Last news in Fakti

26 Май, 2012 08:07 763 0

Кърджали е домакин на фест

  • иво маринов-
  • кърджали-
  • фест

Второто издание на Майския фестивал "Бъдеще с традиции – Кърджали 2012" ще се проведе на 26 май, съобщиха от пресслужбата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма (МИЕТ).

Зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще участва в откриването на на Майския фестивал "Бъдеще с традиции – Кърджали 2012". Форумът ще се проведе от 10 часа в Градската градина на Кърджали.

Събитието се организира от областната администрация в Кърджали под патронажа на председателя на Народното събрание Цецка Цачева. На фестивала ще бъдат представени детско карнавално шествие, надиграване на самодейни фолклорни състави, изложения на кулинарни произведения, традиционни български занаяти. В събитието ще вземат участие и производителите на мед, пчелни продукти и билки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА