Last news in Fakti

26 Декември, 2019 12:00 18 243 46

Страшно меле във Варна! Момче изхвърча от кола, удари се в друга (СНИМИ)

  • изхвърчал-
  • изпаднал-
  • катастрофа

Момчето е настанено в болнично заведение с тежки травми и опасност за живота

Страшно меле във Варна! Момче изхвърча от кола, удари се в друга (СНИМИ) - 1

Снощи, около 23.40 часа, на бул. "Васил Левски" във Варна, в района на кръстовището с ул. "Царевец", е възникнало ПТП, съобщиха от полицията.

19-годишен мъж, управляващ "Фолксваген", по време на движение, блъска попътно движещ се "Шевролет". След удара се завърта и се блъска последователно в пътен знак, мантинела и рекламно табло.

Вследствие на инцидента тежко е пострадал непълнолетен пътник, който е изпаднал от превозното средство и се е ударил в паркиран автомобил.

Момчето е настанено в болнично заведение с тежки травми и опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

При направените проверки е установено, че водачът на автомобила е управлявал след употреба на алкохол 1.70 промила в кръвта.

Страшно меле във Варна! Момче изхвърча от кола, удари се в друга (СНИМИ)

В катастрофиралия автомобил е имало общо три момчета, като само шофьорът М. е бил пълнолетен, останалите не са имали навършени 18 години.

"Нямам думи просто! Дано момчето, което се е возило отзад да е добре, тъй като казаха, че не е много добре. А иначе шофьорът твърди, че не е карал бързо и, че дрегерът на катаджиите бил повреден. Лошото е, че ще дава кръвна проба 3 часа след дрегера: "много лошо му станало от удара и повърна и от уплахата много ожадня!" За три часа стоене на мястото на катастрофата изпи много вода и сетете се колко пъти е ходил до тоалетна. Да не говорим, че се е чуло, че ще се мъчат да пратят друг човек на кръвната проба", твърди във Фейсбук мъж, очевидец на катастрофата.

Страшно меле във Варна! Момче изхвърча от кола, удари се в друга (СНИМИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Безконтролни

    103 4 Отговор
    Поредните млади нахакани самоубийци, дето си мислят, че пътят е само за тях, алкохолът е вид вода, а и имат поне девет живота.

    Коментиран от #22, #39

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 4 Отговор
    КАРАЙ УМНО СТИГНИ ЖИВ
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Знайо Байо

    88 4 Отговор
    Доживотна забрана за шофиране плюс минимум две години безвъзмезден труд в полза на държавата в трудов лагер плюс кръвнина при смърт или тежка злополука към жертвата, пострадала от келеша и ще се оправят бързо бързо, но само при условие, че има съдилища и държавност.

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Безконтролни

    59 3 Отговор

    До коментар #4 от "Знайо Байо":

    Те мамините и татините колички подкарват преди да могат да си избършат задниците, да си изперат чорапите и гащите и да опържат едни яйца. Съгласен съм с теб, но като допълнение –шофьорска книжка и достъп до алкохол и цигари след навършване на 21 години. Не че келеменцата ще се оправят, но поне ще поживеят още някоя годинка, па дано да им дойде акъла в кратуните.
  • 7 Безкомпромисно

    34 0 Отговор
    Защо държат келеша 3 часа без да му вземат кръв? Иначе като случката трябва да се изучава в часовете по кормуване!

    Коментиран от #36

  • 8 Слави Дъ клашърс

    32 0 Отговор
    Шофьорчето е гледало междузвездни войни и просто не е изтеглило щурвала навреме да поеме нагоре кораба!
  • 9 Ван дер Любе

    35 1 Отговор
    Може би трябва да почне да загиват близките на полицаите, партийната върхушка (макар и возена от НСО), за да се вземат мерки. Само контрол на място може да укроти простотията по пътищата. Време е полицаите да бъдат накарани да си вършат работата.
  • 10 Конса-Консито

    3 6 Отговор
    Айде сега всички да си вземат тривките и хавлиите, защото ще ги водим на какво? - НА БАНЯ!
  • 11 Адвокат без граници

    11 4 Отговор
    Вече виждам как родителите на малкия Сена продават апартамента и семейството отива на квартира. Нека родителите на другото дето е летяло до кофата за боклук да се свържат с мен, ако остане в имвалидна количка ще им смъкна добра сума срещу 40% без размотаване и дълго дело ;)

    Коментиран от #14, #27

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Адвокат без граници

    5 12 Отговор
    Нека родителите на другите две малки, че ако синковците им свидетелстват в полза на излетялото ще получат за благодарност по 5% от кръвнината, разбира се съвсем дискретно и без излишни театри в съда. Нека се свържат с мен.

    Коментиран от #18

  • 14 От друга страна

    13 3 Отговор

    До коментар #11 от "Адвокат без граници":

    Ще се свържат, но първо се научи да пишеш грамотно!
  • 15 Аспарух

    12 3 Отговор
    Поредните тъпаци, да умират.
  • 16 Бай Иван

    9 3 Отговор
    Защо пак БМВ !!!!!!!
  • 17 Кермен

    30 0 Отговор
    При социализма можеше да вземеш книжка на 19 години след тримесечен як курс теория и практика а пред КАТ дупе да ти е яко!!!
    А след това какво ще караш,освен ако баща ти има кола и ти даде някое друго завойче...!!!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ужас

    17 0 Отговор
    21 години и завършено средно. Какво ги давате на 17 с основно
  • 22 Шляхтиц

    21 3 Отговор

    До коментар #1 от "Безконтролни":

    За най-голямо съжаление, не са само самоубийци, те са и убийци. Заради тях загиват много съвсем невинни хора, а други получават травми и увреждания за цял живот. Пътят е за всички.
  • 23 Закон трябва

    21 0 Отговор
    За такъв боклук има едно решение. Завинаги да му се забрани да управлява МПС, огромна глоба за причиненото ПТП (нов закон е много необходим), принудително 5 години миньор в новия проект - тунел под Шипка (макар след и 10 г. едва ли ще приключи).
  • 24 Да де

    9 2 Отговор
    Ама много интересно, лично знам как ганйо балкански, като шофира в чужбина е като мушичка.

    Коментиран от #32

  • 25 По от рано треба

    6 0 Отговор
    Като се обърне каруцата. Пътища много
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Адв Марковски

    2 7 Отговор

    До коментар #11 от "Адвокат без граници":

    Първо, клиентът ми многократно преди и по време на потеглянето на автомобила е подканил и помолил другия непълнолетен пострадал да постави предпазния колан, при което непълнолетният пътник не го е направил! Освен това клиентът ми е на само 18 години, неговият организъм е бил под влиянието на 1.7 промила алкохол, представете си, което го е направило абсолютно невменяем и неотговорен за постъпките си под такава алкохолна концентрация в кръвта! Преминавайки до кофата за боклук, където обитават многобройни улични животни, големи кучета и котки, които моят свидетел Ю.Ф. - жител на квартала - вече съобщи, едро животно, подплашено от човек, ровещ в контейнера и напуснал местопроизшествието, се е изпречило на пътя и В ОПИТ ДА ИЗБЕГНЕ СБЛЪСЪК И ПО-ТЕЖКИ ЩЕТИ със скорост от 48 км/ч, което четворната експертиза доказа, клиентът ми отклонява МПС-то от пътното платно и колидира с другия автомобил, предпазната мантинела и въпросната кофа. С оглед на моментните пътни условия - нощем, влажна пътна настилка, внезапно възникналата ситуация пред клиентът ми с нарушена реакция и липсваща възможност за вменяване на вина под въздействието на алкохол пледирам за най-ниското наказание - отнемане на СУМПС за 1 година и 1 година условно лишаване от свобода. Претенциите на другата страна примам снизходително и приканвам за справедливо решение на съда, тъй като елементарно нарушение на правилника от страна на пострадалия пътник е причината за неговите травми!

    Коментиран от #29, #44

  • 28 поголовни проверки

    5 0 Отговор
    19 годишен мъш, пил една ракийка и пораснал бърже. За някои работи са прави краварите имат забрани до 21 г. Нужни са поголовни проверки - хич да не се прибират полицаите и направо в панделата. Невидимата Нагла неЗависима ВЛАСТ не работи.
  • 29 Гражданин

    14 0 Отговор

    До коментар #27 от "Адв Марковски":

    Уважаеми адв. Марковски. Моля ви оставете за момент становището ви,като юрист по делото и ми кажете,като гражданин дали одобрявате,това че един безрасъден,без възпитание и необразован глупак може да изпие 1,7 промила и да се качи да шофира. Питам,защото 1,7 промила алкохол се равнява на 650 милилитра твърд чист алкохол и при положение състоянието на съзнанието на клиента ви,съвсем умишлено е качил двама човека и е направил жестоко ПТП. Ако и като гражданин и човек мислите,че клиента ви е извършил това неумишлено и е не е толкова виновен,значи не сте разбрал нищо от учебниците по етика и право във ВУЗа.
  • 30 Тиквата

    4 0 Отговор
    Бойко върни смъртните присъди и ще гласувам за тебе,Боко Боко Боко
  • 31 Е тия ще ни затрият

    3 1 Отговор
    Е как пък ще е карал бързо ? Абсурд след толкова удари и завъртания. Но може и да е право келемето, то за тях 120 не е бързо, ми все пак е в град.
  • 32 Кака ти

    3 1 Отговор

    До коментар #24 от "Да де":

    Правописааааа,тъпчо!Пише се Ганьо.
  • 33 Калашников

    2 0 Отговор
    Такива да мрат а родителите им да си режат вените
  • 34 9272

    1 2 Отговор
    (СНИМИ)??????
  • 35 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Този закон /ЗДП/ народните мъдреци го префасонираха стотина пъти !! Хубаво е да разпалят печката с него и да направят нов - по-строг! Но ако и той не се спазва / като този/ и не се прилага от всички , които за това получават заплати, каква е ползата !? На управниците много им се иска да има един закон за тях - друг за простолюдието. Разбира се такава липса сега се компенсира от "съвестните" съдии и всички по "правовата" верига надолу. За това у нас законите се компроментират !! Сега този варненски келеш, ако е "татков и майчин" и човек да затрие, отново ще го оневинят и ще му тикнат шофьорската книжка в ръцете ! Прочетете какво е казал очевидецът за поведението на водача. Аз му вярвам.......
  • 36 Що кайш

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Безкомпромисно":

    Че к'ви часове!!?
  • 37 Диански

    2 0 Отговор
    В Лайнария е така. Приемат закони знаейки че те за тях няма да важат. И тоя келеш нищо чудно да плаща по-малка гражданска от мен след време. За 35 години стаж без нито едно ПТП, с няколко превишения на скоростта. Но за КАТ нищо чудно да съм по-опасен водач от тоя келеш
  • 38 nhое

    3 0 Отговор
    лайнара сигурно не е карал със 120 в населено място
  • 39 Коко

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Безконтролни":

    При палка с1.5 веднага за кръв а този пикльон три часа 4л. На място кои му ги донесе.Кое синче ли е?
  • 40 Незнаен

    2 0 Отговор
    За такива градове затвор до живот без право на обжалване и труд в полза на държавата или връщане на смъртната присъда или законите на хан Крум само така ще се оправят
  • 41 Наско

    1 0 Отговор
    За такива градове затвор до живот без право на обжалване и труд в полза на държавата или връщане на смъртната присъда или законите на хан Крум само така ще се оправят
  • 42 Пфф

    2 0 Отговор
    1.7 промила ? Аматьор ... Купихме си дрегер да знаем колко промила имаме преди да се качим у голфу. Под 4.1 не стъпваме. Треба да не се усещат краката.
  • 43 друм

    2 0 Отговор
    Избихте се със тия пусти коли,глупаци
  • 44 Правда

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "Адв Марковски":

    Браво, клиентът ви стресна целия квартал, хвърча по булеварда, едва ли е предупредил за колан с толкова промила, качил се е пиян ,а може би дрогиран. Защо лъжете излязло едро животно, като е решил да изпреварва и после да завива с голяма скорост, как няма да изхвърчи чак долу, а е имало и свидетел от блока , доколкото се говори и е видял всичко, знаем живущите в района как се кара по новия булевард.Дано момчето се оправи,а вашия клиент да си понесе последствията.Защитавате убиец на пътя браво, повръща ми се от такива като вас....
  • 45 Ицо

    0 0 Отговор
    Пияни и дрогирани.Това са децата на демокрацията.
  • 46 бегачка

    1 0 Отговор
    Това младото поколение не саникакви мъже, това са едни хленчещи ,неможещи страхливи по.ки ! Какъв мъж е тоя пиклю отричащ всячески това което е направил ? ! Що за изрод не би поел вината за станалото причинена от него самия при това с тежко пострадал негов познат или приятел по негова вина ! ? ЧУЙ МЕ СТРАХЛИВЕЦО И МЕ ЗАПОМНИ - НЕ СИ НИКАКЪВ МЪЖ ТИ , ТИ СИ ЕДНА СТРАХЛИВА ПО.КА НЕМОЖЕЩА ОТ СТРАХ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ТОВА КОЕТО Е ПРИЧИНИЛА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове