Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 07:18 4 425 107

Горанов: Доходите растат с двуцифрени размери

  • горанов-
  • доходи

Не съм търкал картончета, законът е прилаган неправилно - заяви финансовият министър

Горанов: Доходите растат с двуцифрени размери - 1
Снимка: БГНЕС

„Ако погледнем числата, държавата се развива изключително успешно. Доходите растат с двуцифрени размери, средните доходи вече надхвърлят 1300 лева. Когато стартира този мандат, средната заплата беше около 880 лева. Има много показатели, които опровергават тезата, че държавата е в криза и институциите не работят”. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов пред Диана Найденова в рубриката „Карай направо”.

Горанов отговори на критиките на опозицията и на президента, че българите са най-бедните.

„Проблемът на президента е, че от първите дни откакто стъпи в длъжност, се наложи да поеме изпълнителната власт. Той не можа да остане само в рамките на президентската институция както е по Конституция”, смята Горанов. „Онзи ден ни заплаши със служебно правителство, което е всъщност съществуваща в Конституцията правна възможност”.

Горанов коментира, че президентът няма право да сваля доверие от правителството, това право има парламентът. Относно призивът на Румен Радев прокуратурата да се „огледа за повсеместната корупция в изпълнителната власт”, Горанов заяви:

„Ако има някакви конкретни данни и доказателства, негово задължение като гражданин, освен че е държавен глава, е да подаде тези сигнали в прокуратурата. Гледам заявките на главния прокурор Гешев, че недосегаеми няма. Това е лесен казус за решаване”.

По въпроса за влизането на България в чакалнята на еврозоната, Горанов е категоричен, че обикновените граждани няма от какво да се притесняват.

„Тези, които в момента развяват знамената като депутата Гечев направиха така, че преди да има валутен борд левът рязко се обезцени. Именно поради страховете, с които в момента българските граждани са манипулирани, си заслужава да продължи дебатът за еврото”, коментира финансовият министър.

И припомни, че страната ни е тръгнала към еврото в момента, в който се е присъединила към ЕС. Горанов не е съгласен с твърденията на президента, че Португалия е обедняла след приемането на еврото.

„Нито една държава не е обедняла заради еврото. Напротив забелязва се рязко подобряване на икономическото състояние на тези държави”, коментира финансовият министър.

Що се отнася до скандалите в хазарта, Горанов отхвърли обвиненията, че законът е позволявал операторите да не плащат необходимата такса.

„Законът е прилаган грешно през цялото време в съглашателство между Комисията и съответните хазартни оператори. Те са декларирали каквото им се е искало, а Комисията е приемала каквото те са декларирали”, заяви Горанов. „Редовно сме виждали отчетите по начина, по който са декларирани”, каза Горанов и отхвърли да е знаел за нарушаването на закона. Той допълни, че вече се претендират около 700 млн. лева с лихвите. Това са актовете, издадени от Комисията по хазарта.

„Не съм търкал билетчета на късмета. Наблюдавал съм много хора и съм ги съжалявал как зареждат гориво за 10 лева, а купуват билетчета за 30 лева. Може би затова се обединихме около предложението на г-н Симеонов да се опитаме да се ограничи достъпа до това”, заяви Горанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gost

    210 12 Отговор
    А, твоята глупост расте с трицифрени разсмее и, точно като на Боко барселончето!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Рошко

    202 9 Отговор
    А разходите с трицивфрени, вашата кожа долна продажна
  • 4 СссереМ

    18 171 Отговор
    Браво влади,така хубаво му го наби на крадев чу ме накефи.

    Коментиран от #7, #11, #22, #99

  • 5 Кур за Бойко

    127 9 Отговор
    Боклука
  • 6 да де

    187 5 Отговор
    Ако го е казал това за доходите се чудя тоя нагъл ли е или тъп като вожда си.

    Коментиран от #24

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Коко

    139 6 Отговор
    Мръсна герберска маимуна
  • 9 СссереМ

    29 14 Отговор
    Пасивен съм
  • 10 Дайте и на нас от тоа прах

    126 2 Отговор
    И ние да виждаме тея цифри и кинти😂😂😂😂
  • 11 Добро утро

    76 1 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    Тъпанарев .
  • 12 СссереМ

    9 137 Отговор

    До коментар #2 от "Отврат":

    Руските подлоги не може да преглътнете факта че българия се развива с невиждани досега темпове.И точно поради тази причина баце ще управлява докато е жив.

    Коментиран от #16, #17, #37, #57, #61

  • 13 оцеляване в екстремни условия

    101 1 Отговор
    Тия ги мразим най-много , излази владетелят от Ярема и почва да ми ги разправя едни дет по принцип точно аз трябва най-добре да си ги знам , в случая с колко ми нарастват доходите . Нарастват на кукуво лято, все що изкарам потъва , отича ,фаща го липсата , бавно и мъчително покрива разходите .
  • 14 Vor v Kremle

    0 53 Отговор
    FUCK OFF na komunistite... na vagonetkite i kam taigata... Kuri, Fatmaka sas shinel... i tehnite trolove, koito sa, kato gladni i neobrazivani carvuli...
  • 15 Кокъл

    132 2 Отговор
    Много си ми противен Г-н Горанов,лъжете като разпрани.Търкат билетчетата благодарение на вас,най-бедните в цял свят,търкат защото заплатите са унизителни и се кръстат да спечелят някой лев.Но вие живеете в друг свят,свят на пари,лукс,богатства,децата ви учат в чужбина,ах,ах,ах народе прости защо търпиш това.
  • 16 Еблю

    74 0 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    България се пише с главно "Б" циганин неграмотен
  • 17 Плазмодий

    67 3 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Скачай в кенефа и пускай водата,фекал неприятен.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Брах ви лайката гербаджийска

    83 1 Отговор
    Ваще да, ама на останалите не, я провери как вървят цените бе счетоводителчето
  • 20 Гораноффф май не е на тази планета

    108 1 Отговор
    Като шефа си Бибитко , разходите само за храна последните месеци се покачиха с поне 20% да ме говорим за измислените от простата му кратуна допълнителни тежести за дребния бизнес които ги няма никъде по света.Да неговите доходи със сигурност са се покачили като го гледам за чии интерес работи.А и на моменти му гледах снощи интервюто с Найденова този човече много гнусен с Пеевски двамата се борят за първо място по противност
  • 21 лажи лажи вере

    83 1 Отговор
    Според теорията на свищовското възпитаниче при хипер-инфлацията по времето на Виденов беше най-добре , там доходите растяха с порядъци , събуждаш се и хоп поне две нули отзад . Тогава защо разправя , че БСП-то били лошите ? Поне тогава баш шефа не крадеше , като настоящия. За това му и видяха сметката.
  • 22 Гост

    42 0 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    цецо цветанов, пак си станал рано, рано, още сънен, почна да пишеш тъпотия след тъпотия.
  • 23 позор

    61 0 Отговор
    Часовника на тъста ли е?
  • 24 Котарака Шерафетин

    87 1 Отговор

    До коментар #6 от "да де":

    Нагли са , през 2009 средните доходи бяха между 600 и 800 чисто, мин. заплата беше 280 или нещо такова, За 11 години са се повишили двойно, в някои сфери и по малко. За сметка на това обаче, лева приравен към покупателна стойност се обезцени много, дори и фиксирания курс не ни спасява.Сега разни ,,експерти,, ще ми скочат, но не могат да убедят обикновения работник с тезите си че забогатява и благодентства.
  • 25 Is 200

    83 1 Отговор
    Доходите били високи ☺
    Затова ли хората напускат бг че с тия доходи не могат да хранят семействата.
  • 26 време е да бъде опандизен

    62 1 Отговор
    горанката гешев що не го разследва за милионите дал на партиите по незаконен начин?
  • 27 Пропаганда

    73 0 Отговор
    Това е долна лъжа!!! Растеж на доходите има само за държавната администрация !!!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ангелов

    59 0 Отговор
    Лъжец долен изродддд.
  • 30 Ктого виждате на снимката

    59 0 Отговор
    На снимката е ковчежникът на кочината "Берлин". Главната свиня в тази кочина е Втората свиня - Шиши, макар Първата свиня да е на същата копаня заедо с Трета свиня -Цаца. Отпреди една година в кочината е приобщена и Четвъртата свиня - Праси. По времето когато ковнчежникът беше принципал на Българската банка за развитие (държавна банка) пред широко затворените очи на този ковчежник Шиши успя да дръпне 251 млн.лв. кредити, които изобщо не е обслужвал до сега. Тези от вас които имат взети кредити от банки знаят какво се случва, ако в три последователни месеци не ги обслужват, нали ? Но ковчежникът мълчи за Втората свиня. Каскета също мълчи. Първата и Третата свине също мълчат. Сийка клепа на фандаци.
  • 31 олигофрени дет се пробват на олигофрени

    39 1 Отговор
    са ни праат.Тоя се чеши не където го сърби , ей там една статия за аналния секс , да чити нея. Баланса как е бе счетоводство , баланса , ти баланс не знаеш ли да правиш , как тогава правиш бюджет , за това ли тия излишъци по него , дет бащицата си ги има за джоб пара.
  • 32 Ахххх мамичката ти пъпчива

    47 0 Отговор
    такива като тебе стават само за едно ама народа ви търпи
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Прав е

    58 1 Отговор
    Хората забогатяха, не е проблем да си купуват вили в Барселона и околните махали, да откриват фирми с милиони в зеленo и с всички екстри и т.н
  • 35 Нагъл лъжец

    65 0 Отговор
    По данни на Евростат 1/3 от българските домакинства нямат достатъчно пари за отопление.
  • 36 9253

    61 2 Отговор
    Наистина средните доходи вече надхвърлят 1300 лева, но е трудно, ама много трудно да намериш в България хора със средни доходи...

    Коментиран от #40

  • 37 Лелеее Нннасрания

    39 1 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Ани излезте и ТИ и Той от Тоалетната и вижте реалноста !
    И спрете тия “прахчета “!
  • 38 Winkel

    3 50 Отговор
    Прости червени тролове,никой не ви се връзва на простотиите и на следващите избори пак ще сте с пръст,в някое от отверстията на тялото ви,браво на Горанов,най-силния министър на финансите в най-силното правителство на прехода!
  • 39 Бако

    46 0 Отговор
    Горанов за вашите знам, а нашите кога?
  • 40 Гост

    37 2 Отговор

    До коментар #36 от "9253":

    Така е, но в частния сектор! В държавната и общинска администрация за 2 години вдигнаха заплатите с 30% с цел купуване на избиратели на ГЕРБ !!!!!
  • 41 Георги Илиев Митев

    33 0 Отговор
    Лелеяна мечта за самолети -
    Три милиарда за чертежи. По ръцете ни сърбежи. Ще вземаме или пак ще даваме. Самолети от Америка ще ли притежаваме ? "Извънземните" ли ще ни бият ? Ще опитат ли да ни затрият ? Не и не, ние не спим-с въображаемите самолети ще ги победим.
    Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Град София (2020).
  • 42 Ю Кортес

    2 49 Отговор
    Никога българите не са живели по добре.
    Наредят ли се три почивни дни,магистралата за Гърция е задръстена от български коли. некадърниците и мързеливците ,естествено е да не са добре.
    Иска се работа и квалификация

    Коментиран от #45, #46

  • 43 Гост

    40 1 Отговор
    Оф, писна ми вече от тези шутове, и изобщо не ща да ги виждам. Радвам се, че "държавата им се развива изключително успешно", но в моята страна България нещата далеч не са розови..
  • 44 Зайко Байко многознайко

    37 1 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието ма ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственото успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 45 Бай тошо

    31 2 Отговор

    До коментар #42 от "Ю Кортес":

    Стига сте повтаряли изтърканите клишета на вожда Ви ББ !!!!
  • 46 праи се на луд

    31 0 Отговор

    До коментар #42 от "Ю Кортес":

    Ми че то шайкаджийчетата ви са достатъчни да я задръстят тая магистралка. Тия дет са помазани да крадат и грабят останалите , около 200 000 от 6 000 000.
  • 47 Гост

    37 1 Отговор
    Ас като се огледам единственото нещо което расте с двуцифрени размери са расходите за храна за ток за вода, лекарства и още какво ли не но с ръка на сърцето заплатата НЕЕЕЕ
  • 48 Vladi

    5 37 Отговор
    Ако слушаме Румен Гечев,човек довел държавата до фалит и хиперинфлация ситуацията е много зле,но ние не слушаме Румен Гечев,защото знаем,че той не разбира нито от финанси нито от икономика,жалко,че някой го е назначил за професор и още по-жалко е,че обърква мозъците на млади хора студенти!
    Горанов,продължавай напред и не се отклонявай от курса,пишещите тук червени тролове ще са на хранилка най-много до следващите избори.
  • 49 Зайко Байко многознайко

    30 2 Отговор
    Този Горанов е отвратително пъпчиво, крадливо , лъжливо и долно келеменце! Веднага го поставям във вечната листа на най-отвратителните нашенски управляващи ведно с Румен - Пикаещият във фонтаните!
  • 50 ХАХАХА

    25 1 Отговор
    ХА ХА ХА ХА ВИЦА НА ДЕНЯ : D !!!
  • 51 До коментар 47

    2 18 Отговор
    Като те гледам не си се научил даже да пишеш,не очаквай скоро да ти нараснат приходите.
  • 52 Объркан

    27 1 Отговор
    И тоя е завършил с отличен УНАС - училище за нагли и арогантни субекти.
  • 53 gabar

    29 1 Отговор
    Всички знаем, че икономистът Горанов е зле с математиката.Или е учил друга математика. Поради тази причина и някои други сметките му излизат криви.
  • 54 Начо

    4 33 Отговор
    Много лузър,много нещо.
    Правя 1700 чисти заплата плюс средно 700-800,ако поискам и 1000 от частно.Стигат и остават

    Коментиран от #88, #100

  • 55 Хекдйд

    32 1 Отговор
    Да ама разходите скочиха с тройни размери. Файда ви от 50 лв вдигане на заплати, слад като с 80 лв ми се вдигнаха разходите
  • 56 Наблюдател

    27 0 Отговор
    Аз със луди никога не споря.... Дано скоро моите доходи станат твои.. Ако ти него усетиш, ще го усетят децата на децата ти... Чрез такива като вас се контролира и изменя светът... Който ви дава после ще взема... Ама отде толкова мозък...
  • 57 Никой

    26 2 Отговор

    До коментар #12 от "СссереМ":

    Кажи ти без да броиш доларчетата, които ти плащат да плещиш глупости, дали хващаш 1300лв месечно. Явно сам си ядеш парите и си вириш носа. Ами огледай се как живеят хората. Ама махни розовите американски очила или тия на ГЕРБ
  • 58 КралиМарко

    29 2 Отговор
    Ало,Глашатайчето от Герп, и тебе са те изтъпанили да повтаряш по няколко пъти,че доходите имат растеж!!!Верно е, доходите на Вас, и тези около Вас главоломно нараснаха, а на нормалните Българи..им нараснаха главоломно цените на всичко.Е, верно, че Вие това не го виждате, защото сте изцяло на аванта, а ти и безплатно живееш в подарено жилище нали така!Е,Владко, в нормална държава и за касиер нямаше да ставаш, но при вожда те турили министер на финансите!!Разбирам Ви , еднакви сте до един там..лъжете,лъжете и пак лъжете..и на площада, и по телевизиите.цял живот само лъжи, ма то е така, нали сте глашатаи, трябва да сте убедителни..Ся, хората на фиша на заплатата ли да си верват, или на Вас?!
  • 59 Един от Брюксел

    25 1 Отговор
    А инфлацията расте с трицифрено.
  • 60 Уго

    5 18 Отговор
    2000 са ми топ в София месечно.
    От април сме на обект в Швейцария.Може до есента,а може и с втори до Коледа.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ???

    29 0 Отговор
    За доходите знае с колко пораснали, а за хазарта не знаел. Ти си човекът, който отговаря за бюджета. Щом не знаеш, значи не ставаш.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Пиф

    29 1 Отговор
    ИМАШЕ ДИРЕКТЕН ВЪПРОС НА ЛЮБЕНОВА КОИТО НЕ Е ОТРАЗЕН ТУКА. А ИМЕННО. ЩЕ ГАРАНТИРА ЛИ, ЧЕ ХЛЯБА ОТ ЕДИН ЛЕВ НЯМА ДА СТАНЕ ЕДНО ЕВРО. ОТГОЕОРА БЕШЕ ДА НЕ КУПУВАМЕ ОТ ТОЗИ ХЛЯБ, А ОТ ТОЗИ КОИТО ПРОДАВА ПО 50 ЦЕНТА. ЗАПЛАТИТЕ ЩЕ СТАНАТ НА ПОЛОВИНА, А ЦЕНИТЕ ЩЕ СИ ОСТАНАТ СЪЩИТЕ САМО ЧЕ В ЕВРО И ТОГАВА ЖАЛНА НИ МАЙКА
  • 65 Путката

    31 1 Отговор
    Така се управлява стадо.С лъжи .Видите ли,доходите били тройни и за това ще ви го набият четвъртит с вдигането на всичко.
  • 66 9852

    23 1 Отговор
    "10 лев! Забогатях!" - каза олигофрен, подържник на ГЕРБ
  • 67 Млад меринджей

    16 0 Отговор
    Ко?, не!
  • 68 чиста лъжа

    29 2 Отговор
    За кои доходи говориш Горанов за твоите на правителството или за работещите бедни за пенсионерите за инвалидите или фантазираш
  • 69 Ахахах

    18 2 Отговор
    Да, на хиляда лева с двуцифрената сума 10. Подогравате се с търпенкето ни! Метлата! По-скоро тоягата ще играе долен крадец!
  • 70 S63 AMG

    20 2 Отговор
    Аре стига сте подавали някакви цифри за средната заплата.Вдигнете минималната!!!

    Коментиран от #90

  • 71 Пацо

    3 26 Отговор
    Който работи и е квалифициран,има.
    Който го мързи и не може,няма.

    Коментиран от #74

  • 72 КралиМарко

    26 2 Отговор
    Ало, слезни малко на земята и слушай внимателно:Държавата е МЪРТВИЛО!!!Реалният частен малък бизнес е тотално умрял!!!Има главоломен спад на обемите на продажби, дори в големите вериги за храни!!!Ето , заради това спадане на обем на продажби, те вдигат постоянно и системно цените, за да компенсират разходите от печалбата!Ма, как да го разбереш - ти нямаш нищо общо със живият живот и реалната ситуация!Нацията тотално се топи - млади кадърни за 500евро не стоят в БГ, за да ги доят твойте началници!!Народа умира масово от хубав живот,младите - бягат на вън, а на Вас Ви остават бездааарните и малцинствата, дето са Ви само разход!Та, викаш от тези ще направи държавата разтеж на брутен продукт!?Ало, не ме разсмивай!Другите , останали в Бг са скътавки покрай държавната служба и яслата на бюджета.Та какво полезно вършат тези 800хиляди търтея около Вас..и техните семейства.., а сетих се паразитират от Корупция и рекет на малцината останали случайни работещи българи в тази безперспективна територия!
  • 73 ЗАПЛАТА

    17 2 Отговор
    Моята се покачи реално с две цифри, СЛЕД ДЕСЕТТИЧНАТА ЗАПЕТАЯ.
  • 74 щом пък толко до квалификацията

    10 1 Отговор

    До коментар #71 от "Пацо":

    Ти как мислиш , дали има пък квалифицирани , дет са на по-ниско квалифицирана работа , примерно и колко са ?
  • 75 СЕЛТАК

    10 1 Отговор
    MMMБРЯ......СТОКИ,УСЛУГИ,НАЕМИ,КОВРИ,МОВРИ...НАМАЛЯВАТ ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНО НА УВЕЛИЧЕНАТА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА.......ТОВА ЛИ ИСКАШ ДА МИ КАЖЕШ ВЛАДИ ГОРАНOFF
  • 76 дедо Сандю

    13 4 Отговор
    Браво, Влади! Вашите доходи растат! На вашите чиновници - партийни калинки - също! Що не увеличите пак някой данък, че много забогатяхме? Може би, за очистване на въздуха от боклуците, които горите от цяла Европа? И за Еврото добре се постарахте - няма Валутен борд - ще можете да си теглите милиарди на воля!
  • 77 Криминално проявен

    16 1 Отговор
    Хора да не плюваме по човечеца, но след като е толкова уверен, че доходите растат двойно, нека ние му помогнем да разбере това отдолу!!!.... Да вземем сопите, което е крайно време, да ги свалим от пиадесталът им и да бъдем благородни, отговорни и добри българи като тях!!!..... Без никакво наказание , да бъдат живи и здрави, но със пенсиите и заплатите на обикновенните хора......да ги оставим така да си живеят животът и да разказват колко е хубаво!!!.... Но след пълна конфискация на всичко, което са заграбило......
  • 78 Срам ме е от управниците ни

    19 1 Отговор
    ЛЪЖЛИВ БОКЛУК !!!!
  • 79 ринохирург

    11 0 Отговор
    Тези дни му скъсяваме носа и за 1 април ще е в топ форма.
  • 80 Иван

    16 2 Отговор
    Къде се е покачила само в софия а на всякъде в бг народа умира от глад. Долу герб унищожава народа. Да ги свалим вече. Боклуци крадливи.
  • 81 срам и позор

    16 1 Отговор
    Горанов горанев не виждате ли къде отиде България от 9 милиона останаха по малко от пет благодарение на герб и борисов и такива като теб не виждате ли не четете ли
  • 82 Пешо

    16 2 Отговор
    Безсрамници! Надухте държавния апарат и го хрантутите със заплати и бонуси за да имате гласове ма изборите, а хората които реално създават нещо прогонихте в чужбина !
  • 83 срам

    12 1 Отговор
    горанов и борисов и герб колко много се грижите за народа но си задавам въпроса спомняте ли си клетвата която сте дали дали я спазихте дали не я нарушихте
  • 84 Васил

    14 1 Отговор
    И това го казва финансиста с купената диплома и дето проспа Божков с не внесените налози

    Коментиран от #87

  • 85 не на комунизма

    10 2 Отговор
    да се допитаме до народа във форума, анкета, растат ли доходите, какви са заплатите във вашия регион, за колко време ще си намерите работа, ако напуснете днес по собствено желание
  • 86 ТИР

    4 1 Отговор
    Че цените ще отидат при преминаването в евро нагоре е ясно,,,Поне няма да се обръщат пари от кражбите в банките ,,,
  • 87 ТИР

    8 2 Отговор

    До коментар #84 от "Васил":

    Дали е Проспал или е умишлено Предупреден е Въпроса..?
  • 88 Начко я ни кажи на частно

    11 1 Отговор

    До коментар #54 от "Начо":

    къде ги правиш тези хилядарки да не си на лъвов мост след 22 часа, а касов апарат имаш ли и данъците плшал ли им на тези заработвания, нещо пред клавиатурата си много отворен или и ти си от щаба на гораноффффффф

    Коментиран от #91

  • 89 todor

    9 4 Отговор
    боклук лъжлив хората тока не могат да си платят българия не е софия долу крадците от гербл хора събудете се вече
  • 90 СссереМ

    2 11 Отговор

    До коментар #70 от "S63 AMG":

    Напротив минимална не трябва да има,всеки да получава колкото е заработил, не може да ревеш по цял ден из форумите че нямаш пари,а като отидеш на работа да се подпираш,РАБОТЕТЕ БЕ ХОРА.
  • 91 СссереМ

    1 11 Отговор

    До коментар #88 от "Начко я ни кажи на частно":

    Абе кавал във фирмата ми най ниската заплата и 1500 и я взима общака,техниците под 3000 не падат.

    Коментиран от #94

  • 92 Гори ВИЙ СТЕ ИДИОТИ от ГЕРБ.

    6 1 Отговор
    Ботев.
  • 93 Справка на един Дребен бизнес за

    8 1 Отговор
    броя на заетите във фирмата му
    2009г.-12 души персонал
    2013г.-9 души персонал
    2017г.-6 души персонал
    2020г.-4 души персонал
    ,но важното е че има стабилност както казва премиера а доколкото до дребния бизнесмен вече съжалява за пропуснатите години в които е имал възможност да се изнесе от територията
  • 94 Кавал на тебе мога да ти дам

    4 1 Отговор

    До коментар #91 от "СссереМ":

    по 100лв. на час ще взимаш повече от техниците само малко дискомфорт ще усещаш по входа там отзад
  • 95 Хохо

    9 1 Отговор
    Расте т и тумбака цървул нещастен
  • 96 никой

    4 2 Отговор
    Какво значи "двуцифрени размери"??? 10 лв, 16лв? Което е 5€, 8€... На фона на еврото всички двуцифрени растежи на Горанов са смешни.
  • 97 пепе

    3 0 Отговор
    Средни доходи ли ? А минималните колко са /?/
  • 98 Петя

    3 2 Отговор
    Горанов, пожелавам ти прекрасни старини, със средна заплата за страната от 2000 евро, а твоята пенсия да е 200 евро, определена от бъдещия финансов министър!!!
  • 99 старото

    2 4 Отговор

    До коментар #4 от "СссереМ":

    ега ти наглостта на ФАТМАКА!!! Какво толкова е свършил за заплатата си ДВАНАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ЛЕВА НА МЕСЕЦ???? На всичкото отгоре назначи и жена си в неговия ресор !!!! Да попитам защо заплатата на премиера е само осем хиляди лева за постоянното му тичане и БЛЪСКАНЕ в полза на България а заплатата на ФАТМАКА е толкова голяма??? Не е .ли редно чугунения Радев да се откаже от част от заплатата си в полза на изоставените деца-сирачета??? Тия дебели пачки Фатмака Радев ще ги занесе,ли на оня свят???
  • 100 старото

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "Начо":

    така е -който работи ПОЛУЧАВА а който само хленчи и се крие зад ъгла какво очаква да мине ФАТМАКА и да го позлати,ли с част от заплатат си а и от заплатата на президентшата-тя и без това не върши работа дори и за пет пари -нека да превежда асеки месец половината си заплата в полза на болните и бедни деца-не съм .ли прав???
  • 101 Ван дер Любе

    2 2 Отговор
    "Когато стартира този мандат, средната заплата беше около 880 лева" - т.е. предишния мандат е бил пълен провал за ГЕРБ или те нарочно са държали доходите ниски. Така че това не е за хвалба. Да не говорим за цените. Нещо не виждам щастливи българи наоколо. Това е мерилото. Всичко свястно се унищажава от управлението.
  • 102 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    Владиславе, майка, татко нямаш ли, нямаш ли срама бе човек ? Попитай съгражданите си, как и с какви цифри растат цените. Има ли друга страна в Европа,на която гражданите да имат по-голяма данъчна тежест в сравнение с доходите им ? Като увеличаваш заплатите на непроизводителния бюрократичен апарат, вярваш ли си, че благосъстоянието на народа ти расте ? Бре мама му стара, кога стана калайджия- кога ти се опуши задника ? Стискай кайметата и не се обаждай да срамиш родата !! Не забравяй - властта опорочава !!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 300 процента

    0 0 Отговор
    Чии доходи? Вероятно доходите на политиците растат в трицифрени измерения, ама от скромност казват само тези на служителите от средния ешелон.
  • 107 Mario belli

    0 0 Отговор
    Нещастник кой ви вярва бе?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове