Last news in Fakti

13 Юни, 2020 07:10 3 730 14

Славчо Атанасов, НФСБ: И ние можем да се сърдим, че Пеевски не идва на работа

  • славчо атанасов-
  • делян пеевски-
  • нфсб-
  • дпс

Според народния представител е нормално между партиите от управляващата коалиция да прехвърчат искри, но проблем за управлението няма

Славчо Атанасов, НФСБ: И ние можем да се сърдим, че Пеевски не идва на работа - 1
Снимка: БГНЕС

„Изненадахме се, че опитна партия като ДПС напусна пленарната зала днес /б.р вчера/. Всяка група има право на заместник-председател, нашият е Валери Симеонов и никой няма право на претенции към този наш избор. Не били доволни от това и напускат заседанието. По тази логика и ние можем да напуснем, защото сме недоволни, че Делян Пеевски не идва на работа в Парламента. А той като народен представител, съгласно Конституцията, представлява не само ДПС, но и целия български народ”.

Това заяви народният представител от НФСБ и бивш кмет на Пловдив Славчо Атанасов в предаването „Темите” на Телевизия Европа тази вечер.

На въпроса за възникналото напрежение в коалицията, след като от ГЕРБ не подкрепиха предложението на патриотите за доброволните отряди в Закона за МВР, Славчо Атанасов отговори: „Ние сме коалиция от различни партии – нормално е да прехвърчат искри между нас. Дори в Германия, 30 години управлявана от коалицията ХДС-ХСС, прехвърчат искри. Но това не пречи на управлението”.

По думите му случаят с доброволните отряди - когато ГЕРБ гласуваха с ДПС, не е единственият.

„Промените, които НФСБ предлага за казината и игралните зали целят да се ограничи хазартната зависимост. Защото, Световната здравна организация е категорична - това е болест”, подчерта Славчо Атанасов.

Той даде скандални примери за съществуването на казина на метри от училище – като Руската гимназия „Пушкин” в София, намираща се на сто метра от Парламента. „На 50 метра от гимназията има игрална зала! Това е в нарушение на всички правила и закони”, посочи народният представител от НФСБ. Той съобщи и за наличието на казина до жилищните блокове, в подблокови пространства в редица градове на страната.

Предложението на НФСБ за казината беше отхвърлено в четвъртък в Комисията по бюджет и финанси, но народният представител от НФСБ направи следният коментар: „Показателно е, че председателят на бюджетната комисия и водещо лице на ГЕРБ Менда Стоянова го подкрепи”. Това по думите му, на политически език означава, че ГЕРБ оставят политически коридор за решаването на този въпрос”.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хрониките на герберлунгия

    16 2 Отговор
    Как тия патреоте могат да се разсърдят на господаря си пеефски?
  • 3 Бийте

    23 1 Отговор
    си камшика и кой от къде е ! Всички сте от мошеник нагоре , заради вас страда България и нейния народ !
  • 4 Майна

    23 1 Отговор
    Славчооо, някога гласувах за теб!!!! Имаше нещо почтено в теб, тогава...Какви искри бее..????Такъв цинизъм към народа с думи и действия не е имало!!!
  • 5 истина е

    18 1 Отговор
    240 мафиота управляват територията и правят робите на маймуни !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Солунската митница

    9 1 Отговор
    Хе,хе, хе... то е ясно не от сега.
    Днес тако, утре вако... важното е далаверата, или алъш-вериша или кьоравото... да върви.
    А тебе електорате ти се разказват приказки...
  • 8 Почти Доволен

    5 0 Отговор
    Да продължават напускането до Азия, тия от партията на терористи и чужденци. Само неприятности създават тук, както винаги.
  • 9 Гост

    7 1 Отговор
    Кои сте вие, че да се сърдите бе, лакеи? За какво ще се сърдите, нищичко не зависи от вас?
  • 10 Bai nudals

    2 0 Отговор
    Триеш ме,знам някое редакторче те съветва,нямаше никакви,обиди в коментарът ми,нямаше и заплахи.
  • 11 заключение

    8 0 Отговор
    Вие Пеевски не можете да го пипнете пък камо ли да му се сърдите!
    Той може да си прави каквото си иска, щото е с протекции от най-големо ниво, а вие сте бюрократи плъхове - ако умеете да правите разлика!
  • 12 Rrrrrr

    2 0 Отговор
    Ей хораааа осъзнайте сееее-Престанете да оправяте хората от висок ранг като Бойко Борисов той заслужава признание от този народ-помага и ще помага на всеки стига интриги защото няма да имаме и какво да ядем! - Престанете! - От 10 год не можем да се оправим теглихме кредити и не можем да ги върнем стандарта на живот е много висок заплати 600 лв е това да говорим - Как да се оправим - Божеее Божееее
  • 13 Rrrrrr

    2 0 Отговор
    Умни глави са и това е айде опровергайте де-от нас нищо не става - Ми дано да опростят 10 годишните ни кредити че получавам и заплахи от чси и колектори
  • 14 Българин

    1 0 Отговор
    Тия от ВМРО и НФСБ не се ли усещат, че здраво ще гризнат дръвцето на изборите? Или по- скоро го знаят много добре и затова стискат кокала до последно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове