18 Май, 2019 18:40 5 482 109

Борисов: Опозицията усеща, че ще изгуби и става злобна

  • бойко борисов-
  • опозиция

Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи

Борисов: Опозицията усеща, че ще изгуби и става злобна - 1
Снимка: БГНЕС

От опозицията вече усещат, че ще загубят и тези избори и стават злобни и злъчни. Това каза пред журналисти в Стара Загора министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от „Фокус“.

Борисов посочи, че в последните години се инвестира все повече в инфраструктура и резултатите са видими. „Опозицията за това вече се усеща, че ще загуби и тези избори. И стават толкова злобни, злъчни – гледахте дебата. Те нямат какво да покажат“, коментира премиерът. „Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили“, каза още той.

„Следващата седмица ще открием нов германски автомобилен завод в Пазарджик. Плюс околовръстното, пътят Пловдив – Асеновград. Искам да видя дали за сезона ще успеят да стане пътят до Слънчев бряг, за да няма тапи изобщо. В Бургас световно първенство по лека атлетика ще се провежда – и там искам, да видя как вървят нещата следващата седмица“, заяви Борисов.

Той посочи, че в момента в България се правят огромни строежи. „И те затова беснеят – яд ги е, защото виждат, че и доходите се вдигат, и инвестициите са големи. Виждате президента като има нещо хубаво, вика: „това хубаво, онова хубаво“. А иначе лошото само за правителството. Разбираме ги, и те водят своята политическа стратегия“, коментира Борисов.

Борисов коментира и темата за външната политика на страната. „Онзи ден и „Гардиън“, и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям. Трудно ми е, но балансът засега го има. Успяхме да водим балансирана политика и с Русия, и със САЩ. Аз се съпротивих Черно море да стане зона на конфликти, защото това е най-опасното. Важно е, че успяхме и с Турция да се разберем и сега да имаме 0% миграционен натиск, когато в Европа се сцепват. За чужди оръжия на територията на България аз не съм чул“, каза още той.

Министър-председателят заяви, че в сряда ще дойде Алексис Ципрас, за да стартира строежа на интерконектора Гърция – България. „Искаме отвсякъде да можем да получаваме газ, за да може България да е независима“, обясни Борисов.

„Огромни високо технологични заводи се правят в Кърджали, плюс социални центрове за работниците. В Русе пък се строят най-високо технологичните продукти, които отиват 100% за Германия – например най-скъпите камери на „Мерцедес“ се произвеждат в Русе, включително и лазерни лъчи на фаровете“, каза още Борисов.

Той посочи, че пет подобни завода има и в Шумен. „И аз мога да се обзаложа, че шаситата на BMW ще се правят в Шумен“, коментира Борисов. Той посочи, че всички заводи вече идват в България и тук се правят високо технологични компоненти и най-скъпите системи.

„Нашите работници са високо квалифицирани, дисциплинирани. Заводите в Русе работят с 20% по-голям капацитет отколкото в Чехия. Немците действително казват, че българите са уникални като работници. В същото време все повече успели, знаещи и можещи хора започват да се връщат в България. Защото заплатата на директора на един завод, да не го казвам кой е, е от 15 000 евро нагоре. А средният високо квалифициран персонал получава по 5-6 хил. евро. А 1300 лв. плюс ваучери за храна взимат останалите работници там“, обясни Борисов и подчерта, че тези, които работят качествено, ще взимат и по-високи заплати.

На въпрос кога ще назначи зам.-министър на енергетиката Борисов уточни, че в този сектор кадри трудно се намират. „Действително търся подходящ човек, но кадрите в енергетиката са доста малко. Поели сме ангажимент към Марици-те, защото парите, които се плащат за емисиите, са огромни“, обясни Борисов. Той посочи, че в следващите години трябва да се мисли за енергията от въглища.

„И трябва с хората да се говори, да се мисли колко години можем да плащаме пари, за да я добиваме тази енергия. Това е тема, която искам спокойно да се направи. Не трябва да се говори за нея с политически окраски, защото парите ги плащаме всички“, подчерта министър-председателят. Борисов заяви, че по отношение на въглищните централи България не трябва да се сравнява със своите съседни страни, защото част от тях не са в ЕС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко оптимиста

    125 23 Отговор
    Само се чудя,бзащо тоя се мисли за опозиция !?!?

    Коментиран от #14

  • 2 Ти уби

    167 26 Отговор
    България като народ и държава. НАГЛЕЦ.
  • 3 танцуващия със сабя

    178 23 Отговор
    Наглия бащица се загрижил за опозицията. Народа е озлобен срещу теб, ипонски мафиозо ! Некадърник , простак и пладнешки разбойник .
  • 4 Един

    37 171 Отговор
    Евала Бойко!

    Коментиран от #11

  • 5 БСП ДПС Евророма

    30 129 Отговор
    Боко нахрани пак Курнела😂😂😂
  • 6 Този дето не разбира🤔

    146 5 Отговор
    Да и ние взимаме с 20%по големи заплати отколкото в Чехия! И хората се чудят какво да си правят парите!

    Коментиран от #10

  • 7 Колев

    31 184 Отговор
    България не е имала по добър премиер.Не е идеален но кой ще го замести злата намръщена и вечно сърдита кака Курни ли.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Docenta

    93 9 Отговор
    Бойче нямаше фа имаш равен,но освен закон за обявяване на комунистическия режим за пристъпен да бяхте гласувалу и правилник за прилагането му.Но няма да го направите защото в герб имате повече бивши бе ка пе та и агенти от бе се пе дори.А най лошото е че управлявате с проруската Атака.Вие сте имитация на дясно управление и
  • 10 Реалист

    13 66 Отговор

    До коментар #6 от "Този дето не разбира🤔":

    Ами тея дето реват обикновенно ги хвърлят от терасата в найлонови пликове. ЩОТО НЯМАЛИ... Рекорда беше към 500 000 лева ако не се лъжа.
  • 11 Ко ко

    88 5 Отговор

    До коментар #4 от "Един":

    Грандос бандитос.
  • 12 Политика

    126 11 Отговор
    България се стопява всекидневно хората напускат поради липса на нормални доходи и спокоен живот .
    Бастун Бойко за доходи и строежи и магистрали и за какволи не говори,това всичко е некачествено и не доходоносно за нормалният живот на Българина..
    Горкия все опозицията му е в главата срахът е голям и има за какво,толкова много Българи загинаха от мизерия и бедност и колко много избягаха да робуват по чужбина заради този
    Самозвански дефект природен.Видов ден всенякога идва господин Борисов за такива грабители и Българо убици като вас..както казва един стар български политик..Григор Стоичков ОТ КРАЖБИ СЕ БОГАТЕ НО САМО ОТ ЧЕСТЕН ТРУД СЕ ЖИВЕЕ..

    Коментиран от #19

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Реалист

    27 115 Отговор

    До коментар #1 от "Боко оптимиста":

    Всичко което е изброил е точно така - на хората им омръзна бсп/бкп + евророма+дпс да крадат, затова избраха Бойко. И ПАК ЩЕ ГО ИЗБЕРЕМ!!! Защото добре се справя - поразчисти корумпетата и наистина изгради инфраструктура. И КАПИТАЛОВИТЕ ИНВЕСТИЦИИ ЗАПОЧНАХА - в момента се строят заводи които произвеждат в България, а не се продават ЕРП-та... А на руските мафиоти им е достатъчен само Нефтохима и обират българите с най-скъпия и некачествен бензин/дизел. Бой по каските на комундетата докато им омекнат черепите...

    Коментиран от #17, #33

  • 15 Западните Балкани

    101 11 Отговор
    За опозицията не знам, но за обикновените хора управлението на Борисов е наказание. Ако опозицията е БСП и ДПС, то на тях също не може да се разчита за читаво развитие, кякто и при ГЕРБ. То и Тракив беше много хубава, ама сега е на бабуни и коловози. Къде е качеството. Има хора с много високи доходи и с 10000 и повече, но средната заплата е около 1000 лева, т.е. повечето хора живеят в мизерия (около 50% от нас), то има и хора слични асансиори като Цветанов, но той си спечелил парите честно и почтенно. Самият Борисов ни показа как се краде, дори за нещо така дребно като предизборната агаитация. А щом Борисов краде, то се вижда какво е надолу.
  • 16 фил

    92 11 Отговор
    Герб = мангалски подлоги!!!!!!

    Коментиран от #63

  • 17 Живите мъртви на България

    22 49 Отговор

    До коментар #14 от "Реалист":

    То инфраструктурата се видя в Хитрино и Своге. Борисов убива народа. А за корумпетата е браво унищожител. Затова следващия министър-председател ще се казва Цветанов. Единственото, за което е прав, е, че БСП и ДПС не стават.
  • 18 Хммм

    28 19 Отговор
    Ами опозицията без да иска, нагледно го демонстрира на Негово Величество Гласоподавателя - спокойно може и да не присъстват в Парламента. С тях - и без тях. Някой да усети разлика?

    Коментиран от #21

  • 19 Реалист

    9 54 Отговор

    До коментар #12 от "Политика":

    За да ми даваш григор стоичков за пример и "политик" значи си не само бсп-ар, но си и мнооооого ....заблуден. поредния крадец-комунист яко захлебил от благата по времето на социализЪма... ШШШШШШ, АЛООООО 2019 ГОДИНА СМЕ, а не 1989г ...

    Коментиран от #45

  • 20 Злъчно?

    23 2 Отговор
    Или жлъчно?
  • 21 Реалист

    11 58 Отговор

    До коментар #18 от "Хммм":

    Курни продемонстрира че парията и е от "пенсионерски тип" - знае само да плюе по младите/управляващите сега, постоянно напомня за отминалото време/социализъма и РЕДОВНО ЕДИН ПЪТ В МЕСЕЦА ИЗЛИЗА ОТ КАФЕНЕТО ЗА ДА СИ ПРИБЕРЕ ЗАПЛАТАТА.

    Коментиран от #39

  • 22 скъсани Бокови нерви

    86 10 Отговор
    Колко огромни бе Тикво .. Колкото ,, Нефтохим " ли бе Тикво ..Какво се хвалиш с чужди предприятия...похвали се с Български .И тези магистрали с които се хвалиш безплатни ли са бе Тикво или таксите Ти ще ги прибираш с поставени лица .Ако знаеш колко си подиграван и мразен от Българите ще се гръмнеш .Всички които ти се подмазват и хвалят да докопат някоя службица или проект ти се цмеят най много зад гърба ти ...
  • 23 боцмана

    78 5 Отговор
    Боко открива завод след завод , големи , стратегически като завода за вретена в село Табадъпкево , страшна производителност , от един бор правят едно вретено и накрая го губят в талаша.

    Коментиран от #26

  • 24 Усмивката

    58 4 Отговор
    За рдин селяк всичкп е ОГРОМНО.Борисов виждал ли р истинска магисърала.А пътен възел.А спортна зала
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    30 1 Отговор
    ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА
  • 26 Усмивката

    45 3 Отговор

    До коментар #23 от "боцмана":

    За един прос селяк всичко е ОГРОМНО.Борисов виждал ли е истинска магистрала.А пътен възел.А спортна зала
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 5 Отговор
    БСП И ГЕРБ ИСКАТ ДА ЯХНАТ И И И ДА ДА ДОЯТ НАРОДА КАТО ПЕСЕНТА БАЙ ШИЛЕ НА ВАНКО 2
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гербаджийски кавал

    72 6 Отговор
    БОРИСОВ ЩО СМЪРДИШ ТИ БЕ? ВИЖ В АВСТРИЯ ЗА ЕДИН СЛУЧАЙ НА КОРУПЦИЯ КВО СЕ СЛУЧВА, ТИ КАК СЕ ИЗХОДИ ВЪРХУ БЪЛГАРИТЕ, СЕГА ГЛЕДАЙ НИЕ КВО ЩЕ ТЕ НАПРАВИМ, ПЪТНИКО
  • 30 Матей

    52 3 Отговор
    Харно върви хорото,бе,за гербажийските троглодИти върви екстра,граби народе гербажийски,днеска има,утре няма.И как се хвалят само,лъжат на поразия,БСП също са мафия,но герберугите достигнаха невиждани висоти,усъвършенстваха се и чак си вярват колко са велики.Да превърнеш цветуща страна в свинарник наистина не е лесна работа.
  • 31 Усмивката

    56 5 Отговор
    Борисов усеща ли че идва новия главен прокурор.Станал е параноичен .Това са първи симптоми.
  • 32 Гроб

    50 5 Отговор
    Метай кърпата и живи и здрави,за 10 години ако не се налапа с мангизи и имоти,не знам...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 filo

    3 45 Отговор
    Съветските тролове режат вени. Да го взимате отрепки.
  • 36 filo

    1 46 Отговор
    Духачи и да цъкате минуси ще духате супата, отрепки долни.

    Коментиран от #41, #42, #43

  • 37 Анонимен

    25 7 Отговор
    „Искаме нещо да им намерим дефект, но те нищо не са строили, нищо не са правили“
    Ето защо народа, ще им даде шанс да се докажат.
  • 38 O boje

    45 2 Отговор
    България си отива, всеки ден стават престъпления,убийци,крадци са на свобода,никой него интересува,на село Славейково има един Юлиян ,краде много никой не обръща внимание, какво трябва да направим,да го очистим ли, помогнете полицай
  • 39 ...

    48 4 Отговор

    До коментар #21 от "Реалист":

    Цитирам: ”Курни продемонстрира че парията и е от "пенсионерски тип" - ”.И ти ни предлагаш вместо партия от ”пенсионерски тип” като динствена алтернатива ГРОБ - партия от ”цигански тип”? Айде, изцепи се и ти, както най-безочливо вече го направи и посланник Рубин, че ЦИГАНИТЕ СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!!

    Коментиран от #54

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Антифашист

    52 4 Отговор

    До коментар #36 от "filo":

    Как да не са строили БСП, като са построили цяла България до 1989г. Вярно и сега се строи само че с пари поделени от шепа олигарси. А социалните придобивки къде са, а пенсиите колко са, минималната заплата колко е? Запушихте устата на учителите и администрацията с високи заплати и си мислете, че всички вече са доволни. И каква е файдата от магистралите, като настилката на цялата останала републиканска пътна мрежа е сравнима само с лунната повърхност.

    Коментиран от #64

  • 44 редови

    52 5 Отговор
    Аспарух основа Велика България! За 10 години Борисов я ликвидира! Продаде независимостта ни на чужди държави без война!
  • 45 Политика

    29 1 Отговор

    До коментар #19 от "Реалист":

    Не съм захлебил нищо от онова време защото съм малък на години ..Просто съм чел доста повече от теб господин Цецо физкултурата...И ти си толкова заблудена офца като много хора.На днешно време няма бкп ,бсп сдс,дпс и прочие .Има партии с личности в тях и партии с крадци в тях.Въпросат е ти дали можеш да направиш разлика ,между крадец и личност.
    Но като гледам какво си написа просто си поредният употребен шлифер от измислени думи като демокрация,свобода и темподобни думи прикрити в цял свят зад една единствена дума ИСТИНСКОТО ЗНАЧЕНИЕ Е РОБСТВО...А ти Цецо го тълкуваи до часа в които си присъствал в клас.Интерсно ако цъфне някои от чужбина и направи една партия нова красива с фигора ,визия , демократична и още куп такива красиви думи,нямаща нищо общо със стари партии.Представи си колко хора ще налапат въдицата , но за съжаление зат всичката тази лъскава фасада изглеждаща като вегас ще стои само една истина РОБСТВО.
    За това хората просто трябва да спрът да свързват партии които в днешно време нямат нито мисленето нито деиствията на отминалото време и то по простата причина, времената одавна вече са други..А това че съм ти цитирал исказване на Григор Стоичков не означава че съм казал бкп или нещо подобно .Това е изказване на един Българин на личност .Работил за изграждането и разтежа на България .За да могат днешните шушляци да има какво да крадат.Цецкоооо ако него асимелираш от първото четене ,прочетиго два пъти ,ако пак не стане хвани асансьора от

    Коментиран от #57, #61

  • 46 Batushka

    20 4 Отговор
    Предлагам наесен със Славиту да са разменят ...шоуто трябва да продължи на всички фронтове...
  • 47 onq s konq

    7 39 Отговор
    По СТАР ЛУМПЕНСКИ ОБИЧАЙ традиционно си плюете по Борисов,но ОТНОВО НЕ ПРЕДЛАГАТЕ НИКОЙ ПО-ДОБЪР на неговото място.А е така,ЗАЩОТО НЯМА!Е така ли ще я караме с вас бе Руски хайванчета с бурма от руски танк вместо мозък?:)
  • 48 Крокодила Гена

    5 35 Отговор
    Ще кажа само това; Най голямата грешка ще е ако върнем на власт БКП-БСП -ДПС Всеки друг е по малкото зло!!! По този начин се надявам да дочакаме Българският месия който да поведе страната към благоденствие.
  • 49 Bahti

    21 2 Отговор
    Когато се дудне за Бъдеще, не се отбелязва Фактът, че сме мъртви. Надай се на политяги! Като колония, само Територията е Важна. Без матрЯлът де.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Слабограмотен

    23 1 Отговор
    Тези избори се превърнаха в ...игри на глада....с тази разлика ,че избраните ги пращаме на едно място от което се връщат пълни със пари и имоти....а ние народа продължаваме борбата по оцеляване.......искам да попитам ....не е ли цинично това да се изправиш пред клетия пенсионер получаваш 200лв пенсия и да му обясняваш ,че трябва да гласува за вашата партия който членове накупили жилища за милиони ......членове който влезли в политиката и управление то на държавата бедни но алчни.....мен ме е срам от такива политици макар да съм слабограмотен вие какви трябва да сте щом нямате капка срам ....
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Реалист

    8 25 Отговор

    До коментар #39 от "...":

    Я да ме подсетиш кои точно бяха в коалиция - бсп+дпс+ЕВРОРОМА... Нали още помниш какво яде вчера? циганската партия е измислица на бесепедерите за да си сплотяват електората. А боклуци има и при българите и при циганите и при турците и при арменците... Хеле за рашките няма да отварям дума че днес поредната "руска бизнес-манка" ще я депортират ревяща за масква. Как не ви стигна акъла едно просто сравнение да направите - в каква мизерия живеехме в соца и колко по-свободни сте сега. Ами ако ви е толкова мъчно за соца - отивайте при него, ще ви купим билети, само кажете.

    Коментиран от #67

  • 55 Димитър

    8 30 Отговор
    Браво Бойко,милиони са с теб.

    Коментиран от #82

  • 56 Баба Ванга

    5 27 Отговор
    Борисов ке оправи България,другите ке я затрият,слушайте Борисов инак ке станем руска провинция.
  • 57 Реалист

    2 22 Отговор

    До коментар #45 от "Политика":

    Кажи ми кой ти даде диплома по български език за да му скъсаме неговата. Ти не си и за 2-ка. Мислех да ти покажа правописните и стилови грешки, но уви, ще трябва просто да те преписвам. Нямам желание другарю, но най ми хареса "Публикувано във факти.бг: разтежа на България ." Сигурно корена надумата идва от РАЗТЯГАМ - ами прав си другарю, комундетата така разтегнаха България че още не можем да я съберем. А такива марионетки застинали във времето като теб са една от причините. Не ме интересува дали ти си живял по това време, но аз съм живял и много добре помня. Сподели за кого мислиш да гласуваш, за да знам за кого АЗ ДА НЕ ГЛАСУВАМ. Но и без да ми казваш, цитирането на партиен дерибей като г.стоичков е достатъчно показателно ДРУГАРЮ... Мазен живковски каскет от времето на социализЪма виждал ли си? С такъв ходеше вожда ви...
  • 58 vvvvv

    25 1 Отговор
    Супер сме и никой не ще да живее тук. Сега Боко си купи и НОВА и съвсем ще се развихри.
  • 59 Неутрален

    4 27 Отговор
    Борисов е прав, много са злобни, гадни и жалки .Вече ми писна от тях.
  • 60 Ханс картечаря

    4 20 Отговор
    Каквото и да направи ГЕРБ и Бойко Борисов на въшливите червени тролове няма да им хареса. Все ще плюят и това е нормално защото за това им се плаща. Просто не им обръщайте внимание. След изборите ще им спрат паричките и ще си станат нормални. Това при условие, че не са с дълговременен щат към едно посолство на червена кочина.

    Коментиран от #68

  • 61 Архангел

    4 16 Отговор

    До коментар #45 от "Политика":

    На такива кото теб винаги им казвам: Комунист /социалист/ не е партийна принадлежност а диагноза. И тази сентенция се потвърждава от повествованието ти. Потърси квалифизцирана помощ, преди да е станало късно.
  • 62 татко Махно

    3 23 Отговор
    Не си разбрал, че Б.Борисов е един от изявените, завършени политици в България. Нормално е да не се харесва на много хора. Той израстна през тези три мандата и не би направил грешката да вкара Цветанов в управлението на страната по никакъв начин. Партията е друго нещо. Там Цветанов е силен и ще го използва. ГЕРБ има амбициозно младежко крило и за тези години в него се оформиха доста хора. А това гарантира дълга резервна скамейка.
  • 63 Тролоудушвач

    3 21 Отговор

    До коментар #16 от "фил":

    Ако такива като теб ще дойдат на власт ще гласувам по три пъти на всякакви избори за ГЕРБ.
  • 64 Великия Гешев

    4 19 Отговор

    До коментар #43 от "Антифашист":

    На кого ги разправяш тия лъкардии бе? Можеш да ги мелиш в кръчмата на три ракии и най-много да си изкараш боя. Разходи се в индустриалните квартали на градовете, излез от селото и отиди до другия край на България и си спомни старите пътища. Като чета какво си написал имам чувството , че те е възпитавал стар комунист терористопартизанин.
  • 65 555

    24 3 Отговор
    Простено е на едена мутра да бърка манифактурно предприятие за клю1алки за коли с голям комбинат като , за мотокари който имахме някога , толкова му е мозъка но не е простено едн а мутра да определя живота на Българите .. това е нещо ненормално сбъркано ...ръководещо се от законите на джунглата
  • 66 Артиста

    18 4 Отговор
    Колко Апартаменти е декларирал Цветанов ? Фандъкова ?Бойко -Барселона??? Цветанов 5-6-7-8 колко ???Не гласувайте за ГЕРБ ? Цецо асансьор Вип как ще вярвате на такива хора ?
  • 67 Честит автогол, циганино!

    20 1 Отговор

    До коментар #54 от "Реалист":

    ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ви видя с плаката "Борисов, ти си НАШИЯТ премиер", и със "светлия му лик" на благоутробията ви! Защо ви са евророми, дромове и коалиции, след като по такъв категоричен и недвусмислено начин заявяват, че си имате ВАШ, НА ЦИГАНИТЕ(!!!), премиер, че и партия - ГРОБ, дето го е предложила за такъв ???

    Коментиран от #69, #73

  • 68 Любопитко

    17 1 Отговор

    До коментар #60 от "Ханс картечаря":

    Тебе примерно превръщането на България в Циганария изкефи ли те?
  • 69 ...

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "Честит автогол, циганино!":

    Да се чете:"... недвусмислен начин заявявате...".
  • 70 Зайко Байко многознайко

    20 1 Отговор
    "Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, западните Балкани, Румъния, Франция до Саудитите допря и накрая при Тереза Май се озова. Всичките обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега.Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят! От както Гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е " изпълнено", но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия, почукат го по зелената балка и казват,
  • 71 Зайко Байко многознайко

    20 1 Отговор
    Всички тук " парле ву франсе", тази фраза още звучи в ушите ми от посещението на бабое@а МакАрон и е върхът на лингвистичната гносеология на Банкянския на макак! Оперетен генерал и Цар Айдук поканени да забавляват група чаршафи и да се правят на маймуни. Невиждан цирк, падам от смях! Не обичам комунистите а още повече гербавите, не съм дежурен хейтър по форумите, искам да ви питам следното по-добре ли щеше да ни представя оня с некоординираните движения, като хиперактивно дете без жена..
  • 72 Зайко Байко многознайко

    18 1 Отговор
    Кражби безмилостни на всички нива, доведоха до просешка тояга, нашата страна. Пенсионери гладни мъждукат през ноща и не знаят, дали ще срещнат сутринта. Болни умират навред, пари за операции няма ,потънали незнайно къде без отчет. Откраднаха живеца на нашата страна скопците в Парламента и на меките бюра! Нямам нищо против Цецо КрадецО да има дом, но да направи така, че ние да не живеем в този облом! На Тиквоций Едно остров пожелавам не само един , но да мисли ( ако има с какво) ний живота тежък, как ще продължим!?!

    Коментиран от #74

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Реалист

    1 19 Отговор

    До коментар #72 от "Зайко Байко многознайко":

    Зайков ако знаеш как те търсят ГДБОП-а - бил се се правил вместо на заек, на ловджия. Чакай почукване!!!
  • 75 Честит пореден автогол, циганино!

    21 0 Отговор

    До коментар #73 от "Реалист":

    Ти си се напъвай, увъртай и усуквай, колкото си щеш! Снимките с ухилените ви мазни "кавардисани" физиономии, с плакатите и тениските, няма как да ги хване липсата от нета! Дерзай, дерзай, сметките , че на Бочко не му вадиш очи, а му изписва вежди, ще излезат верни само във ведомостта на спонсора ти. До кога ли?

    Коментиран от #76, #106

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Мими

    23 0 Отговор

    До коментар #76 от "Реалист":

    В ГЕРП е бъкано с МОРАЛ....от вторият до последният гербер всички и постоянно са морални оставкаджии.....
    С тия морални оставки ще изкарат, че САЛ ПЪРВИЯТ ГЕРБЕР Е БЕЗ МОРАЛ....И Е НЕМОРАЛЕН... все още!!!!!


    Вица на байхУЙя със страшния номер.
    „Излизам аз на манежа, целият в бяло – бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки, – оркестърът свири туш, над залата се издига огромен бял балон, аз вадя бял пистолет, прожекторите гаснат, аз стрелям, прожекторите светват – целият цирк в л @йн@, само аз в бял фрак, бял цилиндър, бели ръкавици, бели обувки…оркестърът свири туш.....“
  • 78 Честит ОЩЕ един автогол, циганино!

    17 1 Отговор

    До коментар #76 от "Реалист":

    Каквито и да са ония от А отбора на БКП (БСП), вие от Б отбора сте си ЦИГАНСКА партия!!! Казах ти вече: .Ах, пропуснах и тази знаменателна подробност от снимките - и самодоволната физиономия на Бочко пред най-верните му "kaдри" с вроден тен . Всеки твой "коментар" е ОЩЕ един гвоздей в ковчега на ГРОБарите:-).Давай, блъскай, забивай! Най-голям кеф ми прави да чета как един циганин-ГРОБар, мислейки, че разравя, всъщност трупа ли, трупа...Успех!!!

    Коментиран от #79

  • 79 ...

    4 0 Отговор

    До коментар #78 от "Честит ОЩЕ един автогол, циганино!":

    Да се чете: Казаx ти вече: >. Ах, пропуснах ... и т. н.

    Коментиран от #80

  • 80 ...

    14 0 Отговор

    До коментар #79 от "...":

    По технически причини ( копираното не се възпроизвежда) потретвам. Да се чете: Казах ти вече: ¨Ти си се напъвай, увъртай и усуквай, колкото си щеш! Снимките с ухилените ви мазни "кавардисани" физиономии, с плакатите и тениските, няма как да ги хване липсата от нета!¨.Ах, пропуснах и тази... и т. н.
  • 81 Анти джендър

    17 2 Отговор
    Как милиони - милиарди са! Това са индийци, пакистанци, бразилци, кроманьонци и всичкото сиган гласуват под строй за Тиквуний! То много нещо, много матьрял, но за жалост все некачествен, увреден и непродуктивен или с две думи калпав матьрял! 😱💩👽 Всеки нормален, разумен и здравомислещ българин ще гласува против групировката ГЕРБ!
  • 82 Анти джендър

    11 0 Отговор

    До коментар #55 от "Димитър":

    Горното се отнася до #55
  • 83 МНЕНИЕ

    12 1 Отговор
    ТУКА СЕ БЪЛВАТ САМО ГЛУПОСТИ. КОГАТО УПРАВЛЯВАТ БАНДИТИ ЧЕСНИТЕ И ПОЧТЕННИ ХОРА БЯГАТ. Б. Б.СИ ПОСТИГНА ЦЕЛТА ОСТАНАХА ЗАБЛУДЕНИ ХОРА(НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА И РОМЧЕТА).НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Рамзан Бойкович

    9 1 Отговор
    Ква инфраструктура бра дядя за 100 лв пътя като морска вълна и швейцарско сирене, Румъния 56лв винетка да не би да имат по малко пътища и да са по-малки от нас и като площ? Оправдания ,какво направихте откакто сте на власт? Аз ще ви кажа само някои - суджуци, къщи за гости, тол, джипките на горското, и т.н.
  • 86 СссереМ

    2 12 Отговор
    Червените тролове сън не са спали за да плюят,нали не си мислите че една шепа тролчета ще промените нещо?

    Коментиран от #87

  • 87 ...

    10 1 Отговор

    До коментар #86 от "СссереМ":

    Блажени са вярващите;-)...
  • 88 калин

    10 2 Отговор
    Бойко.-
    Барселоната е издухал напълно.
  • 89 onq s konq

    3 3 Отговор
    Спорет мене е праф!А па и да не е праф смеем ли да кажем нещо....тека че-праф е!
  • 90 Дондел

    2 0 Отговор
    Интересно ако гласуването на избори ставаше като на конни надбягвания, с пари, т.е. плащаш и ако загуби партията, за която гласуваш, губиш парите сии ако спечели получаваш. Запитайте се сами тогава за кого ще гласувате; най-вероятно много няма да гласуват за да не загубят парите си, а не им се иска да направя някой лев като гласуват за ......
  • 91 ХИТЛЕР

    4 5 Отговор
    И КРАДЛИВИТЕ КОМУНИСТИ КАЗАХА-ДА БЪДЕ ДЕМОКРАЦИЯ, АМА НИЕ ЩЕ ОКРАДЕМ ВСИЧКО И ЩЕ КОНТРОЛИРАМЕ РОБИТЕ ЧРЕЗ ПАРИТЕ! АМА ПРЪКНА СЕ ЕДИН БОЙКО И ДОКАРА ИНВЕСТИТОРИ, АМА НЕ РУСКИ И КОМУНЯГИТЕ СЕ НАСРАХА И ВИКНАХА ВОЙ ДО НЕБЕСАТА-НЕ МОЖЕМ ДА КРАДЕМ НАРОДА, ТОЗИ БОЙКО НИ ОБЪРКА НЕЩАТА И ЦАРУВАНЕТО, А ПРОСТИЧКИ БАЛЪЦИ ИМ ПРИГЛАСЯХА И ПОМАГАХА ЗА ТРОХА ХЛЯБ!
  • 92 Брех

    4 6 Отговор
    Леле как възпламенява форума, като някой вземе, че им припомни вечното БСП+ДПС и "заслугите" им, кеф да ти стане. Валят псувни и минуси. Обаче, споменът си остава. Оня ден се загледах в една десетолевка. Ееех, спомени... Абе, как бяха успяли на същата тази банкнота да съберат още цели три нули?! Талантливи хора, трябва да им се признае. Всеки редови Българин стана милионер без пръста да си мръдне - благодарение на тях. И 300% лихва в банката, не като сега - я има 1%, я не. Който ще да е - но не и тия. Особено както са огладнели за последните десетина години.
  • 93 Голям си Боко!

    9 0 Отговор
    Много сме напред, щом произвеждаме "лазерни лъчи за фаровете"! Чудо на техниката!

    Коментиран от #94

  • 94 СссереМ

    2 8 Отговор

    До коментар #93 от "Голям си Боко!":

    Путьо нали и той прави лазери мазери,да не сме по назад от ония получовеци.
  • 95 Васил Левски

    0 0 Отговор
    Борисов, ти изчезнал! Не мога да намеря нормална работа за шест месеца! Махни крадец!уморени сте от всички

    Коментиран от #100

  • 96 SAAB

    1 0 Отговор
    Когато трабва да коментирам главанака.......сам си трия коментара !
    :) .....по понятни причини / няма червена точка /
  • 97 Гласът на жабата

    9 2 Отговор
    Скрийсе в дън земя тикво.никой здравомислещ няма да ти гласува,особенно за герб
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Byg

    3 8 Отговор
    Яко тролене в коментарите , да си заработят стотинките червените паразити.
  • 100 СссереМ

    2 8 Отговор

    До коментар #95 от "Васил Левски":

    Кат си некадърник бойко не ти е виновен!
  • 101 Ass

    1 0 Отговор
    Kato 4eta komentarite sled vsjko izkazvane b.b
    Se 4udj kak "pe4eli izbori"...
    A ako toi gi 4ete6e bi trjbvalo da spre ili promeni ritorikata si
  • 102 Христо Ботев

    7 3 Отговор
    Днес нова телевизия говори един трол който е помогнал на партията която печели 2013 гд коя е партия е то е ясно Герб ?днес нова телевизия 9:00 часа Не гласувайте за ГЕРБ ?
  • 103 Христо Ботев

    7 2 Отговор
    Днес нова телевизия говори един трол който е помогнал на партията която печели 2013 гд коя е партия е то е ясно Герб ?днес нова телевизия 9:00 часа Не гласувайте за ГЕРБ ?
  • 104 пишман български политици

    6 0 Отговор
    След изборите на 26 май , България ще цъфне!
    /Северна/ Македония ще върже, а Гърция ще бере плодове!
    Всичко е една велика пръ***ня по мерене на политическите израстъци.
    Когато неможеш ,търсиш оправдание.
    Политиката у нас в последните години след смяната на дядовци с внуци е като реденето на павета от хора , които са по програма от борсата. Не могат, но кърпят някак си. Ден да мине.
    Така е и с политиката Проба-грашка , важно е алъшверишът да върви. Така , че кой и как ще се набута в ЕУ Парламента все ми дреме. Те така и така са хора, които нищо не помагат на страната си.
    Спомнете си за Кристалната дама. Много говори , но нищо не казва!
    Така са политиците.
    Политически папиломи, които повече пречат. Лесно се продават.
  • 105 123

    0 1 Отговор
    Отдавна съм свалил розовите очила . Затова бягам навън след мен идецатами ще бягат.жалко много жалко
  • 106 Реалист

    1 9 Отговор

    До коментар #75 от "Честит пореден автогол, циганино!":

    Каскет, хората които работим ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ И ПАК ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ. Защото са единственните които смачкаха комундетата и червените олигарси. Малоумник, къде ще ми сравняваш един апартамент със заровени в Белене 1 300 000 000 лева които платихме бадева на любимите ти татаро-монголи. Заради два подписа - на курна и РОВЧ. Всичките сте такива малоумници. Аре бегай да хвърляш пачки от терасата. Вяерашната си закуска не помни, почнал да ми се обяснява как било...

    Коментиран от #109

  • 107 Бкп

    0 6 Отговор
    Преди 1989 г.всичко се даваше апартамент,кола,телевизор ,хладилник,бойлер и каквото се сетиш ако сте за това гласувайте за БСП.Аз искам да си ги купувам.
  • 108 Чичо

    2 0 Отговор
    Не знам опозицията какво усеща, ама тоя нагъл комуноиден мутро-милиционер вижда, че идва краят на крадливото му пребиваване във властта и става неудържим в просташкото си държание!
  • 109 знаеш ли

    2 0 Отговор

    До коментар #106 от "Реалист":

    Нямам идея каква работиш, освен да тролиш от името на герберастите, ама няма вече нормални хора, особено сред работещите/естествено изключвам тия, дето сте на държавната хранилка на герберастите/, които да продължават да вярват на вечно лъжещия и хленчещ комунистически милиционер, играещ си днес на премиер.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове