Last news in Fakti

11 Март, 2020 14:38 2 383 53

Нинова: Борисов да ограничи изказванията, всява паника

  • корнелия нинова

Според нея думите на премиера, че сме „като във война“, предизвикват единствено хаос сред хората

Нинова: Борисов да ограничи изказванията, всява паника - 1
Снимка: БГНЕС

„Премиерът Борисов да се ограничи в изказванията си, защото с всяко свое изявление увеличава паниката в страната“. На това мнение е лидерът на БСП Корнелия Нинова, която разкритикува остро езика на министър-председателя Бойко Борисов, който той използва, за да коментира ситуацията около разпространението на коронавируса у нас, съобщи dariknews.bg.

„Ситуацията изисква хладен разум, отговорност и реакции без паника. Добре е да се даде думата на сериозни хора и професионалисти“, призова лидерът на левицата.

Според нея думите на премиера, че сме „като във война“, предизвикват единствено паника и хаос сред хората.

„Просто леко да се дръпне. И без това през два часа прави такива изявления и постоянно увеличава напрежението. Да се даде път на умни и сериозни хора, професионалисти, които да вземат ситуацията в своите ръце“, настоя Корнелия Нинова.

От БСП призоваха още да бъде отдадено нужното уважение на медицинските специалисти, които са на първа линия в борбата срещу разпространението на заболяването. „С тревога чухме, че лекари и сестри от Белодробната болница са готови да подадат оставка, защото не разполагат със защитно облекло, а са в контакт с хора, които може би са рискови. Този, а и други случаи показва, че правителството на Борисов закъсня с реакцията и с подготовката за реакция на кризата. Тепърва се внасят и ще се произвеждат маски, защитни облекла и всичко, което е необходимо. Това показва закъснение в реакцията. Освен това, на пресконференции премиерът говори за кройки, за плат и за калцуни, което не е работа на един сериозен министър-председател“, продължи с критиките Нинова.

От опозицията поискаха правителството да помисли отсега и за социално-икономическите последици от разпространението на COVID-19. От парламентарната група на БСП ще изпратят и писмо до работодателските организации, с искане да направят обективен анализ за всички потенциални последици в икономически план, както и да дадат предложения за ограничаването им.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    31 37 Отговор
    Грозутийо. Теб никой не иска да те слуша! КУРнелио, за теб мъж кога?
  • 2 Русороб

    26 24 Отговор
    Той бб не е цвете, но всичко шумкарско е с толкова ниска летва че няма накъде повече.
  • 3 кккккккккккк

    26 18 Отговор
    пача

    Коментиран от #31

  • 4 Русенец

    39 24 Отговор
    Тая се изявява само като критик на някого. Други постижения няма. Блести единствено с плювните си по опонентите си. До там й стига политическата стратегия. Нищо не е направила в полза на народа.
  • 5 El shebek хасковски

    36 25 Отговор
    КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА ДА НЕ ЛЕЕ МОЗЪК,А ДА КАЖЕ КОЛКО МИЛИОНА НАРОДНА ПАРА ОТКРАДНА С КРАЖБАТА НА ТЕХНОИМПЕКС,И ДАЛИ ВЪРНА НАДВЗЕТИТЕ.???

    Коментиран от #10

  • 6 Вашето мнение

    30 26 Отговор
    Биби много говори. До сега трябваше да е яхнал жипката и да бори коронавируса с голи ръце. В герберландия гледам е останал един прост премиер и просто стадо офце, дето го крепи. Тук гласът на разума се възприема с озлобление. Доказателство за това ще са минусите за коментара ми.

    Коментиран от #14

  • 7 Последния софиянец

    38 22 Отговор
    Правилно. Снощи говореше за глад и рецесия, сутринта за война. Да му пишат речите като е толкова тъп. Вече не е смешно.

    Коментиран от #8

  • 8 Вашето мнение

    29 22 Отговор

    До коментар #7 от "Последния софиянец":

    Не е нужно човек да е невролог за да разбере, че бибитко е болен от деменция. Болестта му е още в начална фаза, но прогресира бързо. След няколко месеца, изрода няма да си спомня дори как се казва. Очаква го жалко съществуване и бавна и мъчителна смърт, а откраднатите милиарди ще отидат на халос.

    Коментиран от #9

  • 9 Последния софиянец

    6 9 Отговор

    До коментар #8 от "Вашето мнение":

    Е, нали има две дъщери.
  • 10 оцелял от турското робство

    9 10 Отговор

    До коментар #5 от "El shebek хасковски":

    И банкянският нерез също да си каже.

    Коментиран от #15

  • 11 Другия с коня

    19 12 Отговор
    Какви специалисти.Няма лекарство и лечение на заразените от този вирус.Специалистите го казаха.Който оживее -оживее.....Това е положението другарко Нинова....Да се стяга електората на Партията ви ..Голямо разреждане ще падне и пак много Мъртви души в списъците ви... Хубаво се пребройте ...
  • 12 И сега кво????

    16 19 Отговор
    Не харесвам тази жена, но е права. Дъртака съвсем се е побъркал от страх и паника. Както и преди не е взел нито едно правилно решение, вече напълно паникьосан бръщолеви каквото му проблесне в изтърканото мозъче. Определено не ди дава сметка за това което казва. Липсата на коректив и умни хора около него, Изземвайки функциите им без да разбира нищо е причина за хилядите му простотии. Биволицата била никой, да, нишо не направи да го свали от власт с имаше толкова причини. захранва си я Барба Ганьос и не само нея. Така има стабилност но тя е на основата на финансови инжекции.

    Коментиран от #17

  • 13 жнфд

    14 9 Отговор
    Нинова май и тя като управляващите- само говори. Нещо полезно няма ли да свърши за хората, цялата организация е фарс, никой не предприема превантивни мерки, нищо.
  • 14 Пендо

    7 8 Отговор

    До коментар #6 от "Вашето мнение":

    Много си прав брато.От такава публика очаквай минуси.Аз ти сложих плюс.
  • 15 ИИИИИИ,

    4 10 Отговор

    До коментар #10 от "оцелял от турското робство":

    ШЕБЕКА И ШЕБЕКА УШАТ И ТОЙ ДА СИ КАЖЕ.!
  • 16 None

    25 13 Отговор
    Ти си е*би майката мърло!Хората затварят цели държави а ти си седнала за политика да ми говориш!Какво си мислиш че си мезсмъртна ли!
  • 17 жнфд

    17 6 Отговор

    До коментар #12 от "И сега кво????":

    Права е, ама и тя само говори. Народът е оставен на произвола на съдбата. Никаква полезност няма от Нинова.
  • 18 Латинска сентенция

    8 0 Отговор
    Omnium malorum stultitia est mater - Глупостта е майка на всички беди !
  • 19 данко хайрсъзина

    11 9 Отговор
    Нинова,грешиш.От Борисов нема по голем специалист по всичко в държавата.Той е Слънце,Той е Бог.Е сега ще заповеда на вируса да не се разпространява и бързо да умре.
  • 20 Боко гадателя

    14 4 Отговор
    Каза че: "пикът, ще е през септември" !!! Колко ли боб е хвърлил, че да го знае това??? Свръхчовек !

    Коментиран от #38

  • 21 Баш Истината

    20 14 Отговор
    Корнело, мазна червена мастио на Вас нищо не Ви е угодно. Когато Бойко каза не ходете на Шипка вашата подлога НАСРАдев каза че имало вирус във Властта. Дано да Ви застигне Корона вируса и да ви смали като брой мазни комуняги. Вие и онази вмирисан кюстендилска Маяма Нолова сте тези които насъскват и вредят на хората
  • 22 Е не

    16 7 Отговор
    Другарката Нинова, явно е вдъхновена от Северно Корейския опит, или демек за пълно информационно затъмнение!
  • 23 Ivo

    5 15 Отговор
    Dano boiko borisov da umre ot korona virus
  • 24 Ууууууууу

    14 6 Отговор
    Много долна жена.
  • 25 оня с коня

    16 5 Отговор
    Наближават Изборите в БСП и Нинова се Активизира "До червено".Нормално е ДА ДАВА СЪВЕТИ и ДА КРИТИКУВА УБИЙСТВЕНО Борисов,защото само така ще се докопа до така необходимото й ОБЩЕСТВЕНО ВНИМАНИЕ!А иначе Политическата й Игра е Прозрачна като Момина сълза : Ако Борисов "се изказва"- то Той "Всява паника".Ако пък НЕ се изказва,значи е "Безхаберен" и не заслужава поста си.С 2 думи - ББ е ВИНАГИ В ЧУВАЛА на Нинова "Празно нема":) Принципно Действията на Нинова са Разбираеми от Стратегическа гледна точка,но има едно "НО"...че в БСП има Прекалено много Кандидати за Мястото й и Те ХИЧ не й мислят Доброто!
  • 26 Уви

    14 8 Отговор
    Тая до обяд мрази себе си а след обяд целия свят
  • 27 Каке

    5 8 Отговор
    Намали му една филия с свинска мас да яде и да мълчи
  • 28 Тольо

    5 7 Отговор
    Бойко Борисов *едераст, *едераст
  • 29 месара

    8 4 Отговор
    тая що не си гледа предизборната кампания, щото стола и се клати здраво?
  • 30 Чичо

    6 9 Отговор
    В този случай червената кака е права. Не стига, че Барба Ганьос не слиза от екрана (интересно, кога ли работи?), но и по всички медии от сутрин до вечер ни облъчват с тоя вирус!
    А, според Дъглас Адамс паниката започва, когато официалната власт каже "Без паника"!
  • 31 ДАДА

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "кккккккккккк":

    ИЗЯШ И ПАЧАТА!
  • 32 ИСТИНА

    9 11 Отговор
    КОЛКОТО ДА НЕ ХАРЕСВАМЕ НИНОВА, ИСТИНАТА Е, ЧЕ Е ПРАВА!

    НЯМА ДЪРЖАВА ОТ ЕВРОПА, КОЯТО ДА НЕ Е ПОДСИГУРИЛА ГРАЖДАНИТЕ СИ С МЕДИКАМЕНТИ И ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА СРЕЩУ ВИРУСА - НЯМА! ДАЖЕ ЗАЩИТНИТЕ СРЕДСТВА ГИ ДАВАТ БЕЗПЛАТНО, ЧЕТЕТЕ И СЛУШАЙТЕ ИЗКАЗВАНИЯТА НА НАШИ ГРАЖДАНИ, КОИТО СЕ ВРЪЩАТ ОТ ТАМ, А У НАС Е ОБРТНОТО - НЕ СТИГА, ЧЕ НИЕ СИ ГИ КУПУВАМЕ, ПЛАЩАМЕ ОТ СОБСТВЕНИЯ ДЖОБ, А В АПТЕЧНАТА МРЕЖА ЦЕНАТА НА МАСКИТЕ СТИГНАХА 5-6 ЛВ. ОТ 20 СТ. И НЯМА КОЙ ДА ГИ КОНТРОЛИРА-САНКЦИОНИРА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА МЕД. СЕСТРИ И ЛЕКАРИТЕ, ПОЛИЦАИ, ВЪОБЩЕ ХОРАТА КОЙТО СА В КОНТАКТ С МНОГО РИСКОВИ ХОРА. МОЖЕ ЛИ В 21-ВИ ВЕК ДА НЯМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА ЗА ТЯХ, ПРИ ПРИПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТЕ СА НАЙ-УЯЗВИМИ?
    АМИ ХУБАВО, В БЪЛГАРИЯ НАЛИ ИМА АГЕНЦИЯ ЗА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ И ТАМ ЛИ НЯМА, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ТАМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ГИ ИМА И ТО ЗА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ - ЗА ДЪЛЪГ ПЕРИОД, ТАМ ТРЯБВА ДА ИМА И ПОЛЕВИ БОЛНИЦИ И ЛЕКАРИ НА ПОВИКВАНЕ ОТ РЕЗЕРВА, КОИТО ДА ОБСЛУЖВАТ НАСЕЛЕНИЕТО В СПЕШНИ/ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ - КОГА Е БИЛО ПО-ЕКСТРЕМНО ОТ 1944 Г ДО СЕГА, МАЙ НИКОГА?
    ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ДРВВЗ, ИЗТОЧИХА ЛИ Я И АКО Е ТАКА ГЛ. ПРОКУРОР СПИ ЛИ, ЗАЩО НЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА, А СЕ ЗАНИМАВА С КОКОШКАРСКИ НЕЩА И КРЕЩЕНЕ ПО МЕГДАНИТЕ?
    ОТ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ТАЗИ Е НАЙ- СПЕШНАТА СИТУАЦИЯ, КАКВО ЧАКАТ! ЗНАЧИ ЗА МИН. СЪВЕТ, НС, НАП ИМА ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА, А ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НЯМА, ТАКА ЛИ?
    НИНОВА, Е ПРАВА ЗА БОРИСОВ, ЗАЩО? - ЗАЩОТО ИМА СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО СА КОМПЕТЕНТНИ, А БОРИСОВ НЕ Е ТАКЪВ И ДА СИ СЕДНЕ НА ЗАДНИКА
  • 33 ИСТИНА

    6 7 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

    И ДА НЕ ПЛЕЩИ ГЛУПОСТИ ПО МЕДИИТЕ И КРЪСТОВИЩАТА - ЧЕТЕТЕ МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПРЕСИ/ЕВРОПЕЙСКИТЕ И ВИЖТЕ ДАЛИ ТАМ ПРЕМИЕРИТЕ ПРАВЯТ ПОДОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ - ХАОТИЧНИ, ТИЧАЙКИ НАСАМ, НАТАМ КАТО ИЗОГЛАВЕНИ. ТАМ ВСЕКИ СИ ДВИЖИ НЕЩАТА В РЕСОРА И НЕ КРЕЩЯТ, НЕ ВСЯВАТ СМУТ, СТРАХ, ХАОС. НА НАРОДА МУ СЕ ОБЯСНЯВА ОТ А ДО Я КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ, КЪМ КОГО ДА СЕ ОБЪРНЕ ЗА ПОМОЩ.
    ДА ПРОЩАВА БОРИСОВ, НО В МОМЕНТА СИ ПРАВИ ПР, ДЕМАГОВСТВА НА ГЪРБА НА ОШАШАВЕН НАРОД ОТ ГЛАШАТАИ-ЦИНИЦИ ЗА ПАРИ. ДА, ГЛАШАТАИ ЗА ПАРИ - РАЗНИ СОЦИОЛОЗИ, ПОЛИТОЛОЗИ, АЛЕНА И ВСЯКЪКВИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ СЕ ЯВЯВАТ ПО МЕДИИТЕ И РЪСЯТ ЛИ РЪСЯТ ЗРЕЛИЩНИ НЕЩА.
    КЪДЕ Е БОРИСОВ ТА НЕ СЕ ЗАДЕЙСТВА ДА ГИ СПРЕ? МАЙ ТАКА МУ ИЗНАСЯ - ДА ИМА МАНИПУЛИРАН НАРОД, С ТАКЪВ НАРОД ЛЕСНО СЕ ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, БЕЗ НИКОЙ ДА ГО СЪДИ!

    ПОВЯРВАЙТЕ, НЕ ХАРЕСВАМ НИНОВА, НО Е ПРАВА!
  • 34 Абе

    4 3 Отговор
    абсолютно всяват паника и медии и тия в парламента. ама и кака кури е време да се пенсионира.
  • 35 ФАКТ

    5 6 Отговор
    НИНОВА Е ПРАВА, ТИЧАНЕТО И ХАОСА - ДО ИСТЕРИЯ, ВСЯВАН ОТ БОРИСОВ Е ЗАТОВА, ЗАЩОТО ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ Е ИЗТОЧЕН, БЧК СЪЩО И СЪОТВЕТНО АНАНИЕВ И БОРИСОВ ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИ, ЗАЩОТО ПОСТАВЯТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ В РИСК -СМЪРТ ОТ ЗАРАЗА ПРИ ВИРУС! КРИЗАТА С ВОДАТА /ПЕРНИК, ШУМЕН, БОТЕВГРАД И Т.Н/Е НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ТОВА, КОЕТО Е В МОМЕНТА!
    ДВЕТЕ ИНСТИТУЦИИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ИМАТ МЕДИКАМЕНТИ, ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА И ОБОРУДВАНИ ПОЛЕВИ БОЛНИЦИ ЗА ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ, А ТОВА ГО НЯМА, ИЗТОЧЕНО/ОКРАДЕНО Е!
    ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ И СЕ ПРАВИ НА НЕРАЗБРАЛ, НЕВИДЯЛ И Т.Н, А СЕ ЗАНИМАВА С КРЕЩЕНЕ ПО МЕГДАНИТЕ.
    СТИГНА СЕ ДО УНИЗИТЕЛНО ПОЛОЖЕНИЕ - ТУРЦИЯ ДА ДОСТАВЯ 50 000 БР. МАСКИ И ЗАЩИТНИ СРЕДСТВА - ВСИЧКО 2 КАМИОНА, КОИТО САМО ЗА МЕДИЦ. ПЕРСОНАЛ НЯМА ДА СТИГНЕ, А ТЕ ВЕЧЕ И ГО РАЗДАДОХА НА МС, НС И НАП ЗА ДА НЕ СЕ ЗАТРИЯТ.
    НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

    Коментиран от #39

  • 36 Zezo

    9 0 Отговор
    В цял свят се говори само за вируса.затварят се градове,държави.Хората трябва да бъдат информирани.Всеки носи глава на раменете си и сам решава какво да прави.П о добре да знаем какво става,отколкото да има информационно затъмнение. Незнанието и очакването поражда подозрения и страх. СПРАВКА -ЧЕРНОБИЛ. Тогава комунягите мълчаха като дупета.
  • 37 Колко си глупава Корни

    3 6 Отговор
    Е, да ограничи, но нали трябва всеки ден да ни огрява от телевизора. Да си прави PR. и да се отклонява вниманието от къщи, острови, корупция и крадене. Все пак това е най - добрия вирусолог на планетата и искаме или не ще гледаме всеки ден Вожда, Учителя, извънземния интелект другаря Борисов.

    Коментиран от #40, #41

  • 38 Byg

    7 2 Отговор

    До коментар #20 от "Боко гадателя":

    Не го е казал той , и да мятате кофите с помия не ставате червени маймуни такива , не е говорил за глад , точно обратното каза че има достатъчно храна и вода , не е необходимо да се запасявате защото после , след месец два ще хвърляте. Добре е да се вслушвате или просто сменете батериите на слуховия.
  • 39 Нап

    2 3 Отговор

    До коментар #35 от "ФАКТ":

    Никой не ни е давал маски.
  • 40 Грешиш

    5 5 Отговор

    До коментар #37 от "Колко си глупава Корни":

    Г-н Радев ВИРУСОЛОГА е най добър. Каза,че няма ВИРУС и се качи на Шипка. Маладец.
  • 41 Дебил

    5 1 Отговор

    До коментар #37 от "Колко си глупава Корни":

    Ами нека тия къщи,острови,краденето те спаси от вируса.
  • 42 Караколев

    2 7 Отговор
    Минова си е направила своето, усигурила си е бъдещето. Ако тук и се спече, може да отиде при сина си и да си гледа внуците ако има такива. Ако ги сравняваме с Барба Ганьо, той е велик в простотията, лакомията, тъпотата, страха да не бъде отстрелян, кражбите и корупцията, особено в купуването на изборите. Барба се е уплашил много и му личи. Не знае ако нещата се сговнясат какво ще стане с пустата му власт, в която се е впил като кърлеж. Без нея става мишена на хилядите които смаза, ограби и им взе имушеството. Те няма да го оставят и той го знае. Не можеш да грабиш брутално и да имаш над 30 милиярда по разни държави, огромни имения в САЩ, острови, къщи в Испания и яхти, за които е резонен въпроса, от къде са парите???? Раздуването на проблема Корона е с цел, никой да не пита за Мис Гащи и къщата й, за краденето на Европарите, които са некъде около 10 милиярда евро. Лакомията му да удари Черепа и му вземе бизнеса започна да му създава приблеми в Брюксел. Черепа добре го познава, събирал е данни за кражбите на евросредства, дал ги е на гръцки евродепутат да ги предостави на Брюксел. Сумата е над 10 милиярда и имената на над 300 министри, депутати, съдии, прокурору, полуцаи, кметове и др. Които са били съпричастни към тези кражби. Ще видим какво ще стане, дано Кьовеши да получи тези данни.
  • 43 G Draganov

    5 6 Отговор
    Много ме кефите грберските платени тролове как квичите и се мятате на амбразурата да защитите банкянския шмекер. До вчера Батко се габаркаше с комисията но тази сутрин и той кашля. Явяването на генерала в бойна униформа през два часа още повече шокира хората.

    Коментиран от #48, #51

  • 44 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор
    Българи и паника, май нещо се е объркала???
  • 45 007

    8 0 Отговор
    "Канцлерът на Германия Ангела Меркел очаква до 70% от населението на страната да се зарази с коронавируса." Нинова да се обади на Меркел и да се скара, да не всява паника. Така де!
  • 46 7654

    4 2 Отговор
    Интересно колко членове ще има партията и' след епидемията. След дълго броене за изборите и изчистване на списъците се оказа .....
  • 47 Брах ви лайката гербаджийска

    3 3 Отговор
    В италия премиера се появи 3 пъти, а нашия бастунчо не слиза от екран, работи ли изобщо тоя тиквеник

    Коментиран от #49

  • 48 пфууу

    5 2 Отговор

    До коментар #43 от "G Draganov":

    И ти ме кефиш, платен ''червен''! А ти на коя амбразура се мяташ, или чакаш ново шумкарско движение за да обереш някоя мандра?
  • 49 Италия

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "Брах ви лайката гербаджийска":

    Те и затова затвориха държавата Италия
  • 50 Patriot

    2 4 Отговор
    Тук сме съгласни с Нинова!Стига се всява паника в народеца, той и тъй едвам е жив!

    Коментиран от #52

  • 51 Zezo

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "G Draganov":

    Ами къде са другите държавно-отговорни фактори Президент,Нинова и т.н. Те как се включиха в тази вирусна кампания.Радев се качи на шипка,щото немало вирус. Маладец. Нинова вика не плашете хората. Ами да го одарим на празненства и манифестации.Она Богатир.
  • 52 Zezo

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Patriot":

    Ами да го одарим на празненства,хора,събори,манифестации. Все едно нема коронавирус.
  • 53 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    1 0 Отговор
    права е в случая от к19 до момента е починала 66г жена с операция на сърцето да и е лека праста а и дъщеря и е главно виновна знаете ли за последните 24 часа колко умряха по патищата ни има и под 20г
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове