Last news in Fakti

9 Ноември, 2019 10:51 2 683 32

Тафров: „Демократична България” не е подкрепяла Мая Манолова

  • стефан тафров-
  • мая манолова-
  • избори-
  • демократична българия
Тафров: „Демократична България” не е подкрепяла Мая Манолова - 1
Снимка: БГНЕС

Никога не сме подкрепяли Мая Манолова. "Демократична България" не е призовавала да се гласува на местните избори за Мая Манолова. Това заяви Стефан Тафров пред БНТ по повод резултата от местните избори. По думите му ДБ се е превърнала във фактор след местните избори и поради тази причина се говори много за партията.

По повод критиките на премиера Бойко Борисов, че хората от "Демократична България" са деца на комунистическата номенклатура, Тафров с ирония обясни, че през последните дни се чуди какъв е точно - дали е либерален анархист, десен екстремист, а бивш член на БКП му казал, че бил син на комунисти.

За "Демократична България" е било важно да имат сериозен кандидат за кмет на София в лицето на архитект Борислав Игнатов, но той трябвало да бъде издигнат по-рано.

Стефан Тафров се похвали, че в София Обединението ДБ има 8 районни кмета в идеалния център на столицата, 12 общински съветници и на места в България имат добро представяне.

"Имаме много работа за вършене в София и в страната. Продължаваме да работим", даде да се разбере Тафров.

В студиото на БНТ присъства и лидерът на АБВ Румен Петков, според когото има голям проблем с Изборното законодателство и с технологията на провеждането на избрите. От АБВ смятат, че има отстъпление от честността на вота на местните избори и как невалидните бюлетини стават все повече.

Румен Петков настоя да бъдат въведени много жестоки санкции с Изборното законодателство за манипулации по време на изборите. Той отчете, че от АБВ да нямат кандидат за кмет на местните избори било в техен ущърб, но го направили с ясното съзнание за консолидация, смяна на атмосферата, технологията и начина на управление на столицата и в страната.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Марков

    16 11 Отговор
    Демократична България е партия която се финансира от външни сили и провокира само

    Коментиран от #3

  • 2 Исмет

    5 21 Отговор
    Нас само ДПС щени спаси

    Коментиран от #10

  • 3 Костов

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Марков":

    Ти грешиш много
  • 4 Лекар БГ

    16 2 Отговор
    НЕ мога да разбера,защо ДБ се поставят в режим на оправдания?!
    Толкова беше жалка и пошла риториката и логиката от НДК във вторник!Нормален човек едва ли би се впечатлил особено.Освен да направи аналогии с едно минало-дъх на фашизъм или мухлясал сталинизъм.
  • 5 Комуниста

    16 2 Отговор
    От толкова свежа демокрация България взе, че се обезлюди! И само като го видя тоя странния генерал, адвоката, съдията, прокурор Атанасов който беше повишен от Костов!
  • 6 Алим ибрам

    2 4 Отговор
    Настоявам дасе проведе референдум всички турци да станат християни и бдж товарни превози даса приватизират6373
  • 7 Фокус мокус, Боко барабокус!

    8 9 Отговор
    Тафров, Тафров и ти си една шушумига. София не е добрата стара София. Кратуната я напълни с цървули, които естествено че гласуват за него, нали учител му е правешкия цървул. Това беше наказателен вот, а какво мислят софиянци ще се разбере на следващите избори.
  • 8 Супер

    18 5 Отговор
    Айде сега да Ви видим кметовете какво могат,но да навирате Мая, за кмет си беше престъпление. Най-слабо подготвената, най-мътна та биография. Да хвърлиш 2 мил.град
    в хаос, ей така само да свалиш Бойко и после цялата държава в същото е изродско. Още повече, че лично ти дължиш всичките си постове на ГЕРБ, имахте министри, но сами се провалите като се изпокарахте е, и сега сте се за качили за тези незнайно какви с коитоо Ви свързва само Прокофиев

    Коментиран от #18

  • 9 не няма прошка

    16 6 Отговор
    Ударихте дъното на дъното с Мая. И и предложението Ви за кмет беше трагично бе човек. Така да ни подценявате е някак си обидно. а
  • 10 Стършел

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Исмет":

    иЗметчо, дпс е дс-мафия и нарочно не иска да е втора сила. Ако си надигне главата ще мобилизира хората ище има много висок % активност и тя ще се оттече в канала, където и е мястото! Това си е циганската хитрост на възлюбените ти.
  • 11 Ели

    6 9 Отговор
    А трябваше всички да се обедините, за да премахнете статуквото.

    Германия, Унгария, Израел - когато държавата загива няма място за политически пристрастия.

    София ще я управляват ВМРО и ГЕРБ - щастливи ли сте?

    Тази ви е грешката и ще платите скъпо за нея на парламентарните - мъртви души, корпоративен вот, невалидни бюлетини, ромски вот - Честито!

    Тази е разликата между държавниците и останалите еднодневки в политическия живот!
  • 12 Браво

    11 0 Отговор
    Тафров ? А кой е той , че там са толкова организации , лидери , формирования че едвам смогвам да ги проследя ?
  • 13 Демократ

    13 4 Отговор
    ДъБъ са най-жалките!
    Да се прегърнат с Манолова и БСП - това беше връх на цинизма!
  • 14 Добрият самарянин с дебелата тояга

    14 3 Отговор
    Стефчо ни баламосва. ДемБг не била, ама Да, Бг с две ръце. Шашмаджии пеят "пляс, пляс педалите, водно колело". Как не ви е СРАМ!?
  • 15 Тръмп

    8 3 Отговор
    Долен лъжец от КГБ и ДеСе-Бъ!!!:):):)Всички около Ваньо са от КГБ!!!:):):)Шпиони и Национални предатели!!!:):):)Тръмп
  • 16 Тръмп

    7 1 Отговор
    Няма какво да се чудите повече,всички в ДеБъ сте Атеисти и Антихристи,както са ви обучили в школата на КГБ!!!:):):)Тръмп
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Казуар

    3 6 Отговор

    До коментар #8 от "Супер":

    Трябва да се изучава в университета, как Фандъкова от детски учитетел по руски език стана супер меринджър.

    Коментиран от #22

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Тръмп

    3 0 Отговор
    И Плевнелиев е от ДеБъ,скоро ще бъдете разкрити цялата клика от шпиони на КГБ и Путин!!!:):):)Тръмп
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Браво

    3 1 Отговор
    Леко бе , “ТРЪМП” ?
    Гледам напоследък в желанието си да се подмажеш май леко прекаляваш ? Вместо Лакейски поклон , цели салта правиш ?А опитай малко от малко да запазиш малко достойнство , а ?
  • 24 Фен

    8 2 Отговор
    Мая, Прецедента, Прокопиев, на Костов шлаката, само учиндолеца им липсва, да оформят групата на лакомниците да докопат ква да е власт на всяка цена! Не вярвах, че ще го кажа, но дори Нинова е по - достойна от тая сбирщина!
  • 25 9689

    3 0 Отговор
    Още една лява прашка.
  • 26 Неблагодарник

    5 0 Отговор
    си е бил и е.
    Иначе ми липсва Рада която да направи поредното си "екзотично" предложение примерно: ЦИК да не брои за действителни бюлетините подадени от леви избиратели за районни кметове на ДБ. Явно че и антикомунизма си има граници до които му изнася... от там нататък -пазарна икономика.
  • 27 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    " ЕХ ГЕЙ-ГОТИН ГЕЙ - И ТИ СИ ОТ НАРОДАА !!! ПАРТИЯТА НА НАРОДЕН ГЕЙ ..."ПОБЕДИ " И ВТАСА ...ИЕЕЕХ !!!!!!!!!!
  • 28 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    НЕ Е САМО ТОЙ В ПОЛИТИЧЕСКОТО ГЕЙ ПРОСТРАНТСТВО !!! НО Е ПРАВ ---- БеСиПи ПОДКЕРЕПИ ДБ ЗА КМЕТОВЕ ТУК ТАМ ПО СОФИЯ И ОСОБЕННО В ЛОЗЕНЕЦ ......- ТАМ Е КОНЦЕНТРИРАНА "ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА " ОТ МИНАЛОТО !!!!!!!!!!!
  • 29 Цвети

    1 0 Отговор
    Колко типично за ДБ, първо вършат глупости, а след това се оправдават. Така и с Майчето, ако беше спечелила изборите, сигурно шяха да си припишат заслугите...
  • 30 Милен

    0 0 Отговор
    Тези от ДБ кой ги брои за нещо, че се обясняват все едно има значение какво казват.
  • 31 Странджанка

    0 0 Отговор
    ДБ са кукли на конци, които се управляват от олигарха Иво Прокопиев.
  • 32 Лили

    0 0 Отговор
    Абе официално така се говори, ама тия продажници сигурно са си дали гласчета за някой лев
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове