Last news in Fakti

6 Ноември, 2019 20:40 926 19

Паргов: Оценката на ръководството на БСП за резултата в София е много добра

  • калоян паргов

Твърденията за критика на членове на ръководството не отговарят на истината, категоричен е лидерът на столичните социалисти

Паргов: Оценката на ръководството на БСП за резултата в София е много добра - 1

Изпълнителното бюро на БСП не е отправяло критики към Софийската организация на партията за решенията и действията в предизборната кампания. Твърденията за отправяни критики от членове на ИБ на БСП към решенията и действията на Софийската организация на партията, и най-вече в седмицата преди балотажите, не отговарят на истината. Това е категоричната позиция на председателя на БСП - София Калоян Паргов по повод публикация в сайта dariknews.bg.

“Оценката на ръководството за резултатите в София бе дадена и от председателя на НС на БСП Корнелия Нинова в интервю в национален ефир. И тя е много добра. Нямам основание да считам, че оценката на Националния съвет ще бъде по-различна. Ръстът на подадените гласове за БСП в национален мащаб в голямата си степен се дължи на ръста в София от над 35 000 гласа спрямо 2015”, посочва Паргов.

“Приносът на Софийската организация за резултата на БСП на изборите за общински съветници е безспорен и няма как да не бъде признат. Ето защо нямам притеснения за оценката, която ще даде Националния съвет за работата на столичните социалисти в тази кампания”, заяви Калоян Паргов. По повод твърдението за подкрепа на кандидати на десницата, лидерът на столичните социалисти припомня решението на Националния съвет на БСП. “Няма нищо укоримо в призива на балотажа да се гласува за кандидатите на промяната. Този призив е напълно в унисон с решението на Националния съвет за взаимодействие на местно ниво с всички политически субекти, с изключение на ГЕРБ”, припомни Калоян Паргов.

“Разликата в подкрепата различните райони на София има своето логично обяснение – на втория тур за кмет на София градската десница нямаше свой кандидат. И в районите, в които не бяха на балотаж, е обяснимо защо активността им беше по-ниска”, посочи лидерът на столичните социалисти.

Той обърна внимание на това, че има и райони, в които десните подкрепиха кандидатите на БСП и допринесоха за победата - в Изгрев и в Младост.

“Още малко смелост и политическа далновидност не достигнаха, за да постигнем победата на Мая Манолова и промяната да се случи”, убеден е Калоян Паргов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жоро

    13 3 Отговор
    Е няма такива НАГЛЕЦИ.....най добрите ГУБЕЩИ печеливши на света..Уникати
  • 3 Nik

    10 3 Отговор
    Паргов,като си толкова"голям мъж",защо не се кандидатира за кмет на София,а се скрихте,като мишоци зад Манолова?Анти-ГЕРБ гласуване никога няма да ви върне във властта,защото сте "хамелеони" и нямате ясна визия за развитието на София и държавата!
  • 4 Било

    6 1 Отговор
    Кажи на проф Иво Христов
  • 5 Паргов на кого да вярваме ..........

    8 2 Отговор
    Тавариш Станишев каза че сте пълна боза.
  • 6 истината

    10 3 Отговор
    Абе Паргов,
    Какъв недоносен тип си ти?Много ми е интереснокакво ще кажете ако сте победили.Тогава ще се насерете ,но никой не иска насрана столица.Седнете си на насраните задници и престанете да се хвалите на всеки ъчъл какви мушмороци сте.Боклуци - гладни,голи и боси,живяли цял живок на държавна и партиййна хранилка.Колко пътиси пил потен вода бе пикльо. знаеш ли ти какво какво е да бързаш за работа ,смяна ,тежки условия.Гади ми се от вас червени мурджовци.Няма мира народа от вас.и оная кукундрела -кюстендилската сливада си събира парцалите и да спре да ходи от телевизия на телевизия.Духа супата и сега е една проста БУЦМАНКА
  • 7 ГЕРБ завинаги

    11 3 Отговор
    Червените мърши я пеят тази песен на всички избори: Загубихме,ама от това спечелихме.Нагли до безкрайност.
  • 8 истината

    9 3 Отговор
    За заслужилите от изборите БСП активисти - Нинова,Паргов, Маноловица един шут в гъзът и по един тиквен медал -останаха малко токви от Хелоуин та да не идат за боклука.
  • 9 мдаа

    4 5 Отговор
    Явно хората папкат пари от герб и козяк за да наглеят така безочливо май бяха до тук!
  • 10 мдаа

    2 4 Отговор
    Явно хората папкат пари от герб и козяк за да наглеят така безочливо май бяха до тук!

    Коментиран от #13

  • 11 мдаа

    1 4 Отговор
    Явно хората папкат пари от герб и козяк за да наглеят така безочливо май бяха до тук!
  • 12 ботор

    7 2 Отговор
    Паргооов,Паргов!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Шик

    3 3 Отговор
    Ех Паргоффф,Паргоффф мазно ....
  • 15 onq s konq

    3 1 Отговор
    Паргов е ВЕРОЯТНИЯТ НАСЛЕДНИК на Нинова.А мисля така,щото СТАНИШЕВ разкритикува РЕШИТЕЛНО с "меки,но УБИЙСТВЕНИ слова" загубата на БСП,СПЕЦИАЛНО ПОХВАЛВАЙКИ ПАРГОВ и още двама Лидери на Партията.А зад Станишев са СТАРИТЕ КАДРИ в БСП,които бяха Елиминирани със замах от Нинова в желанието й да се обгради с послушници,така че Вероятно ще има "Нощ на дългите ножове" в Столетницата!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Все такива победи да имате

    1 0 Отговор
    Победа Урааа
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове