Last news in Fakti

13 Юни, 2020 21:29 3 483 30

Мъж пострада тежко при падане от каруца

  • пострадал-
  • каруца

Ремаркето започнало да удря коня в задните крака. Той се подплашил и не се подчинявал на командите с юздата

Мъж пострада тежко при падане от каруца - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

60-годишен мъж е с политравма след като бе прегазен от ремарке, теглено от кон на пътя Горно Церово - Благоевград, съобщава БГНЕС. По информация на агенцията, в момента пострадалият се транспортира към „Пирогов“. Сигналът за инцидента е подаден малко след 12:00 ч. днес (13.06.20 г.). Мъжът впрегнал коня в малко тракторно ремарке, качил се на него заедно със съпругата си и тръгнали да берат череши в местността „Козлодуй“, намираща се край път Е-79 - Благоевград - Симитли.

По наклона от селото към Благоевград, част от ремаркето започнало да удря коня в задните крака. Той се подплашил и не се подчинявал на командите с юздата. Поради опасността от преобръщане по стръмното, каруцарят понечил да скочи, за да спре коня, но попаднал под ремаркето, което минало през него. След това, ремаркето ударило и коня, на когото счупило крака. С линейка пострадалият мъж е транспортиран до СПО на МБАЛ - Благоевград с черепно-мозъчна и гръдна травми.

Освен това, каруцарят е с пневмоторакс, вследствие на удара от ремаркето. В 14:30 ч., придружен от реанимационен екип, пострадалият е транспортиран за УМБАЛСМ „Пирогов“. Съпругата му не е пострадала.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДГД

    37 6 Отговор
    За този етнос не трябва да се говори като за хора!!!

    Коментиран от #5

  • 2 Чудя се

    17 1 Отговор
    Чудя се-какви са задните крака на г-жа Атанасова?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 РЪМПЕЗИ

    15 0 Отговор
    ПОНЕЧИЛ ДА СКОЧИ ЗА ДА СПРЕ КОНЯ...ОТ ТАЗИ ПО ГОЛЯМА ЗАГАДКА НЯМА...МИСЛЕТЕ ВСИЧКИ...МОЖЕ И ДА ЗГЛОБИТЕ ПЪЗЕЛА...

    Коментиран от #7

  • 5 Абе

    7 13 Отговор

    До коментар #1 от "ДГД":

    Нещо си в грешка!Като си отвориш хладилника и празен да знаеш ,че я някой пожарникар, я накой череп са ти го източили!!!

    Коментиран от #10

  • 6 123

    14 6 Отговор
    В най-напредналата страна и рог на изобилието,конски каруци се вижат по магистралата... Колкото повече има каруци и пуснати свободно животни по главните пътища толкова повече ще има катастрофи с фатални последици. Борисов си мисли че на него нама да му се случи някоя вечер да се наниже с Тойотата в задния край на каруца.
  • 7 Когато ти говорят с недомлъвки

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "РЪМПЕЗИ":

    Да.си.знаеш ,че те.лъжат и заблуждават!
  • 8 По принцип каруцата не е тежка!

    13 2 Отговор
    Но ако е била пълна с брано белези, резултата е закономерен! Каруцата преглед минавала ли е? Регистрационен номер имала ли е? И клетия шофьор колко фиша има платени и колко неплатени! Има ли здравни застраховки, или пак ще го обесят на врата на българина?Коня ваксиниран ли е против лудост? Той също минавал ли е преглед пред ветеринарния лекар? Подкован ли е бил или се е разхождал бос? Ако е подкован, подковите Пирели ли са били, или бриджстоун или Вида? Щото ако са били континентал, коня сигурно е стигнал 300 км в час! Ако юздата е била сченгел в устата, да се сезират от"Четири подкови" ! Защото ченгела действа като турбо! Уфффф имам още много въпроси, ама ще ги отправя като се успокоя че коня е добре, а каруцаря е при ангелите!

    Коментиран от #11, #29

  • 9 Някой

    13 1 Отговор
    Каруци се вихрят по родните пътища!Това именно доказва и тезата ми-милата ни татковина все още не е излязла от епохата на средновековието...
  • 10 Ххх

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    Проблема с едните съвсем не омаловажава проблема с другите. Даже бих казал проблема с другите е много по - тежък. От това че някой здраво краде в държавата сигурно ще му е криво на човек, но все пак ще заспи спокойно. Но ако се притеснява, че някой ще разбие врата или прозорец за да влезе да краде или убива, определено няма да заспива спокойно, напротив, може и да откачи от нервно напрежение.
  • 11 Ххх

    12 0 Отговор

    До коментар #8 от "По принцип каруцата не е тежка!":

    Конят, за съжаление няма как да е добре. За кон със счупен крак не знаеш ли какво следва ? Да не мислиш, че някой ще вземе да го лекува ?

    Коментиран от #13

  • 12 Оги

    11 0 Отговор
    А конят как е? Все пак е със счупен крак. Кой се е погрижил за него?
  • 13 как какво?

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "Ххх":

    следва луканка
  • 14 Пича с москвича

    6 1 Отговор
    Коня добре ли е?

    Коментиран от #16

  • 15 РЕАЛИСТ

    9 6 Отговор
    Защо злобеете бе, хора. Един трудов човек отива да бере череши и пострадва с каруца. Един друг , почти негов набор , рожденик днес обикаля с джип и краде милиони от джоба ви и му се възхищавате. Засрамете се, ако сте християни, де.

    Коментиран от #25

  • 16 Criminal

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Пича с москвича":

    Тва да не е Оня с Коня...... Дано се появи тея дни.......
  • 17 Баварец

    13 0 Отговор
    Абе,кво ремарке,ква каруца ,къв кон бе?Живеем в 21 век бе хора.Тия поганци ни върнаха по времето на султан Баязид.
  • 18 Бошкоф

    4 0 Отговор
    Аз на ъова му викам магаре ама карай..
  • 19 Джейсън Стейтъм от фак-оф-тето

    2 0 Отговор
    ..чоранте мосте,то транспортер ,ангигарлесте,чорайбе то
  • 20 роси плевналиев

    5 0 Отговор
    има си магаренцето буй-ши ми го надуй кат' Козлодуй,що е то?джипси гатанка..
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ако

    8 0 Отговор
    Ако до черешовата градина имаше нормален път а не магистрала, конят щеше да се движи спокойно, а не да чете пътните знаци и да включва нитрото. Ако берача на череши е брал от собствената си градина, щеше да кара нормално и да си свирка. Ако ремаркето беше каруца, конят нямаше да се чувства като крадец на желязо и щеше да си свирка и пърди в лицето на "берача". А бе ако...
    .
  • 23 Стачко

    12 0 Отговор
    Ако е българин леко и бързо оздравяване, ако е циганин леко и бързо оздравяване на коня
  • 24 Глупак

    7 1 Отговор
    Информация не грешна коня е видял хубавите пътища на Бойко и решиш да препусне както той с джипа обаче ремаркето не издържа на такива високи скорости.
  • 25 Черешите

    4 0 Отговор

    До коментар #15 от "РЕАЛИСТ":

    Не са негови.
  • 26 Лоренцо

    1 0 Отговор
    Тава е оти не е пуснал сфетлините и кардана на коня е паднал и го е пронизал зловещо
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 1234578

    1 0 Отговор
    Защо се движат по пътищата каруци без спирачки. КАТ защо не ги спира от движение.

    Мен ме глобяват, че съм забравил да си включа фаровете. А по пътищата масове се движат каруци без светлини и спирачки и државата и контролните импетентни органи нищо не правят.
  • 29 1234578

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "По принцип каруцата не е тежка!":

    Пропуснал си да питаш, дали каруцата е имала винетка и гражданска отговорност.

    Макр всички да знаем, че за Конски Превозни Средства, не като за МПС. И законите за мургавите не са като за белите.
  • 30 Пламен

    0 0 Отговор
    Ще платим сега белите една линейка, няколко "пътеки', Пирогов, отделно - полицаи, следовател, прокурор, съд. Всичко ще ни калкулират.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове