Last news in Fakti

26 Юни, 2020 13:42 1 347 23

Искрен Веселинов: НСО е остатък от тоталитарния режим

  • нсо-
  • искрен веселинов

Имиджът на институцията е сериозно разклатен

Искрен Веселинов: НСО е остатък от тоталитарния режим - 1

НСО в този вид, в който е, не трябва да съществува. Това е остатък от тоталитарния режим. Това заяви депутатът от ВМРО Искрен Веселинов в студиото на БНТ.

Според Веселинов е много спорно такава структура да е под управлението на президента, а и навсякъде по света тя е част от полицията.

Имиджът на институцията е сериозно разклатен също така според Веселинов, който припомни освен разследването за връзките на Пламен Узунов с обвинен бизнесмен, но и случаят на офицер, обвинен за организацията на поръчково убийство.

Друго от множеството въпроси, на които НСО трябва да даде отговор, е казусът със снимките от спалнята на премиера.

Според Искрен Веселинов има много хора, които имат интерес да падне правителството и не е един факторът, който клати властта. Тази власт никога не беше оставена на спокойствие, посочи депутатът.

Той коментира и поредния спор между коалиционните партньори заради отпадането от Закона на МВР на доброволните отряди. В МВР има мнение, че доброволните отряди ще бъдат отрицателна оценка за работата на полицията, каза Веселинов. Той силно се надява да са успели да убедят ГЕРБ, че това не е така.

Иначе между Обединени патриоти и ГЕРБ е постигнато съгласие по отношение на законодателството за личния фалит. По думите на Веселинов идеята за отпадане на 10-годишната давност е сериозен инструмент с който хората могат да се противопоставят на кредиторите. Дълговото робство е отменено отдавна, заяви депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asd

    11 0 Отговор
    И на този няма какво да му се увреди от вируса...
    Борбата е за суджука.
  • 2 Охо Бохо

    15 0 Отговор
    Алооу, и твоята диплома е от тоталитарния режим. Защо не я хвърлиш?
  • 3 асдф

    11 0 Отговор
    Много долни излезнаха пейтриътите,осраа родолюбската идея като кокошки.Ясно е ,че разбиването на НСО и съда да речем е поръчка отвън ,за контрол на цялата територия,а тия преигласят,ууууууууууууу
  • 4 Време е за Възраждане

    11 0 Отговор
    Раята наистина СПИИИИИИИИИ . Нещата стават много подобни с чумата по ДОМАШНИТЕ ЖИВОТНИ
  • 5 Скоро по кабеларките

    8 0 Отговор
    Документален филм за националните медии виновни с мълчанието ,опростачването,заблудата и ограбването на България !Филмът ще бъде качен в Ютуб преведен на няколко езика !
  • 6 big

    8 0 Отговор
    ОП - отявлени простаци! Тази служба е над 140 г. без значение как си е менила името през годините! Това е нещо подобно като БСП сега, най-малко 5 названия в годините след създаването и на Бузлуджа, вече ги забравих. Преди беше "Б" отбора на БКП, сега е ГЕРБ! Създателя на ВМРО, ако не се лъжа, Ванче Михайлов, сто пъти ще се обърне в гроба, ако знае какви ги твори Шкембе воевода.
  • 7 Йосарян

    6 0 Отговор
    Изключително наблюдение! Забеляза ли, че шофьор чета на Живков е премиерче?
  • 8 Христо Чернопеев

    6 0 Отговор
    Ти си мръсник !
  • 9 ревизор

    3 2 Отговор
    " НСО е остатък от тоталитарния режим." То и ДъПъСъ-то е от тогава,ама не го закриват. Имаме си права и свободи,щото сме в ЕС. В Брюскел ДПС няма.
  • 10 муцунка

    6 0 Отговор
    Това не са пейтриъти,а нагаждачи. Гледай Каракачанов и ще ти стане ясно. ВМРО-то е там,където са парите. Затова Красимир е такъв манекен със знак минус. Голям минус. Майнъс ли трябваше да напиша? Щото сме в Бългерията и бай Дончо ни е управник,а посланничката му ни пее и ни задава задачки-закачки.
  • 11 Jeik

    5 0 Отговор
    Не може да пипнете НСО мишоци още малко сте!
  • 12 Събудете се бе!

    7 0 Отговор
    Всичко в България се преструкторира като в структурите на мафията.Всеки мафиот от власта ще си избира свои охранители,за да няма издънки и видеоматериал,като случая с примата и неговата спалня.Досега НСО беше служба,която е подчинена на президента.РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ-това е мотото на престъпника от Банкя.Гешев пръв се отърва,от хората на НСО,които могат да го докладват къде ходи и какво прави.Много работа ще има, за следващия парламент и дай боже да е по скоро,за да започне отново, да върне нещата,както е по конституция,а престъпниците на топло.Мафията бърза да се окопае,но няма да е за дълго.Абе народе!Събудете се бе!Всеки ден ви слагат една брънка от оковите,в които ще се видите оковани,ако не предприемете нещо.
  • 13 И затова

    2 0 Отговор
    ще направим негово огледално копие - зер Вождът се изживява като Аз всевишният... Искренчо, тази новосъздавана структура ще се обърне сеущу вас - винаги така е ставало, а уж разбирате от история...
  • 14 Тато из Правец

    5 0 Отговор
    Абе ядохте ,пихте ,учихте безплатно по мое време,а сега -остатък! То и ти си остатък ,ама не пущаш кокало на младите!
  • 15 Чук и Гек

    1 0 Отговор
    Че, то всичкият бостан над 30 г. е отпадък от тоталитарния режим!
  • 16 миш

    3 0 Отговор
    Кога,такива като този ,ще престанат да се изказват за тоталитарен режим?Чиче ,ти 1989 г на колко годин си бил и какво си правил,работил?Едно,нищо.Още си играл на народна топка у училището.И си ял леб ,бел,жежък и благ от комунистите.
  • 17 гост

    4 0 Отговор
    Веселинов кабинетът пада в най-скоро време,така че вие сте пътници.
  • 18 СОРИ

    4 0 Отговор
    ВЕСЕЛИНОВ, ТИ СЪЩО СИ ОСТАТЪК ОТ ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ, ТАКА ЧЕ СИ МЕРИ ПРИКАЗКИТЕ!
    КАК СЕ Е ЖИВЯЛО ПО ВРЕМЕ НА "ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ" НЕ Е НУЖНО ТИ ДА ГО КАЗВАШ, ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ Е С ДЕМЕНЦИЯ И ЗНАЕ КАК Е БИЛО!
  • 19 Бе бе беее

    2 0 Отговор
    Ти пък кой си че се изказваш а ха взел си разрешение от батко.
    Явно разбирачи има много .Е ми упражнявайте се .Всички сте плахоци /мишоци в дупки,мишки бе/.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бе бе беее

    3 0 Отговор
    Ти пък кой си че се изказваш а ха взел си разрешение от батко.
    Явно разбирачи има много .Е ми упражнявайте се .Всички сте плахоци /мишоци в дупки,мишки бе/.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове