Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 14:20, обновена 6 Ноември, 2019 14:55 29 219 83

Кмет от ГЕРБ хвърля най-тежки обвинения към Борисов!? (АУДИО)

  • петрич-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • аудиозапис

Бойко трябва да си иде. Един-единствен виновник има и това е Бойко Борисов, сега горе ще е тотално разграбване на големите градове

Кмет от ГЕРБ хвърля най-тежки обвинения към Борисов!? (АУДИО) - 1
Снимка: pirinsko.com

Жители на Петрич изпратиха писмо до редакционната поща на "Факти", в което предоставят, по думите им, "скандален аудиозапис", касаещ министър-председателя Бойко Борисов. На него се чува глас, който отправя изключително тежки обвинения към премиера и иска оставката му.

"Един-единствен виновник има и това е Бойко Борисов. Не можеш да ходиш да режеш лентички в Благоевград миналата седмица и да казваш на Камбитов (бел. ред.: кмета на Благоевград) "Ела напред, нали ти дадох..." Не си дал ти бе. Това първо лице, единствено число отдавна трябва да е забравено. Оттогава се почна. Една след друга глупост. Не е имал интервю без сериозна грешка. Аз такова чудо не съм виждал. Нещата са изпуснати много отдавна и много отдалеч. За да може и тия "горе" да се освестят, да се направят реални равносметки и реформи в партията. То самият Бойко трябва да си иде. На всеки си му идва времето. Моето, твоето, на другия. Няма нищо ненормално в тази работа. Според мен "горе" сега ще е едно тотално разграбване в посока големите градове", се чува на записа.

Според източника на информация критиките отправя кметът на Петрич Димитър Бръчков, който е и общински председател на ГЕРБ. Хората, разпространили изтеклия аудиозапис, са убедени, че случаят трябва да достигне до ушите на Борисов.

Ето и краткото съдържание на писмото, изпратено до "Факти":

Здравейте, изпращаме Ви скандален запис, на който кметът на град Петрич от ГЕРБ, който е и общински председател на партията, Димитър Бръчков, критикува премиера Борисов и му иска оставката!

Г-н Борисов трябва да бъде запознат с изтеклия преди дни запис!

Благодарим Ви!

Желаем Ви здраве и успехи!

Жители от Петрич


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 55 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ели

    210 33 Отговор
    Дoкaтo прoдължaвaтe дa ce дeлитe нa чeрвeнюги и нeчeрвeнюги държaвaтa ви oтивa.

    Вчeрa глeдaх прoпaгaндeн турcки иcтoричecки дoкумeнтaлeн филм 20 ceрии, cнимaн в нaд 20 държaви, c бюджeт 16 милиoнa дoлaрa - нe хoливудcки филм, a дoкумeнтaлeн турcки.

    Нaричa ce "Рeкa, тeчaщa нa Зaпaд" - тoзи филм e зa вътрeшнa упoтрeбa, нямa aнглийcки cубтитри и др.
    НAТO нямa дa ви cпacи, чл. 5 глacи: чe caмo aкo cмe нaпaднaти oт д-вa нeчлeнкa, тoгaвa..., видяхтe cъбитиятa Турция, Гърция - НAТO нe cи мръднa нoкътчeтo.
    Прecтaнeтo c тoвa eвтинo дeлeнe, или нe cтe бългaри и нe виждaтe, чe БГ изчeзвa, щe бъдe зaвлaдянa oт Турция бeз пушкa дa пукнe.

    Бългaри, cъбудeтe ce, изчeзвaтe!

    Коментиран от #30, #37, #38, #45, #72

  • 2 Bubbles

    158 10 Отговор
    А този дали си дава сметка, че иде ли си Бойко си отива и ГЕРБ?
  • 3 Бат Мишо

    243 13 Отговор
    кое му е скандалното - това и децата го знаят че герб разграбва държавата - тес апартаменти с асансъори и сина ми на 10 г знае че аз и той им ги купуваме
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 сбръч

    44 0 Отговор
    Хахахахаааа,сбръч!Бръъъъч!
  • 6 von Manstein

    157 4 Отговор
    Ама те загрижени за г-н борисов.... милите малоумни измекяри.
  • 7 Гост

    122 12 Отговор
    Некадърните комунисти от ГЕРБ са строго зависими от намазаните комсомолци от БСП!Това са маските на едно и също лице братя българи и от опит и от собствените ми роднини!Деленето е стара философия за властолюбие и начин за контрол, а който ми сложи минус е с ментални отклонения и овче мислене!Обединение!
  • 8 пик пик

    141 9 Отговор
    Прав е камета, Буда ръси безотчетно от ръкава и от крачола на послушковците без оглед на качество и краденето. Важното е да Му се слави името. Бедни ми "бай тошко" , така ще те обуят , че свят ще ти се завие. Тез дето най-те почитат, първи ще те препикаят.
  • 9 гост

    105 11 Отговор
    Горкия кмет. Пътник е!

    Коментиран от #56

  • 10 Тикви

    97 7 Отговор
    Бойче да си оди :D
  • 11 Поп Кръстьовчета

    176 8 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИ, гниди и подмазвачи винаги е имало !!! Затова и 500 г турско робство ! Такива гниди Левски предадоха, че един кмет ли няма !Човекът казва самата истина -респект !
  • 12 543

    19 55 Отговор
    ....а дали е така, кой да ти каже.....и подсвирквам си даже... Мисля, че няма такива смелчаци, дори пред Нинова не е имало, а пред Борисов няма как. Такъв може само да е предател решил да си ходи или са го хванали в крачка и сега се прави на мъж. Уживем, овидим!
  • 13 Киро

    71 11 Отговор
    Тука виждам едно нещо,един малоумник,който записва мнението на един кмет все едно чудо голямо е казал,тъпи клюкари!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кмета на Симитли

    143 8 Отговор
    ГЕРБ = Глупаци за Експресно Разграбване на България

    България вече повече от 10 г се управлява от жалки престъпници начело с агент Буда борисOFF, зад когото стоят мародери и българоубийци, натрупали стотици милиони и някой дори милиарди като Румен Николов - Пашата, Ахмед Доган - Агент Сава, Делян Пеевски - Шиши, Младен Михалев - Маджо, Георги Гергов - Свинаря, Кирил и Георги Домусчиеви, Цеко Минев, Валери Симеонов - Винкела, Васил Бошков - Черепа, Орлин Алексиев - Кмета в сянка, Христо Ковачки, Димитър Стефанов - Митко Каратиста, Александър Сталийски - Котарака, Гриша Ганчев, Левон Хампарцумян, братята Маргини, братя Галеви, Варненската групировка ТИМ, Румен Гайтански - Вълка и още много знайни и незнайни модерни еничари. Нека всяко герберче си даде сметка за кого точно гласува. ВЕЧЕН СРАМ !

    Коментиран от #63

  • 16 Наблюдател

    112 7 Отговор
    ГЕРБ по самата си същност са едно голямо и престъпно ЕТ (едноличен търговец). Там всичко се комадва от Боци и всичко което не е одобрено от него не може дори да се помисли. Организацията и иерархията на ГЕРБ е откопирана едно към едно от Коза Ностра. Начело стои "капо ди тути капи" (глава на всички глави) в случая Бокича. Той задава основната линия и всяко едно действие бива одобрявано или не от него (светиня му). По-долу са лейтенантите (разбирай Цецо, Цецка, Фидосова и т.н. Те са доверените ръце на боса и чрез тях всичко се свежда до знание на "войниците". Войниците са министрите от кабинета му.
    Ако някога падне от власт Бокича, то ще е защото някой от алчните му лейтененти ще го предаде (като случая с Цецо и Цецка). Ако той падне от власт и бъде съден, то думите му ,че нищо не е знаел, няма да минат, защото (виж по-горното).
    Понеже в тази групировка се е струпало много власт и пари, то ако Боки падне, борбата за мястото му ще е колосална. А този който оглави организацията, няма да мине без приятелскта подкрепа на САЩ и Запада, защто само те и единствено те имат полза групировката да продължи да управлява (справка плащането в кеш на 8 стари и все още непроизведени самолети на 10-торна цена, спирането на ядрени реактори, отказ от строене на нови, съсипване на производството, армията, здравеопазването и т.н.)
  • 17 Кмета на Симитли

    94 6 Отговор
    Австрало-мутропитека продължава вече 10-та година да продава държавата ни на ортаците си от ДПС, Делян Пеевски - Шиши и Ахмед Доган - Агент Сава. Продава ни и на всевъзможни Еврейски Организаций и фондацийката създател на ГРОБ - „Ханс Зайдел“, която е изкуствено създадено НПО от ЦРУ за контрол и финансиране на политически инженеринг в Европа. Държавати ни ЗАГИВА във диктатурата на простака от Банкя. И предишните министър-председатели бяха продажници и слуги на чужди интереси, но този индивид ги сложи всичките в малкия си джоб. СРАМ и ПОЗОР за всички вас безродници, които гласувате за ГРОБ и Агент Буда-Борисoff! СРАМ ! И във гроба, няма да намерите покой мерзавци ! И там срама ви няма да се отмие !
  • 18 Тиква с мед

    56 3 Отговор
    "Обичат" го Боко там по югозапада ха ха ! Боко още носи мед на симитлийския кмет ха ха !
  • 19 Факти

    55 4 Отговор
    Абсолютни неграмотници и ренегати естествено че човек в дадена партия може да е не съгласен с управлението и.
    Винаги могат да изискат да се махне техен член или управляващ като не си върши работата.
    Но не смеят страх ги е че ще испуснат парата един решил да скочи и веднага доноси и записи.
    Тази партия винаги може да си я има но с друг лидер примерно.
    Като бай Тошо свалиха го и БСП си остана.
    Нямаше разстрели и такива като в Румъния.
  • 20 Край

    9 74 Отговор
    А стига бе. Тоя да си ходи. Ако за 10 г. не е разбрал че ГЕРБ това е Бойко Борсов и без него тия един ден няма да кметове/депутати и министри значи е много глупав и за никакъв кмет не става.
    Бойко Боросов е най-нормалния човек в Герб всички други просто не са личности и са функция от него.
  • 21 Батман Боко

    44 0 Отговор
    Най-много са жертвите от приятелски огън.
    Приятелският огън е олимпийска дисциплина в България.
    Докато не остане и един приятел на приятел-Огън !!!!
    След това всички сме врагове и така сме по-спокойни и живеем по-добре,по навик.НАРОДЕ ????
  • 22 запознат

    45 2 Отговор
    За сведение и изпълнение. Простий , щом и твойте те подбраха бегай бърже.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 верно трудно се издържа

    59 6 Отговор
    Тоя гербер очевидно не е изтърпял Боцевата простотия.
  • 25 Тръмп

    14 71 Отговор
    От кога селските кметове започнаха да дават напътствия,кой-какво да прави???:):):)Като не му харесва Борисов,да иде при Нинова без да прави селски интриги!!!:):):)

    Коментиран от #80

  • 26 Тръмп

    11 61 Отговор
    Тези селски обвиняния за разграбване са подсъдни,ако не са подплатени с доказателства!!!:):):)Тя и Манолова,Йончева и Нинова така крякат лъжи без доказателства,но само губят от това!!!:):):)
  • 27 ДДРОнег

    68 3 Отговор
    Чак не ми се вярва в герП да има такива здравомислещи хора и да не са подлизурковци като всички !!!
    Жалко, че тиквоча ще му види сметката ... и няма да има кой да защити Димитър Бръчков !!!
  • 28 Лекар БГ

    69 2 Отговор
    Звучи направо революционно.Или за 14 г.,сме забравили що е то,обвинение към Вожда.Да,разграбва се-азбучна истина.Не самои големите градове.Същото важи и за малките,и за цяла България.Простотията и лакомията на Булгарбаши нямат граници.
    Не се натъпка този търбух.Браво на куража да кажеш това.
  • 29 Последния софиянец

    38 3 Отговор
    ДС си отиде, доносниците останаха.
  • 30 gooday

    33 5 Отговор

    До коментар #1 от "Ели":

    И ти ги измъдри едни такива ... никакви. Какви турци та гонят, сами ше се опоскаме. Турците няма нужда да помагат

    Коментиран от #73

  • 31 Бай Х

    5 29 Отговор
    Бръчкооов! Ще те сбръчкаам!
  • 32 ГЕРБер

    55 4 Отговор
    Прав е човекът! Браво! Много българи мислят като него!
  • 33 И боки да си иде

    9 35 Отговор
    По добре нема да стане от една мафия ше доиде друга мафия щот тва е формулата на управление на бегено от 1876г...спасението е в чужбината и там завинаги
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ПЕНКО

    9 6 Отговор
    КАКВА БИ БИЛА ЦЕЛТА НА ОГРАБВАНЕ НА ГРАДОВЕТЕ ОТ БО.БО. ???
  • 37 Ели бе

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "Ели":

    Докато Русия мърда, България няма кой да я пипне, ако ще само това да му е мечтата!

    Чувала ли си за пътят на Петър?
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Нещо като

    15 1 Отговор
    Джордано Бруно, вече гори от единия край, ако е истина. Не че знае кой е Бруно, все пак си е гербераст-безкнижник.
  • 40 Ели

    13 2 Отговор
    Докато умните се наумуват , лудите се налудуват ! Поговорка !
  • 41 vasik atanasova

    18 1 Отговор
    трагедията е много голяма !
  • 42 Behemoth

    17 3 Отговор
    А туй то....чи той Бойкуту е такъв откак мадрицкия крадец го изкара от сенките на прехода към нещото си....
  • 43 0123

    10 2 Отговор
    Има избори, кой както иска да гласува. Това че някой казал си е негова работа. Гласувайте това поне е ваше право.
  • 44 onq s konq

    5 33 Отговор
    В края на статията пише,че на Записа "СЕ ЧУВА ГЛАС" с обвинения към Борисов и тоя Глас "БИ ТРЯБВАЛО" да е на кмета на Петрич.Ами ако тоя глес не е на Кмета? Ами ако ЦЕЛИЯ ЗАПИС Е ИЗФАБРИКУВАН /ДАЛИ МАЙСТОРСКИ,ДАЛИ НЕСКОПОСАНО- ЕКСПЕРТИТЕ ЩЕ КАЖАТ/?А къде е Логиката Кмета да го казва това,след като Падне ли Борисов,ПАДА И ТОЙ защото точно ГЕРБ го крепи?Между другото ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТЕ Борисов да си подаде Оставката и"да си ходи" - ВИЕ ЛИ СТЕ ГО НАЗНАЧАВАЛИ,ИЛИ ИЗБИРАТЕЛИТЕ КАТО МЕНЕ?А е просто:Основете си Партия,регистрирайте я,гласувайте повсеместно за нея и я вкарайте в Парламента и ако ТЯ Е НАЙМНОГОБРОЙНАТА-ще имате възможност до съставите правителство,начело с ВАШ "Бойко"Ама тъй да се тръшкате като заклани кокошки с писъци "Бойко време е да си ходиш,подай си оставката"...Няма стане ваща работа...АМА ИЗОБЩО!

    Коментиран от #60

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 gost

    6 21 Отговор
    ма този кмет като не му харесва Борисов защо се е кандидатирал от тази партия имаше избор този път или и на него му харесва да се облажи, освен това Герб е лидерска партия и ако го няма Борисов тази партия няма да съществува, ако е толкова прост да не го знае да види какво стана с НДСВ там всички си поверваха колко са велики ма като се оттегли Симеон партия няма
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Браво

    29 5 Отговор
    Абсолютно прав! Рибата се вмирисва откъм главата, а при нас вони от години. Първия път гласувахме за Бойко, защото като бивша мутра ще се справи по-лесно с мафията, а той си създаде държавна мафия. Задмина комунистите...
  • 49 българина

    20 1 Отговор
    герб искат деца на бежанци да 18 г да живеявт у нас и ще го гласуат! бб прави всичко което е срещу България! смърт за предателите и децата им
  • 50 vvvvv

    27 2 Отговор
    Какво му е скандалното. ИСТИНАТА казана на глас, а мишоците докладват на царя.
  • 51 Тончо

    18 2 Отговор
    Доган е един и Боко е неговия пророк!!!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 да така е

    28 5 Отговор
    еех герб като опропастихте държавата изгубихте цели 10 години и вината е изцяло ваша и сателитите като вмро и другите които погнаха да изгонят младите и кадърни е останахте некадърни те държавни управници
  • 54 1944

    8 6 Отговор
    живи са бе, павликморозовчетата на бкп, живи са. комунизма не си отива. дълбае под дъното.
  • 55 ЧИчо Том

    18 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг:

    Г-н Борисов трябва да бъде запознат с изтеклия преди дни запис!

    Благодарим Ви!

    Желаем Ви здраве и успехи!

    Жители от Петрич .......................Угодно,мазно ,сервилно и подмолно "От будните граждани" Да ви у "Макетата" ,насрани "Войводи"
  • 56 няма няма

    6 1 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    Едва ли е пътник!Ако го изгонят, ще настроят хората срещу себе си, по скоро ще имат едно наум с този кмет.
  • 57 Гражданин БГ

    11 1 Отговор
    Този се откупи временно от краварите но май братушките са го харесали повече аз мисля ние да свършим работата както е редно
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ваня

    11 1 Отговор
    Не е лошо да му е като обица на ухото на Г-н Борисов и да е и да не е истински записа.И добре е да се вслушваш в думите на съпартийците си може би е неприятен момент,но хората който казват всичко в очите са честни и достойни хора.А виждам много близко до него човек му прави и ще направи повече беля даже и несравнимо повече отколкото конфликта с Г-н Цветанов.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 боцмана

    13 1 Отговор
    Пачавра леке не хваща , ти го плюеш , то си мисли , че дъжд вали.
  • 62 До всички

    21 1 Отговор
    Този запис е кратката версия. Целия запис е около 10 мин. И това е Кмета на Петрич от ГЕРБ. На всичкото отгоре и координатор на ГЕРБ ПЕТРИЧ.
  • 63 Браво

    16 1 Отговор

    До коментар #15 от "Кмета на Симитли":

    Браво. Точно казано.
  • 64 Стойне Бончев

    21 1 Отговор
    Бойко е за съд
  • 65 Нещата лъсват

    25 2 Отговор
    Дори и техните се обръщат срещу тях. Постепенно ще започват да забелязват скритите и не толкова скритите щети върху държавата ни. ГЕРБ се крият умело, но накрая всичко лъсва. Съсипаха ни държавата, на първо място по смъртност сме в света. икономиката ни е никаква. Никаква индустрия, да не говорим за култура, пък още повече и научна и изследователска дейност. А Бойко е за съд.
  • 66 Фак на тия факти

    7 1 Отговор
    Затвор за тиквата!
  • 67 Фак на тия факти

    5 1 Отговор
    Затвор за тиквата!
  • 68 Комуст е душа дава

    3 0 Отговор
    Ама, че смях настъпи. Те щото преди, като стани шеф беше на власт, изобщо не разграбваха. Румката в Плевен изобщо нищо не взема. Айде опомнете се. Не е винивен един. Системата е за промяна-ситематаааааааааааа. Ама докато се осъзнаете и България ще е минало!.....За жалост!
  • 69 Bate vi Boiko

    2 6 Отговор
    Ей плювачи, ще ми пръднете на ..ра. Още дълго ще ви управлявам, така да знаете.
  • 70 Bate vi Boiko

    3 4 Отговор
    Всички интриги дрещу мен се изтъркаха с времето. Така че на плювачите мога да им кажа да го д....е.
  • 71 Четки,

    2 2 Отговор
    наколенки, лицеви упори, пълзене по корем и накрая разтваряне на бузки. Така се угажда на властта. Винаги ще има такива плазмодии.
  • 72 Bulgarische

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ели":

    A ти как разбра съдържанието на тоя фил бе след като нямал субтитри на английски С българки преводач ли го гледа? Турция нее заплата за България според мен Добър комшия е поне за сега Мисля че ОТ Руско- сръбско уединяване трябва да се притесняваме сегашно време пък и зя напред не рови в миналото от него всички са пострадали кой повече кой по малко на са
  • 73 Bulgarische

    4 0 Отговор

    До коментар #30 от "gooday":

    A ти как разбра съдържанието на тоя фил бе след като нямал субтитри на английски С българки преводач ли го гледа? Турция нее заплата за България според мен Добър комшия е поне за сега Мисля че ОТ Руско- сръбско уединяване трябва да се притесняваме сегашно време пък и зя напред не рови в миналото от него всички са пострадали кой повече кой по малко на са
  • 74 Бифш член , не краде ,изгонен от Герб.

    9 1 Отговор
    Докато Борисов не бъде критикуван от собствените си избиратели, то е ясно че ГЕРБ е създадена да краде и членовете да мълчат. Чиста политическа, МАФИОТСКА, формация КОТО " Е.Т. БОЙКО БОРИСОВ",.
  • 75 Bulgarische

    5 0 Отговор
    Кво разбраха герб за обвинениея работещ а не олигарх Едно нищо! Ако взимаш около 300€ или 600лв и трябва да преживеш с семейство си 30 дни е ужаса и стреса у севсеки в туй положени Хората в подобна ситуация са облечени кой ще мисли кво е казал Путин Макрон или Ердоган Само да напомня дъжавица по малка и от софия по население е с 820€ минална заплата! И то нова държавица скалъпена през 1974, Кипър преди туй колония на италианци французи англичани и турци грабена ОТ вред!! Но явно те могат а ния Не Зощо е тъй Накой знае ли
  • 76 filo

    3 5 Отговор
    Елементарно, плювачите са активни, защото Бате Бойко за пореден път спечели избори.
  • 77 факт

    1 1 Отговор
    Революция без кръв няма, има трнсформация на комунисти!
  • 78 11111

    1 1 Отговор
    Бойко е на 60 години.
    Дреме му
    До 40 не се ли неналюбиш, до 60 не забогатееш ли и до 80 не умреш ли, ставаш за резил.
  • 79 До герберасткия вмирисан трол 💩

    0 1 Отговор
    Абе, Цветанов, стига дуднал! Докога ще се ръсиш простотии?! Спри се вече! Излагаш се! Спешно се налага да си направиш трансплантация на мозък! Затъпяването ти е доказано! 😁
  • 80 До герберасткия вмирисан трол 💩

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Тръмп":

    Абе, Цветанов, стига дуднал! Докога ще се ръсиш простотии?! Спри се вече! Излагаш се! Спешно се налага да си направиш трансплантация на мозък! Затъпяването ти е доказано! 😁
  • 81 Бай Хой

    1 0 Отговор
    А кметя на Симитли ко казва ? 😁😁😎
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Петрич

    0 0 Отговор
    И Бръчков е за затвора със гошето кривата шия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове