9 Ноември, 2019 17:10 24 599 36

Тежка катастрофа в София

  • софия-
  • катастрофа

Полицията разследва инцидента

Тежка катастрофа в София - 1

Тежка катастрофа е станала на кръстовището на бул. "Тодор Александров" и ул. "Инж. Иван Иванов" в София. Това става ясно от снимка, публикувана в социалните мрежи. На кадъра се вижда помляна кола, която е забита в ограда над канала.

"Има една кола в оградата над реката и един ударен бакшиш на светофара", пише в коментар към фотоса.

Все още не е ясно дали и колко са пострадалите при инцидента.

Предстои да се разбере и каква е причината за инцидента.

В един от коментарите под поста пише, че в катастрофата е участвала и трета кола, която обаче не се вижда на снимката.

"Доста силен беше удара между 2 от 3-те коли, явно някой е минал на жълто", пише потребителят.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един бакшиш

    81 2 Отговор
    Добре си надраскала статията!
  • 2 E как

    73 1 Отговор
    причината е ясна - тежка форма на простотия зад волан.
  • 3 Мария Атанасова

    31 2 Отговор
    Б'си ма'ката, почупили са се! Откога не се беше случвало.

    Коментиран от #24

  • 4 Ventura

    55 3 Отговор
    Каква , новина е това!
    Това си е ежедневие. С купени книжки и необразовани шофьори, това е резултата.
  • 5 Васил

    40 18 Отговор
    Нормално за селяните от София

    Коментиран от #9, #12

  • 6 Васил

    40 2 Отговор
    За подобен устен разказ, камо ли статия пиша двойка веднага. Дали тази жена има някакво образование, различно от професия "зидаро-мазач" ?
  • 7 Garrincha

    27 8 Отговор
    Сигурен съм, че "бакши" е невинен - те се много добри и културни шИфьори !!!

    Коментиран от #8, #25

  • 8 Също така

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "Garrincha":

    Някои от тези сладури са рецидивисти с присъди за излежаване,но явно законите не им пречат да си карат таксита.

    Коментиран от #14

  • 9 Гост

    16 2 Отговор

    До коментар #5 от "Васил":

    Васе, а ти от къде си?
  • 10 Дам

    15 2 Отговор
    Да бяхте публикували просто линк към оригиналния пост в фейса, вместо да преразказвате по снимка и коментари :)

    Коментиран от #11

  • 11 Пише се

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Дам":

    във не в
  • 12 мани

    17 10 Отговор

    До коментар #5 от "Васил":

    Има малка неточност-не за селяните ОТ София,а за селяните В софия.Пич,ти карал ли си въобще в София,Всяка втора или трета кола е със селташка регистрация,от онези Великите и Безсмъртните....
  • 13 Чичо

    15 2 Отговор
    Добре че има "бакшиши", да има с кого да си правдавате простотията и некадърността на пътя!
  • 14 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Също така":

    Ти па си много компетенте
  • 15 the Doll

    3 4 Отговор
    разправят че бакшиша бил на Бело...
  • 16 анонимен

    8 10 Отговор
    ШОПЕТО У СОФЕТО НЕ МОЙ ДА КАРА! ТЕ ТВА Е!

    Коментиран от #17

  • 17 мани

    9 2 Отговор

    До коментар #16 от "анонимен":

    Не може да кара,тръгни за Варна или за Бургас,целия път прилича на гробищен парк,щото селенията може да кара и извън София......

    Коментиран от #19

  • 18 DBS

    14 3 Отговор
    Това е защото червения сигнал става все по-маловажен за все повече хора. Дивотия . Става все по-масово поне по две три коли да се изнасят на червено. На къде вървим незнам .Вместо дс се оправяме ,става все по-зле.Не може на всяко кръстовище патрулка .Без мозък в главата и мааааалко мислене не ставам
  • 19 анонимен

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "мани":

    Извинявай ако съм те обидил и си от шопето!
  • 20 Сензация

    9 2 Отговор
    "Има една кола в оградата над реката и един ударен бакшиш на светофара"... ''Полицията разследва инцидента''
  • 21 анонимен

    4 2 Отговор
    За шопето само тротинетки и ролкови кънки! И проблема с птп се оправя! Това е решението!
  • 22 Гост

    4 1 Отговор
    Движещите се по бул.Т.Александров най-редовно минават на червен светофар. Аз всвки път преди да пресека се оглеждам. Няма контрол. Защо слагат камери като няма да вършат работа.Глоби яко трябва за да се дисциплинират.
  • 23 анонимен

    5 2 Отговор
    На шопето му требе колелето!
  • 24 Jeep

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мария Атанасова":

    Тчно там кажи речи почти всяка седмица
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Лелееее

    3 1 Отговор
    Как се е стигнало до такъв тежък инцидент, такива неща в бг не стават. Аз съм в шок след тази новина, какво се случва в наща държава. Веднага да разнищят причината за тежкия инциден, и да вземат мерки да не се повтаря.
  • 27 гост

    3 3 Отговор
    Първо,"бакшиш"е най-разпространеното наименование на таксиметров шофьор.Второ този термин е употребен от авторката като цитат от коментар.Трето,според данни на КАТ София,всяко трето ПТП в града е с прякото или косвено участие на таксиметров шофьор.И не на последно място,водачите на такси са в голямата си част роми и придошли от селата миризливци.
  • 28 Шаран БГ

    6 0 Отговор
    След като свети "ЗЕЛЕНО", какво очаква всеки водач да светне след това : пимбяно, мораво или керемидено-кафяво ?? Аз лично намалявам скоростта / за разлика от мнозина, които я УВЕЛИЧАВАТ, за да могат да "профучат"през дадено кръстовище !? / и очаквам да светне ЖЪЛТО. Особено много това важи за мен, когато няма електронен таймер, за да се вижда, още колко секунди ще свети ЗЕЛЕНОТО. И затова, вече два пъти ми блъскат отзад скромната кола, след като натисна здраво спирачка при светването на ЖЪЛТОТО !!!" Извинението" Е : " Аз мислех, че ще преминеш " !?!? ЖЪЛТОТО е знак "СТОП" - СПРИ! ОСИГУРИ ПРЕДИМСТВО !! Поне това трябва да знаят водачите !! И никакви своеволия и различни тълкования от рода на " аз мислех, че ще преминеш " !!! Дали си от "червено" или от " зелено" смисълът на "жълтото остана същият. Не бива да се корят единствено такситата. Че забравят да дават" мигачи" и извършват неправилно някои маневри понякога - признайте си, и Вие ги вършите такива.Всеки ден са "на волана", всяка минута и възможно е да допускат грешки. Бъдете толерантни, вниматуелни и Бог да Ви /Ни/ пази !!!
  • 29 ВЛАДИМИР ЙОТОВ

    1 0 Отговор
    ПОНЕ СЛАГАЙТЕ КОЛАНИ ИЛИ МАСОВО СМЕ БРЕМЕННИ, ЧИСТЕТЕ СИ СТЪКЛАТА И ОТ ВЪТРЕ ЧЕ И ТАКИВА СЕ СРЕЩАТ, А ЗА ЖМИГИТЕ, ПРОСТО СА ИЗЛИШНИ ТЕЗИ НАМЕРЕНИЯ, ШОФИРАЙТЕ С ПСУВНИ И ПЛЮЕНЕ, МОЖЕ ЛИ ДА СТЕ ТОЛКОВА ОПИТНИ!
  • 30 СЪЩИЯ

    0 0 Отговор
    ТЕХНИЧЕСКО ЗАМЕРВАНЕ И ВИДИМОСТ НА СФЕТОФАРА И ВРЕМЕ НА ДРУГИЯ СВЕТОФАР ИЛИ СВЕТОФАРИ, НЕ СА И ИЗКЛЮЧЕНИЯ, МАКАР ЧЕ НЕ Е ЛОША ЦЯЛОСТНАТА СФЕТОФАРНА ОРГАНИЗАЦИЯ.
  • 31 Радар Кънчев

    1 0 Отговор
    Това са дисидент-демократи, бързащи за телевизионна изява по случай 10 ноември
  • 32 ВЛАДИМИР ЙОТОВ

    0 1 Отговор
    ЖЪЛТИЯ СИГНАЛ НА СВЕТОФАРА Е ВНИМАНИЕ СЛЕДВА ДРУГ СИГНАЛ, МОЖЕ И САМО ТОЙ ДА СВЕТИ ПРИМИГВАЙКИ И В ЗАВИСИМОСТ ОТ КРЪСТОВИЩЕТО, РЕЛСОВ, ДЕСЕН С ПРЕДИМСТВО, ОТСТОЯНИЯ СКОРОСТ, РЕГУЛИРОВЧИК, РЕГУЛИРОВЧИЦИ, КАТЕГОРИЯ НА ПЪТЯ, ЗНАЦИ И ИМА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ НА ВАЛИДНОСТ НА РЕГУЛИРАНЕ НА ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ВИДОВЕ КРЪСТОВИЩА, КРЪГОВИ, ЛОКАЛНИ И Т. Н.
  • 33 СЪЩИЯ

    0 0 Отговор
    УЧЕНЕ НЕ ПО-МАЛКО ОТ ШЕСТ МЕСЕЦА, СТАТИСТИКАТА ПО ЗАВЪРШИЛИ И НАРУШЕНИЯ СПРЯМО ДЕВЕТКИ, ДВАНАЙСТКИ ЩЕ ВИ И ДАДЕ И ДАННИ ЗА АНАЛЗИ, МОЖЕ И ДА МОЖЕ, МОЖЕ И ДА НЕМОЖЕ И ОТ ТОЗИ РОД НЕЩА И РЕШЕНИЕТО Е КУРМУВАНЕ И ПРАКТИКА ПО КАТЕГОРИЙ.
  • 34 СЪЩИЯ

    0 2 Отговор
    СТИГА ПИСАЛ, РАЗБРАХМЕ ЧЕ СИ ПРАВИШ КАКВОТО ИСКАШ, МИ НАУЧИ И ДРУГИТЕ НА НЕЩО ПОЛЕЗНО.! ДРЪЖ СЕ МАЛКО ПО-ОТГОВОРНО, КАКВО КАТО СИ БЕЗ ПАГОН, НЯВСЯКЪДЕ СТЕ НИ НУЖНИ ПОНЯКОГА!
  • 35 Име 2

    0 0 Отговор
    СЛЕДВА ЗАСРАМЕНО ПОЧУДВАНЕ И ПОРАЖДАЩО УЧЕНЕ И ИЗУЧАВАНЕ НА ВСИЧКИ ЗАКОНОВИ И ПОДЗАКОНОВИ АКТОВЕ И ПРАВИЛА В ОБЛАСТА НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА И ТЕЗИ НА ДЯСНОТО ДВИЖЕНИЕ!
  • 36 СЪЩИЯ

    0 0 Отговор
    МИ НЕЙДВАЙ НА РАБОТА НЕПОДГОТВЕН ИМАМЕ НУЖДА САМО ОТ МНОГО ДОБРЕ И ОТЛИЧНО ПОДГОТВЕНИ. ИМАМЕ ТРИМЕСЕЧНИ ПРОВЕРОВЪЧНИ ПО МАТЕРИЯТА, М ДА КАКВО СИ МИСЛИШ, ЧЕ Е ДЪРЖАВАТА.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове