Last news in Fakti

14 Юни, 2019 09:49 2 058 25

Младежи твърдят, че са бити от полицаи заради бутафорни оръжия (ВИДЕО)

  • младежи-
  • кристиян ляпев-
  • илиян томов

Кристиян Ляпев и Илиян Томов казват, че удряни по главата и краката

Младежи твърдят, че са бити от полицаи заради бутафорни оръжия (ВИДЕО) - 1

Момчета от София твърдят, че са били бити от полицаи. По думите им униформените им нанесли удари в областта на главата и краката, съобщи „Нова телевизия“. 18-годишните Кристиян Ляпев, който е национал по ски, и Илиян Томов са задържани в сряда, след като гражданин подал сигнал, че насочват оръжие от автомобил срещу хора, чакащи на спирки на градския транспорт. При проверката станало ясно, че оръжията не били бойни, а бутафорни, казаха от МВР. А в колата са намерени пневматичен пистолет, реплика на „Глок”, както и пневматичен автомат.

В ефира на „Здравей, България” по „Нова телевизия“ бащите на момчетата обясниха, че въпросните оръжия изстрелвали пластмасови топчета. Момчетата пък категорично отричат да са ги насочвали към хора. Единият от тях просто разглеждал пистолета, докато другият шофирал. Младежът, който твърди, че е удрян и ритан във врата и гърба през март е претърпял операция на гръбначния стълб след падане на ски състезание.

От МВР пък отричат техен служител да е проявил агресия спрямо задържаните. Предстои на Кристиян и Илиян да бъдат извадени медицински свидетелства.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баш Батка

    44 5 Отговор
    Е какво да ги правят тея малки наркоманчета, да се разхождат с оръжие дори и бутафорна. Сега дали ще повторят хаха. Браво на куките!
  • 2 гост

    38 3 Отговор
    В нормалните държави с нормална полиция щеше да е опело вече, а не обяснения и медицински. Колко трябва да си бавноразвиващ!!!
  • 3 гост

    40 2 Отговор
    Малки мастийки, малко са ги били. Пълни олигофрени, колко трябва да си прост да изкараш по този начин акъла на мирните хорица по спирките. Да им лепнат по 2 год. да премислят живота си.

    Коментиран от #6

  • 4 Нерез

    25 2 Отговор
    Не са попаднали на някой пенсионер със законно притежавано тт примерно, да ги затрие набързо
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Баш Батка

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Какаво са ги били, даже не са ги и били - единият с извита ръка другият със задвратник??? Тея родители да са си възпитали децата, сега те са си разработили пътя до затвора.
  • 7 Див селянин

    16 1 Отговор
    Пълни палячовци. Всеки смешник, който и както си поиска се гаври с полицията, ама така е добре за баце и шайката, защото трябва да си разиграват коня. Дайте правомощия на полицията и не ги унизявайте чрез такива статийки и бързо ще се оправят нещата. Ама тиквопитекът и компания нямат топки.
  • 8 7777

    19 2 Отговор
    Браво на полицаите!! Имаше няколко случая със стрелба на пътя точно от такива пикльовци, които останаха безнаказани. Всеки който размахва оръжие на пътя трябва да знае, че това го чака. Случая със стрелбата по Люси Иларионов още няма наказани.
  • 9 Само бой за куките

    5 12 Отговор
    Това са най голямата организирана престъпна група заедно със кат дай и мвр това са подлогите еничари на управленската шайка
  • 10 321

    23 2 Отговор
    Браво на полицията! Това е чисто хулиганство. Освен това всеки нормален знае, че не се вади оръжие - дори и бутафорно, ако нямаш намерение на го ползваш. Младежите имат късмет, че не сме в щатите, защото там можеха и да ги застрелят, преди да проверят играчка ли е пистолета или истински.
  • 11 МВР

    17 2 Отговор
    Не се преработват, но този път... БРАВО !
    Ще вземат да ми върнат доверието в системата.
  • 12 къв бой

    1 16 Отговор
    МВР да си гледа гей парада, това им е призвание.Да не се занимават с несвойствени дейности.Сигурно са ги нашляпали лекинко по гейски

    Коментиран от #23

  • 13 jambazina

    13 1 Отговор
    Леко са се разминали. Да идат да учат в Щатите и да направят същото. Ей така, да пробват какво ще стане.
  • 14 Браво

    17 0 Отговор
    В САЩ, щяха да ги напълнят с олово, малките олигофрени! Добре е да полежат в ареста, или да ги пратят в приют за олигофрени за лечение барабар с родителите им!
  • 15 Обикновен човек

    4 8 Отговор
    Защо полицаите ги е страх от гумени оръжия ?От какво и защо ги е страх?Ами ако сто хиляди излязат с АК кво правим?
  • 16 Абе обикновен

    16 1 Отговор
    Ти можеш ли да различиш реплика( ако знаеш какво е) на оръжие и то в движеща се кола! Знаеш ли как щяха да те " реприкират" в нормална държава ... попа щеше да те е опял вече! В тези времена, на тероризъм само такива идиотчета ни трябват и ненормалници да ги защитават!
  • 17 MВР

    3 13 Отговор
    Комплексирани и психически неуравновесени полицаи колкото искаш

    Коментиран от #24

  • 18 123

    8 1 Отговор
    За бутафорни оръжия, бутафорен бой! Малко им е, тъпи ограничени келеши! Защо ли не са попаднали на някои от цивилните отряди на баретите където обикалят последно време! Щеше да има 'подхвърляне със скучен и под мишниците! Евала на ченгетата, така се респектират глупаците!
  • 19 Синдикат на Ало Измамниците

    8 1 Отговор
    Малко са ги били значи щом се и оплакват!
  • 20 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Днешната полиция не бие !!!!!
  • 21 гост

    3 0 Отговор
    В САЩ за подобно нещо може да ги застрелят, убити са доста младежи, много други са арестувани и имат условни присъди за същите прояви и за стрелба с аирсофт/паинтбол оръжия по хора. Това е хулиганство и трябва да се накаже. Бащите им малко са ги били.
  • 22 гнида

    1 0 Отговор
    В щатите могат да те убият заради това ! Нека да им е обеца на ухото на младежите ! Не са им виновни полицаите , те сами са си го направили !
  • 23 Просто аз

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "къв бой":

    Внимавай пикльо,да не те размажат и теб!!!!
  • 24 Просто аз

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "MВР":

    На прицел си!!!ВНИМАВАЙ!!!!
  • 25 БОЙ

    0 0 Отговор
    БОЙ ДО НАСИРАНЕ ЗА КОПЕЛЕТАТА
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове