бита карта. Няма да могат да ги спасят нито т.нар патриоти (те са ПАТРИОТАРИ- Българопродажници) нито фурнаджийските лопати от воля и всякакви НПО-та.
  • 22 РЕАЛНО

    16 1 Отговор
    БСП била управлявала със ДПС. а ГЕРБ с кого управлява???
    разбира се че с ДПС- тези милиони не случайно се опрощават.
    ами това ли ще е и за в бъдеще "борбата" с циганската престъпност???
    Но да не забравяме и костов и това как му се носят едни 25000 всеки месец и то не само на него
  • 23 Сватбаря

    16 1 Отговор
    Евро депутати на България с фамилии Габрием и Майдел показват, че България в ЕС е в ролята на булката.
    Щом един човек се срамува от българската си фамилия как може изобщо нормална политическа партия да го издигне за депутат. Срам и позор

    Коментиран от #24

  • 24 Све

    14 0 Отговор

    До коментар #23 от "Сватбаря":

    ГЕРБ е партия, сътворена от 2 чужди фондации - незаконно според конституцията. АКО ИМАШЕ ОБРАЗОВАНИ В ПАРЛАМЕНТА.... В БОСТАНА...... В СТАДОТО.....
  • 25 Горо

    14 0 Отговор
    Това момиченце, чийто пол по-скоро клони към третия според нейната любима Истанбулска конвенция, е толкова арогантно и самоуверено да твърди, че ГЕРБ щели да спечелят минимум 7 места на евровота! От поне малко уважение към избирателя поне такова твърдение е неуместно и отблъскващо. Ето защо избирателят трябва да направи точно обратното - да прати нафуканите партийни отрочета на селския хитрец Борисов на бунището на историята! Представете си да твърде такова нещо Марийка от Гоце Делчев кой е всъщност нейният вдъхновител и гарант, че това изявление може да има реално покритие, чрез поредно фалшифициране на изборите - злият гений на българска демокрация Цветан Цветанов - МИСТЪР АПАРТАМЕНТ€
  • 26 Adolf

    10 0 Отговор
    смърт за греб!
  • 27 шабес гой

    11 0 Отговор
    Миме ! Именно,защото си водач на листата ще загубите минимум 1-2 места. Габриел- бе каква е тази чифутска фамиия?
  • 28 Mango number five

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    То ако небяха заблудените овце да глауват за патриотите, ГЕРБ и правителство нямаше да могат да направят. Истината е, че електората на ГЕРБ се топи. А избирателите на патриотите в по голямата си част припознават БСП отново.И традиционно Доган пренасочва гласове по време на всички евроизбори до сега. Така че ще е интересно.
  • 29 Ха ха ха

    3 0 Отговор
    Много си повярва тая проста метла. Аз лично мисля че ще се борите за 12 депутата но ще вземете 4-5.
  • 30 ДОКО

    1 0 Отговор
    ПАРТИЯ ГЕРБ НЕ САМО ЩЕ СПЕЧЕЛИ 7 МЕСТА В ЕВРОГЛУПОСТТА НО И ЩЕ СПЕЧЕЛИ И 15 АПАРТАМЕНТА В ЗЛАТЕН ВЕК ОПИ ГАРАНТИРАНО ОТ БАБА ВАНГА..
  • 31 БЪЛГАРИН

    1 0 Отговор
    Не казвай хоп докато не прескочиш
  • 32 Uflaf

    0 0 Отговор
    Толкова пари са натъпкали в банки и бизнеси ,че спокойно могат да живеят и три живота на хотел 5 звездички. Това не е новина , а на бюлетинките ще получите точно 7 нарисувани краставици с два висящи домата в единия край. Трябва да се сложи край на всякаква партийна олигархия и да не се избират никакви боклуци робовладелци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове