ФАКТИ.БГ

Местна коалиция МИР Приморско: „Ние няма да участваме в плакатна война, а ще се борим за МИР в общината”

Това се казва в писмо разпространено до медиите от Местна коалиция МИР – община Приморско

Публикувана: 23 Октомври, 2019 14:08
0 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 1493
Местна коалиция МИР Приморско: „Ние няма да участваме в плакатна война, а ще се борим за МИР в общината”
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.

„През последните дни станахме свидетели на една „кална” и нелицеприятна предизборна кампания, изразяваща се в „плакатна война“, разпространяване на вестници с „неизвестен” издател, замесване на Светия Синод на БПЦ и други подобни трикове за компрометиране на опонентите и отклоняване на вниманието от съществените проблеми”. Това се казва в писмо разпространено до медиите от Местна коалиция МИР – община Приморско.

Писмото е изпратено по повод нападки от страна на конкурентни партии в надпреварата за местния вот.

От Коалиция МИР подчертават, че кандидатите за кметове и общински съветници на Община Приморско, на гр. Китен и на с.Веселие доброволно ще премахнат всички техни предизборни плакати разпространени на територията на Община Приморско.

„Ние няма да участваме в плакатна война, а ще се борим за МИР в Приморско” категоричен е кандидатът за кмет на Приморско Стоян Василев.

В писмото до медиите се казва още, че с жеста на премахване на агитационните материали на МИР се надяват, да се намали изкуственото напрежение, което се създава на територията на Община Приморско и в ОИК Приморско, „както и да задоволи Егото на жалбоподателите”.

Местна коалиция МИР Приморско: „Ние няма да участваме в плакатна война, а ще се борим за МИР в общината”

„Ние вярваме, че на Вас – нашите съграждани, съседи, приятели и роднини не е необходимо да ви се натрапват нашите лица- Ние се познаваме! Не желаем, да бъдем част от режисиран сценарий за опорочаване на конституционното Ви право – а именно правото на свободен избор!Няма да паднем до нивото на тези дребни интриги, защото знаем, че това е под Вашето и Наше Достойнство!” заключават от Местна коалиция МИР, гр. Приморско.

Поставете оценка на статията:
Оценка 4 от 6 гласа.


Ловци на бисери
Доналд Тръмп
Кандидатът за президентската номинация на Републиканската партия Доналд Тръмп коментира контрола върху даването на лицензи за оръжия в САЩ в интервю пред CBS:
Чувствам се много по-добре, когато съм въоръжен"

Още бисери
ТОП 5