Last news in Fakti

19 Април, 2020 14:05 11 200 75

Какво се случва на КПП-та в София

  • кпп-та-
  • софия

Не е изключено да има и хора, които няма да бъдат допуснати да влязат в София

Какво се случва на КПП-та в София - 1
Снимка: БГНЕС

Няма засилено движение по пропускателните пунктове на София днес. В късните часове на деня и утре обаче се очаква трафикът към столицата да се увеличи. Полицията започва сериозни проверки на декларациите на влизащите в столицата. При несъответствие ще бъдат налагани санкции.

Прибирането в столицата ще става през двата прозореца, разрешени за преминаване през КПП-тата около града между 6 и 8 сутринта и между 18 и 20 часа вечерта.

Въпреки това полицията ще проверява декларациите на искащите да влязат в София хора. Ако се установи несъответствие между написаното на излизане и на влизане от града, нарушителите ще бъдат санкционирани. Това обаче ще отнеме време, тъй като събраните декларации по пропускателните пунктове в София са хиляди.

От МВР обясниха още, че мерките ще бъдат изключително сериозни, като ще се гледа внимателно на всеки отделен водач и хората, пътуващи в отделните автомобили.

Не е изключено да има и хора, които няма да бъдат допуснати да влязат в София.

Най-активно от вътрешното министерство очакват при пропускателните пунктове на АМ „Тракия“, АМ „Хемус“ и в района на Владая.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 CoviD 20

    106 42 Отговор
    Никaк нe хaрecвaм oбaчe oнeзи coфийcки фундaмeнтaлиcти, кoитo cмятaт, чe грaдът e тяхнo притeжaниe. Виcoкoмeриeтo към oнeзи, кoитo тe нaричaт "ceляни", към прoвинциaлиcтитe и прихoдящитe e грoзнo, нo чoвeк някaк мoжe дa гo рaзбeрe. Oбaчe нaглacaтa, чe нa тeзи хoрa "нe им ce пoлaгa" дa живeят в Coфия - тя e нe caмo нeприeмливa. Тя e примитивнa, рeтрoгрaднa, прoтивoзaкoннa и в крaйнa cмeткa мнoгo глупaвa.
    Живял cъм в Coфия, кoгaтo вce oщe cъщecтвувaшe тoтaлитaрнaтa кoнcтрукция, извecтнa кaтo "coфийcкo житeлcтвo". Зa дa нe ce пълни грaдът c нoви "ceляни", caмитe дocкoрoшни ceляни (пaртизaни и кoмуниcти) бяхa пocтaнoвили, чe в Coфия мoгaт дa живeят caмo oнeзи, кoитo вeчe cи живeят тaм. Фeoдaлнa мяркa, кoятo принуждaвaшe хиляди млaди хoрa oт прoвинциятa дa cключвaт кaкви ли нe cрaмни cдeлки (брaчни, трудoви, дoри c ДC), зa дa ce дoбeрaт дo мeчтaнoтo coфийcкo житeлcтвo.

    Коментиран от #11, #17, #19, #27, #61, #71, #75

  • 2 CoviD 20

    23 42 Отговор
    Страшни наблюдения от Южна Корея - COVID-19 повтаря!
    Никой не може да се излекува! :\

    Коментиран от #3, #8, #37, #70

  • 3 Рошко

    84 16 Отговор

    До коментар #2 от "CoviD 20":

    Щом е така няма смисъл от карантина. Време е да си ходим на работа и каквото стане.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Последния софиянец

    70 42 Отговор
    Не пускайте селяните обратно.!!! Тъкмо си отдъхнахме. А около ромските квартали трябва бодлива тел и немски овчарки.

    Коментиран от #60

  • 6 CoviD 20

    54 6 Отговор
    Скоро се очаква и спад в цените на джинджифила и лимоните :)
  • 7 Алфа Чакал

    71 10 Отговор
    Като ще става влизането от 6-8 сутринта който е на работа от 5 сутринта какво ще прави и който е от 14 часа втора смяна пак ли трябва в 8 сутринта да влезе.И какъв е проблема да допуснат някой в 9 часа ,като той ако иска ще иде още в 8 И пак ще сее зараза.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ръмпези

    79 7 Отговор
    ХОРА НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ ДА ВЛЯЗАТ В СОФИЯ...ВЪОБЩЕ КАТО НЯКОЙ ИЗРЕЧЕ НЯКАКВА ГЛУПОСТ, ПОСЛЕ ДЪРЖАТ ЛИ МУ СМЕТКА ЗА ПРИКАЗКИТЕ....ЕМИ ЗАТВАРЯЙ СТОЛИЦАТА И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ КОЛЕКТИВНО ДА ХОДЯТ ДА ПЕКАТ ХЛЯБ ЗА ХОРАТА...
  • 10 факт

    70 2 Отговор
    и кой ще плаща данъци!? и кой пусна ромските имигранти да се върнат!?
  • 11 Столичен

    63 18 Отговор

    До коментар #1 от "CoviD 20":

    Видя се, както е казано в една стара поговорка, че наистина може човек да излезе от селото и да дойде в София, но е значително по-трудно селото, или селяшкото, да бъде изкарано от него. И това важи също в пълна сила и за значителен брой родени в София, но със селяндурски примитивни нагласи.

    Коментиран от #68

  • 12 Рьоне Артоа

    71 22 Отговор
    Публикувано във факти.бг:" Не е изключено да има и хора, които няма да бъдат допуснати да влязат в София"...Няма такъв филм - да не допуснат хората да се приберат. Ще стане война. Ще има бити и пребити и от двете страни. Но няма да се стигне до там. Ще дойде второто нареждане което отменя тая простотия и всичко ще бъде наред.

    Коментиран от #15

  • 13 Леле

    71 23 Отговор
    Как си представяте колона от коли няколко километра която не я допускат в София? В колите ли ще спят хората? Май ще хвърчат фуражки и пагони.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Питане

    59 22 Отговор

    До коментар #12 от "Рьоне Артоа":

    И какво излиза, че наглите тарикати ще може да си правят каквото си искат понеже "нямало как" да бъдат вкарани в пътя, а съвестните и коректните да ду.ат, така ли се получава?!

    Коментиран от #20, #34, #38

  • 16 братя селянисофианци как е курорта

    67 5 Отговор
    Разговор между софиянци на КПП :
    От къдие сти ва ?
    От София сми.
    И нии тъй!

    Коментиран от #18

  • 17 селянин е комунист

    20 42 Отговор

    До коментар #1 от "CoviD 20":

    Виж, "селяни" не са всички провинциалисти, а тези простаци, които още плачат по Тодор Живков.
  • 18 Мишена

    22 3 Отговор

    До коментар #16 от "братя селянисофианци как е курорта":

    Точно в десетката!
  • 19 прогресивните селяни

    35 17 Отговор

    До коментар #1 от "CoviD 20":

    Прав си, че днес "селяни" се използва от бившите селяни (комунисти, партизани) към новодошлите. Реално, всички които са дошли в София след 1944г и техните потомци са селяни. Истинската София, а и България, са до 9.IX.1944, всичко след това е селяния!

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Курвунделът

    15 4 Отговор
    Софиянци са затворени хора ...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ами тогава

    16 4 Отговор

    До коментар #19 от "прогресивните селяни":

    Значи тези които са дошли след 10.10.1989 г. и техните потомци също са такива, така се получава на този принцип...
  • 24 Овцете на режима не могат да контролират

    24 9 Отговор
    едно КПП,камо ли да се справят с по-сериозни неща. Селяндурите,пребиваващи в София,напълниха работещите хотели по морето и в Банско,във време на пандемияи,а Ангелкова се изпокри дълбоко. Няма виновни,както винаги! Има само заразени и починали от коронавирус със “съпътстващи” заболявания.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Истината

    57 3 Отговор
    На един от входовете на столицата, полицаи открили укрити в камион 10 софиянци! Шофьорът е сирийски гражданин!
  • 27 Личи си,че си селяндур/селянин живеещ

    29 6 Отговор

    До коментар #1 от "CoviD 20":

    в София,който не може да се адаптира към градската среда и е проблем на обществото с поведение,манталитет,култура,интелект и т.н./ Селянина,живеещ в село е уважаван трудов човек,който обикновено едва свързва двата края.Тук не влиза престъпната част от това съсловие,направило състояние там,от мутренското законодателство и власт,изпращащо децата си в София,като селяндури в скъпите квартали.Това са престъпници със селски произход.
  • 28 Абе...

    29 7 Отговор
    Толкова необосновано и прибързано решение беше взето с тези часови пояси от 6-8ч.и от 18-20ч.,без да се помисли върху това дали и как точно може на практика да се приложи. Не съм от София и на практика не ме касае, но елементарно беше в случая да разсъждават малко, а не винаги толкова смешни решения да взимат, а после да се чудят как да оправят нещата. Затова и не отговарят на конкретни въпроси по повод на излизането или влизането в София, защото наистина не знаят какво да отговорят. Късно им светва лампата за пореден път. Сега ще следя с интерес поредната нова заповед, защото на всички е ясно, че ще пуснат хората да се приберат в София, друго нещо няма как да стане!

    Коментиран от #33, #62

  • 29 Тъпотия

    38 12 Отговор
    И аз за какво си седя в къщи стана вече повече от месец и изпълнявам всякакви нареждания, а другите си ходят по почивки, на работа, на село и където си искат? Нека да се мери с един аршин за всички.

    Коментиран от #49

  • 30 Onq s motikata

    21 6 Отговор
    Дреме ми на половия орган за София!
    В планината си имам всичко.
  • 31 МилиЦионер

    17 11 Отговор
    Утре цялата паплач вън от София
  • 32 Next

    33 2 Отговор
    Ако някои от тези хора са свързани с политиката, пак ли няма да ги пуснете? Или това ще е поредната демонстрация на двоен стандарт.
  • 33 Така е,но ако прочетеш който и да е

    29 3 Отговор

    До коментар #28 от "Абе...":

    закон ще видиш,че има безброй поправки,за всеки непредвиден,международен или частен случай,което говори за слабо образование и лобизъм в парламента.Мутренска парламентарна монархия.
  • 34 Бачо от Бабачково

    11 5 Отговор

    До коментар #15 от "Питане":

    Ми то винаги е било така! Тарикатите са просперирали!

    Коментиран от #50

  • 35 1@1@1@

    18 9 Отговор
    Народа се организира за стачни действия,никъде в Западна Европа няма забрана да се пътува от град в град,и разни милиционери да са превзели градовете,има го в нецивилизиваните държави,Сомалия, Китай, Северна Корея, Виетнам. Къде има КПП примерно в Кьолн или Берн?

    Коментиран от #58

  • 36 SPARTACUS

    19 0 Отговор
    Рим($0fия)трябва да падне,чак тогава България ще изплува. Цезъра Бойко Борисов и патрициите да бъдат избити,да не забравя сената и такива като морния сокол Доган които се крият по вилите.Казах, Амин.
  • 37 Гост

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "CoviD 20":

    Те не умират „от” Корона, те умират „с” Корона

    Например, ако някои са дали положителен тест и нямат никакви симптоми, но умират междувременно от друго състояние, напълно несвързано, тогава се докладва, че са починали „от” корона вируса.

    Един германски доктор постави това в перспектива, когато каза, че ако някой е дал положителен тест и е починал в резултат на падане по стълбите, ще бъде докладван като смърт от корона вирус.

    Очевидно такъв е и случаят в Италия, където се твърди, че практически „всички“ ежедневни смъртни случаи се докладват като свързани с корона вируса! Тогава, разбира се, е нужно да вземем в предвид средната възраст на починалите хора, която е 80,3 години.

    Италия има най-многобройното възрастно население в Европа и стотици умират ежедневно или по естествени причини или в резултат на взаимодействието между лекарствата или от здравословни проблеми свързани с възрастта или ако някое от горните се е изострило от грипа. Но тези смъртни случаи се докладват като свързани с CV-19. След това, разбира се, НЯМА аутопсии, които да определят причината за смъртта. Лично аз смятам, че това е изключително небрежно и непрофесионално отчитане.

    Коментиран от #48

  • 38 Отговор

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Питане":

    Разбира се.Че то от 30 години тука си е така.Последните десет просто доби размер на пандемия,та и слепите го забелязаха.
  • 39 Гешо Опегето

    16 1 Отговор
    Целта на групировката е да покаже кой кара влака.Квадратната глава нееднократно повтори да видим как ще се приберат обратно.Никой не го е еня колко хора ще се разболеят.
  • 40 "Увъжаеми шопи"

    19 4 Отговор
    София,не е България. Слезте на земята. Алчността ще Ви погуби.

    Коментиран от #52

  • 41 Кошмар

    16 5 Отговор
    Всичко се върти около София,другите областни градове не съществуват.
  • 42 Анонимен

    19 2 Отговор
    Светът изглежда е полудял. Има толкова много шумотевица и ненужна паника глобално, че това ме стресна. Да, чухте правилно „ненужна”!

    Тези от вас, които разбират петте биологични закона на д-р Хамер, знаят какво имам предвид, но в същото време вероятно също ще признаете, че купувате от тази шумна реклама. Това е, защото сте програмирани от детството си за този конкретен момент от историята на планетата Земя.

    Светът, в който живеем, се промени за една нощ. Нищо вече няма да е същото, защото сега „те” имат контрол върху нас. Докато си говорим, още законодателство се прокарва, за да затвърди този контрол, и в края на краищата всичко е за пари, власт и отклоняване на финанси към области, където нямаме контрол.

    Това не е и никога не е било за „удържане” разпространението на вирус. Става въпрос за възможност да се направят промени в живота на всеки човек глобално. Моите най-лоши страхове се сбъдват, докато си говорим.

    Коментиран от #44

  • 43 Уффуф

    21 2 Отговор
    Всички ще бъдат пуснати, в София им е постоянният или настоящият адрес. Отново активност само за пред медиите.
  • 44 Анонимен

    4 4 Отговор

    До коментар #42 от "Анонимен":

    Обаче все още си мисля, че има време за нас чрез знание и осъзнаване да предотвратим катастрофата, която предстои да се случи. В този случай говоря за нашата свобода и за кампанията по въвеждане на задължителни масови ваксинации. Но преди да стигна до там, трябва да ви допълня как се извършва това.

    За да направя това трябва да навляза в историята на медицината и съществуващата теория за микробите. Ще започна с обяснението на д-р Ланка как Робърт Кох, германският учен, който се опита да докаже, че микроб може да бъде предаван от едно същество на друго, провежда своите експерименти. Той се проваля напълно и в действителност избяга от Германия, докато „силните на деня” забелязаха, че тази теория може да бъде от политическа полза за тях.

    Коментиран от #45

  • 45 Анонимен

    3 5 Отговор

    До коментар #44 от "Анонимен":

    COVID-19 Част III – Малко Наука
    19 март 2020

    Откакто написах последните 2 публикации, светът изглежда е полудял. Има толкова много шумотевица и ненужна паника глобално, че това ме стресна. Да, чухте правилно „ненужна”!

    Тези от вас, които разбират петте биологични закона на д-р Хамер, знаят какво имам предвид, но в същото време вероятно също ще признаете, че купувате от тази шумна реклама. Това е, защото сте програмирани от детството си за този конкретен момент от историята на планетата Земя.

    Светът, в който живеем, се промени за една нощ. Нищо вече няма да е същото, защото сега „те” имат контрол върху нас. Докато си говорим, още законодателство се прокарва, за да затвърди този контрол, и в края на краищата всичко е за пари, власт и отклоняване на финанси към области, където нямаме контрол.

    Това не е и никога не е било за „удържане” разпространението на вирус. Става въпрос за възможност да се направят промени в живота на всеки човек глобално. Моите най-лоши страхове се сбъдват, докато си говорим.

    Обаче все още си мисля, че има време за нас чрез знание и осъзнаване да предотвратим катастрофата, която предстои да се случи. В този случай говоря за нашата свобода и за кампанията по въвеждане на задължителни масови ваксинации. Но преди да стигна до там, трябва да ви допълня как се извършва това.

    За да направя това трябва да навляза в историята на медицината и съществуващата теория за микробите. Ще започна с обяснението на д-р Ланка как Ро
  • 46 Анонимен

    3 3 Отговор
    По думите на д-р Щефан Ланка за експериментите с бактерии:

    „Бактериите ще произведат токсини, но само в мъртво тяло. Те оцеляват в аеробна среда, такава, каквато е в чревния тракт, която се лишава от кислород, когато човек или животно умира. Все пак само няколко ще оцелеят, но само ако успеят да променят метаболизма си, и само тогава те стават токсични.

    ФАКТ: бактериите не се идентифицират в тестова епруветка. Само 2% от всички бактерии е възможно да бъдат култивирани и размножени. Ако бактерия е извлечена и култивирана в изолация, тя губи своите свойства след кратко време и няма да оцелее, така че, за да се работи с тях, големи количества се замразяват, което е мащабна намеса и не представя тяхното поведение в природата.

    По време на експериментите е наблюдавано, че бактериите, въпреки че някои се размножават, не са способни да произвеждат токсини в жив гостоприемник. Те произвеждат токсини само в мъртъв гостоприемник.

    Коментиран от #72

  • 47 Тиквун

    4 1 Отговор
    Търпението ми прелива и ще наказвам лично
  • 48 Ха ха

    6 0 Отговор

    До коментар #37 от "Гост":

    В Испания е същото.По украинският сайт" В контакте" се разпространи телефонен разговор на 60 год.украинка посетила частна клиника( поради невъзможност да се добере до личния си лекар).Жената е на инсулин,с постоянно ниско кръвно и т.н.Иска просто рецепта за използвани и преди лекарства.Директно е записана като вирусоносител,само след замерка на кръвното и след скандал от нейна страна (как без да е тествана )е изгонена от клиниката без рецептата.Да умира навън,но вече МАРКИРАНА като позитивна.
  • 49 ХХХ

    15 4 Отговор

    До коментар #29 от "Тъпотия":

    Стой си вкъщи и чакай властта да те спаси. Обещават да удължат живота на всеки като теб с толкова, колкото се е крил. Мозъчно недоразвити.
  • 50 Ооо

    8 1 Отговор

    До коментар #34 от "Бачо от Бабачково":

    И понеже тарикатите са просперирали, като се започне от партизаните и се мине през приватизаторите и ДС агенти, затова се оправяме с по-бавен темп от останалите.
  • 51 От Пловдив

    9 2 Отговор
    Господин Министър и кризисен щаб, живея в Пловдив по липна карта имам служебна бележка от Технополис. Ще ми пръднете да не казвам къде.....
  • 52 Гошо

    12 5 Отговор

    До коментар #40 от ""Увъжаеми шопи"":

    Ти слез на земята бе приятел. Ела да ги видиш селските софиянци, продал нивите на дядо си и цъфнал в софия с 200 300 бона, купил си апартамент в Софийски ливади и една 5та серия ноффнос и готов софиянец! Ама тва не е село да си спираш бараката където и както ти кефне, да си изхвъляш боклука където и както ти кефне, в полунощ да надъниш Миле Китич и със свалени джамове да минеш бавно из махалата........
  • 53 azko

    8 1 Отговор
    Каквото се случва на КПП-то, си остсва на КПП-то.
  • 54 Петров

    10 3 Отговор
    Заповед на министър е незаконна , ако противоречи на закон или конституция. Тъй , че това са активни мероприятия и просто ще има куп дела в Страстбург срещу държавата , които ще платим данъкоплатците. Оправете си нормативната база.

    Коментиран от #63, #73

  • 55 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    2 1 Отговор
    BULGAR. I. STAN - KAKVO PRAZNUVATE ?

    DAI BOJE HRISTOS - DA VI GO TAKA CHE DA VI SHATNE FOR EVER - DA VI IZMETE OT SVESHTENNATA NI TERITORI. FOREVER !
  • 56 цецо апартамента

    8 0 Отговор
    Брадчеда си дойде на село с фъшлива декларация,ама няма и да се прибира и без туй фирмата му не бачка ,а от софия излезе с чужди имета тия хич не проверили личната карта ,кви са тъпи.
  • 57 Ккк

    6 0 Отговор
    Стига вече, ясно проличава че няма държава. Обявявава държавата извънредно положение - при това положение държавата трябва ясно и точно да обяви рестрикцийти спрямо гражданите за целият период на извънредно положение . Какво се случва в момента сега може утре не може/ще има много дела в Страсбург /. При военно положение или война не ми се мисли.
  • 58 Народ

    13 0 Отговор

    До коментар #35 от "1@1@1@":

    Кой народ се организирал за стачки? Тоя заспал народ го оскубаха като кокошка и гък не е казал досега вече 30 години. Сега ще го оставят без работа и с милиарди заеми и пак ще псува пред телевизора Ив фейсбук. Нали ви знам протестите ... Пет човека на кръст и шест мнения - от абсурдни по- абсурдни

    Коментиран от #65

  • 59 Симеонов

    3 3 Отговор
    Положението е много деликатно и опасно. Май хората не чактисват , че е обявено "извънредно положение" и правото на свободно придвижване , както и на събирането на групи повече от двама, им е отнето законно! Това бе гласувано от т.н. народни "избранници" , одобрено от президента и публикувано като закон. Засега, поне не ни е забранено да се движим свободно в градовете , но има вероятност и това да стане, ако Някой на високо се изнерви от демонстративното незачитане на Неговите разпоредби дори от сравнително малък процент хора .
  • 60 Еблю

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния софиянец":

    Само селяка от Банкя може да минава през КПП-то на София и да ходи при кореняк софиянците,те много си го обичат нищо че е от село.
  • 61 Софиянец

    12 6 Отговор

    До коментар #1 от "CoviD 20":

    Ще ти кажа, защо ние софиянците мразим селяните,като теб.Това е защото считате София за обща, а селото за ваше.Ходил съм по провинцията, и селските феодали считат, че селото си е техно, но когато дойдат в София си мислят, че е обща.И нещо друго.От мен да знаеш, че цървула, трандафор не става, въпреки, че няма как да го разберете.
  • 62 оня

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "Абе...":

    Естествено, че ще ги пуснат да се приберат, но вземат лични данни и след това ще хвърчат актове на поразия, ако нещо не съвпада в декларациите:)) Управляващите са царе в усукването на кинти:))
  • 63 Гражданин

    2 7 Отговор

    До коментар #54 от "Петров":

    На който не му харесва държавата, избор има голям. И това не го казвам като защита на управляващите. Но това да съдиш държавата си (ако въпросното лице се определя като част от нея, разбира се) е все едно да съдиш себе си. Още по-зле е когато това се прави от наглост и тарикатлък, защото сега положението е такова, че всички трябва да се съобразяват с него, и е ясно, че не може да е както обикновено. Мерките са за всички и освен това при нас наистина не са чак толкова строги колкото реално би трябвало в такава ситуация... и при такъв "материал".

    Коментиран от #69

  • 64 странстващ

    9 1 Отговор
    София преди 1 век е наброявала 12000. Днес е минимум 1,2 милиона. Софиянци са потомците на първите, вероятно и родените с родители-родени в София. Всички останали са столичани, приходящи , работещи и т.н., които имат родители, къщи, вили, имоти и т.н. извън София и е нормално да си отидат в 4-те почивни дни. Изключвам тарикатите с фалшиви декларации, които отидоха на софри. Все пак за имотите извън Сф се плаща данък сгради, такса смет, винетки..., има трайни насаждения за които трябват грижи. Как ще се разнесе заразата в дворове и градини. Или с разходки в планините, вместо в супермаркетите. И защо да стоят затворени в панелките с климатиците повече от месец.То и бройлерите в клетките ги държат 28 дни. Щаба попрекали, ако не го е наумил предварително. На изхода при Лозен в четвъртък в 10 часа бяха по 5-6 полицаи във всяка от двете ленти при нормално 2-3 ма в една. Значи са очаквали трафика, а после щаба се направиха на изненадани и блокираха града. Сутринта колоната беше 400 метра я в 3 часа 4 километра до Лукойл. Очакването за ръст на заразените ще бъде като това за пълните църкви. Но трябва да имаме и едно на ум за повечето тестове, които започнаха да се правят на рисковите групи и от тях ръста на нови открити.
  • 65 Мисиркин

    5 0 Отговор

    До коментар #58 от "Народ":

    Грешиш Народе.Не са 30 а 76 години.Да не би по време на другаря Живков да сме казали гък? От 44-та година сме в тежко болшевишко робство.Другарите си сменят цветовете,символите и дори идеологията,само и само да са на власт и да грабят безогледно.
  • 66 Иван

    5 0 Отговор
    Не разбрах какво стана с къщата в Барселона, гаджето на Бойко още ли живее там или се изнесе?
  • 67 До 66

    3 0 Отговор
    Изнесла се е Мис Гащи бързо, бързо от Барцелона, заедно с мама, тате и детенцето Му. Опразнили са и луксизния магазин веднага. Мина информация, че са опразнили и къщата и са се скрили някъде в Сърбия. Бибитко знае къде са, нали детенцето му е там. Ел Периодико са заснели трескавото напускане и изпразването на магазина.
  • 68 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Столичен":

    А идеята за търсене на кариера и пари не е ли всъщност причината да се разделя семейството и дс се предпочита града пред селото?
    Факт ли е,че хората живеят за да печелят пари?А парадокс ли е после тези същите хора с изкараните пари търся качествена и истинска храна,която се отглеждаше по селата и ако си бяха останали на село,нямаше да се сблъскват с изкуствени храни и да изчакат да дойде уикенда за да отидат на село и да дишат чист въздух?
  • 69 Анонимен

    2 1 Отговор

    До коментар #63 от "Гражданин":

    Старите хора казват,докато има балъци,ще има и тарикати.
    Избий балъците,тарикатите сами ще изчезнат.
    Държавата налага правила и закони,а те трябва да бъдат спазвани от народа.Народа избира кой да го управлява и му се подчинява,като оставя отговорността на политиците и после като не е доволен обвинява тях,а не себе си,протестира и иска те да се променят,но не и той,защото е лесно да носи друг отговорност,а ти да му се подчиняваш.
    Имаш задължение да си плащаш данъците и с тях тези,от държавните институции те контролират и ти казват какво и как по закон е правилно да правиш и ако не го правиш както е прието те наказват и глобяват.
    Един вид ти си избрал да се жертваш за държавата и да живееш под стрес,защото ако не играеш по правилата си черната овца.
    И това според теб нормално ли е?
    Здравната система е търговска и има за цел да печели пари и взаимоотношенията в нея между всички участници са търговски,от което следва,пе идеята е да се печелят редовни клиенти и търговеца разбира се винаги ще ти предлага най-доброто за него защото така ти ще му станеш редовен клиент от който печели пари.
    Здравето като най- добрата реклама ако липсва,то тогава защо плащаме за тази система?
    Не е ли престъпление да вземат държавните служители заплати,а насреща да няма нищо за което ни е обещавано на изборите?
    Е и,сега какво правим с тази излишна и неподкрепена от съществени доказателства истерия с вируса ?
    Всеки умира вече само от коронавирус .
    Жена скочила от блок
  • 70 Антисимит Антисимитоф

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "CoviD 20":

    Той не повтаря а остава в заразения до края на живота също като сифилиса и хепатита, и може да си носител без да се заразиш но да заразиш други при които вируса ще се развие също като при спина.
  • 71 Магелан

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "CoviD 20":

    А как приемате факта че точно за Великден тарикат софиянчетата в стил,Андрешко се метнаха по колите и разпръснаха вируса по цялото Черноморие ?Като че ли не можаха да си стоят тези 4дни в София и да си пият пак ракията.
  • 72 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "Анонимен":

    "....Публикувано във факти.бг:
    „Бактериите ще произведат токсини, но само в мъртво тяло. Те оцеляват в аеробна среда,..." Aхахаха- задачка- закачка за ШЕСТОКЛАСНИЦИТЕ от ОСНОВНИТЕ училища в България- ИМА ли аеробни грамположителни бактерии:) Твоят "лекар" е толкова лекар, колкото аз съм трамвай:) И е интересно, че им888беци88лите, които му се връзват, цитират само американски КВАЗИлекари;0 Виждам, че всичките световни конспиратори интелектуално сте заседнали в първобитнообщинният строй и не мърдате от там, ако ще човечеството да осъществи постоянни полети до Марс:)
  • 73 гост

    0 2 Отговор

    До коментар #54 от "Петров":

    54- Заповедта на министъра не е противоконституционна, не е нищожна, не е незаконосъобразна, а ЕСПЧ ще го гледате само на картинка, защото ще загубите делото в него. А ще го загубите, защото не си наемате адвокат, а разчитате на социалните мрежи за специализиран юридически съвет и сте от онези хора, които не искат да си плащат таксата за съвета, а питат сульо и пульо как да си решат правните проблеми;0
  • 74 Елфи

    0 3 Отговор
    Сега ще спите по КПП-та, малоумници.
  • 75 Голяма глупост съчинихте

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "CoviD 20":

    По времето на тоталитаризма в София бяха 800000 жители.Имаше места за децата в училища и детски градини.Днес когато пришълците дойдоха и се населиха в града ни,въздуха стана отровен,паркоместа няма и всички негативи от презаселването.Куцо и сакато дойде в София и Вие казвате ,че това е добре .Не не е добре и понеже са светли празници ще спра дотук.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове