Last news in Fakti

14 Май, 2019 11:11 18 898 87

150 елитни ученици си направиха оргия в парк

  • ученици-
  • купон-
  • оргия-
  • розариум

Бурният купон записан от камери

150 елитни ученици си направиха оргия в парк - 1

Над 150 тийнейджъри са взели участие в бурен купон в пловдивския парк "Розариум". Това разкриват кадрите от камерите в зоната, съобщи за Plovdiv24.bg кметът на район "Западен" Димитър Колев. На тях става ясно още, че младежите пристигат около 23:30 часа и остават до 3:30 часа.

Записите вече са свалени и ще бъдат предадени на полицията за издирване на организатори и участници. Отделно ще последва и разговор с директора на Английската гимназия, която се оказва "замесена" в случая. По информация на общинската администрация точно нейни възпитаници са инициаторите на мероприятието като част от т.н. "бели нощи" по повод завършването.

"В интерес на истината няма увредено имущество, няма и нищо лошо в това младите хора да се забавляват. Но не детски площадки са мястото и именно това трябва да стане ясно", заяви Колев. А за тези, които се съмняват в ефикасността на камерите, районният кмет увери - камерите работят много добре и през нощта, а на записите се вижда много хубаво всичко, включително лицата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    157 63 Отговор
    Да са ни честити новите евроценности. Гордеете ли се с децата си, мили родители?

    Коментиран от #5, #9, #15, #28, #30, #54

  • 2 Густо Майна Филибето

    104 5 Отговор
    Е Кът са вижда пусни да видим Де!
  • 3 Бай

    91 11 Отговор
    правете любов не война :)))
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 НАТО ВЕЦ

    107 20 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    Що бе?! Сигурно като ученик си ходил само на "комсомолски мероприятия"? Да оставим на страна и те всъщност какво бяха. Нали не са унищожавали нищо. Голям праз, че са купонясвали на детска площадка среднощ. То тогава е бъкано с играещи си дечица. Стига фалшив морал. Всички сме правили изцепки, а някои цял живот не могат да се запрат.

    Коментиран от #17, #23, #24, #85

  • 6 Реквием

    16 6 Отговор
    ДухаЛити и обратно, Съседната пейка, Ние ДуПету районно БяхмИ!! а дубре.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 смок

    62 16 Отговор
    И къде му е мястото?
    Какъв е проблема щом не пречат на никого?
    А полицията няма ли си друга работа, та се занимава с глупости?
  • 9 стоян георгиев

    58 31 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    новите европеиски ценности?ти като тинеиджър не си ли вилнял по паркове и апартаменти бе другар?или по цял ден си бил зает да си гладиш пионерската връзка ,а вечер да четеш как се каляваше стоманата?смях!

    Коментиран от #14

  • 10 гост

    36 19 Отговор
    Хайде да се намръщим всички и да работим в заводи за по 400лв до края на живота си, това ли искате? Ами това е доброволно участие с пълното съзнание, че ще ги санкционират ако ги хванат, всеки сам си решава дали да участва или не. В скандинавските страни си е традиция да има седмица на разгулен живот преди завършването и пак всичко е доброволно.

    Коментиран от #47

  • 11 Грую

    25 16 Отговор
    Гледат разни глупости в Интернет и после подражават, защото е забранено. Според мен грешна възпитателна стратегия. Нека първо видят всичко без забрани след това да оценят, както Чорбаджи Марко от "Под игото" викал на синовете си "Пийте бре маскари" с възпитателна цел разбира се след това да не станат пияници и да знаят от какво да се пазят. Разбира се има неща , които никога не бива да се опитват, като наркотиците и затова човек трябва сам да да бъде убеден за себе си, но трябва правилен подход!
  • 12 100

    44 5 Отговор
    Не бе, това е част от проявите за Европейска столица на културата. ;)
  • 13 РЕгулация

    33 4 Отговор
    Проблема на днешното управление е, че се опитва да изкара пари от всичко ... управата няма нищо против да се забавляват децата, стига да е в уредено и платено място.... там хем някой техен роднина ще прибера пари, хем някой от и друг данък може да влезне в хазната. От 2007-та забелязвам само такива закони ... не че нещо е забранено, но трябва да се плати на "квалифициран"-но място/човек за да се случи, иначе ще е извън закона !
  • 14 люля баля

    19 8 Отговор

    До коментар #9 от "стоян георгиев":

    Еми не е вилнял, слухтял е и донасял на правилното място, а сега злобее щото соарето е минало културно, без поводи за недоволство от такива като него към "режима".
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Guðmundsson

    12 18 Отговор
    Брей, че 7 милицията чак ще занимават. Тъпи комунистически "моралисти". Аз в Пловдив съм правил и други неща с приятелки по парковете.
  • 17 Гост

    19 14 Отговор

    До коментар #5 от "НАТО ВЕЦ":

    Това че не пречиш на някого си е само твоя заблуда.И да правиш секс насред парка посред бял ден също не ме боли мен.Но някой неща опират до морал.А такъв на тебе ти липсва и затова не можеш да го проумееш и да видиш проблема в деянието на въпросните ученици.И понеже нямаш морал, то ще възпиташ и децата си без такъв.А от там нататък не можеш да чакаш нищо добро и ще ибвиняваш съдбата и мистичните сили, че са те наказали уж незаслужено.Който вятър сее, ще пожъне буря страшна.

    Коментиран от #19, #51

  • 18 JEEP

    36 4 Отговор
    За убийство дават условна, ама тези яко са сгазили лука...3 години ефективни ли ще им дадат? То бива отчитане на дейност, ама да се занимаваш с деца, дето нищо не са строшили, а на територията на града са станали поне 20 кражби...
  • 19 НАТО ВЕЦ

    11 9 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Другарю "моралист", не се грижи за морала ми, нито за този на "децата" ми. Със сигурност съм морален и децата ми също. Дано е рекъл Господ и такива внуци да отгледам. Няма по-грозно нещо от "изпуснат" псевдо моралист и пуритан.
  • 20 ГОСПОДА ОТ ФАКТИ

    32 2 Отговор
    РАЗЯСНЕТЕ КАКВО ЗНАЧИ ОРГИЯ, НЕЩО КАТО ОРГИИТЕ НА КАЛИГУЛА , ИЛИ ПРОСТО СИ ПИЙНАЛИ И СИ ПОВРЯКАЛИ.
  • 21 onq s konq

    13 2 Отговор
    Даите видеото де
  • 22 Ччччччч

    26 0 Отговор
    Кмета го е яд че не е присъствал. Другия път канете и кмета
  • 23 Димов

    15 5 Отговор

    До коментар #5 от "НАТО ВЕЦ":

    Тинейджърчетата си купонясват, а живота се задава с пълна сила. А живота е суров! Не е като да седиш на чина и да си пишеш по вайбъра до обяд, а следобеда да се разхождаш из мола за парцалки с парите на тати. Утре, половината от тия, дето си мислят, че морето е до колене, ще трябва да започнат целодневна работа. Без никакъв професионален опит и нулеви трудови навици, само при голям късмет, ще започнат на 12-14ч смени в някоя кръчма или барче, да сервират кафета и бири на дебели чичковци. Момиченцата ще бъдат обарвани, а момченцата - овиквани и унижавани. Несвикнали с подобно отношение, повечето ще напуснат за по-малко от месец, и ще хукнат към черноморието, където ще открият, че може и да смениш местоработата, но отношението към теб си остава същото. Най-безморалните момиченца ще се пуснат на някой мастит, паралия дебил от клиентелата, или на шефа си, като ще се надяват по този начин да се уредят в живота, разменяйки законно секс услуги срещу охолство и стандарт, подобаващо на нейно величество "татювата принцеска". Ще им родят по едно-две отрочета, като по този начин ще си вържат гащите доживот. И да се разведат с дебила, той пак ще им плаща тлъста издръжка, а те ще бързат да разпространят слуха, какви онеправдани, многострадални Геновеви са, че да не ги помислят хората за златотърсачки. Другата половина от празнуващите тинейджъри (по-амбициозните), ще се запише на бюрто по труда, смело вярващи, че от там ще им намерят работа по специалността, в хубава фир

    Коментиран от #34

  • 24 Димов

    19 6 Отговор

    До коментар #5 от "НАТО ВЕЦ":

    , в хубава фирма с лъскав офис, която като започнат, работодателите им ще ахнат от удивление, прехласнати от напредничавите им идеи и необятният им гений. Мечтите им за стремглаво издигане в кариерата ще секнат още на третия месец от безработицата им, когато осъзнаят, че единствените интервюта, на които ги пращат от бюрото, са по обяви за бармани и сервитьори, в заведенията, в които вече съучениците им се усмихват насила за дребни бакшиши. Най-умните и най-тарикатите ще се запишат да следват висше. Най-умните ще го изкарат и малцина от тях ще се реализират по специалността, където ще им се наложи да се борят с лакти и зъби, да оцелеят в тълпата от псевдоспециалисти, конкуриращи ги само и единствено като се мазнят на шефа и крадат чужди идеи. Най-тарикатите ще се опитат да се реализират, но много скоро ще разберат, че да преписваш на изпитите не те прави креативен и способен, а щом не си такъв работодателят не те търпи дълго и те праща и теб на бюрото по труда (там схемата вече я разгледахме). Та, кво викаш како? Няма проблеми, ако си оставяш децата да правят оргии по нощите, вместо да ги възпиташ на морал и отговорности, а? Горко й на тая държава, с такива като тебе.

    Коментиран от #27

  • 25 Комсомол

    22 2 Отговор
    Едно време ги водиха в Сливен на полето да берат домати за без пари и тия работи ги правеха в халето между щайгите.Класната се оноди с пазача,аз с една от Тополвград беше много яка (носи по 3 пълни щайги на веднъж)
  • 26 Хайл

    16 7 Отговор
    Много добре са направили децата-какво лошо има в тива да се веселят ? Нито са вандалствали,нито са се били като циганите...ВЕСЕЛЯТ СЕ , ТАКИВА РАБОТИ ДА СЕ СЛУЧВАТ ПО-ЧЕСТО
  • 27 НАТО ВЕЦ

    10 6 Отговор

    До коментар #24 от "Димов":

    Да "Како". Няма проблем. Дали ще купонясват или не, животът така или иначе ще ги "завърти" и ще попаднат в описаната схема. Разликата между купонясвалите и тези, дето не са ще е, че вторите няма да имат подобни спомени, за които да разказват на децата си и ще се изживяват като много "морални". Като беше соц., да не би случайно да не вършехме такива работи. "Стига простотии бе тате", казваше по въпроса един Български филм.

    Коментиран от #36, #38

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Порнхъб

    11 1 Отговор
    Оргия или купон бе факти ?
  • 30 666

    6 13 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    Предполагам че си някой задръстенятк с черен панталон над кокалчетата и с бели чорапи,обзалагам се че и сефте нямаш.

    Коментиран от #35, #37

  • 31 гост

    16 1 Отговор
    Ами същото е като тези данъчни, които се представят за съселяни и тропат два часа хора за 3лв, а после вадят картите и пишат актове на читалището за неиздадена квитанция. В същото време безработни индивиди карат мерцедеси и взимат телк за слепота, живеят в палати, ама за тях никой не отделя дори 20мин една проверка да им се направи. Приятел на морето ми каза, че данъчни взимат и дете със себе си, което да помъкне играчка, уж-бащата хвърля парите и после се връщат, правят акт за 3х.лв и затварят магазинчето. Ей в това са мнгоо добри, но да ловят измами за стотици хиляди или милиони хич ги няма.
  • 32 Григор Колев

    20 9 Отговор
    Значи нищо не са чупили, не са цапали просто са се забавлявали на обществено място. И къде е проблема??? И оргия да са правили пак не виждам проблем, значи полу голи геьове пред парламента е ПАРАД, а ако 17 годишен тинейджър поразклати някоя 17 годишна съученичка е голям ГРЯХ
  • 33 Аааа

    8 2 Отговор
    То и в парламента има едни 240 де най -малко трябва да са там , пък и имущество съсипват :-)
    Ако тея ученици имат 18 и не са счупили нищо , не са пречили какъв им е проблема ???
  • 34 Хайл

    6 8 Отговор

    До коментар #23 от "Димов":

    Не бери кахъра на децата-което има акъл ще се оправи,което няма ще пише като теб как всички са му виновни...
  • 35 Хайл

    5 6 Отговор

    До коментар #30 от "666":

    Предлагам да му пратим снимки на голи жени да види как изглежда жена без дрехи 😉👍🤝

    Коментиран от #46

  • 36 Димов

    9 6 Отговор

    До коментар #27 от "НАТО ВЕЦ":

    Така е. И нашите бащи купонясваха (или както там го наричаха), дори повече и от нас. Но нито твоят, нито моят ни оставяха да правим оргии по площадките с даскалиците, нали? Разликата между дисциплинираният човек и оргаджията е, че вторият винаги ще се огъва пред трудностите в живота, защото е свикнал само на купон. А дисциплинираният винаги се бори и не се предава. Постига целите си с труд и пот. Живота го е доказал милион пъти. От разхайтено леке, човек не става. За да стане човек, трябва да се възпита като такъв. А в основата на това лежи морала. Или не си съгласен?....

    Коментиран от #40, #55

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Гост

    8 4 Отговор

    До коментар #27 от "НАТО ВЕЦ":

    И купонясващите няма да имат спомен.Пияни са до козирките.Нищо не помнят на сутринта.Теорията ти е тъпа като самия тебе.

    Коментиран от #41

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 НАТО ВЕЦ

    7 5 Отговор

    До коментар #36 от "Димов":

    Аз не прочетох да се правили оргии. Пише "бурен купон". В това няма нищо осъдително.

    Коментиран от #43

  • 41 НАТО ВЕЦ

    4 4 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    Ти така ли "купонясваш"?! Пиеш полвинка на екс на крак и падаш в несвяст?!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Димов

    8 1 Отговор

    До коментар #40 от "НАТО ВЕЦ":

    Публикувано във факти.бг: 150 елитни ученици си направиха ОРГИЯ в парк.------- Чети и заглавието де.

    Коментиран от #45

  • 44 Хабитюрентката

    9 2 Отговор
    Имало ли е "Бело" Йебаньйе и пиенье че съм пропуснала да ми го надънят
  • 45 НАТО ВЕЦ

    10 4 Отговор

    До коментар #43 от "Димов":

    Аз ако вярвам на заглавията, по- добре да се гръмна самосиндикално. Заглавията са за сензационност. В текста пише други работи.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Гост

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Поредния който гледал как било на запад и искал и тука така.Как пък само глупостите им копирате на тия западнаци.Едно умно нещо не изкопирахте от тях.Много заблудени овце бееееееее.

    Коментиран от #52

  • 48 Ved

    7 0 Отговор
    По сред бял ден съм , виждал ученици , как се наливат с бира. Изпиха три шишета на екс за 30 Мин.И после двама трима връщаха поръчките в кошчето. Направиха се на клоуни за нула време. После половината неможеха да ходят , в една посока като хората. Който беше в парка само гледаше сеир ,голям смях падна.
  • 49 тъпа

    9 0 Отговор
    Какво означава оргия?
  • 50 Порнхъб

    10 0 Отговор
    Чакаме записите да правим реклама на България ! Куба на балканите, Тайланд на Европа !
  • 51 Бачо Киро

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    От кога 23:30-3:30 се смята за посред бял ден?
  • 52 До#47

    0 6 Отговор

    До коментар #47 от "Гост":

    Ти па какво умно си копирала от запада ма селке? А кажи го на младите да та видим колко си стока.
  • 53 Майна

    8 1 Отговор
    Майнатаун е пълен с коври, обратни,турци, помаци и чалгаджии дето се чудят само как да си запълват дупките.
  • 54 Студент

    3 6 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    А не бе само с вашите нафталинени ценности ще се занимаваме
  • 55 Студент

    3 8 Отговор

    До коментар #36 от "Димов":

    Свърши тая вашата вече. Да узурпирате всяка една личност по-ваше усмотрение отдавана не е на мода стара е, изтъркана, банална и смърди на нафталин. Взимай си я и си я носи с тебе и не ми я пробутвай въобще

    Коментиран от #62

  • 56 Студент

    5 7 Отговор
    Пълно е с психотични маниаци, изгарящи от желание да ми натрапват ценностите си.

    Коментиран от #67

  • 57 snail

    7 5 Отговор
    Че какво им е на децата ако се веселят. Никой ли от вас не се е веселил с приятели по тия часове. Искаме да общуват и да не цъкат по GSM ите си, а когато са заедно ги плюем. Въпросът е да не трошат и замърсяват! Какво похубаво от това да се веселят. Всички станаха големи моралисти! И стига глупости с тия камери - ще ни следят вече и в кенефа кога ходим! Евроценности - простотия! В Германия по цял ден и цяла нощ пият бита по тротоарите. Това, че са се събрали децата - евала! Продължавайте да се събирате и веселите деца! Така правят истинските хора! Вие сте бъдещето - и щом завършвате тази гимназия означава че сте умни и във вас е бъдещето! Майната им на моралистите и задръстеняците! Веселете се, обичайте се, бъдете истински! И не допускайте камерите и глупаците да ви смачкат!
  • 58 Преподавател

    5 1 Отговор
    И студентите като студентки град.... кочина

    Коментиран от #60

  • 59 Бесен

    6 2 Отговор
    Браво... ей тва е елита, който утре ще ви лекува, ще строи и ще управлява! Да живей!

    Коментиран от #61

  • 60 Завършил студент виче висшист

    3 1 Отговор

    До коментар #58 от "Преподавател":

    Тя "кочината" почва от преПодавателите.

    Коментиран от #66

  • 61 НАТО ВЕЦ

    2 2 Отговор

    До коментар #59 от "Бесен":

    Що бе?! Само с "Вършецка Академия" ли може?!
  • 62 НАТО ВЕЦ

    8 1 Отговор

    До коментар #55 от "Студент":

    За съжаление, не е свършило. Даже тепърва започва. И аз живеех с илюзии, като теб, но 30г. "демокрация" се оказаха по-страшни от соца, а "хубавото" тепърва предстои.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 bon

    3 4 Отговор
    когато хетеросексуални мъже и жени се забавляват не ми е никакъв проблем, а и най вероятно имат 18г. Ама не виждам къде е проблема?

    Коментиран от #68, #86

  • 65 ббб

    0 4 Отговор
    да ви го тура на морала
  • 66 Преподавател

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "Завършил студент виче висшист":

    Ами ние не можем да ви дадем първите седем. И знанията не може да ви се набият в главата, то това не е като онова.

    Коментиран от #70

  • 67 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #56 от "Студент":

    Утре идва абсолвенския и ти излизаш на пазара на труда.Ша та видим колко ша изкараш и до де ша я докараш с твоите ценности.
  • 68 Бисексуален

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "bon":

    Ами да бе ! От време на време случайно си го слагаме и помежду си в цялата олелия, но туй човещинка. Нал тъй
  • 69 Балканец

    3 3 Отговор
    Тука пишат много хора, от които ясно личи, че трябва да върнат казармата. Май бащите ви не са ви били достатъчно.

    Коментиран от #77

  • 70 Завършил студент вече висшист

    1 2 Отговор

    До коментар #66 от "Преподавател":

    Правилно. Не може да дадеш нещо, което не притежаваш, но поне "младеете" със 7 години.

    Коментиран от #71

  • 71 Преподавател

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "Завършил студент вече висшист":

    "синко" , припознал си се в баща си. От него си ги търси, другите не са ти длъжни с нищо.

    Коментиран от #72

  • 72 Завършил студент вече висшист

    0 3 Отговор

    До коментар #71 от "Преподавател":

    "Татенце", като станеш на моите години, заповядай да ми даваш акъл. Понеже ви гледам, какви сте се наизлюпили от рохко яйце, пък имате претенции да учите другите, за това се базикам с теб "татенце". Да не би студентите да обърнаха на бардак "Студентски град"?! Ето пример - https://fakti.bg/bulgaria/380474-chalga-klub-i-restorant-sred-imotite-pod-naem-na-unss
  • 73 бай Даньо

    5 1 Отговор
    Браво на децата , освен училището трябва да имат и социален живот. Щом не са трошили, хулиганствали, изнасилили някоя девойка или някой се натровил с наркотици и алкохол значи са свестни деца. Какво в саския ли да растат като другара Димов!?
  • 74 Преподавател

    3 1 Отговор
    Ще ти повторя,че си се припознал в баща си. Явно си от онези студенти от УНСС, като ти гледам речника, но дори и такива думи като бЪзикам е добре да се изписват според правилата. Не знам на колко години си, но както казват китайците на мъдрите годините не се броят. Така че, спазвайте някакъв тон на приличие. Освен това, ако студентите не слушаха чалга и не правиха оргии, нямаше да има и подобни бардаци.
  • 75 Plovdiv

    5 2 Отговор
    Брей, че сте се загрижили за морала в Пловдив, чак да ви се неначуди човек... Тогава защо не отидете в столипиново, там където и да захванете, все има работа за вършене в тая посока?! Или пак някакво разчистване на сметки, което е 99% сигурната причина за целия тоя шум за нещо, което е нищо работа, в сравнение с язвите, които има градът ни???
  • 76 Гост

    3 1 Отговор
    Тайничко си гледат записите в кабинетите в общината и лъскат здраво до пълно освобождение от “стреса” през работния ден....Но иначе са моралисти
  • 77 Весо Аптекаря

    4 2 Отговор

    До коментар #69 от "Балканец":

    Ти ако си ходил в казармата ,я разкажи какви оргии се заформяха там?

    Коментиран от #87

  • 78 дявола

    4 2 Отговор
    По отива 150 елитни уличници
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Иван

    10 2 Отговор
    Като нищо лошо не са правили децата какъв е проблема? Дайте да ги накажем, тях и директорката, за това че нищо лошо нередно не са направили. Идиотщини.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Public disgrace

    4 1 Отговор
    Давайте POV сцените!
  • 83 Варна

    3 1 Отговор
    Къде е проблема? Ученици тинейджъри на детска площадка в парка.
  • 84 Чичо

    1 2 Отговор
    Тая утрепана демокрация унищожи морала у хората. По комунизма беше къде-къде по-добре. Хората имаха срам!
  • 85 Русенец

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "НАТО ВЕЦ":

    Ало, нинджа! С този "фалшив" морал България стигна 9 млн население. Имаше дисциплинирана и подготвена армия. Имаше силни спортисти и безброй шампиони. Имаше образование и здравеопазване. И никой не правеше оргии с даскалицата. А сега: Населението е под 7 млн и продължава да се топи; Спортистите ни знаят само да забърсват манекенки и чалгарки; Армия нямаме, както и образование, нито пък здравеопазване. И култура нямаме. А дъщерите на хора, мислещи като тебе, са качени в нета, как ги разчекват петима състуденти. Щото мама си мислила, че няма лошо да се забавляват щерките. Пак си помисли, чии морал е фалшив.
  • 86 Русенец

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "bon":

    Проблема е там, че не го виждаш.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове