Last news in Fakti

14 Октомври, 2019 17:46 2 744 18

Нинова: Каквото ви обещах, го изпълнихме

  • корнелия нинова-
  • сливен-
  • кольо милев-
  • бсп-
  • местни избори

Борисов, цинизъм е да избиеш животните на хората и да дойдеш да им говориш за развитие на животновъдството, упрекна премиера председаелят на БСП

Нинова: Каквото ви обещах, го изпълнихме - 1
Снимка: БСП

„Тук съм, за да подкрепя кандидата ни за кмет на Сливен Кольо Милев и кандидатите ни за общински съветници и кметове на населени места. Те са компетентни и почтени хора. Вярвам в тях и в техните доказани качества на хора, които милеят за общината”. Това заяви пред обществеността в Сливен председателят на БСП Корнелия Нинова. Тя обясни, че познава Кольо Милев преди като кмет и в момента като народен представител.

„Той е изключително достоен и компетентен човек”, обясни Нинова. Лидерът на социалистите заяви, че в листата за общински съветници на Сливен има както много опитни, така и млади и енергични хора, които заедно могат да променят Сливен.

„Искам пред всички ви да се отчета пред вас и цялата общественост. Не познавам толкова бързо приет закон, и то по искане на опозицията, като този, който внесохме и по наше настояване се прие – отпадна съкратеното производство за убийства. Бях в Сотиря, в дома на Криси, преживях този случай и съм изключително горда за това, което направихме”, каза Корнелия Нинова.

Тя благодари на Кольо Милев и на останалите, работили за този закон. Нинова изрази учудване относно скорошното посещението на премиера Борисов в Сливен.

„Да отидеш в област, където изби 5 хиляди животни, без причини и доказателства, и да говориш колко много си направил за животновъдството, е груб цинизъм към българския народ”, каза Нинова. Тя заяви, че държавата трябва да вложи всички налични средства, за да възстанови сектор животновъдство. Корнелия Нинова изрази радост, че в общините кандидатите на „БСП за България” продължават платформата „Визия за България”.

„Много съм щастлива, че нашите кандидати във всяка община имат визия за тяхната община – ясна и изпълнима”, каза тя.

„Навсякъде в града все още виждаме това, което се направи през периода, когато бях кмет на Сливен. Знаете как заварихме Сливен - беше целият разкопан, със спрени евросредства и проекти заради сигнали за корупция в ОЛАФ. Само за 1 година възстановихме общината”. Това заяви кандидатът за кмет на Сливен на „БСП за България” Кольо Милев.

Той обясни, че е оставил на следващата власт проекти за 25 милиона лева, от които е изпълнен само един за 3,5 милиона лв.

"Ще спрем синята зона. Няма да позволим да се подиграват с бедните хора пред болниците и другите учреждения. Ще оптимизираме данъчната политика и ще върнем социалните придобивки за хората”, каза Милев.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво ли да кажа

    39 18 Отговор
    Боклук! Не се появявай повече в тази Галактика!
  • 2 Нинова овцъ

    38 18 Отговор
    Овцъ !
  • 3 башбакан БорисOFF

    19 16 Отговор
    Аз пък каквото не съм казал, само това не съм излъгал.
  • 4 Умберто

    26 11 Отговор
    Комунисти,комсомолции,да строим живота ноов.Гордо знаме Ви е Ботев,пЪрФ учител Димитроооф...
  • 5 антибсп

    32 10 Отговор
    Дайте и власт, пък ще видите вие "преразпределение" и "оптимизация". Ясно е къде ще отива преразпределеното.
  • 6 Ventura

    20 15 Отговор
    Че Борисов е циник да, ама и г-жа. Импексова да не се взима толкоз на сериозно. И вашите обещания са като гербаджийските. Та нали сте от едно котило.
  • 7 Глей сега

    11 10 Отговор
    Айдеее голямото надлъгване започна.
    Отрезаа ни още с гласуването да не се гласува машинно.
    Едните че сменят бюлетините,а другите направо торбите с бюлетините.
    Те така се правят избори.
    Чак да ти се отще да гласуваш
  • 8 Йнпексова

    13 8 Отговор
    Ний съгрешихме пред народа, пред другаря Димитров!....
  • 9 ОСА

    25 8 Отговор
    Божееее, прости й за стотиците лъжи !!! Как може толкова нагло и безочливо да говори...50г живяхме в комунизъм, в 30г преход окрадоха държавата, после народа ,фалит преживяхме от тяхно правителство, заводи сринаха и приматизираха, олигарси в тяхната партия и има безсрамно лице да говори за избор на БКП/БСП кандидати !!!!
  • 10 висок

    15 8 Отговор
    Костинбродското кречетало кмет на София, Ниновичока Премиер на България!
  • 11 Иво

    14 5 Отговор
    ЦИНИЗЪМ е самото ти появяване, Нинова ! Дано проумееш някога това - въпреки , че дълбоко се съмнявам да съумееш да преодолееш дебелашкото си мислене и арогантното поведение - все пак това е въпрос на възпитание и интелигентност - все неща, които са ти дефицит - сигурен съм, не проумяваш дори смисъла им !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Бранник

    9 4 Отговор
    Кумонистите са като вълците кожата си менят но нрава никога.
  • 14 Анонимен

    2 3 Отговор
    Нинова преди 30 години е била само на 20.ок.но бкп са в герб. С претенции и без покритие. Умеели, подмазвали са се и са станали това, което са. При първи удобен случай, т. е, ако спечелят обратно ще се прехвърлят при Нинова. И никой не може да ме увери в противното. Бкпсдсндсвдпсдостгербабв, в едно гърне пихаят. Нинова е умна, но не е Достатъчно.. Кой има пари ще бъде
  • 15 Каквото и да обещае

    5 2 Отговор
    Не само че няма да бъде изпълнено ами ще бъде и забравено веднага ако спечели.
  • 16 другар

    9 2 Отговор
    Тая безкуполна другарка ,тоя безрамен тъпегьоз има уста да споменава за спрените еврофондове ,сякаш заради някой друг а не заради тях когато бяха на власт ,бяха спрени.Тук,очаква ,да сме забравили че точно те ниновите партийни другари ,управлявайки тогава пак крадоха като за световно ,заради което ЕФ бяха спрени.Маймуно долна ,вашата почтенност ние ясна,особенно твойта.Толкова почтенно прилапа милионите от техниимпекс и не само от там ,че иначе ПРАЩИШ от ПОЧТЕННОСТ.Много ти вярваме ,ама на всяка думичка ,която изричаш с прокажената си уста.
  • 17 09876543210

    0 5 Отговор
    И преди 1989 е било зле за някои, но сега е хиляди пъти по зле, защото навсякъде ти искат пари и ако нямаш, кво правиш. Млади хора напускат този прелест ен град, уж всичко ок а 30 годишни и по-млади от рак, инфаркт. Не че и преди е нямало, но сега с пъти повече. Че е популистЍ, няма име да напиша, то това го пишат чуждите медии. Много лъжи, много честни хора ударени от комунисти в герб през последните години, и ндсв, и сдс. Удариха на безпартийни и деца. Няма как с няколко реда. Защитници са неговите, които изнасилваха, които удряха, които цели родове оправиха материално. Че много некачествени, нека се съгласи и много еродиран ги уби системата. Живеем сред тях и виждам как юрист изхвърлен от купено то предприятие с жена си едвам свързват двата края, сега като адвокат. А и те плачат, че народа няма пари за тях, но стоят, гладно не се стои, а и деца пораснали безработни, психично болни ни казват, Той няма вина, пред него лижат, а зад него, той ни предаде. И тия не ги одобрявам, двуличници. Работят и плюят, деца при тях, заможни, коли, работа, хвали се, че сам две хиляди над 70 г. А скромният удрян, цели семейства без препитание. Но карай да върви бкп герб. От тези хора имам страх, защото всичко им се поднася, а плюят по него. Но вина има и той, че е с тях. А и заминаха именно и при заминаване, тук е същито както при вас комунизъм. Работили, а живеете в нищета. А напълно подкрепям от неговите. Евроком. Не гледаме, но ако има повторение.. Нищо че всичко ни е п
  • 18 Госпожа лъжа

    1 0 Отговор
    Обещавам да не лъжа, ама на дали.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове