Last news in Fakti

5 Май, 2019 17:45 1 547 32

Румен Гечев: Искаме и работим за социална справедливост

  • румен гечев-
  • бсп-
  • евроизбори

От БСП сме единствените, които обсъдиха своите идеи с българския народ

Румен Гечев: Искаме и работим за социална справедливост - 1

Решението на българските проблеми минава през решенията на европейската политика. Искаме повече Европа в България, но не сме съгласни някои европейски страни да си измиват ръцете с нас. Това заяви кандидатът за евродепутат от листата на „БСП за България“ проф. Румен Гечев на тържеството по повод 100-годишнината от създаването на организацията на БСП в град Сливница.

Цитиран от пресцентъра на БСП, той добави, че социалистите не искат правителство, което да изпълнява нареждания в ущърб на българския народ, а такова, което да защитава българските национални интереси- както го правят Унгария, Чехия, Полша, Румъния и много други.

„БСП имаме своята „Визия за Европа“, в която представяме конкретни решения за промени в европейските политики. Ние сме единствените, които обсъдиха своите документи – „Визия за България“ и „Визия за Европа“ с българския народ. Затова е важно, на 26-и май, всички да подкрепим „БСП за България“. Важно е, защото искаме и работим за социална справедливост и защитаваме интересите на българския народ“, заключи проф. Румен Гечев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кубадински

    32 5 Отговор
    Хахаха вицът на деня
  • 2 Meganoob BG

    23 4 Отговор
    Бойците за социална справедливост излязоха от мода преди 10 години. Омръзна ни от дебели женки със розови коси и призиви да уважаваме различните дори ако е против волята ни.
  • 3 Швейцареца

    36 2 Отговор
    Георги Гергов може да го ползвате за лице на социалната справедливост в България :)
  • 4 Опа а а , кокичета през Май !?

    24 2 Отговор
    Дзурлю ! Прост пък му се Е/Е ! И той иска да въти българската КОЗА НОСТРА !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 социална справедливост

    25 5 Отговор
    За каква социална справедливост може да става дума в партия, която се ръководи от милионери (както и в онази и милиционерите). Гергов само Борисов му подари 41 милиони от нашия джоб. Това как да го разбираме? Като социална справедливост? Или Станишев, който след края на тройната коалиция си купи в Драгалевци къща по 2000 евро квадрата? Или Нинова, която приватизирала нещо си за 30 милиона? Нещо не му се вижда нещо края на социалната справедливост. Едри буржоа ръководят партията на наемния труд? Не съм чел визията ви, но от цитирани неща в нея тръпки ме побиват. Да вземем от тези, които са се учили и имат що-годе малко по-висок доход и да дадем на мързеливите и неграмотните? Това не знам кого привлича? Хора, гласувайте за малките партии извън парламента (без АБВ).
  • 7 Ханко от село Осеня

    27 4 Отговор
    Точно ти ли ще говориш за социална политика , ти утрепа социалната политика ти и другите катили от компартията
  • 8 Само питам

    29 4 Отговор
    Дали има все още дебили, които да вярват, че БСП е социалистическа партия, която се бори са справедливост и солидарнст?
  • 9 Т-34

    25 2 Отговор
    Царя на плановата икономика пак ще се пробва. Не сме те забравили колко мозък ръсеше.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Реалист

    24 4 Отговор
    Малоумника който докара 1 долар = 3000 лева. Изчезвай бездарник! Измислените ни професори заедно с "дебила"...
  • 12 До червените дебили

    15 2 Отговор
    Голямо крадене ще падне пак
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Марони

    18 2 Отговор
    Икономическата мисъл на този"професор"е по-разрушителна от бомба!Точно когато беше министър измамиха народа с масовата приватизация,докара хиперинфлация и хората ги изгониха с камъни,Виденов и компания!Защо тях не вкарат в затвора?Все има за какво.Вместо нагло да дават акъл.
  • 16 Хенрих Сенкевич

    5 0 Отговор
    "Стас и Нели" Стас учи черния Кали на добро и лошо.
    - Кали кое е добро?
    - Когато Кали открадне крава е добро.
    !!! - А кое е лошо?
    - Когато на Кали му откраднат кравата.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Николай

    19 2 Отговор
    Точно този крадец да защитава националните интереси не ми звучи добре.
  • 19 Тръмп

    13 2 Отговор
    Този е Визията за грабеж и Виденовата зима,олицетворение на злото и лъжата!!!;):):)Огън да го гори през устата!!!;):):)
  • 20 РЕАЛИСТ

    11 0 Отговор
    Социалната справедливост е много хубаво нещо, но не всеки може да си построи ТРИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ НА морето.
  • 21 Полу - защитник

    3 0 Отговор
    Трябва да напишат и "Визия за космоса", защото и извън земни имат желание да гласуват за тях.
  • 22 Големия Хур

    12 0 Отговор
    Изкючително противна лакейска, мазна, лъхаща неприязън комунистическа глава
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 До червените дебили

    7 0 Отговор
    Ето вижте кой ще управлява ако пак ги изберете Този боклук фалира държавата и мястото му е в затвора
  • 25 Николай

    4 0 Отговор
    ЗАЩО МАЯ МАНОЛОВА НЕ ОТИДЕ НА СЪД ПРОВОКИРАЙКИ СЪЗНАТЕЛНО АФЕРАТА „КОСТИНБРОД“!
  • 26 Николай

    4 0 Отговор
    Замерваната с домати и яйца „народна любимка“ Мая Манолова трябва да получи 8 години затвор затова, че преднамерено излъга и набеди Борисов за бюлетините в Костинброд, което прокуратурата отхвърли.А героят е Цацаров, който използва това и провали изборите.
    Всевластната Прокуратура начело с Цацаров, който публично обяви, че “ отчет не дължи никому“ месеци наред влачиха делото „Костинбродски бюлетини“. Накрая признаха, че обвиненията на Мая Манолова и Николай Бареков, че отпечатаните там изборни бюлетини са с цел фалшифициране на изборите от Бойко Борисов и ГЕРБ не отговарят на истината. Цацаров не посмя да признае, че това е УМИШЛЕНА ЛЪЖА!
  • 27 Николай

    6 0 Отговор
    КОЙ Е РУМЕН ГЕЧЕВ – ИКОНОМИЧЕСКИЯТ И ФИНАНСОВ „КОРИФЕЙ“ НА БСП
    След подробно негласно изучаване, преподавателят във ВИИ „Карл Маркс“ Румен Гечев е определен от разузнаването като подходящ за агент. И през април 1987 г. в кафе „Феята” на бул. „Ленин“ – сега бул. „Цариградско шосе”, с Гечев се среща оперативен работник (ОР) на ПГУ ДС , който още на първата среща го вербува за агент. По време на вербовъчната беседа, на въпрос на ОР дали е готов да сътрудничи на ДС Гечев веднага отговоря: „Сътрудничеството с нашите органи е дълг на всеки гражданин и че той е съгласен да съдейства, стига това да е по неговите възможности”.
    Това е записал ОР на ПГУ ДС в докладната си за проведената вербовка. Псевдонимът на Гечев е „ЕКОНОМОВ“.
  • 28 Николай

    4 0 Отговор
    През есента на 1987 г. с негласното съдействие на ПГУ – ДС, Гечев „спечелва“ 9 – месечна специализация в САЩ по линия на фондация „Фулбрайт”. Преминава специална подготовка за работа като агент в САЩ, където е предаден на връзка и ръководство от американската резидентура. Архивните документи на ПГУ ДС разкриват, че в САЩ му е поставена „задача” да разработва научният си ръководител M. Wizam. Гечев е изпращан на „специализация“ и в други американски университети.
  • 29 Николай

    5 0 Отговор
    Първите години на прехода е времето, през което управителите на БНБ Драгневски и особено Тодор Вълчев – дългогодишни агенти на ДС са издали повечето лицензи на частните банки и са разрешили те да бъдат щедро финансирани от държавните банки, без да се упражнява някакъв контрол.
    Висшата партийна номенклатура със съдействието на ДС вкара в ръководството на частните банки доверени лица, много от тях служители или агенти на ДС, които бързо започват безконтролно да източват отпуснатите им държавни кредити.
    Сумата на раздадените „лоши кредити“, които държавните банки знаеха, че никога няма да си приберат, в края на 1995 година достигнаха до огромната сума от 342,7 милиарда лева. Отпускането на кредити продължи и през 1996 г., а скоро след това частните банки започнаха да фалират една след друга.
    Така бяха ограбени не само парите на държавата и на държавните предприятия, депозирани уж в сигурните държавни банки, но и скромните спестявания на хилядите българи, които напразно чакаха пред банките.
  • 30 Николай

    4 0 Отговор
    Няма да поствам повече защото тоя юнак така се преплел във всички измами които са извършвани от партията майка когато е управлявала държавата, че няма да ми стигне месец.
  • 31 Безпартиен

    4 0 Отговор
    Баш пък комунистите са за справедливост. Особено Е.Йончева, коят гушна от КТБ 3 мил.лева. Особено съшо и К.Нинова, купила 49% от Техноимпекс, Р.Овчаров от енергината мафия и казващия тези лъжливи слова Р.Гечев от мафиотската група на Жан
  • 32 иво

    0 0 Отговор
    Този защо го коментирате .По какво е професор а да по икономика така оправи Българската икономика че тя започна да плаче.Сега гоизберете задаоправи и икономиката на ЕС.Жална им майка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове