Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 15:45 3 836 31

ГЕРБ: Мая Манолова води три кампании

  • герб-
  • мая манолова-
  • кмет-
  • софия-
  • избори

За човек, който твърди, че е юрист е изумителна некомпетентността, която демонстрира

ГЕРБ: Мая Манолова води три кампании - 1

Малко е да кажем, че сме ядосани. Участвали сме в много кампании, а за първи път виждам такъв театър. При Мая Манолова ставаме свидетели на три паралелни кампании.

Това каза на пресконференция в централата на ГЕРБ председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков.

В много кампании сме участвали, но такъв абсурд не съм виждал, заяви на извънреден брифинг на ГЕРБ Елен Герджиков.

Той заяви, че в кампанията има абсурди, липса на стратегии, фалшиви новини, неверни твърдения.

Герджиков призова нещо ново да има в кампанията. "Стига толкова. Всичко са манипулации, подмяна на дневния ред и бягство от темите, които интересуват града и гражданите. В битката няма политика, а само безскрупулна борба за власт", каза още той.

Адвокат Георгиев от екипа на Фандъкова обясни как се провеждат обществените поръчки. "Законът не се интересува от избори, а от срокове", заяви адвокатът. "Вместо да водим дебати за идеи се занимаваме с личната некомпетентност на гражданите и кой е по - гласовит", каза още той.

"Първата е, че тя обявява всеки ден, че води позитивна кампания, но повтарянето на това твърдение не означава, че това е така. Втората кампания е кампания на фалшивите новини, защото при нея има липса на идеи и визии за управлението на София. Ще кажа само няколко от фалшивите новини - за боклука, за Дома за социални услуги и училището в Драгалевци. Твърде много са тези фалшиви новини, за да ги изредя всичките. Третата кампания е на тема - аз съм жертвата. Тя се обявява за преследвана и репресирана. Мая Манолова не прави политика, а води безскрупулна борба за власт. Тя бяга от дебатите за управлението на града и повторя едни и същи неистини, защото просто няма реални аргументи", заяви още Герджиков.

"Всеки ден Мая Манолова твърди, че ако не са проведени открити процедури по реда на Закона за обществените поръчки, изтеклите договори могат да бъдат удължени. За човек, който твърди, че е юрист е изумителна некомпетентността, която демонстрира. Не спира да обявява, че изтичащите договорите с почистващите фирми на София, могат да се удължат без провеждане на процедура. Това освен, че е лъжа, показва начинът, по който Мая Манолова разбира управлението – като умението да заобиколиш закона. За нас е ясно, че промяната не идва с Мая Манолова. Тя е кандидат на задкулисието и зад нея прозират хора от екипа на Пламен Орешарски", добавиха от ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    36 11 Отговор
    Този крадец не беше ли председател на общинския съвет по времето когато най здраво се крадеше и нищо не се правеше.
  • 2 пушещ бакелит

    29 11 Отговор
    Малко е да кажем, че сме ядосани. И КАКВО КАТО СТЕ ЯДОСАНИ? ГОЛЯМ ПРАЗ!
  • 3 Избори 2019

    21 15 Отговор
    Еленчо, ходи в гората и паси трева, но внимавай някой бракониер да не те отстреля. Не се засрамихте и не се налапахте! Всеки друг, но не и вие, но парите са у вас и вече доста вдигнахте мизата за "едно гласче" По–грозни и продажни избори не е имало, от 1989г. насам!

    Коментиран от #25

  • 4 Гост

    24 10 Отговор
    Вие ли сте ядосани бе, елен ли си, лос ли си, къв си....а ние обикновените простосмъртни, как мислиш, еленчо, дали не сме ядосани доста повечко от вас, продажни лакеи, крадци и милиардери

    Коментиран от #18

  • 5 антрашпиц

    7 5 Отговор
    Аз пък си мислех,че прави пет кампании..можеби и шест.Де да знам..
  • 6 Елен

    16 10 Отговор
    ли си, магаре ли си ама яко сте се побъркали гербаджийте в София защото усетихте, че губите
  • 7 Кочо

    14 7 Отговор
    Какво, юристите! Ако това е мерило, най много и свестни юристи има в парламентарната група на БСП, но не управляват те, нали!
  • 8 Белчо

    15 9 Отговор
    Когато опонента е слаб, Шайката е спокойна.
    Изборите са нормални, няма къпени гласове- всичко е точно.
    Когато обаче видят малко по-сериозна кандидатура- аууу, ние сме ядосани!Има маниполации, има купени гласове- абе - апокалипсис.
    Даа, когато змията умира, най-много хапе!
    А всички знаят, че загубят ли София, гроб се разпадат до месеци.
    Нали така, госин крадец- пардон , съветник?
  • 9 onq s konq

    16 8 Отговор
    как да не са ядосани, направо са изтрещели защото се проваля кампанията им в софия. Съветниците от Герб в София откъде ще захлебват.
  • 10 Звезден Принц

    16 10 Отговор
    Лелее, сорснята заквича!
    Помощ, Манолова ни ядосва! Викайте сорос,боко, дебелянчо- да я изгонят тази лоша Манолова!
    Как така ще ни взема "касичката"?
  • 11 Хахаха

    13 5 Отговор
    Тогава в Пловдив кво правим? Дани Каназирева, а!? И тая от АБВ е 300 пъти по свястна от гербераския главоч и Славчо А.
  • 12 СЕЯНИН

    16 7 Отговор
    Манолова според вас води три кампании, а вие от колко места сисате, па сега сте се уплашили, че ако спечели тя, или някой друг, различен от вос, ще ви пресъхнат бозките!
  • 13 Софиянеца

    12 8 Отговор
    Компетентните крадци са ЧАО ЧАО СБОГОМ. Мая Маномова е новата кметица на София и ще ви разкрие далаверите за 12 години назад и компетентните кражби!!!

    Коментиран от #22

  • 14 кеф

    15 6 Отговор
    Щом ревете значи Мая е на прав път
  • 15 566мм899

    14 6 Отговор
    На тези айдуци гербераски гръбнака им е местната власт! Трябва да бъде прекъснат и ще увиснат! Трябва да се спрат кражбите на фондове и данъци чрез общинските поръчки с тайни търгове.
  • 16 Ще отиде

    14 7 Отговор
    Фъндъка на политическото бунище.

    Коментиран от #24, #29

  • 17 оВчара

    13 6 Отговор
    Много компетенто премахнаха машинния вот за да могат да си въртят игрички с кебапчета и 50тарка за Бай продажниците евтини и невежи.
  • 18 Делията

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Лопатар Е, лопатар само ,че в живота си май, май не хващал лопата!
  • 19 ХАХАХХАХАХА

    12 7 Отговор
    НА КРИВ МАКАРОН И ВОДАТА МУ ПРЕЧИ!

    АЙДЕ ВРЕМЕ ВИ Е ДА СИ ХОДИТЕ ГРОБАРИ!

    Коментиран от #28

  • 20 ганьо

    9 8 Отговор
    мръсна герберска сган. събрани от улицата, от подземния свят, от гетата. измамници ,крадци и кариеристи набрали инерция към върха. на изборите ще бъдете сринати със земята. УБИЙЦИ! УБИЙЦИ!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #26, #27

  • 21 абе

    3 3 Отговор
    мушмурок?!Гледай си Гроба и.....!!
  • 22 Nik

    5 2 Отговор

    До коментар #13 от "Софиянеца":

    Ха,ха!Блаженни са вярващите!Фандъкова ще бие Манолова още на първи тур!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Nik

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ще отиде":

    Фандъкова,за разлика от тебе,нещастнико е изключително възпитана,културна,работлива и добронамерена жена!Много добре работи,като кметица и със СОС!Заслужава уважение и благодарност за многото хубави неща,които направи в София за гражданите!Манолова е една перфектна лъжкиня и лицемерка!Зад нея са всички софийски "балъци",неграмотници и некадърници!Пукай се от яд и злоба:Данчето ще "бие" Манолова още на първи тур!
  • 25 абе

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Избори 2019":

    кой прави мрьсна изборите,ТОВА е от льжите и плюнките които излизат от устата на червената мая ,така ли не се умори бе тази жена.да сте чули такива льжи от фьндькова,интелигентност,работливоста при тази жена си казват думата.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 12345

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "ХАХАХХАХАХА":

    свестните хора в цяла бьлгария не са на това мнение,ще има да почакаш и но доста.
  • 29 хеий

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Ще отиде":

    бунището като се разгори и пламне нали знаеш какво става,като вихрушка ще измете червения боклук от бьлгария.
  • 30 Мишо

    3 4 Отговор
    Много тъпотии по въпроса .Мая е много под нивото за кандидат за кмет на София
  • 31 гражданин

    0 0 Отговор
    Мая е в ролята на една политическа споделена тротинетка. Който си свали приложението може да се вози,до където иска,слиза и я зарязва.
    Неможеш да нямаш идейна платформа и да представлявмаш всички. Нали сега обещаваш,а после част от този електорат няма да получи това за което Ви избира. Ренегати,ревизионисти и опортюнисти никой не обича и не уважава. Няма как да се отречеш и да зцабравиш биографията си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове