Last news in Fakti

24 Март, 2020 18:21 44 133 105

Д-р Ненков: В Англия бялото ви течение ще стане черно, докато стигнете до гинеколог

  • мирослав ненков

Лекарите не сме боксови круши. Дойде време да се разбере, че ние помагаме, каза бившият здравен министър

Д-р Ненков: В Англия бялото ви течение ще стане черно, докато стигнете до гинеколог - 1

Детето със съмнения за коронавирус в Търново е добре. Да не би да му е лят куршум или защото докторите са си свършили работата? Този критичен коментар отправи бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков пред Нова ТВ.

"Знае ли се, че това дете, с тази отговорна майка, не го е ваксинирала. Ако не го е ваксинирала, няма право на мнение. Може и да е фалшива информация, но е достоверен източник", каза той.

Коментарът на д-р Ненков беше във връзка с оплаквания на майката на детето, че е чакала с часове, докато лекарите ѝ обърнат внимание.

"Лекарите не сме боксови круши. Дойде време да се разбере, че ние помагаме. Не че нямаме трески за дялане в нашата гилдия, но те са в огромната си част комуникационни проблеми, а не професионални", заяви той.

Мирослав Ненков добави още:

"Двустранната пневмония при възрастни и деца е позната на всички лекари, това не е някакво сложно заболяване. Колко много е седяла (майката, бел. ред.)? Ако беше в прекрасната Англия, която сега ни следва, щеше да чака 1 седмица за прием. В Англия бялото ви течение ще се превърне в черно, докато стигнете до гинеколог".

Мирослав Ненков смята, че у нас властите си вършат работата. Обърна внимание, че кривата на заразата не се покачва и броят на заразените не е голям. Похвали работата на щаба.

Въпреки че не искаше да коментира много темата, д-р Ненков все пак каза и какво очаква от Медицинския съвет за борба с коронавируса.

"Не го разбирам много този съвет. Не бива да бъдем негативни и черногледи. Нека да дадем време да видим дали ще е полезен или не. Да видим дали ще помага на Щаба. Дай Боже, дано. Дано да не си пречат", каза бившият здравен министър.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТЕ НЕЦИ

    116 117 Отговор
    МНОГО ГНУСНО ИЗКАЗВАНЕ БЕ ОНЗИ.ХУУУ

    Коментиран от #13

  • 2 Срамота

    132 123 Отговор
    е човек с такъв ценз да се изразява на такова просташко ниво.
  • 3 Боко стайл

    87 50 Отговор
    Еййй тоя че ми изяде лебу с тия "мъдрости"!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 разпутин

    97 115 Отговор
    той откъде знае че се чака 1 седмица, данеби да е ходил на гениколог в нглия ??

    Коментиран от #9, #23, #95, #100, #101

  • 6 КОНТРАТА

    204 17 Отговор
    Прав е, в ингилизия докторите са индийци, а мед сестрите са филипинки и са много малко. Мой познат миналата год. се върна от UK в България за да се лекува от настинка дали му час за след 2 седмици за доктор!!! Иначе на частно и щи свалят сиромашката кожа за един преглед!

    Коментиран от #15, #73

  • 7 Бай Хой

    201 15 Отговор
    А така...намери се някой с топки да каже с едно изречение здравеопазването в Англия на какво ниво е!
    И не стига, че им съдират кожата от данъци пак ще те оставят да умреш като куче!
    За стоматолозите няма да пиша....просто ако видите англичанин с всички и здрави зъби,значи просто не е чист англичанин...😂😂😂

    Коментиран от #45

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Birmingham

    14 47 Отговор
    Този какво разбира от NHS?

    Коментиран от #19

  • 11 Лекарите

    86 61 Отговор
    станахте боксови круши защото си траете и сте "големи" бизнесмени. Що при социализма отношенията лекар-пациент бяха отлични? Защо не мъркахте тогава пред държавните институции? Сега немалка част сте и търговци. Щом сте търговци такъв ви е пазара. И не ни давайте за пример Англия. Там пазара е друг...не само за лекарския труд, който по принцип всеки уважава.
  • 12 Пенсионер

    106 31 Отговор
    Този май забрави, че ние взехме точно британската система, която се счита за най лошата в Европа.
  • 13 стоян

    115 18 Отговор

    До коментар #1 от "БАТЕ НЕЦИ":

    До 1 ком =Дали е гнусно според теб или не =но е вярно което е казал др Ненков
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 NikNay

    48 30 Отговор

    До коментар #6 от "КОНТРАТА":

    Пишеш глурости ! Ако отиде при личния си лекар влиза веднага и му се назначава лечение и му се пишат рецепти. Друг е момента ако иска да му се даде направление за специалист през касата може да му дадат час и след месец - ако отиде като частен пациент може и веднага да получи час . . . . .

    Коментиран от #18, #105

  • 16 айде бе

    37 26 Отговор
    А бре Мирчо кого си мислиш че лъжеш? Като не правите изследвания как разбра че кривата е малка??? Съобщавате доказаните случаи, а колко се разхождат без да са се обадили в крайна фаза колко са??? 1 болен може да зарази до 800 души преди да го хванете. Колко са болните според теб??? Стига лъжи.

    Коментиран от #75

  • 17 Туземец от Враца

    119 15 Отговор
    Прав е. Който не е бил в Англия, а и в други западни държави- да мълчи. Аз съм бил и знам. За преглед при специалист се чака със седмици. Почти всичко се класифицира като не-спешно. Ако умираш- ще те вкарат през спешното и тогава пак те поемат обикновени доктори- ако прескочиш трапа -след няколко часа или на другия ден идва специалист. Англия е най-зле. Най-добре са Франция и Германия.

    Коментиран от #22, #31, #51

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Умнико

    24 2 Отговор

    До коментар #14 от "ggg":

    Органът се казва апендикс. Апендицит е диагноза.
  • 22 Туземецо

    41 4 Отговор

    До коментар #17 от "Туземец от Враца":

    Имаш право но до някъде живея в Германия от дете завърших средно и висше, но с цялото ми уважения Франция и Испания са доста по напред от Германия. Испания и Франция имат електрони картони от 2002 до като тук в Германия още се пишат писма между лекари и болница. Достъпа до болница е труден прегледите са по така наречените ПРАКТИКИ които масово са по апартамнети!

    Коментиран от #70

  • 23 Английският Пациент

    9 13 Отговор

    До коментар #5 от "разпутин":

    Е няма начин , вдигнали са му краката 2-3 пъти.
  • 24 сас

    28 65 Отговор
    Стига се пеняви бе мишок! Писна ни да ни поучават!
    Какво се караш на хората, че са болни бе ?!?
    Медиците ни не струват - струващите са избягали отдавна в европа!
    Навероятно но факт - нали бе министЕре!

    Коментиран от #26, #85, #86, #96, #99

  • 25 самолета

    44 53 Отговор
    докторе ти тия ги говори на пациетите у ваше село, да ти кажим от опит че като ти гледам мръсната мутра и слушам приказките и за гробар не ставаш....ходеното до JP става веднага а до специалиста става по бавно, но в замяна получаваш качествено обслужване и безплатно, там не са ООД-та като тебе, че уморихте сума ти народ да щото не разбирате де щото хората не могат ви напълни рушветчийските джобове. една грипна епидемия и половината се скрихте като мишки, много лесно говориш за другите но забрави да кажеш че правителството им призовава 60 000 бивш пенсиониран мед. персонал пак на работа , и ще се върнат не за пари !! ако при тебе влезе пациентка със бяло...ще се прибере с течение като трибагреника ни....били ви биели пациентите има зашо даже ви е малко п.п. до редакцията в такова време на пандемия не пускайте такива пияни псевдодоктори за да не убивате и малкото останала надежда в Българската медицина

    Коментиран от #27

  • 26 Африканец

    21 18 Отговор

    До коментар #24 от "сас":

    Друга песен ще запееш ,като се разболееш. Ще ревеш като вдовица за х..

    Коментиран от #33, #34

  • 27 Туземец от Враца

    35 14 Отговор

    До коментар #25 от "самолета":

    Ти първо научи да пишеш на български , па после давай акъли. Аман от неграмотници и всичките давате акъл.Вас ли да слушаме? Дето български не знаете.

    Коментиран от #30

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Някой

    97 11 Отговор
    Живея в Юк. АБСОЛЮТНО Е ПРАВ. Примери :
    1) Зъболекар - звъниш с болка - час за след две седмици. Отиваш. Първата им дума е : Трябва да се извади. Пулпит за тях е голямо приключение. Много млади хора са без зъби тук.
    2) Бременни - жена ми с болки, не я приемат за видеозон. Първия видеозон го правят на 2-3 месец. В БГ накрая на първия. И после всеки месец. Вземане на кръв на бременната за изследване в четвърти месец вече, не е взета. Изследване за вродени аномалии, даже май не правят въобще. Коментар на лекар относно различни притеснения, болки - каквото природата решяла.
    3) Спешно - отиваш, вземаш ред...И ЧАКАШ...С ЧАСОВЕ. После общи приказки. И вкъщи.
    Моята жена С ТЕЧЕНИЕ, БОЛКИ, БРЕМЕННА, ГИНЕКОЛОГ...ТАКА И НЕ Я ПРЕГЛЕДА. Чакаш писмо по пощата, да ти кажат, кой месец, къде, да отиде бременната жена за преглед, и да я зачислят на наблюдение. Пълен абсурд са в ЮК. Язък , че са богата държава. И техните лекари го признават. Имат недостиг на медицински персонал. Плюс една шашава здравна система.

    Коментиран от #38, #39, #42

  • 30 самолета

    16 10 Отговор

    До коментар #27 от "Туземец от Враца":

    ти също се научи да пишеш на български, и ти имаш грешки, амам от неграмотници да викат на другите неграмотници
  • 31 самолета

    15 18 Отговор

    До коментар #17 от "Туземец от Враца":

    бил си 3 месеца полунелегално да береш къпини в някоя ферма, кой ще ти обърне внимание
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 uduu

    35 27 Отговор
    Тоя буклук ако нямаш пари те е оставил на кофата за буклук да те лекува! Общо взето хипократовата клетва важи за хората с пари, поне тук в Бугаристан е така! Как да им имаш доверие, когато са хем алчни, хем некъдърни. Когато дойде човек с проблем при тях, гледат как да го натоварят и да му вземат пари, а не да го излекуват! Дори да е смъртник и да е обречен, ще го минат по няколко направления, да му вземат паричките и едва като се оголи, като гол охлюв финансово, чак тогава го оставят да мре!

    ----

    Е как да им имаш доверие на такива ! Естествено е, че са мишки и всичко друго са, но не са и лекари!
    Африката нещо да добавиш?!? ОФчи?
  • 36 NikNay

    10 5 Отговор

    До коментар #18 от "JERONIMO":

    Аргументирай се! Ако не можеш значи си най-обикновен трол и то от най-простите . . .
  • 37 Тисъна

    26 15 Отговор
    Тоя Ненков да върне парите за екскурзията, която направи из Европата с държавни пари по-миналата година, че Европейската фармацевтична администрация щял да я докара в София. Пък после да си разправя по Дарик тъпите вицове и им се смее самичък...
  • 38 NikNay

    22 7 Отговор

    До коментар #29 от "Някой":

    Да си бяхте плащали здравните осигуровки. . . . .

    Коментиран от #69

  • 39 Никой

    21 11 Отговор

    До коментар #29 от "Някой":

    Вероятно си прав, две различни системи на здравеопазване са, нашата копира Германската, Английската поради спецификата на тяхната отвъдморска имперска политика се е развила по друг начин. Мога да влеза в подробности защо така се е получило само ако желаеш. но искам да отбележа че приликата е само в името JP, което ние взехме от там , нищо повече, а професионалната разлика е огромнано нека ти кажа нещо много родилки и новородени в България умряха поради лекарска грешка..колко от тях си понесоха наказанието?

    Коментиран от #44

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 А дано ама на дали

    12 8 Отговор
    или по-точно да, ама не... като се знам какъв съм иженер , как да отида на доктор ....и то по клинична пътека в наша болница .... палете свещи за здраве, но извън храмовете, щото са затворени и далече от газ станции и складове с тоалетна хартия
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 до Били

    4 5 Отговор

    До коментар #40 от "Били":

    пий си хаповете или смени дилъра бе, аз не съм казал че ставам за доктор
  • 44 Мунчо

    13 3 Отговор

    До коментар #39 от "Никой":

    Извинете, след като сте се изказали толкова професионално по темата, дали бихте превели за имбецили като мен съкращението "JP"(може би г-н "самолета" ще помогне)? Аз лично не съм го срещал никъде.Благодаря

    Коментиран от #49, #50

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Вярно е че на някои лекари

    47 4 Отговор
    много им се иска да лекуват черни течения. Слава Богу не всички са комерсиални доктори. Просто спазвайте времето за изолация . Вирусът дори в най- лошия случай живее само 27 дни. Младите да изтърпят. Живейте в мързел за около месец, колко му е? Колко храна е нужна на човек да живее? Да не ви трябват 10 крави случано за да останете живи? Така или иначе и преди сте се хранили със замразена полуготова храна. А времето тече неусетно. После ще съжалявате че не сте използвали това " свободно" време за себе си, да четете книга, да гледате някой филм, да подредите нещо у дома, да се усамотите със себе си, да пробвате някоя диета за отслабване или да правите някакви планове за в бъдеще. Това е време за размисъл. Използвайте го защото по принцип в днешният забързан живот нямаме време за себе си за почивка у дома а не по улиците или на поход в планината. Отдайте се на мързела . Сега е момента точно за тези които се изтощават от притеснения и работа всеки ден да теглят една майна на всичко. Така се прави имунитет.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 до господина Мунчо

    10 7 Отговор

    До коментар #44 от "Мунчо":

    та наименованието JP демек general practitioner в превод общопрактикуващ лекар....предполагам съм ви бил полезен господин Мунчо

    Коментиран от #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Orthodox

    21 5 Отговор

    До коментар #17 от "Туземец от Враца":

    Мой познат, който работи около половин година в UK, сподели, че там до държавен лекар изобщо трудно се докопваш - преглеждат основно сестри и почти за всичко предписват парацетамол. Впрочем, не зная като временно пребиваващ гастарбайтер какъв му е бил там здравноосигурителният статус.

    Коментиран от #54

  • 52 Muncho

    6 3 Отговор

    До коментар #49 от "до господина Мунчо":

    Някак си "JP демек General Practitioner" ми се струва нелогично; по-скоро може би "GP демек General Practitioner"...ама какво ли знае селския идиот

    Коментиран от #61

  • 53 Muncho

    9 3 Отговор

    До коментар #50 от "самолета":

    Г-н самолета, доколкото знам "имбецил" идва от френския език и означава "слабоумен" - нещо, което моят никнейм би трябвало да Ви подскаже

    Коментиран от #55, #57

  • 54 ААА

    31 9 Отговор

    До коментар #51 от "Orthodox":

    Наистина е така. На тези които се оплакват от здравната система в България им препоръчвам да опитат тази във Великобритания. Едва тогава ще оценят нашата. Чакаш с месеци за преглед при специалист и той се оказва пълен некадърник, който елементарни заболявания не може да диагностицира. За планова операция примерно за херния можеш да чакаш и година,че и две. В спешното чакаш по 10-12 часа, че и повече. При личният ти лекар освен парацетамол едва ли може да получиш нещо друго, не че и при специалистите може да очакваш нещо друго.
  • 55 самолета

    2 6 Отговор

    До коментар #53 от "Muncho":

    добре г-н Мунчо какво точно бихте искали да узнаете бих се радвал да помогна дори и в тези тежки времена на самоизолация на нашия великолепен геном
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 самолета

    2 2 Отговор

    До коментар #53 от "Muncho":

    с Френската и Германска школа съм скаран осланям се на вашия опит с тези езици
  • 58 Тука за разлика от

    14 5 Отговор
    Англия, бялото течение обикновенно е от еякулата на здравната система или от изненадите на които ще бъдете изложени по клиничната пътека
  • 59 отговарям

    8 3 Отговор

    До коментар #56 от "Питам":

    незнам за кои хора говорите но аз не съм се юрнал да се прибирам, всъщност кой от Амреика например се е юрнал да се прибира господине ? това са писаници само тук и то неоснователни, но искам да благодаря на този сайт че ни предоставя възможноста да споделяме мнения даже подлежащи на цензура
  • 60 отговарям

    8 5 Отговор

    До коментар #56 от "Питам":

    Извинявам се за допълнението, но ше ви приведа факти от този сайт....150 българи се прибраха от англия 200 отлетяха за там ...та според вас това прибиране ли е или напускане инфо преди ден два е от този сайт


    знам че няма как да ми отговорите на това, единствено да псувте като каруцар, но фактите са си факти препоръчвам ви да си вземате на време Литиевите таблетки

    Коментиран от #62, #63

  • 61 самолета

    5 3 Отговор

    До коментар #52 от "Muncho":

    Съжалявам за това г-н Мунчо да прав сте грешката е моя всъщност е едно и също дали ще напишем Тиква с голямо " Т" или малко "т" тя все ще си бъде тикваа и от там и разликата jp and GP
  • 62 Питам

    1 4 Отговор

    До коментар #60 от "отговарям":

    Изглежда не си присъствал на уроците по граматика , емигранте преуспял в почистващия бизнес!

    Коментиран от #64, #66, #67, #68

  • 63 🐑 главо

    2 4 Отговор

    До коментар #60 от "отговарям":

    Това е само за летище Бургас.

    Коментиран от #65

  • 64 самолета

    0 2 Отговор

    До коментар #62 от "Питам":

    изглежда ти тне си бил по уроците в математика
  • 65 самолета

    0 5 Отговор

    До коментар #63 от "🐑 главо":

    господине , обяснете ка е на Внуково
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Някой

    10 4 Отговор

    До коментар #38 от "NikNay":

    През цялото време съм работил на трудов договор...ПЛАЩАНИ СА ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ. Никой не ни е върнал, че нямаме осигуровки. А коментирам, че са бавни, шашави.
  • 70 ПРАВДОЛЮБ НОЖАРСКИ

    7 8 Отговор

    До коментар #22 от "Туземецо":

    БИЛИ СТЕ НА РАБОТА В ЧУЖБИНА- ПОХВАЛНО!!!
    ИМАТЕ НАБЛЮДЕНИЯ ВЪРХУ ЖИВОТА ТАМ- ИДЕАЛНО!!!
    И СТЕ ВЪЗХИТЕН ОТ НЕГО, ЗАЩОТО ОЩЕ КАТО ДЕТЕ СТЕ ЗАВЪРШИЛИ ВСИЧКИ ФАЗИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ВИСШЕ- АДМИРАЦИИ!!!!
    НО СЛЕД КАТО СТЕ ТОЛКОВА ОБРАЗОВАН, ЗАЩО НЕ СПАЗВАТЕ ПРАВОПИСА НА БЪЛГАРСКИ?!?
    МОЖЕ БИ МИСЪЛТА ВИ ТЕЧЕ ПО- БЪРЗО ОТ ИЗПИСВАНЕТО НА ДУМИТЕ, С КОЕТО СЕ ОБЯСНЯВАТ ПРОПУСНАТИТЕ ПРЕПИНАТЕЛНИ ЗНАЦИ В ИНАЧЕ ,, КОМПЕТЕНТНОТО'' ВИ МНЕНИЕ?!?!
    ИЛИ ЗАЩОТО ОЩЕ В НЕВРЪСТНА ВЪЗРАСТ СТЕ ПРИКЛЮЧИЛИ С ОБРАЗОВАНИЕТО СИ?!?!
  • 71 Алекс

    5 2 Отговор
    Абсолютно е прав! И за Медицинския съвет също е прав.
  • 72 Без

    1 1 Отговор
    Без "бе"и "Европа"с главно Е.
  • 73 Вив

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "КОНТРАТА":

    Така е . Имам познати там. И още. Ако не искаш да чакаш , плащаш прескъпо Говоря и за здравно осигурени.
  • 74 Milovrab4e

    7 10 Отговор
    Много арогантен този капацитет.Такива като него са точно боксовите круши и се вижда, че не е случайно.Да се научи на смирение или смята, че щом е лекар е безсмъртен.
  • 75 Ами кажи ти колко са

    4 2 Отговор

    До коментар #16 от "айде бе":

    Ами ти кажи бре умник,нали много знаеш.Всеки умник си дава тъпото мнение.В България всичките умни,един прост няма.
  • 76 Готи

    13 4 Отговор
    Който не му харесва в България,да заминава в Лондон,ида не мрънка.Идат на вънка уж много хубаво,а като видят зора айде обратно.Аз ако съм на правителството,ще забраня на такива да се прибират обратно.,ще ги накарам нелегално да влизат в България,като емигранти от Сирия
  • 77 Пенсионер

    7 1 Отговор
    Който живее в чужбина да се лекува там. Ние които живеем в България се лекуваме тук и не се оплакваме. А доктор Ненков наистина е прав. Слушайте щаба,те са на предна линия всеки ден. Науката без практиката е нищо.
  • 78 Нуша Чубриева

    12 4 Отговор
    Поклон пред Българските Лекари те просто са истински.... Не ревете защото не е знаете как е в прехвалената чужбина Благодаря
  • 79 Нуша Чубриева

    10 4 Отговор
    Поклон пред Българските Лекари те просто са истински.... Не ревете защото не е знаете как е в прехвалената чужбина Благодаря
  • 80 Така ли?

    7 4 Отговор
    Отвратително изказване, от уж лекар и уж капацитет. Заради такива "специалисти" и "хора" сме на това положение.
    Ако няма детето ваксина, другите са с предимство при лечението му ли?! Понеже тези с ваксините, се опазиха от вируси и заболявания?
    Лекари и мед.работници имаме и прекрасни, и ужасни. Но то се започва от домашното възпитание, през ученическия чин, през студентската аула, та до оперната зала и музеите. За 25 години чалга възпитание от-до, резултатите са на лице.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гост

    4 5 Отговор
    Те къдърните лекари отдавна ги нямааа не кат тоия герберски Плужек само се чудят как пари да крадът от бг народа.
  • 83 Журналята

    2 1 Отговор
    Г-да журналисти, моля, имайте малко по-високи критерии към хората, с които си запълвате редакционните материали. Тази статия с какво помогна, на кого?

    Коментиран от #84

  • 84 Откъде

    4 5 Отговор

    До коментар #83 от "Журналята":

    изпълзя този мошеник - бивш министър, който вместо да е в затвора, дава интервюта. Докато има гниди, като този псевдо доктор нещата няма да се оправят!
  • 85 Тоя мишок

    4 1 Отговор

    До коментар #24 от "сас":

    Го знае поне половин България. Ти кой беше?
    Явно за друго не ставаш, но поне можеш да покажеш малко уважение към доктора, ако не друго, поне е забавлявал стотици хиляди радио слушатели
  • 86 Тоя мишок

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "сас":

    Го знае поне половин България. Ти кой беше?
    Явно за друго не ставаш, но поне можеш да покажеш малко уважение към доктора, ако не друго, поне е забавлявал стотици хиляди радио слушатели
  • 87 aha

    8 1 Отговор
    В Англия за смяна на аортна клапа не ми взеха никакви пари,а в България ми искаха и то много,
  • 88 арто

    10 1 Отговор
    Ненков, докторе, Вие като бяхте министър какво добро направихте за здравната система?
    Защо ли не Ви помним министерстването?
  • 89 Българин

    6 1 Отговор

    До коментар #81 от "Ето така е в Кочината":

    Не мога да понасям малоумни коментари!
    Ако се чувстваш свиня, хващай пътя.
    На България и трябват позитивни, работещи хора, а не мрънкачи мързаливци. Никой не ти е виновен, че не можеш да си оправиш живота сам! Дано да си жив и здрав и като отмине чумата да ти се пооправат нещата.
  • 90 фактт

    1 3 Отговор
    проблемите на вашата гилдия са морални
    алчни за пари
    готови за пари да продадат и майка си
    безсърдечни
    с нищо не се различавате от комарджиите
    за растрел сте
  • 91 Д-р

    5 5 Отговор
    Като знам какъв инженер съм,ме е страх да отида на лекар. Този "д-р" напълно оправдава вица Не че не сме наясно с вулгарния им език. Май в това са най добри,да говорят по този начин . Оправете българското здравеопазване,пък тогава берете грижа на англичаните . И какво око лекарите са индийци ,а сестрите филипинки? Да много е би да са по -глупави от тукашните повлекани? Що се отнася до Индия с нейната хилядолетна култура и понятие си нямате.. В Англия доходите позволяват и да отидеш в частна клиника,който иска без пари там е друго .По - добре не ги мислете ,нещастни специалисти по всичко!
  • 92 Дедо Вазов

    3 0 Отговор
    Изключително точно изказване на този готин Пич!!
  • 93 сава

    2 2 Отговор
    Заради е такъв майстор бурсук като тоя - жена ми щеше да умре след направен аборт от абориген - лекар! Беше му платено но не свърши работа, а си остави замръзналите ръчички вътре та след около 15 дена се наложи да хвърчим по спешност!
  • 94 Цоко

    1 1 Отговор
    Кой го пита този седерунгел?
  • 95 Този

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "разпутин":

    Дори една седмица е малко да чака
  • 96 Сани

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "сас":

    Пълна тъпня! Да те получават ежеминутно полз никаква! Като чета постовете, май никой не е разбрал за какво иде реч. Детето няма никакви ваксини и за това е в тежко състояние. Отделно
    има и майка, която го води след 3 дни. Това е уважаеми писатели по форомите положението. Лекарите са си на място. Ама за 'умното' майче не може да се каже същото.
  • 97 незнайко

    2 1 Отговор
    Умрeли прeз 2018 гoдинa oбщo зa cтрaнaтa 108 526, мъжe 56 367, жeни 52 159 !!! 108 526 / 12 = 9044 нa мeceц ! 9044/30 = 301 чoвeкa нa дeн ca умирaли бeз "кoрoнaвируc" в БЪЛГAРИЯ прeз 2018 гoдинa !!! ЗAЩO ТOГAВA НE CE ГOВOРEШE И НE CE ВCЯВAШE ПAНИКA ??? Кoлкo e cмъртнocттa ceгa ??? Зaщo мълчaт кaтo ДУПEТA ???

    Коментиран от #98

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Чакащата

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "разпутин":

    Чака се за всеки преглед при специалист. А в т.нар. Бърза помощ, моят син чака четири часа да го прегледат и гипсират, защото беше със счупен крак. За карфиограма, аз чаках една седмица.
  • 102 Чакащата

    1 0 Отговор
    Исках да напиша; Кардиограма. Не мога да го поправя горе.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Бойко Борисов

    1 0 Отговор
    " Модератора" Не трий гласа на народа!! Да не те приключа аз!!
  • 105 Kрас

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "NikNay":

    Абе и така не е, но айде. Пробвай да звъннеш на ГП за час и ще бъде за по-другата седмица. Англия не ми я хванете. Болниците им са върха в сравнение с нашите, но доболничната грижа е по зле отколкото в БГ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове