Last news in Fakti

11 Октомври, 2019 16:10 2 832 6

Общината трябва да работи за хората, а не хората за общината!

  • цанко донков-
  • пп мир-
  • община-
  • кмет-
  • местни избори-
  • общински съветник-
  • кандидат

"Това е моя лична Кауза," заяви Цанко Донков от ПП МИР

Общината трябва да работи за хората, а не хората за общината! - 1

„Столична община не чува гласа на софиянци и за управляващите гражданите на София са само избиратели!” С тези думи кандидатът за общински съветник на ПП МИР Цанко Донков се включи в предизборната кампания за местни избори и подчерта, че в бъдещия общински съвет ще поиска повече участие на гражданите в управлението на Общината, допитване до тях за всяко значимо за Столицата решение и дигитализация на административните услуги.

„Това е моя лична Кауза, която отстоявам в район Красно село, където съм роден и израснал. Наясно съм, че борбата за връщане на отнетото ни право на мнение и право ни за живот в една нормална градска среда в целия град, е изключително отговорна и трудна задача, но това не ме е отказало до сега. С подкрепата на хората, живеещи и работещи в район Красно село успях да постигна, макар и минимални, но реални резултати за подобрението на средата, в която живеем и ще отстоявам правото ни за един по-добър и нормален живот в нашия град” подчерта още Донков.

Кандидатът за общински съветник от МИР сподели, че ако бъде избран ще се ръководи изцяло от гласа на жителите на гр.София. „ Хората са реалният експертен съвет, с който управляващите са задължени да се съобразяват. Те не са само гласоподаватели, а трябва и да живеят с решенията, които общината взема за тях, които често не са в тяхна полза” категоричен е Донков и зави, че дигитализацията в Общината ще бъде прекия път, по който жителите на София ще предлагат идеи, мнения и възможни решения по различни проблеми, касаещи развитието на всеки един район и квартал в града.

Сред приоритетите на Донков и ПП МИР е и иновативно решение за инсталирането на автоматични машини в столицата, по подобие на Рим, за събиране на пластмасови отпадъци, срещу които да получават отстъпка за билетче в градския транспорт.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дабе да

    3 2 Отговор
    Ха ха без да чета статията
  • 2 боцмана

    6 0 Отговор
    В България всичко е обратно и затова хората работят за дерибеите от общините , които си гледат пашалъка и снасят дължимото на управляващите , които пък се интересуват от хората толкова колкото от цвета на първото си цукало.
  • 3 166

    5 0 Отговор
    В МОМЕНТА НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ СА ОБЩИНАРИТЕ ПРИ ИЗДАВАНЕТО НА СТРОИТЕЛНИ КНИЖА, СТАВА ДУМА ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ВСЯКАКВА ДРУГА КОНТРАБАНДА. БЪЛГАРИНЪТ БУКВАЛНО Е ИСТИНСКАН НО ПОСЛЕДНАТА СТОТИНКА ОТ ТЕЗИ БОКЛУЦИ, БИ ТРЯБВАЛО ДА ГИ СЪДЯТ ДО ДУПКА
  • 4 Искам виза за саш

    0 0 Отговор
    И глеите тогава за кои ше работим пък вие тука си ги дрънкаите
  • 5 Пламен

    2 1 Отговор
    Можем само да се радваме, че все още има умни млади хора, които не се страхуват да се борят за обществени и значими каузи.

    Поздрави и успех на г-н Донков
  • 6 Венелин

    1 1 Отговор
    Големи адмирации за това момче!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове