Last news in Fakti

11 Май, 2019 17:51 10 296 61

Голямата заплаха за ГЕРБ са пенсионерите

  • кольо колев-
  • бсп-
  • герб

Големият им шанс - протестният вот да се разпръсне

Голямата заплаха за ГЕРБ са пенсионерите - 1

Голямата заплаха за ГЕРБ на изборите за Европейски парламент са пенсионерите, големият им шанс - протестният вот да се размие, посочи социологът Кольо Колев (Медиана), който коментира тази сутрин пред БНТ последното проучване на агенцията.

То показва отвращението на хората към "мръсния" начин, по който се води кампанията. Само преди месец 51% от тях са смятали изборите за важни и затова са имали нагласата да гласуват. Днес те са се стопили до 38% от имащите право на глас.

Това е резултат от прегряването, от политическата пропаганда, наблюдава се известна умора - коментира Колев, според когото всеки нов гейт или скандал може да взриви относителното спокойствие и да предизвика изненади в резултатите.

Картината сега е следната: БСП - 31.9%; ГЕРБ-СДС - 29.9%; ДПС - 10.7%; Воля - 4.9%; ВМРО - 4.7%; НФСБ - 3.9%; Коалиция за България - 3.8%; ДСБ - 3.4%. За евродепутат са нужни 5.89% (процентът зависи от броя на гласувалите и действителните бюлетини) или 110 хил. гласа по сегашните сметки. И все пак поне десетина партии и коалиции имат шанс, защото огромен процент - 26% сега - искат да гласуват, но още не са решили кого да подкрепят. Това са 1 млн. избиратели.

"Всяко люшване в една или друга посока може да изстреля дори втородивизионна партия в челото" - каза Колев. Според него "всеки скандал, всяко стъпване накриво може да взриви" обстановката.

Фактът, че за месец дистанцията между ГЕРБ и БСП се е увеличила с процент и половина и е стигнала 2% вещае още ожесточена битка, дори след "Апартаментгейт". След него, впрочем, социолозите наблюдаваха силно разколебаване в редиците на избирателите на ГЕРБ.

"Бяха като боксьор, който е получил тежък удар, в нокдаун: "Ще гласувам, няма да гласувам". Сега нещата не са такива, гербаджиите не са такива. Строили са се: "Не, ще защитим нашите", описа ситуацията Колев.

Защо, според социолога, пенсионерите са заплаха за ГЕРБ?

ГЕРБ има много сериозен проблем и това са пенсионерите - категоричен е Колев. Смята, че ако гласуват само те, съотношението в резултата между БСП и ГЕРБ ще е 5:1.

Ако гласуваше само администрацията, ГЕРБ категорично щеше да победи - казва той, но изборите ще бъдат на третия ден от почивните дни и ще гласуват повече тези, които си остават вкъщи. Избирателите на ГЕРБ са малко по-заможни, но и малко по-мобилни. Тези, които ще пътуват, може би няма да успеят да гласуват. А за пенсионерите една от малкото възможности за социална изява е именно гласуването. Те няма да пътуват - категорично закрепостени са заради условията, при които живеят.

"Още две седмици и ще видим. Мисля, че пенсионерите този път ще кажат своята тежка дума. Твърде дълго бяха държани настрана от реалния живот."

Управляващите виждат надежда във възможността протестният вот да се размие, казва Колев. Ако гласовете се пръснат и не отидат при основния им политически опонент - БСП, те ще имат шанс.

Засега социолозите не виждат и консолидация около някоя личност при преференциалното гласуване. Абсолютно разнопосочни са нагласите, констатира Колев. Няма някой, който да достига петте процента, необходими за пренареждане на листа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БКП ТВ HD

    60 21 Отговор
    БСП - 31.9%; ГЕРБ-СДС - 29.9%
  • 2 ПОЗНАВАЧ

    38 85 Отговор
    За кой ли път лъже бесепедерите придворния социолог, но те това искат, и за това си плащат. Ще говорим пак скоро, но тогава Кольо ще е неоткриваем :-)
  • 3 българин

    129 36 Отговор
    Трябва да се гласува, за който и да е, само не за шайката от ГЕРБ

    Коментиран от #7, #60, #61

  • 4 Stelata

    46 25 Отговор
    Да гласувам за некво говеда да сучат по20 бона заплата трява да ми е испила чавка акъла хаха.
  • 5 дядоЯго

    40 54 Отговор
    Нужно е веднага държавната пенсионна система да бъде реформирана на солидарен принцип-всички пенсионери с еднакви пенсии ! Щом взимаш голяма заплата ще си отделяш сам за допълнителна пенсия в частен фонд ! Никакви пенсии за работещите пенсионери! Щом работят -само заплата !

    Коментиран от #53, #55

  • 6 КОЙ

    35 40 Отговор
    Беше червения Кънчо. Този или другия. Но и двамата са червени и червиви.
  • 7 БСП ДПС Евророма

    38 54 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    А за шайката от БСП може ли, за любовта между БСП и ДПС, скрепена с целувки на Орлов мост?

    Коментиран от #16

  • 8 Разбира

    89 18 Отговор
    се,че пенсионерите са заплаха за ГЕРБ.Нищо,че са евроизбори ГЕРБ остави пенсионерите с 200 лв пенсии с 35_40 години стаж.Ееее това не се прощава.И те са най-- многобройното съсловие Всички ще гласуват за БСП.Една от най-- големите грешки на Борисов

    Коментиран от #39, #43, #59

  • 9 :-))))

    49 15 Отговор
    :-))) Вярвяйте си, че нещо зависи от - пусни 1 хвърчащо листче.
    Питайте направо американският посланник кой са избрали да спечели изборите, и печелившият с колко процента бие. :-))) Изборите ще са чесни, като в Куба през 33 год.
  • 10 Булшитс

    74 19 Отговор
    Ще има разплакани гербери след евро вота

    Коментиран от #18

  • 11 еее

    57 16 Отговор
    Е, че тоя откри топлата вода !? Той Боко това си го знае отдавна и затова се чуди, как по бързо да ги редуцира и приключи българските пенсионери !
  • 12 антирадевист

    25 43 Отговор
    Най-гадните са военните дето хем на 45 уж вече стават пенционери хем драпат да правят преврати, разстрел за такива, никъв милост.
  • 13 488

    68 8 Отговор
    Някой забеляза ли репликите? - "Ако гласуваше само администрацията, ГЕРБ категорично щеше да победи" и "Избирателите на ГЕРБ са малко по-заможни" ... - Аз по- добро определение за угоените пиявици от държавният апарат не бих избрал.
  • 14 ПЕНСИОНЕР ИЗМЪЧЕН

    69 17 Отговор
    ПОДИГРАВАТ СЕ С НАС !!!
    ПРЕСТЪПНА ГЕРБЕРСКА ШАЙКА !!!

    Коментиран от #40

  • 15 Народа ви мрази

    64 16 Отговор
    ГЕРБ-Лъжепатриоти -ДПС !!! Ние пенсионерите ви ненавиждаме !!!
  • 16 535

    60 13 Отговор

    До коментар #7 от "БСП ДПС Евророма":

    Аз по- явни доказателства от връзката ДПС - ГЕРБ до сега не съм виждал за последните 10 години. Обществените поръчки доказват неоспоримо този факт. Така че каквото и да говориш, каквото и да тролиш... - Пеевски- Борисов и Доган- Борисов са повече от явни. Те станаха червиви с пари по времето на Борисов, а не на някой друг. Взеха предприятия, пристанища, обществени поръчки за последните 10 години.

    Коментиран от #28

  • 17 Истина зла

    59 15 Отговор
    Едва ли има пенсионер освен тия дето гласуват по верска линия за ДПС да не мрази управляващите ! Никой не би гласувал за крадците от ГЕРБ
  • 18 туй беше

    37 13 Отговор

    До коментар #10 от "Булшитс":

    Пука им на герберите ! Тия Евроизбори са пародия !Боко каза че ще стои на власт до последния жив българин !!!!!!

    Коментиран от #22

  • 19 Срам ме е

    37 5 Отговор
    Тежко на бедния смачкан и манипулиран от опитни политически мошеници български беден пенсионер !
  • 20 Диамантената ръка

    27 28 Отговор
    Кольо, знаем че БСП е пенсионерска партия, а иначе позна ли резултатите на предните избори? А на по-предните?...

    Коментиран от #50

  • 21 Цецо шлифера

    35 12 Отговор
    Ще ревът, като магарета герберастите!
  • 22 последния българин Кики

    10 11 Отговор

    До коментар #18 от "туй беше":

    Няма проблем. Като остана сам с Боко и Герберите в България, ще драсна фитила и България ще гръмне. И Боко и фашгите му комуняги както празнуват и ще засветят като факли. После ги поемат директно дяволите в Ада. Нито един от тях не ще бъде в Рая.Толйова са грешни, че дори свети Петър не иска да ги пусне дори до портите на Рая. А аз ще гледам как врат в казаните на Ада и ще повтарям: Време е! С ГЕРБ сме по-силни. Градим България. А от съседните казани ще им пригласят депесаргербер бесепето седесео ендесевето... и дяволи в редица ще им съпровождат с оркестър. Велзевул ми каза, че им пази на всичките място долу....
  • 23 политолог

    27 10 Отговор
    Най-голямата заплаха за ГЕРБ са вожда им и ГЕРБ.Толкова лъжи и злини породиха с годините, че дори всепрощаващият Исус би ги погалил с картечница. Стига да не се продаде.
  • 24 гост

    27 0 Отговор
    На 26ти ще има много изненадани и оправдаващи се.Помнете ми думата.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Чичо сам

    10 8 Отговор
    Каза черен Кольо.
  • 27 читател

    27 11 Отговор
    Има голяма опасност от фалшифициране на изборите. ГЕРБ, разбирай ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ са изнервени, че им се изплъзва властта и сигурно ще прибягнат до мащабна подмяна на вота. Както винаги досега. Трябва да има много международни контрольори. Цветанов отдавна е задействал нещата. А бъл.пенсионери сме СМАЧКАНИ И ОБЕЗВЕРЕНИ. От нас нищо не зависи. Борисов е убиец на пенсионерите в пряк и преносен смисъл. Той е паталогично злопаметен. Той е един много болен човек. Всеки ден сме свидетели на това от изказванията му. Просто е попаднал на овчедушен народ. Моля не се обиждайте. Това сме ние.
  • 28 БСП ДПС Евророма

    14 7 Отговор

    До коментар #16 от "535":

    Нима? А Цанков камък - корупция за милиард, какво доказателство е?

    Коментиран от #31

  • 29 патриотъ

    20 5 Отговор
    Овчедушния български народ пожелава на Боко и всички сегашни политици на оня свят да попаднат в българския казан при нас,тогава ще им разкажем играта и ще им го върнем стократно!А сега сме си само овце,безобидни тревопасни творения на господа и всеки ни мачка!
  • 30 Порно

    4 3 Отговор
    Очаквам някой да предложи решение в стил Сталин "1 милион да се разстрелят , 1 милион да се пратят в лагери, и да се боядисат църквите в розово". Реплика- "ама защо да боядисваме църкви в розово". Отговор - "Знаех, че по другите точки няма да има възражения". Понякога вицовете са до болка познато предчувствие .
  • 31 535

    5 10 Отговор

    До коментар #28 от "БСП ДПС Евророма":

    Благодаря за въпроса! - Много обичам гербавите щото никога не са потготвени. Първо проектът не струва милиарди! - Проектът струва приблизително 400 млн. Евро. Изпълнението е на австрийска компания и според написанато увечиението до тази сума се дължи на конгретни геоложки особености на района. Да ли е така... - Аз нямам идея! Има съфинансиране от Австрийското правителство. Проектът го започва Саскскобурга, а го довършва Борисов! - Борисов му реже и лентата! Борисов и плаща на Доган по договора от 2008 година за предпроектни проучвания към Минногеоложкият институт. Както и увеличава цената на обходното трасе до стойността от 200 милиона. Борисов обяснява, как сметката била надута, но в крайна сметка не упражнява контрол, даже увуличава сумата през 2009година, а проектът е пуснат през 2010 година от правителството на Борисов!!! - Та "Ко речи"? Големите корупционни схеми драги с Доган започват от самото начало с идването на Борисов на власт. - Дори и примерът ти пак издиша както виждаш! Нищо от казаното от теб както се вижда не е истина! - Нито е милиарди и пак накрая Борисов плаща на Доган и Борисов ходи да реже лентата, а после да твърди, че бил проектът надценен. Трябва да му намериш изявлението на лентореза от Банкя при откриването на съоръжението. :- ) Много ви обичам герберастите! - Винаги има 100% шанс да ви бъде начукано със собствените доводи. Та какво викаш пак за ГЕРБ и ДПС?

    Коментиран от #32

  • 32 БСП ДПС Евророма

    9 7 Отговор

    До коментар #31 от "535":

    Разбира се, БСПедерите обичате да подписвате заробващи договори за милиарди (да добавим АЕЦ Белене примерно), а впоследствие се измирисвате и оставяте отговорността на други. Типично за червени разбойници. Но да видим:
    "От морската столица в атаката се включи и премиерът Бойко Борисов, който вече смята, че „Цанков камък” е "плувен басейн за 1 милиард, който ще си върне инвестицията след 3000 години". Според него, такава инвестиция може да се върне след 1200 - 1300 години, ако съоръжението работи. „Но понеже не работи, ще се изплати след 3000 години сигурно", изчисли Борисов. Той припомни, че сигнал за "Цанков камък" е бил подаван и през 2010 г., но според него случаят е бил "потулен" от тогавашния главен прокурор Борис Велчев.

    ...Депутати от ГЕРБ на няколко пъти уточняваха, че в периода, в който е реализиран проектът, е управлявало правителство на Тройната коалиция с министър на енергетиката Румен Овчаров и зам.-министър Корнелия Нинова."

    Коментиран от #33

  • 33 535

    6 7 Отговор

    До коментар #32 от "БСП ДПС Евророма":

    Ооо аз го четох! - Но в крайна сметка кой плаща парите? - Както винаги Борисов го кара в стил "аз не беше". Дрънка за проекта, но плаща парите той и парите на доган пак той ги плаща! - Така, че връзката с ДПС Е ПОВЕЧЕ ОТ ВИДНА. Онзи ден говореше, че ако имало някой виновен за Порожанов били правителството от 2004г. , а тъпото говедо забрави, че по това време главен секретар е той самият :-)) Пак да питам къде не виждаш връзката с Пеевски и Доган? - Кога най- много пари направиха и Пеевски и Доган? - М? - Отговорът както споменах още първият път е БОРИСООВ!!!! Каквото и да въртиш, каквото и говориш фактите са факти! При правителството на Борисов Пеевски и Доган крадоха най- много! :-)) - Няма как да обориш фактите! - Нямаш никакъв шанс :-))

    Коментиран от #34

  • 34 БСП ДПС Евророма

    11 6 Отговор

    До коментар #33 от "535":

    Виж сега, това БСПедерите сами се опровергавате. Като на форумен позитански агитагор ще ти обясня, тоест много просто и лесно разбираемо. Целуваха ли се Станишев и Местан - и още как; имаше ли КОАЛИЦИЯ БСП ДПС Евророма - да разбира се, кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС - един марсианец, но от БСП; за милиард ли е Цанков камък - даже за милиард и половина с пътя; кога е реализиран проекта - периодът, в който е реализиран проекта, е управлявало правителство на Тройната коалиция с министър на енергетиката Румен Овчаров и зам.-министър КОРНЕЛИЯ НИНОВА. Лъжльо, още да пишем ли за червените идиотщини: КТБ, Белене, Техноимпекс?

    Коментиран от #35

  • 35 535

    7 6 Отговор

    До коментар #34 от "БСП ДПС Евророма":

    Каквото и да говориш фактите са си факти! - Борисов -Доган- Пеевски няма как да бъде прикрита! :-))
    Били- не били в коалиция... - Пеевски стана Богат и с най- много обществени поръчки при Борисов! Доган стана също толкова богат пак по времето на Борисов. Сдобиха се и с по няколко пристанища. Единият си купи и ТЕЦ за 3000 бона. пък другият си купи Булгартабак. Смешна картинка! Не е важно кой какво приказва! - Важно е кой какво прави в действителност! Борисов и Пеевски и Доган са трайно финансово обвързани! - А за благодарност тъпият селянин от Банкя им осигурява и охрана от НСО, чиято издръжка идва от нас всички. - Вкл. и от твоя джоб! - Жалка картинка сте като се опитвате да защитите крадливият кучи син от Банкя. Не мажете да намерите логични обяснения. Навсякъде издишате с тезите си. Да кажеш не е вярно не означава, че си успял да обориш фактите :-)) Голям майтап сте! Искаш или не, Борисов краде с чалмата и дебелото прасе. Видно е че са първи дружки и това няма как да бъде скрито.

    Коментиран от #36

  • 36 БСП ДПС Евророма

    9 6 Отговор

    До коментар #35 от "535":

    Да повторим за неразбралите БСПедери:
    Целуваха ли се Станишев и Местан - и още как; имаше ли КОАЛИЦИЯ БСП ДПС Евророма - да разбира се, кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС - един марсианец, но от БСП; за милиард ли е Цанков камък - даже за милиард и половина с пътя; кога е реализиран проекта - периодът, в който е реализиран проекта, е управлявало правителство на Тройната коалиция с министър на енергетиката Румен Овчаров и зам.-министър КОРНЕЛИЯ НИНОВА. Лъжльо, още да пишем ли за червените идиотщини: КТБ, Белене, Техноимпекс?

    Разбира се, с това БСП няма нищо общо. Общо имат Станишев, Орешарски, Нинова. Миков, Царя, марсианците, ФАЩ, Сорос, Айнщайнр но не и БСП!! Клоуни...

    Коментиран от #41

  • 37 бай Коста

    5 2 Отговор
    Вие политиците сте по голяма заплаха за България ,, нищо не правите , а само крадете пари ,,, Бъдете проклети ,, разипахте я България
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 боярышник

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Разбира":

    Значи,по твоята логика пенсионерите сам мазохисти,защото пенсиите и при "бсп"(брутално скъсан презернатив) те бяха същите,от където следва,че логиката ти е пълна повърня.Та каква ще бъде причината да гласуват за капутите комунисти,бедните пенсионери не мога да вдена?!
  • 40 боярышник

    6 1 Отговор

    До коментар #14 от "ПЕНСИОНЕР ИЗМЪЧЕН":

    Пенсионерите не се изказват като теб.Ти си или военен лешпер или полицай лешпер.
  • 41 535

    6 4 Отговор

    До коментар #36 от "БСП ДПС Евророма":

    Ха ха ха ха. Каквото и да пишеш резултатът се вижда и тук. Виж чие мнение приемат за правилно четящите? - Твоето или моето? Коя кого прегръщал, кой кого целувал... - Явно зад камерите Борисов прави свирки на Доган и Пеевски. - Факт! Така че както стана ясно, тезата ти е невалидна! ГЕРБ - ДПС са дружки с финансово обвързан договор! Както и да ги смяташ, колкото и да смяташ договорите, които печелят Пеевски Доган са в пъти, повтарям в пъти повече, от което и да е друго управление за последните 30 години. Тук няма какво да кажеш! - Такива са цифрите! Безсилен си! Сумите и броят поръчки ги има в нета! Борисов- Пеевски - Доган ( и кмета на Симитли) за взаимно свързани за последните 10 години и ти не мажеш да изтриеш това по никакъв начин! Нямаш капацитета да го направиш, а и Банкя мен е неуправляем тъпанар! Него нищо не мажеш да му прикриеш.- Той е толкова тъп, че винаги се издава :-)) За щастие не всички разбира се!
  • 42 Наблюдател Тролев

    5 3 Отговор
    Ако цялата слюнка употребена за плюене по ГЕРБ се използва за напояване, то България ще се превърне в цветуща градина!
  • 43 Атанасова

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Разбира":

    Точно, много правилно ,това е най голямата грешка на Борисов и той го знае, но още по лошо, не пожела да вземе мерки. Мисля, че пенсионерите ще го накажат
  • 44 ХА ХА ХА

    1 1 Отговор
    ВСЕКИ СЕ ПЛАШИ ОТ СКЛЕРОЗАТА !
  • 45 Ели

    5 3 Отговор
    Ами да го накажат крайно време е!
  • 46 Пиниза

    4 0 Отговор
    Обзалагам се , че на 26 май всичките 17 души които бъдат избрани, ще се изкарат печеливши.Независимо от коя партия са издигнати.
  • 47 Разбрах

    4 4 Отговор
    Тоя сайт е яко бъкан от пенсионери!
  • 48 Олеле

    3 3 Отговор
    Ама защо пък пенсионерите?Една част от тях гласуват за ГЕРБ,другата част за БСП,и все под строй.Така са свикнали хората
    ,От Татово време.Ако те ви плащат,не знам какво ще кажете за циганите,и те под строй,но и срещу пари!

    Коментиран от #54

  • 49 месара

    4 8 Отговор
    поредната манипулация на бсп!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Бате СЕР ГЕЙ

    8 5 Отговор
    Коле ,пак ли изпълзя от лайната ,мислиш ли че изобщо някой те взема теб специално на сериозно а . А да напомня на пенсионерите че Р .Овч и Р.Геч . се готови да им плащат пенсия в долари .по 2, 3 дол. на месец но пък от към левове ще са богати 10000, 12000 хил. тъкмо за 1,5 кг. сирене и аналгин.
  • 52 Старият пич

    6 4 Отговор
    Страх я е мафиата на бойко да не загуби че после ще има затвор за всичките
  • 53 goni

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "дядоЯго":

    Ти си на 70г. Имаш трудов стаж от 50 г. Но , си здрав и можеш да работиш. Винаги редовно са внасяни осигуровките. Имам такъв близък. И какво?! Ти искаш да го лишиш от полагащата му се пенсия защото човека може и иска да работи?! Извинявай, ама ти плащаш ли някакви осигуровки!:) Шегувам се бе пич!:) Да не си луд, че да плащаш!:)
  • 54 goni

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Олеле":

    В петък дойде при мен човек, за който мислех че е мастит бизнесмен,а се оказа че иска да му се попълни формуляра за да се пенсионира! Те така!:)
  • 55 По избор работа или пенсия

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "дядоЯго":

    Абсолютно си прав Пенсионер който работи да получава само заплатата си Не може да заемаш работното място на млад човек и да получаваш и пенсия
  • 56 Тоя ми идва в повече с тия измишльотини

    5 1 Отговор
    Колев , нищо не си разбрал.Пак говориш неистини за пари.
    ГЕРБ са заплаха за пенсионерите,а не обратното както твърдиш.
    Отивай да си харчиш хонорара,че може скоро Нинова да те остави без работа.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Гласуващ

    2 1 Отговор
    Цветанов е отвратителен погнуса . Не смея да си помисля какво ни очаква начело с Нинова и Йончева .Отвращението и погнусата са сигурни .
  • 59 МОЛИ

    1 3 Отговор

    До коментар #8 от "Разбира":

    НЕЩО БЪРКАТЕ НЕЩАТА.ГЕРБ НЕ РАЗДАВА ПЕНСИИ.ПЪРВО-ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ КОМУНИСТИТЕ СА НАПРАВИЛИ ОБЩ КАЗАН.
    ИЗЯЛИ НА ВСИЧКИ ФОНДОВЕ.ВТОРО ЗАВИСИ КОЙ ,КАКВО Е РАБОТИЛ ИЛИ НЕРАБОТИЛ ИЗОБЩО.ВЯРТО И САМО,ЧЕ В НЕРАВТОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ СА САМОТНИТЕ И БОЛНИ ХОРА.НО НЕ РЕВЪТ И СТАЧКУВАТ ХОРА ,КОИТО В ОПРЕДЕЛЕНИ СЛУЧАИ ПОЛУЧАВАТ ПО 10 ХИЛЯДИ.ТОВА Е НЕПРИЕМЛИВО.ИМАМ В ПРЕДВИД ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ЛЕКАРИТЕ!!!
  • 60 Янина

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    Така ли? Много '' умно''. Аз съм пенсионерка-учителка и полиглот и гласувам за ГЕРБ...Така, че и от пенсионерите има мислещи хора..
  • 61 Янина

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "българин":

    Така ли? Много '' умно''. Аз съм пенсионерка-учителка и полиглот и гласувам за ГЕРБ...Така, че и от пенсионерите има мислещи хора..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове