Last news in Fakti

7 Юни, 2020 12:43 2 988 43

Кадиев: Изходът е избори и смяна на управлението

  • георги кадиев-
  • васил божков-
  • корупция

Каквото и да стане с Божков, 700 милиона са откраднати

Кадиев: Изходът е избори и смяна на управлението - 1

Коментар на Георги Кадиев във "Фейсбук"

Както и да се развият нещата с Васил Божков, постовете и доказателствата му, щетата е нанесена.
700 млн. лв. са откраднати завинаги.

60 млн. лв. (вероятно) са пренесени от офисите на Нове Холдинг към офисите на ГЕРБ.
Данъчната и митническа администрация няма да се поколебаят да вземат нито един лев подкуп, като гледат колко взимат тези над тях.

15 млрд. евро от ЕС помощ за последствията от коронавируса няма да дойдат. Германия и Франция, които основно ще дадат тези пари, няма да позволят техните пари да отидат в толкова корумпирана държава.

Еврозоната изчезва задълго. 19 - те държави от еврозоната няма да позволят корумпирана България да гласува техните лихвени проценти.

Има само един шанс за изход и той зависи от това да не сме апатични и страхливи.
Избори и смяна на управлението.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стари мухлясали муцуни

    34 40 Отговор
    Е то без този пенкилер не може. Той ли ще говори за кражби, хахахахаах....

    Коментиран от #3

  • 2 раэпутин

    24 47 Отговор
    че да доидете вие гладни жадни да эатриете напълно бг хората иэбраха по малкото эло пък вие си ревете кат вдовичка эя шнур

    Коментиран от #7

  • 3 електорат

    35 6 Отговор

    До коментар #1 от "стари мухлясали муцуни":

    Ами налага му се, като никой друг не иска.
  • 4 Бай Стою касапина

    39 15 Отговор
    Що не кажеш колко милиона дойдоха в твоя офис? А?
  • 5 ГЕШЕВ

    29 32 Отговор
    ХА..ХА....ХА !!!! Дали пък ти и женати не сте следващите ?????? А не искаш ли и БУНТОВЕ....РЕВОЛЮЦИЙ....Иванчева твоя кандидатура ли беше ?????
  • 6 фен

    10 29 Отговор
    И какво ще се промени? Нищо!
  • 7 алоуу ситите

    36 7 Отговор

    До коментар #2 от "раэпутин":

    Вие като не сте гладни и жадни- накрадохте милиони, настроихте си имоти за още толкова милиони за 10 год., защо не спрете да крадете? А ще ни заплашвате, че като дойде друг, щял да краде още повече. Вие, ситите, защо не спрете да крадете на едро???
  • 8 Мда-да,още нещо ?

    27 7 Отговор
    За 30 години не се ли научихте. Едно и също се повтаря и българина всеки път гледа с надежда,все едно месията слиза от небето. Преди време и диктатора така го гледахте и му се възхищавахте,,браво на б'ат бойко,силна ръка трябва на тъз държава,само тъй ще се оправят нещата".Забравихте си собствените думи.,И царчето-престъпник с 800-те му дни и него го посрещнахте като господ,и оня със сините венци-бащата на силовите групировки-ваню циганина дето пищеше 45 години стигат. Толкова ли сте наивни или не се усещате.ВСЕКИ следващ просто ще е поредния политически изверг,който ще продължи геноцида спрямо всички нас. Истината е една и колкото по-бързо българина я проумее,толкова по-бързо абсурдистан ще излезе от графата бананова република от 3-тия свят. Ние не сме способни да се управляваме сами. Това е !

    Коментиран от #11

  • 9 месара

    18 24 Отговор
    във всяко изказване на комунист или “ независим “ се разпознават думите на “ загрижена “ импексова и пчеличката мая ! кой ви вярва , кой ви иска бе другаре ?
  • 10 алоуу ситите

    23 16 Отговор
    Кадиев не беше ли замесен в "оня" закон за хазарта?
  • 11 тпр

    20 11 Отговор

    До коментар #8 от "Мда-да,още нещо ?":

    Кое нещо се е оправило в Бг през последните 10 год? Дай пример за едно оправено нещо!

    Коментиран от #31

  • 12 Скоро май

    23 5 Отговор
    се очертава Славуца да блесне на политическата сцена.Досега само чалгар не беше водил това изстрадало общество но както е тръгнало се очертава не след дълго и това да се случи.

    Коментиран от #16, #36

  • 13 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    16 15 Отговор
    ЗАПОЧВАМЕ ПРОТЕСТИ СЛЕД СЕДМИЦА ! КЪДЕ СА ТЕЗИ ОТ ОПОЗИЦИЯТА ? Раята ще се осмели ли да излезе ????????

    Коментиран от #23, #37

  • 14 1234578

    12 13 Отговор
    Г-н Кадиев, изборите какво ще променят? Не съм толкова наивен, ПРОБЛЕМА е първо в манталитета на ИЗБИРАТЕЛИТЕ, в СИСТЕМАТА. И чак след това на трето място сред проблемите са самите ПОЛИТИЦИ/гербаджии и бесепари/. Красивите политици са следствие на крадливи, прости и некадърни избиратели. Умен и честен народ, не би гласувал за Борисов, Цветан Цветанов, Станишев, Нинова, Гечев, Гергов ... Днес милионите от Божков са за Борисов и Горанов, вчера са били за Станишев и Орешарски. Не само аз го казвам, казва го и вашият другар Близнашки. Най-после се видя, че и в БСП-имало свестни хора/Близнашки, Кадиев/, но ви се чудя какво сте правили там. Изглеждате интелигентни, не разбирате, вълка няма да си смени нрава. Какво ще се промени, ако утре милионите отиват при Нинова/Гергов/ и фин. мин. Гешев. Вече 30 години пробваме с избори, резултата се вижда - движим се със скороста на костенурка но все пак напред. Аз обаче не съм костенурка и няма да живея 300-400 години. Повече от половината ми живот премина в избор на по-малкото зло. И вие не сте безгрешен, не помните ли? Преди време подкрепихте Иванчева, избраха я хората в Младост и какво стана? Не вярвам, че сте кристално чист, но ви предпочитам пред Нинова, Гергов, Гечев, Станишев, Елена Йончева. Но явно бесепарите предпочитат тях пред вас. И изгониха вас, а не тях. БСП=Орешарски+Станишев. А пък останалите българи, нямаме никакво доверие на бивши бесепари.
  • 15 оня с коня

    11 15 Отговор
    700млн за които Кадиев плаче че са откраднати "Завинаги" СПОКОЙНО могат да бъдат компенсирани с Конфискация на Налично Недвиживо и Движимо имущество на Божков,както и запориране на всички достъпни за БГ банкови сметки.60млн за които ПРЕДПОЛАГА че са пренесени от Нове Холдинг към Офисите на ГЕРБ може да са пренесени,но може и да не са,защото Той само "ПРЕДПОЛАГА".15 МЛР. Евро както твърди Кадиев че нямало да дойдат в БГ...А ЩЕ СЕ ОБЗАЛОЖИ ЛИ Той че в момента на превеждане на Парите по сметките на БГ ШЕ СИ ОТРЕЖЕ Х..?! И посочва Кадиев че Изходът е в "Гласуване и смяна на Управлението",но някакси НЕ допуска че чрез следващо Гласуване НЕ САМО че няма да се смени Управлението а напротив - ЩЕ СЕ ЦИМЕНТИРА ДОПЪЛНИТЕЛНО както вече 3 Мандата е на Власт?!!Та такива ги плещи Кадиев,стига някой да му се върже...

    Коментиран от #19

  • 16 1234578

    10 8 Отговор

    До коментар #12 от "Скоро май":

    Жалко, но истината е, че нивото на българските политици управляващи и опозиция. Е по-ниско дори от нивото чалгаря. Дано народа направи мъдър избор, не знам как ще управлява партията на Слави. Но знам, че БСП е способно само да катастрофира държавата/1997г. И 2014 г./ . А пък на сегашните ГЕРБ, способностите им стигат само да ни държат над водата в блатото, в което сме вече над 12 години. Но не и да ни изведат от блатото. Избора е труден блато, катастрофа или нещо ново непознато и плашещо. Какво ще изберем? Да останем в блатото, да се самоубие в катастрофа или да рискуваме с нещо неизвестно.

    Коментиран от #30

  • 17 Къди,

    17 2 Отговор
    Ами ти внасяш ли си данъците. Как се уреди с квоти за износ на ток?
  • 18 Дончо

    10 4 Отговор
    Така е-промяна е нужна,но със сигурност не с теб Кадиев. Кадиев е инициатор на закона всички хазартни игри в България да плащат данъци ,като услужливо сред изброените само държавната лотария на Божков липсваше,т.е. Кадийчо внесе закона само тази лотария да не плати нищо. Наскоро го разкриха и при въпрос от журналист защо само лотарията на Божков липсва в законопроекта му , Кадиев каза,че просто забравил да я впише. Да забравиш да впишеш най-голямата лотария баш. Айде стига бе,кел.ш корумпиран,т и ли баш ще управляваш?
  • 19 Трол

    7 1 Отговор

    До коментар #15 от "оня с коня":

    Кобилкин, шефа ти бил голям крадльо!
  • 20 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    12 11 Отговор
    ДРУГАРЮ КАДИЕВ, В БЪЛГАРИЯ САМО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ КАЗВА КОГА ЩЕ ИМА ИЗБОРИ....МАЙ САМО ТИ НЕ ГО РАЗБРА
  • 21 цецо апартамента

    10 3 Отговор
    И сега следва въпроса,от къде и как говорителката на каталунския тарикат,има къща за 1 милион лв,два джипа мерцедес и 1 Ауди и апартамент със скромните 198кв.м.и отделно спестени средства в банка.Божков знае отговора,а и не само той.
  • 22 ТТТТ

    14 4 Отговор
    Защо още не е на подсъдимата скамейка корумпирания Кадиев????
  • 23 Gost

    5 6 Отговор

    До коментар #13 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    копеикин циба бе уроспио
  • 24 Кака Мара

    8 4 Отговор
    А бе Гоше! Найденов що приказва,че ти си главния виновник за хазартния проблем с Божков? Борисов се закле във внуците си,тебе докога ще те чакаме или още не си завъдил внуци?
  • 25 Фактъ

    9 1 Отговор
    Този имаше моменти в , които се заиграваше с герб . Май се е осъзнал.
  • 26 ПЕНКО

    9 4 Отговор
    ЗНАЕТЕ ,ЧЕ ТОЙ Е "ПРОДУЦЕНТА " НА ОСЪДЕНАТА КМЕТИЦА !?!? А ЗНАЕТЕ ,ЧЕ НЕГОВИЯ "ПРОДУЦЕНТ" Е РУМЕН ОВЧАРОВ !!!!!!!!!???
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Жоро Гоцев

    12 4 Отговор
    ДОЛЕ ГАДОВЕ ТЕ ОТ БСП, ДОЛЕ!
  • 29 Изхода е

    4 2 Отговор
    500 000 избити и кървав преврат другото е продължение на грабежите на комунистите
  • 30 Ами виж

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "1234578":

    как е цъфнала и вързала Украйна, управлявана от бивш шоумен и ще ти стане ясно и как ще е управлявана от Слави, на когото винаги някой друг му е писал сценариите и му е помпал реално рейтинга. Ама да пишеш скечове и да се правиш на оригинален пред световни звезди е едно, а да си политик е друго. Ама ако ще влиза в управлението да влиза докато не е изгладнял. Че поне сараи си има. Много по-зле едва ли ще стане. Почти сме стигнали дъното след 40 години криворазбрана демокрация.
  • 31 Ха ха ха ха ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "тпр":

    Като нямаш какво да кажеш,не е срамно да помълчиш.
    Какво оправено,какви 10 години и какви 5лв. ?
    Чети бавно на глас,защото знам,че разбираш трудно.
  • 32 Швейк

    4 0 Отговор
    Откраднати благодарение на същия Кадиев , заедно партията му при Орешарски дават лиценз на Божков и лобистко законодателство за хазарта.Коварни ,долни твари хранещи се от безпаметие и простотията.
  • 33 Димитрова

    5 0 Отговор
    Кадиев, заигра се с Иванчев, но не се получи и бързо се измете! Жена ти и тя се опита с парцел в Лозенец, ама хората бързо реагираха. Лъсна в някаква схема на Божков и пак не мирясваш.
  • 34 Изхода е

    0 0 Отговор
    500 000 избити и преврат
  • 35 filo

    4 0 Отговор
    Наближават избори и краставите кучета едно по едно изпълзяват, зажаднели за власт.
  • 36 Ами да!

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Скоро май":

    Пак ще сме си бедни и прости, ама пък ще се лее чалга и злоба навред...
  • 37 filo

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    За смешкото Коце Субсидията ли ставаше въпрос? Скрии се бе смешко.
  • 38 Не е ВЯРНО !

    0 3 Отговор
    Изхода ще дойде от МОСКВА ! Световният Ред още не се е сформирал а Старият, сиреч днешният е БАРДАК ! Целият Свят е Бардак , но ще се изясни и тогаз ще се "плащат" стари Бакии и ще "падат" глави !
  • 39 днешните демократични българи

    1 1 Отговор
    са толкова корумпирани, че краденето е по важно и от живота им.
  • 40 Идва ти реда тарикат

    2 0 Отговор
    Кадийка взе да скачаш като ощипана сватя Усещаш приятния гъдел
  • 41 Ivan

    1 0 Отговор
    Този е измамник но е хитър!
  • 42 ДОКО

    0 0 Отговор
    АУУ КАКВА ОБИДА ГЕРБ БИЛ КОРУМПИРАН..ТА НАЛИ НАПРАВИХМЕ МАГИСТРАЛИ,КУПИХМЕ САМОЛЕТИ СЕГА И КОРАБИ ЩЕ КУПУВАМЕ АБЕ БЪЛГАРИНО ТИ МАЙ НЕ РАЗБИРАШ ЧЕ ПАРАТА Е ТУК/В БАНКЯ ДЕ ТАКА РАЗБИРАЙ/ТИ БЪЛГАРИНО НЕ ВИЖДАШ ГОЛЕМИТЕ ПЛОДОВЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА..А ТЕ СА ТОЛКОВА ГОЛЕМКИ ЧЕ ЦЕЦКО ПРАИ НОВА ПАРТИЯ БЕЛКИМ ГУШНЕ ОЩЕ ЕДНО АПАРТАМЕНТЧЕ..ХА ХА
  • 43 КУРнинов

    1 0 Отговор
    Кадиев И гащите на задника ти са купени с пари на Черепухата!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове