Last news in Fakti

12 Януари, 2020 16:20 4 284 34

Татяна Дончева: Българите харесват мутрите

  • татяна дончева

По думите ѝ арестът на министъра е постъпка на милиционери, обучени в школата в Симеоново

Татяна Дончева: Българите харесват мутрите - 1
Снимка: БГНЕС

В ареста на министъра на екологията Нено Димов има поръчка, задача, а не право и върховенство на закона. Това коментира пред бТВ Татяна Дончева, лидер на Движение 21.

По думите ѝ арестът на министъра е постъпка на милиционери, обучени в школата в Симеоново, където всичко е екшън и поръчка.

"Това са така подбрани хора и те така ще работят", каза Дончева на въпроса за акцията на новия главен прокурор Иван Гешев.

А целта, по думите ѝ, е да се всее страх в народа, във всички, които гледат и да си кажат "щом арестуват така министър, какво остава за мен".

"Арестът на Нено Димов няма никаква логика, те могат да го преследват наказателно - няма никакъв проблем, но да го арестуват...", коментира още Татяна Дончева.

Тя препоръча да се гледа филмът "20 век" на Бернардо Бертолучи.

"Смятам, че гледането на този филм ще помогне на много хора да видят сетивно как е дошъл фашизмът, откъде са взети тези хора", обясни лидерът на Движение 21.

Тя се съгласи с коментара на вицепремиера Красимир Каракачанов, от чиято квота бе министър Нено Димов, че арестът му е "показно убийство".

"Но за хора като Каракачанов и Нено Димов - когато си се хванал с тези хора да правиш политика и си подкрепял всякакви простотии против закона и справедливостта, недей да мислиш, че съдбата ще те избегне", каза Дончева.

Тя направи коментар на въпроса защо българинът избира за трети мандат премиера Бойко Борисов.

"Защото българинът харесва този вид хора и иска да прилича на тях, не иска да е честен и подчиняващ се на закона и на правилата... Харесва мутрите", обясни Татяна Дончева и се върна назад: "Българинът беше научен в началото на демокрацията, че може да стане богат за една нощ извън работа и мислене, след това хареса мутрите и манекенките като обект за подражание".

Вчера Специализираният наказателен съд реши Нено Димов да остане за постоянно в ареста. Решението може да се обжалва на 16 януари пред Апелативния специализиран наказателен съд.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо Смирненски

    80 11 Отговор
    Българите са диви селени които винаги са подръжавали и боготвояли собствените изедници!!!

    Коментиран от #10, #34

  • 2 Иван

    16 21 Отговор
    Вярно е, харесват мутрите, но не и крокодилите.
  • 3 Тони Стораро

    54 5 Отговор
    От бесни чалгари ко да очакваш освен мерозти!
  • 4 Горо

    59 4 Отговор
    "Зaщoтo бългaринът хaрecвa тoзи вид хoрa и иcкa дa приличa нa тях, нe иcкa дa e чecтeн и пoдчинявaщ ce нa зaкoнa и нa прaвилaтa... Хaрecвa мутритe", oбяcни Тaтянa Дoнчeвa и ce върнa нaзaд: "Бългaринът бeшe нaучeн в нaчaлoтo нa дeмoкрaциятa, чe мoжe дa cтaнe бoгaт зa eднa нoщ извън рaбoтa и миcлeнe, cлeд тoвa хaрeca мутритe и мaнeкeнкитe кaтo oбeкт зa пoдрaжaниe". Абсолютно точен анализ! Иначе никога нямаше да се случи подобен абсурд Борисов не само да стане премиер на България, но и да управлява цели 10 години!

    Коментиран от #7

  • 5 Олимпийска надежда

    43 2 Отговор
    Винаги ги е привличало долното в човешкия характер по тези ширини, всички мечтаят за лесни пари!
  • 6 360

    30 4 Отговор
    МУТРИТЕ СА БИВШИТЕ ДС-та, 1/3 ОТ НАСЕЛЕНИЕТО Е ИМАЛА РОДНИНА ДС, военен или милиционер, НЕ ЧЕ ГИ ХАРЕСВАТ, ПРОСТО ТОВА НИ Е НАЛОЖЕНО
  • 7 Е кажете кой

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "Горо":

    ги научи, като сте започнали да обяснявате. Все някой е бил учителя, а и той е бил обучен от друг. Въпроси много, отговори няма!
  • 8 Скрии се ма

    24 13 Отговор
    Тая много знае ама и тя беше адвокат на не 1 и 2 мутри.
  • 9 Behemoth

    13 3 Отговор
    Абе не е точно така ....значи това е човешка черта ...когато цивилизацията рухне хората почват да се оглеждат за вожда с големите ръки....който да въведе някакъв па макар и примитивен ред....всички сме гледали уестърни дето бандитите тормозят някой град и овците избират някой баш бабаит за шериф да въведе ред срещу прехрана и УВАЖЕНИЕ.... хахахххххх....
  • 10 Емил

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "Христо Смирненски":

    Името ти е показателно - соц. анархист!

    Коментиран от #11

  • 11 Боклук

    13 4 Отговор

    До коментар #10 от "Емил":

    Не струваш и 2стотинки, непотребен!
  • 12 Комуниста

    29 5 Отговор
    Те и затова не обичаха комунистите, защото преди 1989 не позволяваха престъпниците да виреят 1989г искаха организирана престъпност и я получиха!
  • 13 Никола Вапцаров

    11 4 Отговор
    Заслужават си съдбата българите. Комунистите не трябва да се бъркат в Божиите дела, да си носят кръста за избора който си направиха всичките от Източна Европа!!! Сега дойде времето да си плащат данъците от пради 30г.
  • 14 знаещ

    17 2 Отговор
    Българите не харесват мутрите, но още повече не харесват и тези, които ги създадоха и досега дърпат конците им. За съжаление не случихме дори и на "мутрата", която уж ни управлявала и тя по-скоро е една по-долна точка от тялото на жената.
  • 15 Забавена еволюция

    15 1 Отговор
    Трябват ни няколко милиона години.
  • 16 НРБ

    24 11 Отговор
    Танче, Танче...българите НЕ харесват мутрите, но вие вашата партия - БКП/БСП ги създадохте и наложихте в обществото на българите , през 90-те години !!! ТЕ тормозеха, рекетираха ,убиваха...само и само да "докажат" колко е лоша демокрацията и как пак да искаме комунизъм !!! Явно тебе Танче те гони амнезия, но българите помнят и знаят !!!

    Коментиран от #22

  • 17 Теньо

    23 9 Отговор
    Адвокатката на мутрите реве срещу клиентите си.
  • 18 Анонимен

    25 4 Отговор
    Точно обратното е-истинските българи ненавиждат,мразят и презират мутрите!

    Коментиран от #23

  • 19 истината

    13 5 Отговор
    В грешка е Дончева по отношение на мутрите. Не ги харесвам особено шък нейнатан мутра
  • 20 Plovdiv

    8 12 Отговор
    Тая - да не казвам каква - защо не роди поне едно дете, пък после да плещи тъпотии?! Аман от безмозъчни кухи чукундури в държавата, дето се изживяват все едно са нещо, че и дават квалификации за другите!
  • 21 А кой целуваше Бойко по банкетите

    8 1 Отговор
    С признателност и покорство. Кой демонстрираше лоялност и готовност за подкрепа. А кой поддържа пътя към колонизиране от Европа - свободата, демокрацията, либерализма и деморализма ? Или мутрите са само в мъжки пол ?
  • 22 Бъркаш

    9 6 Отговор

    До коментар #16 от "НРБ":

    Тя е против грубата наглост и корупция. Тя има сравнително правдиво виждане и разбиране за право и справедливост. Но тя вярва че в Европа има място за нас. А там никой не ни мисли доброто. Това ме кара да се въздържа и да я подкрепя. В ЕС ние сме беззвучна съгласна буква и територия за обсебване а тя там не копае.Комунизма не е виновен ! В Китай е Комунизъм. Галошите като теб у нас е напаст и столетия ще са нужни докато те станат мокасини.
  • 23 baihui

    15 1 Отговор

    До коментар #18 от "Анонимен":

    Истинските българи са на изчезване, за съжаление!
  • 24 Порно

    6 5 Отговор
    Я , кво изминджила адвокатката на джуджето от микрето.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 АМИИИ

    1 3 Отговор
    Права си щом още ГЛАСУВАТ ЗА БСП .
  • 28 Кино

    1 1 Отговор
    Препоръчва на адвоката да изгледа Шоуто на Труман. Обаче да си представи противоположната ситуация, че вместо сладникавия подреден живот на главния герой, той живее в постоянна мизерия, въпреки че около него в действителност е естествено богато място. А после, като резултат от това изкривяване на реалността да си представи, че тя самата влизакато участник в Игрите на глада.
  • 29 Акцента на това ,,момиче,,

    3 2 Отговор
    Вече не ме вълнува..!
  • 30 Рижият гъзар

    1 4 Отговор
    Ех ,защо не съм по млад,че госпожата си е баш жена...!
  • 31 Янчо телето

    3 1 Отговор
    Татянче , внимавай скоро можеш , внезапно да умреш или да се самоубиеш , много говориш против диктаторите от КГБ
  • 32 Братчеда мераклията

    2 1 Отговор
    Комунягите са добре,въпреки всичко,но един убива и хора и животни и от това не може да се избяга..!(Старите ,,младоци,,по спокойно...!)
  • 33 Най най

    3 1 Отговор
    Гадни са женските мутри в политиката. Корвалък ,лъжа и хлъзгавост прикриваща стоящия зад гърба и олигарх " Бизнисмен" бил той Тати или мъжа и. Може и брат и. Комсомолки до вчера и днес " Политически Дами " . На база влияние и връзки от рода или мъж. Всички сте за серпиозния въпрос " Как направихте първия си милион в имоти и пари ???? " Или " с какво и защо купихте образование и имоти на децата си в чужбина ? " Партийно назначени милионери директори и политици. Това сте Вие ,не сте и мутри . Просто едни муцуни и отражение на Алчността . Измамници и унищожители на цял един народ за да живеят шепа подлоги и политици върху гърба на тъпи цигани избиратели . Мечтаете си за Апартейд и драпате за него ,но тези кафеникавите без определена религия ,ще таковат мамата и на Вас и на Турци ,Евреи и въобще. Превърнахте страната в малко по-лъскаво бунище на което пъплят кои ? Виждали ли сте ордите на сметищата около големите градове ? Ей това е страната ни.
  • 34 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Христо Смирненски":

    Абсолютно си прав. Всяко малко българенце си мечтае да е мутра. Малки душички са българенцата какво да ги правиш.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове