Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 06:38 3 718 27

Премиерът: Изпускаме "Лудогорец" - "Интер", рискове на професията...

  • борисов-
  • брюксел-
  • интер-
  • лудогорец

АЕЦ "Белене" отдавна не е руски проект, заяви Борисов в Брюксел

Премиерът: Изпускаме "Лудогорец" - "Интер", рискове на професията... - 1
Снимка: Фейсбук

“На никого не му стигат парите, всеки си тръгва кисел”, заяви премиерът Бойко Борисов в Брюксел, където участва в обсъжданията на многогодишната финансова рамка на ЕС. “На нас и 70 милиарда и половина няма да са ни достатъчни”, допълни той. И заяви: “Моето търпение е огромно. Няма да можем да гледаме “Лудогорец” – “Интер”, но това са рисковете на професията”.

"С удоволствие бих научил за кои енергийни проекти между България и Русия са говорили /б.р. Радев и Путин/, защото това ми е важно и сигурно трябва нашите министри да ги изпълняват", каза премиерът.

Според Борисов „Балкански поток“ е чисто български проект, на нашата българска инфраструктура.

"АЕЦ „Белене“ отдавна не е руски проект - реакторите са български", заяви министър-председателят.

Той припомни, че при откриването на „Турски поток“ е имал шанса да разговаря с Путин, Ердоган и Вучич по енергийните теми и не е видял нищо критично, предаде Фокус.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алеле

    50 7 Отговор
    Тоя още чака разрешение от “великите” джендърски сили да строи АЕЦ Белене...

    Коментиран от #22, #23

  • 2 попей ми за магистрали сега

    44 3 Отговор
    Единственият вярващ се на собствените глупости за потоци и АЕЦ-и са ти. Мажеш , лажеш , но нямаш национална позиция и кураж да я отстояваш. Колкото до парата , винаги можеш да лапнеш повече от сервираното , до сега не съм видял нещо ни от програми , ни от субсидии плод да е дало , хранителен за икономика и битуване на народа , що се докопа се опропасти и окраде.

    Коментиран от #6, #12

  • 3 S63 AMG

    9 40 Отговор
    Радев не говори с Путин,ток само слушка.Няма позиции от името на лице,което решава нещо,за да говори.Той слушка ,както слушкаше попа кирил.
  • 4 Ххх

    35 3 Отговор
    Да, но като гледам, Борисов не си тръгва кисел. Значи му стигат парите. На него лично имам в предвид, а за България, местиме, както пишат някои във форума, щом проблема му е, че изпуснал мача на Лудогорец. Аз и преди си спомням, по времето на някакви избори, слушах новините - престъпност, бедност, хора се жалват, в един момент излиза Кратун от някъде, ухилен до ушите, и възторжено почна да обяснява колко се изкефил от победата на Новак Джокович. Ама разни там имали проблеми - слага си ги на ........
  • 5 И днес ще му берем срама

    40 2 Отговор
    Тиквопитека и днес ще засипе ЕК с лакардии на хераковски диалект. Той няма умора и продължава да ни прави за резил. Гледах снощи как един го показва с двете си ръце, а Макрон като го видя почти падна от смях. Прав е д-р Николай Михайлов като го нарича - европейският ташак на Европа.
  • 6 бл.134 в Зап. парк

    31 4 Отговор

    До коментар #2 от "попей ми за магистрали сега":

    Да , изпуснахме и Шенген, сега и Еврозоната.Контрола на банките е занижен, инфлацията е голяма ... все успехи на новия Стамболов.
    Догодина като загуби изборите и съвсем ще лъснат и нвгпвите успехи .Като на Божков

    Коментиран от #9

  • 7 бгродина

    31 3 Отговор
    Тъпа тикво, какъв български проект е, като се строи от турски фирми, и няма българин никъде по трасето???? Пий си хаповете, и в Карлуково!!! Там ти е мястото, ако избегтиш затвора!
  • 8 Бай ху...

    26 2 Отговор
    Какво мнение да имат за България,като избират 3 поредни мандата тая власт от глашатай и главния ГЛАШАТАЙ ,за сметка на това опуснахме мача.10те години робство и простащина убиха и малкото останало самочуствие и гордост у нацията.
  • 9 квото остана и оцеля от народа не е за ш

    14 2 Отговор

    До коментар #6 от "бл.134 в Зап. парк":

    енген.Тиквата е нюхар , надушва каква катастрофа ще настане с този доведен до мизерия и най-вече от него народ със шенгенските приключения и че тогава наистина и бунтове ще настанат , за това се дърпа , не че му пука иначе.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 макдоналдс тръмп

    2 0 Отговор
    "на мен ме е нужно....." тоталка,тоталка
  • 12 Иванчо

    21 0 Отговор

    До коментар #2 от "попей ми за магистрали сега":

    За съжаление парите от ЕС са само за проекти от които икономиката не може да тръгне нагоре, както и да тия пари да влияят върху
    нивата на доходите на харата. Лошото е че толкова милиарди до момента не ги виждаме да са използвани за кой знае какво.Селата и малките градове са все така мизерни, по големите градове е същото...в централните зони малко по ,,лъскаво,, в кварталите кал,прахоляк,смрад и презастрояване,улици с дупки....нищо добро не се задава на хоризонта. Жалко подобие на европейска държава
  • 13 бистришки

    17 0 Отговор
    Аз смятах че "професията " ти е да създаваш по добри условия за живот в тая държава , не да гледаш мачлета !!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ами да беше си го гледал бе няма да е за

    17 0 Отговор
    сефте . Гелът сега ти е аркадаш. Ей народеца , каква жертва прави за нас Тиквата , по професия Министър-председател , да изпусне мача Лудогорец-Интер .

    Коментиран от #19

  • 16 Брах ви лайката гербаджийска

    19 1 Отговор
    Изпусна държавата и народа ама мисли мача, абсолютен дебил
  • 17 Гост

    19 0 Отговор
    Толкова ли го е страх близкото обкръжението около този човек, че никой не смее да му каже: "Ей, внимавай какви глупости ръсиш, че не ти е за първи път и ти се смеят зад гърба"
  • 18 СссереМ

    4 11 Отговор

    До коментар #14 от "БайХ":

    Това че шепата тролчета на костя копейкин не го искате не означава че НАРОДА не го иска,иска го и още как,и НАРОДА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ГО ИЗБИРА КАКТО ГО ПРАВИ ВЕЧЕ безброй пъти.А вие си вийте не ми пречите,той кервана си върви.
  • 19 Хахахаха

    8 0 Отговор

    До коментар #15 от "ами да беше си го гледал бе няма да е за":

    Ама ти си го избрал не ти е избран от вън за разлика от Батемберг Фердинанд и тн.Нали иакахте демокрация.А че не можете да изберете премиер никой не ви е виновен.

    Коментиран от #20

  • 20 избрал съм го друг път

    7 0 Отговор

    До коментар #19 от "Хахахаха":

    Не съм нито от ''Козяк'' 16, нито си падам по простотията му.
  • 21 гост

    8 1 Отговор
    Ебаси боклука!!!!
  • 22 Се одиш бре Боко кой че оди държавата бр

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Алеле":

    Се одиш бре Боко кой че оди държавата бре
  • 23 Мюмюн

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алеле":

    Де одиш бре Боко кой че оди държавата бре
  • 24 Кирил Домусчиев

    7 1 Отговор
    Началник в затвора ще имаме време да гледаме и Лудогорец и Интер . Нали така . Ти кога ще свършиш да обикаляш и да говориш глупости , да те взимам и отиваме направо в затвора .
  • 25 всяко зло за добро

    6 0 Отговор
    Бацито е добър повод да се огледаме що за материя сме и да го даваме по-сдържано. Няма такъв друг народ , за съжаление сме единствен.

    Коментиран от #26

  • 26 Хасан

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "всяко зло за добро":

    И нашия народ прос комши
  • 27 иван

    8 0 Отговор
    България стъпи на дъното, защото се управлява от заварената от преди 89г нагла и крадлива софийско - шопска администрация.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове