31 Март, 2020 18:21 22 645 232

Борисов: Вървим по тънка нишка, все повече се притеснявам

  • бойко борисов-
  • коронавирус

Дотук направихме правилните неща, добави той

Борисов: Вървим по тънка нишка, все повече се притеснявам - 1

Продължавам все повече да се притеснявам. В началото всички слушахме докторите, че това е грип като всички грипове. Всякакви теории чух през цялото това време - как ще дойде пик, колективни имунитети...

Доволен съм, че наред с всички леки мерки, които тогава бяха и в наш ущърб, тогава с колегите направихме един оперативен щаб, в който да сложим хората, които всяка сутрин се изправят пред вас, за да може колкото е възможно да взимаме най-правилните мерки. Това заяви премиерът Бойко Борисов в LIVE включване на "Господари на ефира".

"Животът го доказа колко е било навременно и правилно. Вчера Русия въведе нашите мерки, днес Кипър... Дотук направихме правилните неща", добави той.

"Това е нещо непознато за медицината и за света. Китайският премиер ми каза: Далеч сме от справяне. Същото каза и Меркел, и президентът Путин. Към днешна дата сме направили всичко, което е направено по света. Вървим по много тънка нишка - хем да са ни строги мерките, хем да дадем въздух на обществото, за да не се паникьоса.

Има и по-строги от нашите мерки. В Италия въведоха декларация за излизане. В Русия кучето можеш да си го разхождаш на 100 метра от дома", уточни премиерът.

"Единството, спазването на мерките, да се пазим един друг - това правим в момента", обобщи Борисов.

"Маската служи, за да ни предпази. Всеки може да си ушие такава. Една кутия цигари струва колкото една маска. Ако не минем за 2-3 месеца тази криза, после ще трябва да се справяме със социално-икономическите мерки. За тези, които не могат да отделят 3 лева и да си купят маска, ще осигурим. Насила не можем да сложим на никой, но във всички случаи помага", подчерта премиерът Борисов.

Борисов отново подчерта, че тази криза е лоша като война. "Най-лошото по време на война са дезертьорите. Затова върнах назад днес със задължителното носене на маски. Опитахме се да убедим хората, че това е за тяхно добро".

"Кризата вече е много тежка", допълни Бойко Борисов. "Веднъж имаме жертви и тежко заболели, има хора без работа и фирми, които може да фалират".

"Всичко, което правим е да се подготвим с буфери. Ние и сега имаме 5-6 милиарда за харчене, но ако сега не се подготвим, действително няма да имаме пари", обясни премиерът, отговаряйки на критиките на президента Румен Радев.

"Колкото по-малко изхарчим по време на кризата - по-добре - затова го правим. Искаме да се подготвим. Системите са пълни с пари. Откъде даваме 60 млн. лева за пенсионерите? Една година ще плащаме 60% за хората, останали без работа", поясни той.

"Аз съм дълбоко вярващ човек. Без Господ нищо не става. Винаги сме помагали на църквата, колкото сме могли. Мерките, които предлагат от църквата за момента остават така. Вярвам, че те ще организират така нещата, че всеки да може за Великден да мине и да си запали една свещичка", каза той.

"Кризата е голяма навсякъде. САЩ са с най-много заболели. Дано не ни се налага да ползваме фондовете. Имитираме този дълг, за да има сигурност. Десетки стотици има в българските банки. Трябва да сме умни и разумни. Дай Боже да мине кризата, тогава българите отново ще тръгнат по барове, дискотеки, ресторанти", смята Борисов.

Очаквайте подробности!


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВАНГА СЪМ !!!

    422 76 Отговор
    Бойко ти повече власт няма да видиш

    Коментиран от #22, #25, #63, #87, #151, #167, #169, #194

  • 2 Въпрос ?

    354 80 Отговор
    Не те ли е срам бе ? Да си мъчиш народа по този неадекватен начин ?

    Коментиран от #170, #224

  • 3 Йейейе

    319 39 Отговор
    Ако Ви е притеснително, изтеглете още едни десет милиарда, ще ви се изпари притеснението
  • 4 Факт

    309 48 Отговор
    ГРОБ ще ни погребат!
  • 5 Прост си боко

    358 40 Отговор
    5000 лева глоба в най бедната страна в Европа 🤔

    Коментиран от #51, #113, #171, #172

  • 6 Случаен

    342 44 Отговор
    Ти специално вьрвиш по много тьнка нишка.....НАГЛЕЦ.

    Коментиран от #133, #173

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гост

    171 14 Отговор
    Притеснение ??? Що е то и има ли почва у нас ?
  • 9 Гостилничаря

    244 21 Отговор
    Така е, а ще стане още по тънка, когато прибереш в джоба си 4-5 от 10-те милиарда заем....
  • 10 Коментар

    281 25 Отговор
    Притеснявай се, има защо!!!
    С кликата ти съсипахте държавата!!!
    Очаквай скоро народната любов!!!

    Коментиран от #174

  • 11 Гост

    233 41 Отговор
    Назначи коремният хирург Мутафчийски дето взима идиотски мерки и ни фалира икономиката а ти взимаш заем след заем .........

    Коментиран от #175

  • 12 Христо

    207 22 Отговор
    Мятай кетапите и бягай в Барселона при коврата!

    Коментиран от #176

  • 13 абв

    209 24 Отговор
    ми давай оставка бре, стига сте крадили

    Коментиран от #193

  • 14 Неделко

    221 14 Отговор
    Когато половината от българите прочетат биографията на горният индивид , ще осъзнаят кои и как опоскаха държавата по всички направления . Четете и мислете ! Фактите говорят повече от всички медий на света

    Коментиран от #104

  • 15 Обикновен човек

    171 10 Отговор
    Мамо мамо пък вчера Иванчо ми обеща че хем ще ме на..бе ,хем ще си остана девствена!!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ,,,

    213 7 Отговор
    В армията има хиляди пенсионери на възраст от 53-54годишни до 66,-67 годишни чието присъствие в момента не е жизнено важно значение за функционирането на системата ,тези хора могат да бъдат освободени в неплатен отпуск,защото тези хора имат осигурена пенсия ,така могат да бъдат освободени милионилевове на месец и пренасочени към фонд безработица, а и редно ли е в бюджетната сфера, да работят пенсионери които са на бюджет към нои,ако са трудоспособни ,могат да работят в частния сектор , а на тяхно място да работят млади хора които да отглеждат деца,не може хора които чакат само деня на пенсия и деня на заплата да ощетяват два бюджетната, докато има хора които нямат с какво да нахранят децата си в тази криза

    Коментиран от #56, #101, #111

  • 18 офчу месо

    197 16 Отговор
    Ходи да се снимаш с Трамп и още три милиарда му занеси перекенде мръсно ще гориш в ада ама тука на земята

    Коментиран от #177

  • 19 тиквооооооо

    170 13 Отговор
    РАЗКАРАЙ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Дельо хайдутин

    192 16 Отговор
    Не се плаши Боко. Въжето за бесене ще е дебело.
  • 22 Баро Вкаров

    80 12 Отговор

    До коментар #1 от "ВАНГА СЪМ !!!":

    Бабо Ванге,ти нъл каза на улавата Нешка,че ке ни мачка Короната!?
  • 23 така така

    76 8 Отговор
    ами ти вървиш... ние по принцип би трябвало да те следваме ама...
  • 24 Уау!!!!!

    131 16 Отговор
    Г-н Льо Тиквоч... Стига сте се хвалил сам-самичък,изглеждате мноооого жалък(какъвто и вероятно сте)! Фон дер Лайен от ЕК чуйте доколко такива ахмаци като Орбан и вас трябва да се "отпускат". Аз пред ТВ се изчервявам от срам,щом си отворите устата! А близки ми подмятат,че съм " опериран"от срам в ежедневието... Аман,толуп!
  • 25 Кулагин

    15 97 Отговор

    До коментар #1 от "ВАНГА СЪМ !!!":

    Станишев,президент!

    Коментиран от #166

  • 26 POCOLOCO

    49 174 Отговор
    Това е някакъв феномен, във Факти 90% от коментиращите са олигофрени, които бълват простотии по адрес на ББ и ГЕРБ, обаче като дойдат избори и червената пасмина яде поредния пердах и за два дена настава гробна тишина... и после пак същите простотии до следващите избори......

    Коментиран от #33, #36, #54, #92, #103, #105, #197, #199

  • 27 1001 нощ

    35 147 Отговор
    добре че е бойко, ако бяха комунягите досега да сме фалирали отново, странно но европа задели милиарди за борбата , а за нас няма ли нещо, бойко да целува ръка на който трябва .......

    Коментиран от #201

  • 28 БойкоВИС2

    129 13 Отговор
    крадеца пак зафилосовства, ще виси надолу с тиквата скоро
  • 29 пенсионер

    118 14 Отговор
    да, всяка стъпка по нишката води към края на управлението ти! време е калинките да литнат !
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 маските бурките

    99 16 Отговор
    Какво стана със задължителните маски. Знаят ли от т.н. щаб, ще това противоречи на един друг закон за забрана на прикриване на лицето. Заради терористичните актове, да могат по лесно да се откриват терористите. Ами Ментарджийски взел да си бърше очилата с маската и да целува иконите в църквата. Как може такъв човек да бори вирусите, та той сам не си спазва наредбите!!!
  • 32 Бай Георги

    110 10 Отговор
    Претиснявай се за себеси,че малко остава.Пък ако накараш Киро тъпото да пусне заповед и за есемесите по 4.80 лв за брой,тогава се притеснявай много ама много.
  • 33 Гост

    70 13 Отговор

    До коментар #26 от "POCOLOCO":

    Бате, по-тъп коментар от много време не бях чел

    Коментиран от #162

  • 34 ЦИТАНСКИ ПАЛАВРИ

    87 10 Отговор
    Он не се притеснява за народа ,а за ХУРВАТА,ЛЮБОВНИЦАТА ОТ БАРСЕЛОНА И КЪЩАТА КОЯТОО ИИ ПОДАРИ,ЗАЩОТО В ИСПАНИЯ СМЪРТНОСТТА ОТ КОВИД 19 Е НАЙ ГОЛЯМАТА В СВЕТА..
  • 35 Джо

    26 42 Отговор
    Тези мерки нито сме ги измислили ние за да са наши нито някой друг това са просто мерки който са наложащти и всяка държава ги взима когато реши така че

    Коментиран от #45

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 По добре кажи

    86 4 Отговор
    колко от армията ти държавни чиновници, която гласува за теб и печелиш изборите е съкратена? Нула, нали?
  • 38 Спокойно

    107 9 Отговор
    Идва нов световен ред!
    Палачинката се обръща, а ББ не влиза в сметките.
  • 39 Нали го видяхте как разговаряше с

    99 6 Отговор
    Турските представите на границата. Турската делегация спазваха протокола за срещи и го чакаха да свърши. Без спазване на протокол без ЕТИЧНО и ЕСТЕТИЧНО говорене, стойка и държание, въртя се, смъква маската си мин 50 пъти от нос на уста и обратно, говорейки приказки от 1001 нощ. И на всичкото отгоре каза този пункт трябва да работи ЗА МЕН, няма ЗА МЕН и ТЕБ, НА ТАКИВА СРЕЩИ И ПО ПРИНЦИП има ЗА НАС. АКО ТУРЦИТЕ БЯХА ПО-СПРИХАВИ, МОЖЕХА ДА МУ КАЖАТ "АЙ СИКТИ" и да си тръгнат, но бяха от класа. НЕ може така на МЕЖДУНАРОДНИ РАЗГОВОРИ И ПРЕГОВОРИ.

    Коментиран от #52, #55, #64, #68

  • 40 Агентурната

    77 6 Отговор
    Бягаш по тъча,ама гледай да има самолети излитащи ,щото иначе ,ще ходиш по наклонената плоскост
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ак 47

    76 5 Отговор
    Предлагам другия път да изберете за вожд някой кон коня е умно животно а пак и красиво

    Коментиран от #44

  • 43 Бойпотиквата

    109 9 Отговор
    Не е ли крайно време това подобие на човек да последва Чаушеску ?
    Искаме ревизия веднага на държавата за последните 15 години !
    Цялата шайка до стената - както правят в Китай за всички корумпирани държавни служители. Имат само един избор "въже или куршум".
    Тодор Живков отърва куршума, но се надявам,че неговият охранител няма да го отърве ! Искат да ни загробят с нови милиарди .КЪДЕ СА ВИ РЕЗЕРВИТЕ, КЪДЕ СА ВИ ИЗЛИШЪЦИТЕ "ФИСКАЛНИ ОТЛИЧНИЦИ"

    Коментиран от #49

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Иван георгиев

    43 11 Отговор

    До коментар #35 от "Джо":

    Ти не четш ли какво казва тиквуна,че той ги е измислил тези мерки.Чети,ако не ти отърва нещо не пиши.

    Коментиран от #75

  • 46 ИСТИНАТА

    91 8 Отговор
    Вчера на лидера на ПП ВЪЗРАЖДАНЕ , общински съветник и участник в балотаж за кмет на гр.Варна Костадин Костадинов са предявени обвинения за саботаж на правителството и всяване на паника сред населението! Защото по телевизия Евроком пред водещия Николай Колев е заявил - " Мерките на корумпираната власт са неефективни. Целта е да се откраднат и последните пари в държавата"......Наложена му е мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 20 хил.лв, които трябва да събере до 3 дни иначе ще остане в ареста! Буда нали знаеш че след репресиите ти срещу истинската опозиция твоята съдба и край ще бъдат жестоки......НИЕ помним , ние няма да забравим....
  • 47 плевен

    24 93 Отговор
    За първи път харесвам Бойко. Дори пипа много хлабаво. Иска ми се да видя лигльовците с човешките права, когато започнат погребенията на дядовците им.

    Коментиран от #58, #121

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 у банките по островите

    19 1 Отговор

    До коментар #43 от "Бойпотиквата":

    Зад стената са .
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Отворко

    17 57 Отговор

    До коментар #5 от "Прост си боко":

    И тия са малко.Тази глоба е единствената в България, която е въведена за да стресне,да възпре бездушните и малоумните.Колкото повече се изолираме- толкова по-бързо ще се справим с вируса.

    Коментиран от #57, #60, #74, #189

  • 52 Михаил

    68 2 Отговор

    До коментар #39 от "Нали го видяхте как разговаряше с":

    Три пъти гледах излагацията на т. граница и можах да повярвам, че това се случва. Излагацията. Срамувах се в този момент.
  • 53 Моляяяя

    59 3 Отговор
    До тук били направили "ПРАВИЛНИТЕ" неща ?! Само , че "пилците се броят наесен" , както казва народа ни !

    Коментиран от #212

  • 54 111

    34 3 Отговор

    До коментар #26 от "POCOLOCO":

    Какви избори вс е пунта мара
  • 55 Михаил

    39 3 Отговор

    До коментар #39 от "Нали го видяхте как разговаряше с":

    Три пъти гледах излагацията на т. граница и НЕ можах да повярвам, че това се случва. Излагацията. Срамувах се в този момент.
  • 56 Бай Вуй

    40 17 Отговор

    До коментар #17 от ",,,":

    Ти пенсиониран военен знаеш ли какво работи бе, тиква? Работи въоръжена охрана в повечето случаи.Ти сигурно и казарма не си ходил,как ще работиш неговата работа? Ами пенсионирате офицери съ звание инженер,има и юристи,счетоводители с много стаж.Ти кой си и за какво се бориш? Ако си образован и кадърен, работа ще имаш,какви простотии си надраскал,че не ми е много ясно. Аз да махна някой специалист със стаж,пак бил и военен пенсионер,за да взема някой сульо с диплома от измислен факултет 4,50.Само щото си отглеждал деца.А тоя на 53 години няма ли деца,възрастни родители? Абе какви идиоти се навъдихте напоследък?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Отворко

    39 12 Отговор

    До коментар #47 от "плевен":

    Погребения ще има .Ясно е на всички.Но тъпото е,че много хора смятат,че тях ще ги подмине.А проклетия вирус не пита -Кой е млад и кой стар.
  • 59 Centurion

    62 1 Отговор
    И аз съм притеснен,за наличността във фискалният резерв,о за ликвидността о наличието на пари и активи във вторият пенсионен стълб!!!Искам пълна ревизия от независима европейска институция,европейска,щото ако е китайска трябва да ви разстрелят по коридорите на министерският съвет!!!
  • 60 нема да питам как става тъз изолация

    22 5 Отговор

    До коментар #51 от "Отворко":

    То с изолирането на думи е лесна работата , трудното е на дело. Точно там ви прозират тъпите мозъчета.

    Коментиран от #78

  • 61 селянина

    25 40 Отговор
    Благодарение на тия мерки , сме на последно масто по умрели в европата! Не го забравяйте!
    Ще има време да ривете, сега бъдете щастливи че сте живи!

    Коментиран от #106

  • 62 БАЙ ШИЛЕ

    44 2 Отговор
    ЩЕ НАСТЪПИМЕ МОТИКАТА ТАКА МИ СЕ ВИЖДА
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Умрях от срам

    37 2 Отговор

    До коментар #39 от "Нали го видяхте как разговаряше с":

    Гледах го. Божеееее....
  • 65 Русенец

    58 7 Отговор
    Г-н Премиер, като може да си разхождаш кучето, защо пък да не може и детето? Защо издевателствате над децата ни? Знаете ли как се отразява на едно дете, държано цяла зима у дома, да гледа пролетта през прозореца и да не може да излезе, да поиграе? Или децата са ви последна грижа?

    Коментиран от #117

  • 66 ЛЕКАР

    24 12 Отговор
    ЛОШОТО ЧЕ ВСЕКИ СИ МИСЛИ ЧЕ НЕГО ЩЕ ГО ПОДМИНЕ Е ТУКА Е ГРЕШКАТА ТОЧНО ТИЯ КЪДЕТО СИ МИСЛЯТ ТЕ ЩА СА
  • 67 Маргинала

    11 47 Отговор
    Мачкай Бат Бойко евала разсипа измисления бизнес в България сега ще вземат и къщите и колите на измислените ни бизнесмени селяци на ипотеки и лизинги Евалааа велик си номер едно.
  • 68 Гост

    46 3 Отговор

    До коментар #39 от "Нали го видяхте как разговаряше с":

    И делегатите от Намибия са с по-акуратно поведение, от на нашия.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Обичам свинска пържола

    35 3 Отговор
    България е добре, живеем си добре. Имаме си Велик Лидер
  • 71 Отворко

    44 22 Отговор

    До коментар #57 от "111":

    Г-н 111,
    на мен ми затвориха кафенето ,с което изхранвах семейството си.Не се оплаквам...Стоя си в къщи и чакам.Чакам да започна да работя ,не да се разхождам.А когато щъкат навсякъде безделници,тарикати и откровени малоумници,вируса ще се разпространява и ние ще почнем да мизерстваме вместо да работим

    Коментиран от #84

  • 72 Човек

    54 3 Отговор
    Ако клетвите ловяха ,то тоя хубавец трябва да умира на ден по 5милиона пъти,може и повече.....,но идва времето на публично разкаяние и бой с камшик
  • 73 az#Оставка!

    53 3 Отговор
    "....въведе нашите мерки..." Тоя като каже "нашите" мерки, шшш ало Ганьос, мерките са препоръчани от СЗО и са въведени за първи път в КНР! Не си ги измислил ти, фактически следваш китайските мерки....
  • 74 Русенец

    59 5 Отговор

    До коментар #51 от "Отворко":

    И как ще се справим с вируса, като не спират да навлизат заразени през границата? Ще си седиш у вас до края на годината ли? Та ти още през юли ще си се обесил от депресия. Не спрат ли потока от навлизащи през границата, тия мерки са една кръгла нула.

    Коментиран от #86

  • 75 Пако

    56 3 Отговор

    До коментар #45 от "Иван георгиев":

    Щатите ,Великобритания,Германия,а днес и
    Русия вземат пример от нашето Слънце....
    де късмет,да ни го вземат и да не ни го връщат

    Коментиран от #138

  • 76 Тодор Живков

    54 1 Отговор
    По=откровено признание, че Борисов и хората около него не знаят какво да правят в тази ситуация, едва ли ще дочакаме. Човекът чисто сърдечно си призна, че трябва да се примирим и да чакаме да видим какво ще стане. Да оставим настрана загубените два месеца в очакване да ни подмине. Ами през тези три седмици? Хиляди хора ви казаха и е близко до ума да направите масови тестове, за да се види каква е реалната ситуаци. Сега един добър хирург чете едни сводки, които реално не казват каква е ситуацията в страната, освен, че има вирус, но това си го знаехме преди 3 седмици - нищо ново. Лъжа е, че трябва половин милиард за бързите тестове. Клиники ги предлагат по 30 лева (с надценки) и стават за два часа. Дори и много неточни ще открият далеч повече заразени от другите скъпи и бавни тестове. Не е нужно да се тестват 7 милиона души 100000 (200000) ще е достатъчно при добър подбор на тестваните да се създаде по-реална представа на ситуацията и повече данни за прогнози. Цената ще е само 3 до 6 милиона лева. Да не споменаваме тръбата за Перник колко излишни пари е глътнала. Това е 100 пъти по-малко от половин милиард. Тази сума може да се събре и с дарения. Направете го сега, макар че е загубено ценно време. Борисов, ако не си наясно какво да правиш, нямаш свестни хора около себе си и те е страх, откажи се. Няма нищо лошо в това да се откажеш.
  • 77 Ицо

    37 5 Отговор
    Как е бизнесментчета,надувате ли го,има ли далаверка,щракате ли още с пръсти има ли СПА събота и неделя има ли къщи за гости опаа е сега всички ще гризнем дървото щото така сме си направили нещата в тая държава с далавери и корупция
  • 78 Отворко

    19 3 Отговор

    До коментар #60 от "нема да питам как става тъз изолация":

    Ами стой си в къщи,в колибата,в катуна или там в каквото живееш.Това е изолация.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Карло

    51 0 Отговор
    “Дай Боже да мине кризата, тогава българите отново ще тръгнат по барове, дискотеки, ресторанти , смята Борисов”...да се смее ли човек, да плаче ли...
  • 81 Русенец

    60 2 Отговор
    Никой от коментиращите тук не осъзнава, че ще сме затворници у дома ЗА ЦЯЛОТО ЛЯТО!!!! А причината се крие в нещо, различно от вируса. Той е само претекст.

    Коментиран от #94

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Спасов

    27 0 Отговор
    Какво значи " имитираме " дълг?!
  • 84 налъмите в бявата няма да цъфнат

    43 1 Отговор

    До коментар #71 от "Отворко":

    Елементарната логика е , че след като си затворил кафето от което си изхранвал семейството си , сега не го изхранваш , или предстои в близко бъдеще да не го изхранваш и тогава пак ли ще си стоиш в къщи спокойно и ще чакаш , всъщност какво чакаш ?

    Коментиран от #91

  • 85 Бокоои

    28 3 Отговор
    Не се ли открехнА,че тоя фабуларен вирус е сценарий?Прави се,че въвеждаш мерки и не се стегай.
  • 86 Отворко

    25 2 Отговор

    До коментар #74 от "Русенец":

    Нали това е идеята-да изтърпим огромни лишения за да съкратим ужаса.Ако до Юли не сме се справили-пиши ни бегали...
  • 87 този който си върши работата

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "ВАНГА СЪМ !!!":

    Щом ти казваш...
  • 88 Бокоо

    20 0 Отговор
    Какво?Щесе скрият све у дома за 3 месеца и какво?После като излезнат,все същото.Па българите сме по-умни от тия паляци бе,земете се стегнете!
  • 89 Жеко

    64 1 Отговор
    Сега се сетила Мара да се побара! Късно Боце, много късно!!! За 10 години нищо не направи да задържиш младите и образованите, да развиеш иконимиката, да бе обезлюдяват малките грсдчета и села, които при Тошара цъвтяха. Имаше инвеститори, разгони ги, като душеше всеки по отделно за пари. От около 10 милиярда спаднаха на до 700 милиона. Големи верига напуснаха и се преместиха в Румъния и Сърбия. Увеличи администрацията до 420 000 с при Тошо бяха 120 000, а населението почти 9 милиона. 10 години се биеше по тумбака колко магистрали построил, пътища, откриваше на всеки 10 метра магистралата, колко сме богати, колко резерв имаме и как българите на тълпи се връщали тук за да работят и живеят. Навсякъде нацвъка послушковци и неграмотници, които крадяха като него но под негов контрол. Всичко в държавата му беше подчинено да му плаща за да не бъде съдено или преследвани. Който отказа сега е в ареста и разпродава имуществото си за да бъде осеободено. Самозабрави се, опираду незнание и неможене, нямаше стратегия за управление на държавата и приоритети. Тези дни Короната показа, че държавата е като обран бостан, нищо няма, нито резерва от 8 милиярда, нито Държавния резерв. Икономиката която едвам креташе вече рухна и се задават Гладни бунтове, които ще го отвеят като бръмбър сламка. Малкия и Среден бизнес дават до 75% от приходите в бюджета. А ромеите, неговите избиратели, бързо ще забравят за парите дадени им за да му гласуват. С българите които едвам издържат под иг
  • 90 Паскал Дойчев

    9 3 Отговор
    Не се притеснявай шефе !! Като починеш аз ще завзема страната
  • 91 Отворко

    16 5 Отговор

    До коментар #84 от "налъмите в бявата няма да цъфнат":

    Ами чакам хората да се вразумят...Но типично по нашенски , повечето действат на принципа-Щом не съм потърпевш -не ме касае.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 илия

    18 3 Отговор
    След поредната криза на гроб идва Възрждане
  • 97 Популистко изказване

    27 0 Отговор
    Не ,имаме ги и ще ги раздаваме,а вземахме ги от народа и сега ще му ги връщаме.Това е правилната приказка отговаряща на ситуацията
  • 98 При цени от 6 до 8 стотинки за маска

    39 1 Отговор
    3лв сега,звучи меко казано неадекатно,цигари за 3лв няма,но и една маска не е за 1 ден,а за 2 часа,така че ОСТАВКА!!!!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 аз съм

    13 1 Отговор

    До коментар #17 от ",,,":

    Много си прав! Не бях се замислял от тази гледна точка.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ХАХАХА

    9 2 Отговор

    До коментар #26 от "POCOLOCO":

    В мозъка ви точно две гънки.Едната е герб другата е червени. 100% ГЛЕДАТА МНОГО ФУТБОЛ.
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Тинтири-минтири

    25 0 Отговор

    До коментар #61 от "селянина":

    В Латвия например,няма нито един починал.Лесно е да се пише наизуст!
  • 107 Професор по Стоманобетон

    24 0 Отговор
    Този е за Оскар..велик е!
  • 108 Станиславова

    47 2 Отговор
    ¨Една кутия цигари струва колкото една маска.¨ - Ние отдавна не пушим, г-н Борисов! Нашите заплати не са десетки хиляди лева месечно, като на партийно-назначените ви чиновници! А маските до скоро струваха 10ст. Когато осигурите достатъчно, на прилична цена, тогава ни задължавайте!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Ькфкьньлф

    40 2 Отговор
    Движите се към оставка. Доста позорно ще бъд ете премахнати. Дано в историята не ви споменават, че сте доста грозно петно. Срам и позор.
  • 111 000

    33 1 Отговор

    До коментар #17 от ",,,":

    Да,точно така и не само това.При намаляло население все по голяма държавна и общинска администрация защо е необходима. А пенсионираните служители нито ще въведат електронно обслужване,нито ще променят нещо.
    Броят на администрацията в служителите следва да се редуцира и дейността им електронизира с млади и образовани хора. А активните и здрави пенсионери в частния сектор
  • 112 Чумата

    22 0 Отговор
    Грандиозен успех! 3 милиарда напълно безопасни под домашна карантина.
  • 113 Гост

    23 1 Отговор

    До коментар #5 от "Прост си боко":

    Що не? 5000 за някои са джобни пари! По това ще познаете кой на коя планета живее!
  • 114 Кожухаров

    28 1 Отговор
    за ктб намерихте пари и никой нищо не разбра как и къде се усвоиха но въпросът ми е следният идва септември октомври ноември декември януари февруари март и април как тогава ще се справите АААААА
  • 115 Росен

    41 0 Отговор
    Френският Льо Монд даде за пример България, но не по отношение на битката с коронавируса, а в по-тежката битка за отстояване на демокрацията, която е по-застрашена отвсякога заради извънредните мерки.


    Авторитетният вестник посочва, че България е успяла в последния момент чрез ветото му над закона на ГЕРБ да спре цензурата над медиите, които предвиждаха 3 години затвор за журналистите по усмотрение на властта.
  • 116 Ххххм

    10 30 Отговор
    Господин Борисов издай заповед за карантина, всички по къщите , за да стане много късно както при нас във Франция, на повечето граждани им се струваше лъжа грип като грип .Сега усазнаха че Макрон човека е бил прав това е за здравето ви Българи проявете разбиране и дисциплина .Всеки ден следя и новините в България църквите щели да били отворени ТОВА е ЛУДОСТ !Колко хора ще има заразени после ? Какъв е ресурса на българските болници , и без това сме криза дълги години всички държави са засегнати кой ще помага ? Проявете разбиране към власт имащите хората стига само сте обвинявали че са крадци не им е лесно и на тях пък с този вирус дойде ли със сила както при нас България може и да остане само в историята .Останете си у дома българи за да спасите живота си

    Коментиран от #196, #220

  • 117 Бенковски

    19 5 Отговор

    До коментар #65 от "Русенец":

    Че Тиквун знае ли какво е дете?
  • 118 г-н Борисов

    15 2 Отговор
    ... напуснете работа и си гледайте внучетата...и здравето....въпреки,че не съм симпатизант на управлението Ви и ГЕРБ... изобщо пък на БСП....състарявате се с всеки ден...като човек на човека Ви го казвам....това е ....иначе,не съм ви душманин......Бъдете здрав.
  • 119 па да

    11 1 Отговор
    Аз отивам само до магазина и спазвам карантина. Защо да ползвам маска която след това се изхвърля? Не излизам примерно да се разхождам без маска за да не се заразя
  • 120 ...

    25 2 Отговор
    Да се добере психар до власт е кофти, ама в нормално време хората се справят някак въпреки него. Страшното става, когато психар с власт се случи да се вихри в тежък период, когато има някакъв природен или исторически катаклизъм. Не знам в нашия случай на какво можем да се надяваме...
  • 121 Бенковски

    30 1 Отговор

    До коментар #47 от "плевен":

    Средно в България всеки ден от този свят си отиват по 350- човека. Такъв е животът, раждат се деца и така е навсякъде.
    В Германия средната смъртност е около 3200 човека на ден. Никъде не се изнася инфо каква е смъртността към настоящия момент и да се сравни със същия период от миналата година. Така ще се разбере истинският размер на пандемията.

    Коментиран от #126

  • 122 Браво Бойко!!!

    18 6 Отговор
    Маски всеки да си намери!Който не спазва закона санкции!Гетата под контрол!
    Вирусът не е расист!Тестване и тестване!Лошото предстои!Ако карантината пробие ако медиците се заразят и в болниците няма достатъчно специалисти маските и глезотиите ще бъдат най малкия проблем!!!
  • 123 невярващия

    31 3 Отговор
    Кризата вече е много тежка-едно от изреченията на Борисов. Е то кризата е много тежка от 10 години, жалко, че не си я забелязал до сега. Отвратителен ,,държавник" в отвратителна ,,държава". Ананиев бил ,,поръчал СЕГА" 1 000 000 маски- смях в залата, бурни ръкопляскания. Баскетболист от НБА, Стефон Марбъри поръчал за Ню Йорк 10 000 000 маски. Пародия-една персона поръчва за негова сметка повече маски от броя на гражданите в БГ, отколкото една ,,държава" поръчва за гражданите си 1000 000? Толкова корупция, толкова воня няма и в Латинска Америка. До 2-3 месеца може сериозно да се замислите да си плюете на петите цялото ,, мило" правителство. Хайде стига лъжи и манипулации!!!

    Коментиран от #130

  • 124 защо

    27 1 Отговор
    лeлe кaк cкaчaт пак гeрбeрacитe кaтo ce пишe зa вoждa им
    тиквaтa
    - и 100/100 вcички минуcи ca oт държaвнaтa aдминиcтрaция ,
    чe индиaнцитe нe мoгoт дa пишaт- тoвa e гeрбeрacткият избирaтeл
    - дa нe ви трeпeрят пaртeнкитe чe мoжe дa пaднe идoлa ви
    - чoвeкa дeтo вcякя гoдинa ви вдигa зaплaтитe + прeмии - бoкo тиквaтa
    ако ви се забрани на лизогъзещата администрация да гласувате
    заедно с индианците - тиквата няма да влезе в парламента никога
    всичките му гласове са администрацията + техните мъже и жени и индианците
    - лошо че те стигат да е водеща партия при тази вече ниска
    избирателна активност на обезверените българи
  • 125 5487

    14 0 Отговор
    Бе никой ли не знае разликата между " Емитираме" и "Имитираме"? Кого да уволнявам-написалия статията или...? На някои вирус им не требе. Те самите са вирус.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 мисляси

    24 4 Отговор
    Господин Борисов, и аз много се притеснявам. Като ти знам капацитета, твоя и на калинките покрай теб, считам, че притесненията ми са много основателни. Сигурен съм, че ще оплетете нещата, така както оплетохте всичко в тази държава. Дотам оплетохте нещата, че хората вече не я наричат "държава", а използват думата "територия".

    Коментиран от #192

  • 128 защо

    20 2 Отговор
    леле боко зънна на админисрациятя да слага минуси на които пише срещу него - нормален бъргарин не би сложил минус
  • 129 ПРОСТ българин

    21 0 Отговор
    10 ( народни представители и една чистачка ) СРЕДНА ЗАПЛАТА ЗА РЕПУБЛИКА българия 5600 лева ебахти и сметката невежна и долна стола си те КЛАТИ И ТО МНОГО НЯМА ДА ИСКАРАШ ( МАНДАТА)
  • 130 Гост

    11 24 Отговор

    До коментар #123 от "невярващия":

    Добре че Герб е на власт, ако беше Бсп не ми се мисли какъв хаос щеше да бъде те са царе да създават кризи.

    Коментиран от #135

  • 131 Маските

    9 1 Отговор
    Затрудняват вдишването и издишването. При което въздухът минава не през маската! Факт! Няма полза за ползвателя! Калцуни те също са вредни, защото човек при поставяне и сваляне хвърлят микробите върху лицето си!
  • 132 Маските и калцуните

    11 1 Отговор
    Са за да се обогатят медиците като се увеличат разходите, които да бъдат покрити от данъкоплатеца! Далавера!
  • 133 Bai nudals

    7 0 Отговор

    До коментар #6 от "Случаен":

    Даже се търкаля вече!
  • 134 Наблюдател

    19 0 Отговор
    Има и плюсове тая карантина от 01.03 до сега са починали 8 човека а преди от катасрофи по толкова бяха дневно,но за икономиката ще е пагубно до месец не се рестартира икономиката.

    Коментиран от #164

  • 135 Bai nudals

    4 0 Отговор

    До коментар #130 от "Гост":

    Например?
  • 136 Xa xa xa

    28 2 Отговор
    Когато бях в Япония,и разговарях с един японец,той ми каза че ако Япония е в България ,ще е райската градина на Европа,а ви какво направихте,кенеф на Европа ,Господ да ви съди,разговарях на английски,ако някой го интересува казвам,

    Коментиран от #139

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Ама

    14 0 Отговор

    До коментар #75 от "Пако":

    А ма да земат да си приберат и Соломончо, и войничетата де се шляят кат омбашии и още много паразити дет им лижат задниците и разкатават народа до девето коляно
  • 139 ЦРУ

    4 20 Отговор

    До коментар #136 от "Xa xa xa":

    Бях със един руснак в Япония / командировка / ...И японците ми казват - БРАВО от УПОСКАНА от комунетата държава ..направихте РАИСКА ГРАДИНА ….от 3 $ пенсия я направихте 100 $ + ……...а на руснака казахте - ХУНИ сте ...НЕКАДЪРНИЦИ ПИЯНИ …...имате всички богатства . крепосните ви живеят до 59 години ….пият препарати за вана ….и живеят със 80 $ пенсия ...АКО НИЕ ИМАХМЕ вашата територия....и нашите хора …..ЩЯХМЕ да направим СТЪЛБА до ЛУНАТА !
  • 140 айдее

    10 3 Отговор
    Сдавай `джипката`` и макара....
  • 141 Лелееее

    15 1 Отговор

    До коментар #137 от "ЦРУ":

    Тва цру мн.плямпа бе.
    Тйо пусна короната па са се прави в лицето на първите 2 генарала,че помага😂😂😂😂😂😂😂
    Смешник
    Сутрин 1 заповед,на обяд друга а вечер трета.
    Статисти колко та колко .
    А маски,спирт,ръкавици нема.
    Докторите голи с маски от чаршафи.
    Дей го държавнию резерв а.
    Тия ептен ни земаа за мезе .
    Разбра ли бе папурчооо
    Ба си и цереуто акъл за 2ст нема
  • 142 Будист

    26 3 Отговор
    ТЕ СИ НЕНАСИТЕН изрод, Бойко, кажи какво стана с другите милиарди?
    И сега какво? Пак грабеж, крадлък и схеми, а народа да мре тихо, за да не пречи на стабилността ли? Как така МИЛИАРДИ ще теглите, а за хората няма тестове, които струват по 8 лева? Що за изрод трябва да си, за да крадеш от народ под карантина? Що за изрод трябва да си, за да крадеш от болните?
    Знам, че те е страх, Бойко и затова искаш да превърнеш цялата държава в концлагер, а гражданите в престъпници! Да ги следиш, преследваш и мачкаш без съд и присъда! Като менторите си, като всеки презрян диктатор!
    След "Виденовата зима" идва "Бойковото лято" и прошка няма да има, Бойко. Ние не забравяме и никога не се отказваме. Ще плащате за всичко !
    Изриване !

    Коментиран от #153

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Иван М Иванов

    18 3 Отговор
    Докога ще бъдем олигофрените според вас "Виннету". Г - н премиер колко заеми още ще трябва да плащаме, за да ги окрадете при наличие на " пари" в бюджета???????
  • 145 Иван Костов

    24 3 Отговор
    Бойко, голямо КРАДЕНЕ ще падне. Признавам те!
  • 146 ТОЧКАТА

    13 3 Отговор
    ахааа...да си запалим свещичка!!!!!!!...купена със ЗАЕМ!!!!!!
  • 147 ТОЧКАТА

    14 2 Отговор
    ...,,вървиш по,...тънка нишка,,!!!!ХММММ пък ти тежиш повече от 150 оки!!!!!!!ясно,одма е СКЪСАНА!!!!!
  • 148 Стамболов

    4 16 Отговор
    Във Факти всички червени тролове тренират слюнката си пред оценяващите Нинова и Хвърчилко. Срам за България сте и не разбрахте че всъщност вие отвращавате нормалните хора и държите ББ на власт. Лицето ви е една злобна вещица, която на 28 г се превърна от юристконсулт във видна приватизаторка, а икономическият ви гений е Гечев, който за малко да погребе България. Срамота!
  • 149 Боко 1

    10 2 Отговор
    Удължи я тая карантина и трудно ще се скриеш от народната любов..
  • 150 Васил

    12 2 Отговор
    Е кое ти е правилното да не би Столицата да е блокирана а тя е център на заразата
  • 151 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "ВАНГА СЪМ !!!":

    Тоя се простреля в краката с това изказване.........От глупост съсипа държавата и живота на хората.
  • 152 Николас Мадуров с големите мудиня

    10 3 Отговор
    Мутро некадърна тъпа и крадлива изморих се да слушам брътвежите и пр.Ъдните които излизат от миризливата ти уста повече не искам да те виждам затова се наведи и лапай бахура ми и мудинята та да млъкнеш и да бълбукаш ...
  • 153 Мдааа

    8 0 Отговор

    До коментар #142 от "Будист":

    Апетитът идва с яденето
  • 154 Именно

    19 2 Отговор
    А представи си какво ни е на нас като знаем кой е начело и трябва да ни изведе от тази криза!!!
  • 155 Именно

    16 1 Отговор
    Първата стъпка - изолацията - няма спор че е правилна, и навреме ...
    но вече 3 седмици чакам да видя каква ще е втората, а за такава няма и намек!
  • 156 Петър

    10 3 Отговор
    Тая същата, тънката нишка сте я скъсали толкова отдавна, че скоро ще си платите с главите за това. Не мисля, че ще ви се размине!

    Коментиран от #179

  • 157 Барабата

    3 10 Отговор
    И УТРЕ ПАК ВСИЧКИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЯХ
  • 158 баце

    5 1 Отговор
    ДОЛУ МАСКИТЕ ПАРИ НЕМА ДЕЙСТВАЙТЕ
  • 159 не е важно

    2 4 Отговор
    капитализмът и пазарната икономика са различни неща не може ли повече производство и по малко търговия така парите ще имат покритие

    Коментиран от #163

  • 160 Странджата

    7 0 Отговор
    Пишете си в Блиц Суджуци там е вашето място
  • 161 Барабата

    12 0 Отговор
    КАК бизнесментчета ааа има ли далаверка ааа има ли петък и събота СПА хотелчета, ааа има ли барбекю има ли къщи за гости ааа,на Титаник сте няма на къде и аз съм на него
  • 162 Гостенката

    5 1 Отговор

    До коментар #33 от "Гост":

    Госте, от тъпота си се изгладил кат темето на Мутафчийски.
  • 163 Мъничка поправка

    3 6 Отговор

    До коментар #159 от "не е важно":

    Не може, защото ти не си производител и не можеш да бъдеш такъв.Този вирус е прекаран в бившият СОЦ-лагер преди 48 години. Хората над 50 години в 90% имат имунитет. Ние под 22 години същО защото го дървиме с алкохол.... И ГЛAД най-вечЕ /МНOГO ЛEКИНКO МEЗE/, но вие между 22 и 49 стЕ го позAкъсали... ТУК И ТО СКОРО:):)

    Коментиран от #165, #178

  • 164 Кольо

    9 7 Отговор

    До коментар #134 от "Наблюдател":

    Дреме ми, имам си добра пенсия, здрав съм. И без пенсия пак пари имам. Мислил съм с правилната глава. Стига сте хленчили, че сте бедни. Гледам млади, прави мъже по цял ден пушат и пият. Не съжалявам мързеливия и глупавия.
  • 165 Квазимодо

    1 4 Отговор

    До коментар #163 от "Мъничка поправка":

    Мъничък ти е мозъкът, а и не само той.
  • 166 старото

    5 7 Отговор

    До коментар #25 от "Кулагин":

    Станишев президент-хахахаха -по добре кварталния да е президент а пък Фатмака не струва за нищо !
  • 167 старото

    5 10 Отговор

    До коментар #1 от "ВАНГА СЪМ !!!":

    ще ви се червени БОКЛУЦИ ама няма да ви огрее пак . Убедих се,че българина не е глупав!
  • 168 старото

    5 5 Отговор

    До коментар #137 от "ЦРУ":

    ЦРУ-ако говориш за тъпия ФАТМАК ти слагам шестица !
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 България 16 република на СССР

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Въпрос ?":

    Сега е така в целият свят, но ти можеш да отидеш в Северна Корея.
    Там вирус нема
  • 171 България 16 република на СССР

    3 8 Отговор

    До коментар #5 от "Прост си боко":

    Нали искаш да папкаш
  • 172 България 16 република на СССР

    8 7 Отговор

    До коментар #5 от "Прост си боко":

    Най бедна а с 50 милиарда лични банкови депозити. Харчете бе хора. Нема да живеем 200 години.
  • 173 България 16 република на СССР

    5 15 Отговор

    До коментар #6 от "Случаен":

    Така ли. Важно е че държи здраво юздите и такива като теб ще слушкат

    Коментиран от #204

  • 174 България 16 република на СССР

    4 13 Отговор

    До коментар #10 от "Коментар":

    Точно така. На избори пак ще ви опраска.

    Коментиран от #222

  • 175 България 16 република на СССР

    3 10 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    В цял свят е тъка. Само вие пискате като ощипани моми.
  • 176 България 16 република на СССР

    6 13 Отговор

    До коментар #12 от "Христо":

    Що ти не идеш да му видиш къщата и тъщата. Земи с тебе и Радев Вирусолога,да помага срещу коронавирусА.на испанците.
  • 177 България 16 република на СССР

    5 13 Отговор

    До коментар #18 от "офчу месо":

    Явно говориш за Виденов,когато фалира цялата държава. Така ли е другари комунисти?
  • 178 не е важно

    4 2 Отговор

    До коментар #163 от "Мъничка поправка":

    аз имам техническо образование не можеш да се сравняваш с мен
  • 179 България 16 република на СССР

    1 11 Отговор

    До коментар #156 от "Петър":

    Що бе. Как е сега по целия свят.
  • 180 България 16 република на СССР

    6 12 Отговор
    Другари комунисти. Пак пикаете срещу вятъра.
  • 181 АЗ Българката

    11 14 Отговор
    не харесвам Борисов! До появата на вируса беше нагъл и самовлюбен.
    Но! Подкрепям ограниченията въведени от него, с цел да забави масовото разболяване не народа ни!
    Помислете за малкото лекари останали да се трудят у нас за нас.
    ние можем да не ходим на работа, да не излизаме от дома си, но Те?!
    Те са изложени постоянно , да се заразят и въпреки това продължават да се опитват да ни съдействат при здравословни проблеми.
    БЛАГОДАРЯ на всички които днес ще отидат на работа въпреки риска , въпреки страха. Вие сте героите днес!( не само медицинските работници разбира се! )
    подпис: Румяна
  • 182 гост

    15 3 Отговор
    Щом твърдиш,че си дълбоко вярващ човек,значи с тебе се молим на различни Богове.Не знам кой е твоят Бог, но трябва да е много корумпиран.
  • 183 Комунистъ

    4 9 Отговор
    Ама защо хората са все недоволни...??? Благодарение на Коронавирусът при управлението на ББ , НАРОДА направо от потребителския и консумативен капитализъм си влезна в КОМУНИЗМА и кога при соца е било държавата да плаща на хората за да не работят за да си променят съзнанието и доброволно сами да започнат да ограничават и намаляват потребностите си...?!!!
  • 184 2586

    14 4 Отговор
    Както се вижда мерките не дават добър резултат! - Преди 3 седмици беше 1 заразен. - Днес имаме по 30 на ден! Какви мерки? - Това си е откровен провал!
    Това, което трябва да се направи и това , което щеше да се направи в "гнилият" СОЦ е масово изследване и изолиране на болните. - Останалите на работа.
    Не излиза по- скъпо да тестваш всички отколкото всички под карантина и разни простотии от типа 60/40
  • 185 Овце

    13 0 Отговор
    Ами, продължавайте да гласувате за този мега лъжец, мега крадец и мега простак.

    Коментиран от #219

  • 186 2882

    14 0 Отговор
    Нишката вече се къса дупе да ти е яко
  • 187 Лупи

    5 10 Отговор
    Изключително правилни мерки имаме в момента, дори това с маските не трябваше да отпада. Тези мерки са едно от малкото правилни неща дето е направил Боко и дано никой не попречи на тия мерки.

    Коментиран от #190

  • 188 666

    10 0 Отговор
    ми взимай от банките г-н Борисов ,толкова си им дал,нека и те да върнат поне нещо!!...... абе ,май пак ще ни го наба......иш!!!
  • 189 Много експерти

    14 1 Отговор

    До коментар #51 от "Отворко":

    Трима в една патрулка и без маски за лице ще ни глобяват...те са за глоба и защо не се предпазват,хайде сети се
  • 190 Наистина си лупи

    13 1 Отговор

    До коментар #187 от "Лупи":

    Много мъдро,а когато 20 политици плюят на един м.ик.р.оф.он и са без маски какво мислиш ЛУПИ
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Тънка нишката

    5 1 Отговор

    До коментар #127 от "мисляси":

    Полеко да не се..хлъзнеш
  • 193 Тъпако

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "абв":

    Какво означава крадил?!?

    Коментиран от #195

  • 194 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Цъцъ

    3 0 Отговор

    До коментар #116 от "Ххххм":

    К.И.Т.А.Й се справи за д.в.а ме.се.ца; и с.т.и.г.а да.ва с.ъ.в.е.т.и и от Г.Л.А.Д се у.м.и.р.а

    Коментиран от #217

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 ББ;ББ

    4 0 Отговор
    З.А.С.Р.А.М.И С.Е,мно.го стана.ха л.ъ.ж.и.т.е М.АХАЙ СЕ
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 езиковед

    7 0 Отговор
    Ало, журналистите неграмотни, пише се Емитирам дълг. Имитирам е това, което вие правите, когато се опитвате да давате акъл - имитирате знания.
  • 204 ДА.ДА

    4 0 Отговор

    До коментар #173 от "България 16 република на СССР":

    Ама не Ю.Д.А и п.унта М.А.Р.А
  • 205 муто

    1 7 Отговор
    КОЛКО ПРАЗНОГЛАВЦИ КОМЕНТИРАТ ДЕТО НИЩО НЕ РАЗБИРАТ БОКО СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ЩЕ ПУ ЦЕЛУВАТЕ И КРАКАТА

    Коментиран от #207

  • 206 канкянски крадец

    3 0 Отговор
    Tиkвo бахкянска, след като се притесняваш си бий шъта в дeбeлия гъъъз и се махай, за да дойде някой друг да ти оправи бакийте.
  • 207 дддд

    3 0 Отговор

    До коментар #205 от "муто":

    Що не му цунеш на Боко долната глава или вече си го направил?

    Коментиран от #216

  • 208 бай стамат

    4 0 Отговор
    Сега самолетите 4е поевтинеят купи още 3,4.....И 4е се опраиме

    Коментиран от #215

  • 209 вуйна

    5 2 Отговор
    Тоя умник разреши службите по Великден да се посещават.Невероятно безумие!! Сега не може пенсионер да седне на пейка а тогава ще бъдат 4овек до 4овек!!!

    Коментиран от #214

  • 210 Бени Хил

    4 0 Отговор
    Дълбоко вярващият човек,Бойко,на първо място е ....дълбоко смирен! Той никога не казва АЗ,а..НИЕ.Не говори за всяко нещо от първо лице,единствено число,а казва..помисълът ми казва,че...,или ..опитните хора твърдят,че..... И вярата не се изчерпва само с "паленето на свещичка"! Това е същото,като да тричаш куче за ...здраве!

    Коментиран от #213

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 България 16 република на СССР

    0 5 Отговор

    До коментар #53 от "Моляяяя":

    На избори. Мамини сладки другарчета. Пак Боци ще ви опраска.
  • 213 България 16 република на СССР

    0 9 Отговор

    До коментар #210 от "Бени Хил":

    Разбира се че ще казва АЗ. Той е премиера и носи цялата ОТГОВОРНОСТ другари.А не като Радев да се крие като мишка.
  • 214 България 16 република на СССР

    0 5 Отговор

    До коментар #209 от "вуйна":

    Това са Божи работи. Там не се мешай те другари.
  • 215 България 16 република на СССР

    0 4 Отговор

    До коментар #208 от "бай стамат":

    Те самолетите ще дойдат, ама акъла ти едва ли.
  • 216 България 16 република на СССР

    1 3 Отговор

    До коментар #207 от "дддд":

    Не ние него,а Бойко ще ви цунка пак на изборите другари.
  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 the Doll

    3 0 Отговор
    ако всявате още повече паника от необходимото..,наистина ще стане страшно! на днешно време има доста хора с Лабилна психика! така че Моля,по леко с Коментарите..
  • 219 България 16 република на СССР

    0 4 Отговор

    До коментар #185 от "Овце":

    Всичко което е Мега, се харесва от българите. Затова ви опраскват на избори....
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Господин Борисов

    2 0 Отговор
    Няма да коментирам власта,но ще ви дам един съвет тъй като след ГЕРБ България ще бъде в национална катастрофа по едни или други причини,
    ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ ВЛАСТА СЕГА.
    За ваше добро е.
    Направете с Президента експертно правителство и всички досегашни политици просто се оттеглете.
    Всяко упорство е грешно.
    Аз не искам да свалям власта,не ме разбирайте грешно и не пращайте полицията в къщи.
    Добро решение няма.
  • 222 Коментар

    1 0 Отговор

    До коментар #174 от "България 16 република на СССР":

    Ще опраска теб тролът му, за неадекватната реплика!!!
    Отдавна на всички ни е ясно, че изборите си ги наглася тиквата!
    Има 500к нереални ЕГН-та, които заедно с платения вот от махалите решават изборите в България!!!
    За това изтръпват при мисълта за 100% машинно или електронно гласуване, щото и прага няма да прекрачат!!!
  • 223 Ха-ха

    1 0 Отговор
    б.б. с тези мерки,ще си сърбате попарата преди тези 2-3 месеца, просто защото оставяте хората без пари и дори не ви интересува,а когато ви заинтересува ще е леко късничко, и това се случва защото просто сте мега пр@сти!!!
  • 224 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Въпрос ?":

    NOVIA SVETOVEN RED NA KOITO TIKVATA E SLUGA PO EVREISKA LINIQ SHTE BUDE SMENEN S PO- NOV I NAVSIAKUDE HORATA NA PLANETATA SHTE SE OPULCHAT SRESHTU NAJ- GOLEMIQ SI VRAG OT HILIADOLETIQ .
    ZA NEGO IASNOVIDKATA NIKOLETA IORDANOVA PREDI VREME BESHE KAZALA CHE IMA SAMO. 3 VARIANTA : ZATVOR , LINCHUVANE ILI UBIJSTVO !
  • 225 4563

    1 0 Отговор
    да почакаме да дойдат траншовете
  • 226 Един от народа

    2 0 Отговор
    Банките имат стотици милиарди-Да се национализират и всичко ще бъде O.Q

    Коментиран от #232

  • 227 1 ВИ АПРИЛ УВЕЛИЧЕНИЯ ЗАПЛАТИ

    5 0 Отговор
    ЗАЩО ОТ ДНЕС СЕ ПОВИШАВАТ ЗАПЛАТИ НА ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Велик

    0 2 Отговор
    Държавник и политик, от световен мащаб,роден да управлява Континенти!!! Завиждайте ни евреи!
  • 230 Георгиев

    3 0 Отговор
    Тези българи които се завръщат от чужбина трябва да бъдат веднага подложени под карантинаизвън семеиството си, кактпо и чужденците които пристигат. Хората от гетото които не спазват забраните след това бият лекарите. Затова не трябва да ги допускат на лекар. Те и без това не плащат осигуровки и данъци.
  • 231 Светла

    1 1 Отговор
    Бойко ти и твойта хунта от сега нататък притиснати до стената ще сте, всичко което заграбихте ще трябва да го връщате, не си мисли, че ще избяга при любовницата си и палата й който го купи с кървавите пари на българския народ. Ще плащате стократно за всичкото зло що сторихте на България и българският народ.
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове