23 Май, 2019 13:48, обновена 23 Май, 2019 15:23 8 535 24

Шефът на полицията в Монтана е подал оставка след разкрития на БСП

  • мвр-
  • натиск

МВР се използва за оказване на влияние върху изборите в полза на управляващите

Шефът на полицията в Монтана е подал оставка след разкрития на БСП - 1
Снимка: бТВ

Директорът на ОД на МВР - Монтана вече не е на поста си, след изнесените вчера от БСП данни за неправомерна намеса на полицията в изборния процес, съобщиха от пресцентъра на „Позитано 20“.

Това е потвърждение, че МВР се използва за оказване на влияние върху изборите в полза на управляващите, заявяват социалистите.

От БСП припомнят, че са оповестили подобни действия и на полицията във Видин, Лом и Враца.

Очакваме и техните оставки, припомнят от БСП.

Директорът на ОДМВР-Монтана старши комисар Ивайло Антонов е подал заявление за прекратяване на служебните правоотношения по собствено желание /чл. 226, ал. 1, т. 4 от Закона за МВР/. Решението е лично. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Припомняме, че в сряда от БСП се оплакаха от административен, полицейски и икономически натиск през последните седмици. На пресконференцията заместник-председателя на левицата Кирил Добрев заяви, че във Видин, Враца и Монтана полицейските служители били свикани и им било казано, че ще бъдат разформировани в други населени места, ако ГЕРБ не спечелят изборите.

Нещо повече - докато се лутали в издирването на убиеца от Костенец, полицаи все пак успели да издирят соцръководители и им изготвили предупредителни протоколи за изборите. Монтирана била камера за видеонаблюдение до клуб на БСП в Любимец. Служители на МВР плашели хората във Видин, а в Борован пък забранили поставянето на шатра с предизборна цел на червените.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 град козлодуй

    40 28 Отговор
    А МУТРИТЕ КОЙ ГИ СЬЗДАДЕ БКП БСП ЛУКАНОВ ДС
  • 2 ПЕНКО

    33 11 Отговор
    ПРОВЕРЕТЕ НОМЕРЪТ МУ В ПАПКИТЕ НА ДС- БКП !!!
  • 3 Краси

    37 2 Отговор
    Поредната милиционерската драма...
  • 4 букова глава

    27 1 Отговор
    Айдеее щурмът настана!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 999

    43 16 Отговор
    ГЕРБ е милиционерски сговор за поробване на бьлгарската дьржавност, бьлгарите/ не циганите, те са техни приятели/ и бьлгарската икономика с цел вечно облагодетелстване! За жалост подкрепяно от европейските " партньори"!

    Коментиран от #23

  • 6 Batushka

    41 4 Отговор
    Сега е репетиция ...гледайте какво ще стане на местните избори....
  • 7 минчо

    16 3 Отговор
    а министеро
  • 8 Гост

    25 37 Отговор
    Привидната бъркотия у нас е част от един голям проблем: Русия се опитва да ни превърне във втора Украйна, като залага на изградената от десетилетия сплотена група негодници. Ако не се сещате кои са, можете да ги познаете по това, че защитават нейните, а не българските интереси. Нищо чудно – те дължат всичките си богатства и доброто си положение на Русия. Когато преди три четвърти век обяви война на България и я окупира, Русия предаде властта в държавата на най-склонните да продават родината си индивиди. Днес техните наследници изпадат в умиление, когато кажат „Москва“, „славяни“, „Путин“, „Великата Русия“, „Октомврийска революция“

    Коментиран от #10, #12

  • 9 Фифи

    38 18 Отговор
    Искам вече да се смени герберастията с нова пртия.
  • 10 Абсолютно си прав,

    17 4 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Но това се прави, от циркаджиит, както казваше Станишев, за да има шанс държавата ни да просъществува . Надявам се това е причината! А народът се интересува от по-добър живот, а политиците искат и власт! Деформета и комплексари, и крадци!
  • 11 Шойл

    31 15 Отговор
    Евтин гербераски слугинаж, със заплати по 850 левчета и една скъсана униформа!
  • 12 Морфей

    23 8 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Не са о България беше окупирана, а всички съюзници на Фашистите от Германия!!! Шекелопоклонниците продадоха България на Сорос и сега ползват МВР като ореторянска гвардия.
  • 13 Нотигам

    39 13 Отговор
    Скоро очаквам Борисов да забрани всички партии освен ГЕРБ.МВР ще почне да гони хора като през,, Септемврийското възстание" всичко що е не удобно да минава през техния съд където си го сглобиха да преследват такива като Иванчева и Йончева които им мътят водата.
  • 14 Kriks

    28 10 Отговор
    Я гледай гербераския слугинаж в МВР как се развилнел в провинцията!!! Това е, дай на бедния милиционер 5 лв. и му гледай сеира как ще се доказва.
  • 15 бббббб

    34 3 Отговор
    От около 15 години до сега всички началници на ръководни места в МВР се избират и назначават по-политически възгледи ,а не по-стаж,опит и професионализъм.А,те от своя страна си подбират началниците на местно ниво и подчинените им полицаи по звена и отдели.По тая причина полицията е некомпетентна и не работи с професионализъм.Изпълняват се само политически поръчки.Разкриваемостта е стъкмистика и жонглиране с данните пред медиите.Никой не мисли за обикновения данъкоплатец.
  • 16 Ръкспин

    26 3 Отговор
    Това го няма вече и в Африка!
  • 17 FOW

    27 1 Отговор
    всичките чиновници на герб са такива-тиквата ги държи с по някое бонусче за твърд електорат а ТЕ не се усещат, че са играят по неговата свирка или друдо яче казано : безропотни слуги

    Коментиран от #18, #21

  • 18 ПОЛОЖИЛИ КЛЕТВА НА МАЦКВА

    4 26 Отговор

    До коментар #17 от "FOW":

    Абе всичките комуняги вън от властта,всичките са сибирци.
  • 19 стоян

    8 23 Отговор
    Тая продажна крадлива партия нарекли я социалистическа -по точно е олигархическа на собствениците на 90% от бившите соц заводи които ги разпродадоха и сега си оправят кефа- а тук платени от Позитано тролове денонощно лъжат че Борисов е виновен за разграбването на държавата

    Коментиран от #20

  • 20 .....

    27 1 Отговор

    До коментар #19 от "стоян":

    БСП ли разпродаде заводите?Нинова ли е олигарх? Има и такива, но мнозинството вече станаха горди “ демократи”.
    Не си въобразявай, че мислещите хора са платени.
  • 21 Цецко Татин

    17 4 Отговор

    До коментар #17 от "FOW":

    Тия престъпници ни върнаха в 60-те години на миналия век.Боко докато е охранявал Тодор Живков и му е хранил кучетата се е учил,не си е губил времето.
  • 22 Някой

    8 3 Отговор
    Интересно сега ли е момента точно, какво правиха до сега..... Нямам думи... Сменен е и началника на полицията в Лом. Това е предупреждение за останалите началници в МВР, какво ще им се случи, ако не изпълняват заповедите на тиквата. Не вярвам да е имало такова нещо от създаването на страната. Това е стандарт както се казваше в един виц използваш и изхвърляш. Жалко но това еее.....
  • 23 тгжф

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "999":

    Че то и сега си е така. Бай Ганьо прави избори - нищо ново. Тоталитаризъм.
  • 24 Боклуци

    4 1 Отговор
    Не, че защитавам ГРОБ, но тоя подход го инаше и при Костов и при Тройната Коалиция. Виновни са и „политиците” ни и тъпите ченгета, дето гледат да си кютат на службичката и са свикнали да козируват, щото знаят че ако стане нещо има кой да ги покрие.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове