Last news in Fakti

14 Април, 2020 21:29 23 650 34

Шофьор на линейка припадна зад волана

  • шофьор-
  • линейка-
  • катастрофа

Екипът- шофьор и лекар са пътували за Маджарово

Шофьор на линейка припадна зад волана - 1

Линейка катастрофира тази сутрин на бул.”Съединение” в Хасково. Инцидентът е станал на метри от МБАЛ-Хасково, информира haskovo.live.

Екипът- шофьор и лекар са пътували за Маджарово, където да застъпят на дежурство, съобщи шефът на Спешна помощ д-р Петя Радева.

По пътя, на водача му става зле и затова е взето решение, линейката да се върне обратно в Спешното в Хасково и шофьорът да бъде сменен.

Когато са до болницата обаче, водачът губи съзнание и линейката катастрофира. В момента шофьорът е в Спешното, вече е в съзнание.

Лекарят, който е пътувал в линейката не е пострадал. Въпреки това, медикът днес ще бъде отзован от работа, съобщи д-р Радева.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    187 14 Отговор
    ХОРА ,РАЗСЪЖДАВАЙТЕ ЛОГИЧНО..НА ВОДАЧА МУ СТАВА ЗЛЕ, НО ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ КАРА ЛИНЕЙКАТА..НАСИЛА, ИЛИ ОТ СТРАХ ДА НЕ СИ ЗАГУБИ РАБОТАТА...МНОГО Е ТЕЖКО В НАШАТА СТРАНА...

    Коментиран от #3, #20, #28

  • 2 пройчо

    54 5 Отговор
    ".... ще бъде отзован от работа, съобщи д-р Радева....."*****Тя ,като му забранява да пие вода,той не слуша?!
  • 3 Георги

    129 11 Отговор

    До коментар #1 от "Ръмпези":

    Да ,прав си. Но,в цивилизованите държави не съществува понятието,,шофьор на линейка,,. Там просто е още един медик, който има шофьорска книжка, и когато са на адреса, не се подпира с мазния анцуг на мръсния калник с цигара в устата, а си влиза в ролята на медик.

    Коментиран от #11

  • 4 Алчния

    35 82 Отговор
    Прилошало му е от преумора и алчност. Да трупа извънреден труд и да падат кинти. Алчността ще затрие света, а не разни вируси!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Па да

    30 13 Отговор
    Явно е от коронавирус. Те така хората изведнъж падат на земята от тоя вирус. Сигурно човека не е казал на никой че е болен3

    Коментиран от #13

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Единственият ми личен спомен

    73 6 Отговор

    До коментар #3 от "Георги":

    И аз имам ужасен спомен от шофьор на линейка в София, който с ръце в джобовете през декември отказа да помогне за сваляне на носилка на 4 ( четири!!!) стъпала пред входа. Пациентът - майка ми с инсулт и гангрена не тежеше и 50 кг и ние три жени се опитвахме, а той ни каза да търсим съсед да помогне. Не може да се обобщава, дано се оправи лесно човекът, но оня изрод бих го удушила лично!

    Коментиран от #15, #18, #24

  • 12 Ква турска империя бе аланкоолу?

    43 10 Отговор

    До коментар #5 от "Фатих Мехмед":

    Измислената държава турция е създадена от евреина Кемал Мустафа Ататюрк 1923г. А България я има от 681г. според съвременната история. А, българите ги има от 8000 години,и са посели семето по цялата земя. И ще пребъдем во веки. АМИН!

    Коментиран от #14, #21

  • 13 ogi

    4 13 Отговор

    До коментар #7 от "Па да":

    Ей и аз си помислих това докарали са. чувалите за труповете за тази и другата седмица. ...:::)))
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гошо

    8 14 Отговор

    До коментар #11 от "Единственият ми личен спомен":

    а ти съседа що не викна
  • 16 тралала

    10 7 Отговор
    Шофьор на линейка изпадна от волана. Не си бил сложил колана.
  • 17 лекар с много стаж

    33 3 Отговор
    И аз съм преживявал подобни случки с шофьори на линейки. Когато едно време караха нон-стоп заради спешен труд, 10 ст/км и тубите с бензина от Латвията. Тогава шофьорът получаваше 600 лв + бензина аванта, а аз 170 лв. като лекар. Но тогава нямаше мисирки да ги раздухват тези случки.

    Коментиран от #31

  • 18 Гошо

    11 33 Отговор

    До коментар #11 от "Единственият ми личен спомен":

    А и още нещо Майкати с инсулт и гангрена станала по малко от 50 кг ,а ти бърза помощ чакаш Е каквото си чакал си го дочакал сигурно Умря ли накрая жената да те освободи от грижите
    И за твое сведение ,в служебните задължения на екипите не влиза изнасянето на балони от домът им ,санитари в екепите отдавна няма

    Коментиран от #23, #25, #27, #33

  • 19 Тини

    14 1 Отговор
    До 18.Ако ти бяха бутнали пари щеше да помогнеш.

    Коментиран от #26

  • 20 Чопи

    17 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ръмпези":

    Във вашата страна тепърва ще става още по тежко. Хората, ръчениците, и гюбеците свършиха. Иде глад!
  • 21 Ивайло

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "Ква турска империя бе аланкоолу?":

    Я пак🤣
  • 22 Аман,

    7 0 Отговор
    Като няма профилактика
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 До глупака

    8 11 Отговор

    До коментар #11 от "Единственият ми личен спомен":

    Така е като,простаци по природа и аз не бих помогнал на никой повече ,повечето от хората и децата им са възпитани да мразят тези,за които смятат че са по долни от тях,мерзавско просташко поведение в обществото докара Герб и просташките патриотични партии на власт,вашият одговор на поведението на шофьора на линейката е достатъчен, да ви кажа,комшия няма да ви помогне, защото вие също не бихте го направили,аз лично съм помагал в такива ситуации и след това съм бил хулен,вие великите простаци сте ужас вашите деца и внуци ви чакат да получат наследство,а най долни са комунистите от Герб,ВМРО и атака

    Коментиран от #34

  • 25 Компетентенкомпоненткомпозиракоментар

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "Гошо":

    Пази Боже от хора каъо теб!
  • 26 Анти комунист

    6 1 Отговор

    До коментар #19 от "Тини":

    Такива са комунистическите гербаджииско псевдо патриотични отношения в БЪЛГАРИЯ,то се помага ба човек а не на този който си мисли че другите са но длъжни правилно извикай комшия са ама бе вие се познавате и друго линейката е дошла след 10 мин.дистатачно време са потърсите помощ от комшия или случаен минувач, баща ми падна и се заклещи имах болни в кръста извиках едно момче здраво и му платих той не пожела са вземе пари, аз настоявах, добро то се възнаграждава и той прие, помагал съм много кратко при такива ситуации в много от случаите съм срещал погледи на хора които са неблагодарни дори съм бил след това хулен заради мойте политически пристрастия децата на Тези хора наистина ги чакаха и даже единия каза за баща си то не се живее до 100год.други чакат са си отиват възрастните да почнат са живеят с парите от имотите.
  • 27 Хелиос

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "Гошо":

    На запад на улицата да си паднал викат линейка и точка,извикал си е линейка удушвача,помагаш носиш и в този момент става нещо и тя си почива,сигурен ли е някой от вас какви ще бъдат действията на удушвача,завежда дело и те съди и какво правим плащаме на удушвача за помоща която сме дали.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 незнайко

    3 1 Отговор
    ЛЕКАРЯ не може ли да кара ??? Направо сме уникални !!!
  • 30 дъра бъра

    5 0 Отговор
    Д-р Радева?
  • 31 hmhmhm

    10 3 Отговор

    До коментар #17 от "лекар с много стаж":

    А аз ще ти разкажа случай в пирогов спешен кабинет. Влизам поставят ме на носилка разпитват ме виждат ми състоянието събличат ме чисто гол от мен едни маркучи няма лошо. Единя лекар разправя на другия купих си яхта а другия абе що не каза аз продавам мойта ама каква е твойта пита другия за съжаление не чух отвориха мобилето да си показват яхтите да ги търсят после медицинската сестра се намесва ама тази яхта не е ли малка и доктора вика 6м и почва да прави едни голями крачки в стаята да покаже на сестрата колко е голяма. Айде не ми се правете на бедни!!! бяхме поне 5 човека(пациенти) там и никакво внимание отнасяха се с нас като с парцали.

    Коментиран от #32

  • 32 лекар с много стаж

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "hmhmhm":

    Е, да разбирам ли, че всички лекари имаме яхти? Да разбирам ли, че всички лекари се държат така и ти не си бил спасен? Ако отговорът е да - аз отивам да си търся моята яхта, а ти не ходи на лекар. Ама изобщо и по никакъв повод. Пример: аз не понасям чалга и не съм стъпил на техни изяви. А случката, за която ти разказах беше по времето, когато нямаше частни яхти и ти не си бил роден.
  • 33 Единственият ми личен спомен

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гошо":

    1. Колко според теб трябва да тежи възрастна жена? 2.Тя беше с инсулт много преди това, но направи гангрена и затова повикахме спешна помощ. 3. Говоря за 4 външни стъпала и за декември месец, умнико. Значи вместо шофьорът да се наведе и да ни помогне да свалим носилката от 4-те стъпала, разумът изисква да се върна във входа и да звъня по вратите на хората докато намеря в работно време някой млад и силен, да го убедя, да го изчакам да се облече...а в това време болната ,лекарката и болногледачката да чакат на студа? Може и на тебе да се случи, никой не е застрахован и ще те видя. Абе ти да не си оня шофьор?
  • 34 Единственият ми личен спомен

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "До глупака":

    Това за глупака ще го преглътна, но не, не съм съгласна - има много добри и прилични хора и съм била свидетел как в други случаи откликват. То и тогава в крайна сметка мина случаен човек и помогна. За мен потресът беше, че този, който е пратен, няма грам съпричастност! Нали ви казвам, ставаше дума за четирите стъпала отпред, а оня се дръпна, каза ми да намеря съсед и си даде гърба .Ами да ни обявят, че като викаме Бърза помощ трябва да си викаме и хамалин!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове