Новини

Нинова в Харманли: Нашите кметове ще спрат незаконната сеч

Общински горски дружества трябва да стопанисват българската гора, смята лидерът на БСП

Публикувана: 21 Октомври, 2019 16:24
КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 509
 • Нинова в Харманли: Нашите кметове ще спрат незаконната сеч - 1
 • ШРИФТ ПЕЧАТ
  Вашата оценка:
  Оценка 2.2 от 5 гласа.

  Скъпи жители на Харманли, благодаря ви, че сте дошли да подкрепим Надежда Колева за кмет и листата, в която има много млади, но и опитни и мъдри хора. Тук ми е лесно да говоря, защото всички си спомняте доброто управление на Харманли от Михаил Лисков. Той ще бъде до Надежда и ще ѝ помага с неговият опит.

  Подкрепям кандидатите за кметове и общински съветници на БСП, но съм тук най-вече заедно да поемем ангажимент за конкретни политики. Нашите кметове поемат ангажимента да спасят общинските и държавните болници. Те са гръбнакът на българското здравеопазване, а са в истински колапс. Най-важното решение, за да стане това оздравяване факт, е болниците да не са търговски дружества. Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова при посещението си в Харманли.

  Тя изтъкна, че в общината е много болезнен въпросът с горите- когато кмет беше Михаил Лисков, общинското горско предприятие беше на печалба, тя влизаше в общината и стигаше до хората, а в момента незаконната сеч е ежедневие и общинското дружество е на загуба.

  "Нашата политика е не да се дават на концесии благата на общините, а да има общински дружества, които да ги стопанисват. Общинско ВИК, общинско сметосъбиране, общинско горско дружество. Така всички приходи ще влизат в общината и ще стигат до вас под формата на социални услуги", коментира Корнелия Нинова. Тя призова хората на Харманли:

  "Борете се с най-големия враг– страха , който всяват. Че ще ви уволнят от работа, че ще ви вземат бизнеса, че ще ви пострадат децата. Свободата е най-висшето човешко благо. Пазете резултата в изборния ден. В цялата страна постъпват сигнали, че отново се манипулира- ще подменят протоколи, има заплахи, издават се лични карти , с които да се гласува от името на мъртви души в списъците. Важно е да опазим реалния резултат."

  Нинова припомни направеното за три години- БСП спечели президентските избори, увеличи двойно депутатите си в парламента, единствената партия с повишен брой на евродепутатите. "БСП върви нагоре и о ще го докажем на местните избори. Общото ни усилие ще доведе до крайния резултат, който искаме – надежда за Харманли и страната", заключи лидерът на БСП.


  България

  Платена публикация

  Поставете оценка на статията:
  Оценка 2.2 от 5 гласа.


  Ловци на бисери
  Йерун Дейселблум
  Председателят на еврогрупата в интервю за "Франкфуртер алгемайне цайтунг" за причините за кризата в Гърция
  Солидарността е изключително важна. Който и да я поиска обаче, има задължения. Не мога да изхарча всичките си пари за алкохол и жени и след това да искам от вас подкрепа"

  Още бисери