Last news in Fakti

23 Декември, 2019 14:20 5 640 30

Колата, в която загина 20-годишна, се ударила в дърво

  • загинала-
  • 20-годишна

Шофьорът е тестван за алкохол и наркотици. Пробите са отрицателни

Ясна е причината за тежката катастрофа, стана снощи около 21,30 на столичния бул. "България", в която смъртта си намери 20-годишно момиче. Автомобилът, в който жената е пътувала е самокатастрофирал, обясниха от пресцентъра на МВР. На прав, но мокър участък колата е излязла от пътя и се е ударила в дърво.

Загиналата се е возила в автомобила. Инцидентът стана в отсечката между Околовръстния път и бул. „Тодор Каблешков”.

Шофьорът е тестван за алкохол и наркотици. Пробите са отрицателни. Движението по бул. „България” беше спряно за известно време.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 beast

    35 2 Отговор
    BMW 530 D .....
  • 2 абадон

    54 0 Отговор
    .... и сега некой ше каже...много добро момче,карало е с 50 км.аман от камикадзета
  • 3 един там

    59 1 Отговор
    Шофьора и той ще е около 20 годишен, опит зад волана почти никакъв, автомобил БМВ и мокър път.... На млади шофьори трябва да се забранят мощни автомобили, имаше го като предложение, но не е прието все още в закон.

    Коментиран от #4, #26

  • 4 Нднднь

    22 21 Отговор

    До коментар #3 от "един там":

    И с автомобил с по малко коне може да се кара бързо ..стига с тази глупост.."мощни"...сякаш нямаше да се блъсне ако колата беше с 30 коня по малко

    Коментиран от #8

  • 5 Николов

    34 1 Отговор
    Май е по-добре да има задръствания. Като избягат "софиянци", излизат камикадзета. Жалко за момичето.

    Коментиран от #13

  • 6 Бай онзи

    26 7 Отговор
    Дървото добре ли е?
  • 7 Някой си

    30 2 Отговор
    При една справедлива и ефективна съдебна система шофьора причинил катастрофата трябва да бъде осъден по бърза процедура за убийство по непредпазливост и да полежи доста.Обзалагам се обаче,че най много с условна присъда ще се размине и не след дълго отново ще е на пътя готов да убива.
  • 8 Един там

    31 0 Отговор

    До коментар #4 от "Нднднь":

    То може и с Дачия да се тряснеш, но с БМВ-то става в пъти по-лесно.

    Коментиран от #12

  • 9 гост

    5 3 Отговор
    ...Загиналата да не би да се е возила в багажника??!....
  • 10 2050

    41 1 Отговор
    Ех, че е лоша тази кола, така да кататрофира сама. Не колата е самокатастрофирала, глупецът зад волана е натискал като за последно кошницата и се е правил на мъж. Десетки ако не и стотици такива хубавци и хубавици ги виждам всеки ден по пътищата. Нагли, без грам акъл в кухите глави. Като се качат на 15 годишен "премиум" кашон и стават недосегаеми. Мила родна картинка.
  • 11 Равносметка

    39 0 Отговор
    Момичетата въздишащи по татуирани примати с вехти BMW-та е добре да се замислят дали следващия път няма те да застинат под смачканите ламарини.
  • 12 Нднь

    12 2 Отговор

    До коментар #8 от "Един там":

    С всичко е лесно да се блъснеш...просто трябва да шофираш безотговорно..
  • 13 Мнение

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Николов":

    Когато има задръствания излизат да мрат по околовръстното.
  • 14 Mmmm

    34 0 Отговор
    БМВ Е60 мечтата на всеки умно изостанал селски бек.После тва е чипосано брат нема амг нема рс късам ги всички, тва е дюзи от рейс,турбо от влак, и след месец се самоубие в някое дърво.
  • 15 За ВМВ съм чувал че

    6 0 Отговор
    Добри машини .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Garrincha

    16 3 Отговор
    Колите със "задно" не са за всеки !!! Но, все случват на "задници" !!!
  • 18 Марко

    20 0 Отговор
    На този булевард, който вчера по това време бе почти празен, се изискват наистина огромни усилия, за да катастрофираш по този убийствен начин. Е, коментираният млад мъж очевидно ги е положил. Цената? Животът на спътничката му...
    Бог да прости горкото момиче!
  • 19 Гост

    9 1 Отговор

    До коментар #16 от "Чичо Скруч":

    В много държави е точно така. Да не говорим че 530Д и водач под 25 години - ГО нанайци!
  • 20 турбо

    6 0 Отговор
    Простотията убива не нещо друго
  • 21 GG1989

    7 1 Отговор
    Голяма стабилна кола на прав участък се кара без проблеми... ама сложи мокро, задно предаване, дрифт и...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 123

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Бок е бълхарин😂😂😂":

    Много си кух !
  • 24 Момък

    5 0 Отговор
    Начи почти знам как е станало - дал е резко газ на мощната кола със задно предаване, може би леко е завъртял волана да изпревари друга кола, пътя мокър и хлъзгав, и задницата на беемвето избегала!
  • 25 Анонимен

    2 2 Отговор
    Преди мразех ладата точно заради задното, а сега "умниците" си ги купуват нарочно такива кочини.
  • 26 Golf 4 1.9tdi

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "един там":

    Моя умрял кенеф с 90 коня без никакви проблеми достига до 180-190км/ч. Напълно достатъчни да те убият. Колата е без никакво значение, когато главата ти е куха като лейка.

    Коментиран от #28

  • 27 6 фийт ъндър

    6 0 Отговор

    До коментар #16 от "Чичо Скруч":

    Проблема не е от колата, а от бавноразвиващият се келеш, който родителите му не са успяли да възпитат. Даже по-скоро вината е в родителите. Като се качи момиче в колата им, ситуациата става 200% по-опасна. Поради някаква причина гореспоменатите слабоумни индивиди си мислят, че като карат с 200км/ч момичетата ще ги харесат. А относно колата, силно се съмнявам 18-20г. безмозъчен индивид сам да си купи и поддържа е60 (или еквивалентите му от други марки). Най-вероятно мама и тати са му я купили(както казах родителите са виновни), така че и да се вдигнат застраховките кой знае каква файда няма да има. Щом мама и тате са дали 10-15к лв за кола ще могат да плащат и застраховката.
  • 28 Един там

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Golf 4 1.9tdi":

    Явно не си карал БМВ-та. Е36ца компакт със 100 коня на мокро с газ върти задницата все едно е самолет. Този случай е загуба на сцепление с пътя предизвикано от поднасяне. Ти може да вдигаш 180-200км/ч, но това БМВ може в момент на ускорение при скорост 100-120км/ч да заметне задницата все едно те е блъснал някой странично. Точно този участък е прав и широк може и с 200км да караш, не е проблем. Тук става въпрос за друго, но с голфа няма как да знаеш.

    Коментиран от #29

  • 29 Golf 4 1.9tdi

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "Един там":

    Точно това искам да кажа. Не ти е нужна мощна кола за да се убиеш. 18-20 годишни келеши с "чипосани" тди-та са също доста опасни за останалите хора колкото и "уличните дрифтъри". Не въпроса колата, а как ти работи пълнежа в главата. Ако си кух и се мислиш за безсмъртен в кърпа ти е вързано да влезеш в черната статистика. Иначе съм карал BMW и то точно е36 (доста по-мощно от 316), но го карах нормално без да се преструвам на пилот от формула дрифт.
  • 30 факт

    0 0 Отговор
    убиец!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове