Last news in Fakti

7 Юли, 2020 07:53 30 201 111

Анализатори: Борисов знае кой го е снимал и откъде са снимките

  • бойко борисов-
  • снимки-
  • валута

От стъпките на правителството през следващите месеци зависи какво ще се случи на изборите

Анализатори: Борисов знае кой го е снимал и откъде са снимките - 1
Снимка: БГНЕС

През последните седмици обществото беше разтърсено от политически скандали, в които са замесени имената на премиера и президента на страната. Каква е целта на обстрелването с компромати?
Компроматната война е нов детайл, който се изостря в последните месеци, но не е нещо, което не сме виждали. Въпросът може да е какво ще видим оттук нататък. Компроматната война много повече ще се задълбочава, ще видим много по-скандални, притеснителни неща за властта. Компроматната война тепърва започва.

Това заяви за "Денят ON AIR" социологът Евелина Славкова. Според нея социологическите проучвания показват, че няма сериозно разместване на електоралния потенциал на една лидерова политическа партия.

Според политолога Георги Киряков в политиката в България не е лесно да се управлява.

"Премиерът Борисов е свикнал още от началото на първия си мандат и преди това като главен секретар на МВР, с атаки лично срещу него - не срещу позицията, която е заемал, действията му. Лично срещу него се изливат компромати от 2007 г. насам", отбеляза Киряков за Bulgaria ON AIR.

"БСП толкова са се самозатворили във вътрешнопартийната битка в момента - за това кой ще застане начело, че те затварят своя политически образ. Ние не ги видяхме по отношение на темата с коронавируса с по-сериозни изказвания. Това оказва влияние върху резултатите", обясни Славкова. По думите ѝ е важно и какво ще направят новите политически формации.

По негово мнение атаките нямат смисъл. "Нито по лична, нито по политическа линия могат да го атакуват до степен да го обезоръжат властово", уточни политологът относно премиера Борисов.

"Едно е да те нападат, когато става въпрос за политики, за пари, които са били пренасочвани, крадени. Съвсем друго е, когато те атакуват лично. Същото беше мнението ми по време на местните избори, когато излязоха снимките на годеницата на един от кандидатите за кметове - Борислав Игнатов. Това беше недопустимо. Същото е за снимките от спалнята на Борисов", каза от своя страна Славкова.

"Аз съм убедена, че Борисов знае кой го е снимал и откъде текат тези снимки. Въпросът е какви действия ще има в тази посока", добави тя.

Според Славкова правителството все пак се намира в комфортна среда, тъй като в страната не сме наблюдавали трагичните ситуации с Ковид-19 в Испания и други държави.

Социологът смята, че най-важна е икономическата криза и предприетите мерки.

"Видно е, че ни е и без това влизахме в рецесия, въпросът е колко сериозно коронавирусът ни е засегнал. Последните години част от българското общество започна да живее по-добре. Когато икономическата криза даде своето отражение, хората загубят работните си места, тогава всяка власт ще пострада. От стъпките на правителството през следващите месеци зависи какво ще се случи на изборите", коментира Славкова.

А според Киряков у нас трудно би могло да настъпи икономическа криза, подобна на тази в Щатите.

"България все още е на много ниска икономическа база спрямо средните в Европа, за да се говори, че може много да ни засегне тази криза, така както би засегнала Германия", поясни той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има

    143 6 Отговор
    си хас и да не знае ?!

    Коментиран от #4, #107

  • 2 Шопо

    153 13 Отговор
    Скоро некой че получи инфаркт...

    Коментиран от #67, #73

  • 3 ЕЦБ

    171 17 Отговор
    Абе в нашият трезор нямаме толкова пачки по 500 ЕВРО.

    Коментиран от #22

  • 4 Времето

    157 18 Отговор

    До коментар #1 от "Има":

    ,през целият му живот, някой друг му пълни гащите.

    Коментиран от #7

  • 5 шкафчето

    142 13 Отговор
    Баш нема да знай, нъл го е пуснал сам, той и пачките знае колко са
  • 6 Вълк

    28 130 Отговор
    Вече казах Радев търсил Деса с дорон, снимките малко обработени са резултата

    Коментиран от #75, #99

  • 7 Така

    67 3 Отговор

    До коментар #4 от "Времето":

    са всички , които не могат да поемат отговорност !
  • 8 Ще има възмездие

    22 68 Отговор
    Треперете другари

    Коментиран от #14

  • 9 Вова, няма да и казвам името

    21 86 Отговор
    Само една партия е способна на такава мръсотия

    Коментиран от #108

  • 10 оня с коня

    64 7 Отговор
    И както Принципно Последната дума е най-важда,така и в Статията Последното Изречение си е абсолютна "Синтезирана Истина",т.е. БГ е на толкова Ниско икон. стъпало в сравнение със Щатите и Зап. Европа,че просто НЯМА КАКВО от Икономиката ни да се "Сгромолясва". Затова и МЪДРИЯТ НАРОД е казал:"Като губиш,не знаеш пък какво печелиш","Всяко зло - за добро","Последните ще бъдат първи" и т.н.
  • 11 Ванга

    22 86 Отговор
    Бойко накажи ги ,възроди Белене

    Коментиран от #28

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 МИУИ ВАНИУИ

    107 11 Отговор
    НЯКОЯ ЗА МАНГИ ,КОЯ ЧИТАВА ЖЕНА ЩЕ МУ ПУСНЕ НА ТОЗИ
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 гост

    100 12 Отговор
    И този е един "Социолог". В три изречения изказани от него си противоречи два пъти "Публикувано във факти.бг: Едно е да те нападат, когато става въпрос за политики, за пари, които са били пренасочвани, крадени. Съвсем друго е, когато те атакуват лично." Парите ББ си ги е изкарал "чесно", продавал ЧЬДЪРИ.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Борисов туй, Борисов онуй ...

    119 12 Отговор
    Какво значение има знае ли , или не. Въпросът е какво правят там тези пари, как са попаднали , платени ли са всички данъци и такси и защо Прокуратурата обвинява човек, платил всичко, което се изисква от закона, но не се интересува от тези пачки и кюлчета. Извод - и Борисов, и Прокуратурата знаят всичко за тях - но истината е неудобна.
  • 18 Тортила Флет

    38 9 Отговор
    Върви си..

    Коментиран от #19

  • 19 барто

    40 6 Отговор

    До коментар #18 от "Тортила Флет":

    Разкъсай всичко, дето ще ти тежи из път,: без тежките окови по-леко се върви. ..Върви си
  • 20 Факт

    67 7 Отговор
    Ще плати още една ескадрила ф16 и не може го пипнат!
  • 21 Точно

    18 57 Отговор
    така другарЕ гледам закусвате.От рано налапахте на Баце...шлиферО...

    Коментиран от #23, #109

  • 22 Сойка Присмехулка

    49 5 Отговор

    До коментар #3 от "ЕЦБ":

    И това е само оборотът.
  • 23 999999

    14 37 Отговор

    До коментар #21 от "Точно":

    Като гладни чакали ама нема власт за тях
  • 24 Актуална Антена

    36 8 Отговор
    Цецоу го е записал
  • 25 Анонимен

    73 7 Отговор
    С такова скъпо-американско телефонче е била само труженичка. Срам го е да си каже, но такива жени за пари, ще продадат подобни снимки на добра цена.

    Коментиран от #27, #88

  • 26 сам да се

    62 7 Отговор
    ББ да си спомни, че е бил Гл. Секретар на МВР, да свидетелства, кой го е снимал, на камерите се вижда, кой влиза в спалнята му. Да се самоарестува, пък той знае, те ще го пуснат.
  • 27 Актуална Антена

    37 9 Отговор

    До коментар #25 от "Анонимен":

    Бай Той труженичка нема да допусне на гости без да е обискирана. Все пак е бил телохранител! Записал го е Мъж вътрешен човек. И този човек има още много записи. Този човек никой неможе да го накаже.
  • 28 Срелочник

    28 4 Отговор

    До коментар #11 от "Ванга":

    Бойко И се настани там , ама не сам.Бай Ставри за развлечение.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Толуп

    51 6 Отговор
    Важно е какви има на снимките и защо, а не кой ги е правил. Боката си знае КОЙ ги е правил.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 анализ

    34 15 Отговор
    Основният проблем в страната е, че няма реална алтернатива. ГЕРБ може да спечели следващите избори и с под 20% от всички гласоподаватели. БСП не е алтернатива и не предлага различна политика. Останалите партии с радост ще се влючат на "държавната баница", като помощници на ГЕРБ. Има още евросредства за "усвояване". А и от държавния бюджет не са малко....

    Коментиран от #59, #63

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Хора още ли неразбрахте

    52 5 Отговор
    При условие на тотална диктатура отново ще спечели ГЕРБ ! Те са завзели ключови места, опозиция няма и да гласуваш се фалшифицира...няма оправия тук по честен начин! Всичко е една гладна глутница...
  • 35 Аз само питам

    58 3 Отговор
    Кой го е снимал няма никакво значение! Въпроса е, произхода на парите и как са влезли в това шкафче? Явно някоя игрива едрогърдеста мома е взела силиците на моржа който спи напряко, видяла го е, че дълбоко спи, щракнала хо е, дръпнала 5-6 банкноти от по 500 верска и си е била камшика. Той е ударил за първи път неколко гълтока от старо и отлежало уиски и след измъчена пушка е заспал непробудно. Добре го е снимала момата, не че не се знаеше какъв живот води, но вече е документирано. Нали се оплакваше, че не взимал заплата, че нямал пари да си санира къщата, че нямал да плати глобата за не носене на маска? ПовЕрвАхте ли му? Вервайте му!! А Ванчо Гешев да не се крие и да го разпита за еврото и златото!
  • 36 Я... Я

    47 7 Отговор
    КАТО, ЗНАЕ ЗАЩО СИ НАПРАВИ НОВО ЗВЕНО ПАЗАЧИ? КАКВО СА МУ ВИНОВНИ НСО КАКВО МУ Е ВИНОВЕН ДРОНА НА РАДЕВ? ИЛИ СИ ПРАВИ КАКВОТО МУ Е НА КЕФ. ТОЙ САМ СЕБЕ СИ НЕ МОЙ ОПАЗИ ТРЪГНАЛ ДЪРЖАВА ДА ВОДИ....
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 да се знае

    22 2 Отговор
    току що факти бг изтриха писмо на Левски относно грабителите на отечеството и в подкрепа на същите грабители !
  • 39 5544

    8 14 Отговор
    Всички сте приятели, комунисти бкпбспдпсгерб, признайте си пред пеевски, дуган и путин. Каза го гербаджия бедняшко чедо, минаваме и никога не сме с съ сащ, ес, а с путина и пак към путина, а бойко методиев борисов лъже, че е анти, деди, баба, хитър черен петър, кво и да правите пак бкп си остава на власт, а всичко ударено, за вас работа в сибир, белене и на полето на запад. Вие не сте хора, а сте проклятие ни казва бб цц и ццццц. Българите сте проклятието на света, това е от 30 г, преди белене, сега същото, и слави лъже, с бб ще са, всичко е измама в българия, на запад е ++++, но робите обратно пеевски и доган ще ги върнат, щото няма кой да им работи, а техните деца.. Не сме луди на запад да работим, демек лудите работят, а вашите наркомани деца и проститутки на бкп на първите страници. Кой търси справедливост, намира секирата.. Кпсс на ббцц, запада няма терор, дискриминация, но бб не го желаят, защото путина им казва там са мършите навън. От 1944 до бднес дс, кгб е в действие
  • 40 алф

    22 2 Отговор
    оня вика по 2-3 на вечер с вашите данъци
  • 41 До Пожарникаря Генерал

    34 3 Отговор
    Снощи се изложи господин Б ! Къде ти бяха пожарните по телевизията показвт хората сами се оправят едн пожарна не видяхме! Кой ще пое отговорност за това безобразие в столицата?

    Коментиран от #110

  • 42 СТАТИСТИКА

    48 9 Отговор
    СКАНДАЛИТЕ С ПРЕЗИДЕНТА ГИ ПОРЪЧВА БОРИСОВ, А СКАНДАЛИТЕ НА БОРИСОВ СА СИ ЛИЧНО НЕГОВИ. ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ БОРИСОВ И РАДЕВ НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ!
  • 43 Джон Уик

    44 6 Отговор
    Управлението последните 10 г ще се запомни с най- голямото ограбване на новата българската държава след 681г насам!!!!!
  • 44 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 6 Отговор
    господин БОРИСОВ не му пука особено пък за хората той е самовлюбен егоист
  • 45 Лозенец

    27 5 Отговор
    Не се радвай, Фандъкова! Ние знаем на кого прехвърли пачките от общинските далавери.
  • 46 Тома

    11 25 Отговор
    За снимките
    Ама много прости хора има. Не са ходили на театър... та не се сещат какво е театрален реквизит и как се нарежда. Да прилича не нещото, което отразява епохата и героите , например... На снимката може да е копие на спалнята, парите вътре- постановка, естествено.. Що не са снимали как вътре ги къта Борисов, Борисов със парите? Защото не са на Борисов, кой си държи пачките на държавното спално место, а не ги е пъхнал в сметки, инвестиции ,недвижимости.. не ги е скрил в офшорки.. Къде са парите на Живков?? Така и не ги намериха, късе са парите на Стоянов, Първанов, Станишев, Орешарски...е няма да ги осветлят, защото знаят как ги пазят! А защо мислите, че Борисов не знае??

    Коментиран от #98

  • 47 ввв

    32 5 Отговор
    А някой ще го пита ли откъде са тия пачки и кюлчета? Хората за 10 л. ракия без етикет или кубик дърва без печат, за една дреха от МОЛа или шоколад от магазин ги дават на съд, разследват и разгласяват целия им живот, съсипват ги до смърт, а друг държи милиони в нощно шкафче и никой не го пита "К'во ста'а?". Върховенство на закона?!
  • 48 Джуна

    13 1 Отговор
    Може да е куриера и той да е при Божков?
  • 49 Vov

    2 2 Отговор
    Всезнайковци и както винаги ще сбъркат.
  • 50 абе смотаняци

    14 3 Отговор
    Първо - защо да е компромат , ако е факт.
    Второ - какво означава навик да си престъпник и то на подобен пост
    Трето - случайно да са намирани напоследък трупове , изплували от водоеми , или заровени някъде , просто питам съотносително с изказаното предположение , че знае кой го е снимал.
  • 51 Libre comments air

    15 1 Отговор
    Според Савкова и така и така сме влизали в рецесия...Е нали бе заложено в бюджета 5 процента растеж..сега пък рецесия..нещо май пак ни будалкат...
  • 52 ха-ха

    17 0 Отговор
    Спокойно.. няма да има спад като в Америка.. просто защото сме бедни като цьрковни мишки. )
  • 53 Fhxg

    33 3 Отговор
    Жалки медии. Вместо да питат глупака от Банкя откъде толкова пари в шкафчето, те ми обясняват как глупакът знаел кой го е снимал. Жалки медии, ако някой не е разбрал!
  • 54 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    6 19 Отговор
    БАЦЕТО ЗНАЕ КОЙ МУ СЕ БЪРКА В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ.........ПОСЛЕ БАЦЕТО ЩЕ МУ БРЪКНЕ ЯКО В .....НЕГОВИЯ
  • 55 Asdfg

    27 2 Отговор
    По този начин 100% се доказва, че снимките и записите са автентични! Гешев, спиш ли?

    Коментиран от #58

  • 56 2020

    21 3 Отговор
    Бойко Борисов е сниман от девойка.Сега се оправдава.Но по интересно е какво мисли ДПС.Защото именно те винаги скрояват номер на Б.М. Борисов и го държат в шах.Олигархът Делян Пеевски който закри "Лавка" и открадна 4 милиарда лева от КТБ,също е в играта.Отвън Васил Божков и Цв. Василев а вътре в страната олигарха Делян Пеевски. Олигархът Делян Пеевски остави много хора без работа и лъжеше ,че дарява медицински материали и апаратура,именно чрез неплатените пари на уволнените от "Лавка".
  • 57 Тошко

    7 1 Отговор
    Мая има хубав телефон, който снима много добре всичко....
  • 58 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    9 15 Отговор

    До коментар #55 от "Asdfg":

    БАЦЕТО СЕГА СИ ТРАЕ..........ОТКРИВА ОБЕКТИ И НЕ СЕ ЗАНИМАВА С НЕЩО КОЕТО ОЩЕ НЕ Е ДОКАЗАНО.......КАТО БАРЦЕЛОНА.......НЕЩО КОМУНЯГИТЕ СПРЯХА ДА ГОВОРЯТ ЗА КЪЩАТА И ТЪЩАТА......

    Коментиран от #81

  • 59 Sti

    18 4 Отговор

    До коментар #32 от "анализ":

    Промяната ще дойде от В. Божков - ще има финансова ревизия на управлението и тогава кралите ще отговарят пред закона, вкл. мутрата от Банкя. Демокрацията е за всички. ВБ е единствената нормална алтернатива на 30-годишното грабене в държавата.

    Коментиран от #68, #94

  • 60 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    8 13 Отговор
    БАЦЕТО ЗНАЕ И КОЙ Е НАПРАВИЛ МОНТАЖА НА СНИМКИТЕ.........ЩЕ ГОВОРИ КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО......КОМУНЯГИТЕ СЕ БЪРКАТ В ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА БАЦЕТО....ТОЙ ЩЕ ИМ БРЪКНЕ В МОЗЪКА НА.....ИЗБОРИТЕ
  • 61 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    5 14 Отговор
    СЛЕД КАТО РАЗБИВА 11 ГОДИНИ БСП НА ИЗБОРИ.....БАЦЕТО ОТИДЕ В ПРОКУРАТУРАТА....ДА ОСВЕТЛИ ДАЛАВЕРИТЕ НА БОБОКОВ СЪС СЕКРЕТАТЧЕТО НА РАДЕВ.........
  • 62 БАШПРОКУРОРА

    7 11 Отговор
    ГЕШЕВ ГИ Е ПОДХВАНАЛ ПО БОБОКОВИЯ СПИСЪК......ВСЕ ДРУГАРИ ОТ ЕЛИТА НА. БСП......КОЙТО Е СГАЗИЛ ЗАКОНА....ДА СИ ПЛАЩА
  • 63 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    16 2 Отговор

    До коментар #32 от "анализ":

    МНОГО ТЪП АНАЛИЗАТОР СИ ИЛИ СИ ГЕРБАДЖИЯ- НЯМАЛО КОЙ ДА СМЕНИ БОЙКО ,НЯМАЛО АЛТЕРНАТИВА И ЗАТОВА ДА СИ ГО ДЪРЖИМ ДА НИ ДЕРЕ КОЖИТЕ. ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В КОЧИНА И СВИНАРНИК, НЯМАЛ АЛТЕРНАТИВА. РУМЕН РАДЕВ Е ХИЛЯДА ПЪТИ ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА. БОЖКОВ 500 ПЪТИ ПО-ДОБРА АЛТЕРНАТИВА. АМА ТРЯБВА ЯКА ПРОКУРАТУРА КАТО РУМЪНКАТА - ДА СМАЖЕ МАФИЯТА И ДА СЕ РАБОТИ СПОКОЙНО. ИЛИ ТИ ТЪРСИШ ДРУГ МАФИОТ ДА ЗАМЕНИ БОЙКО. МАФИОТИ БОЛ. ПЕЕВСКИ, ДОГАН, ДОМУЗА АМА ТЕ ИСКАТ ДА СА В СЯНКА.

    Коментиран от #69

  • 64 ʰᶦᵍʰ

    10 0 Отговор
    Той сега ще си спомни , чя пачките и кюлчетата са мои 😅 Поемам пълна отговорност за тях😉
  • 65 Доротея

    15 1 Отговор
    Ето такива аналлизатори, коалиционни слугини, медийни проститутки, също такива социолози - антрополози, сервилна фалшива интелигенция без достойнство, са еднин от най важните фактори, наред с партийни калинки и видиотен електорат, това все по дебело и все по откачено недоразумение да продължава да пухти на власт!
  • 66 22222222

    6 3 Отговор
    Ей, кои са "неизвестните анализатори", скрити зад списвача на подобен пасквил? Колко ти платиха, авторе, за поръчката, та слагаш на един кантар президента Радев и Златните кюлчета с пачките? И ти изпълняваш една много, ама много мръсна поръчка или си много, ама много страхлив. Вярно, че Темида напоследък съвсем ослепя от ярките български изцепки, но и везните й май много хора нарочно и системно повреждат...
  • 67 старото

    3 12 Отговор

    До коментар #2 от "Шопо":

    Фатмако,ли бре- какво ще правим без главния Фатмак Радев тогава -много,ама много ми е жал ,че не мога да го потупам по главичката-хахаха

    Коментиран от #76

  • 68 старото

    2 10 Отговор

    До коментар #59 от "Sti":

    ами боклука Божков кога ще влезе в кауша-мога да ви помогна-когато му свършат парите естествено
  • 69 старото

    6 15 Отговор

    До коментар #63 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    вярвате ли на доказан мошеник като фатмака Радев??? Та този хитрец назначи тихо мълком жена си в собствения си ресор и то на заплата по-голяма от на депутат дори.Хич не ми хвалете тази чугунена фатмашка глава-той се оказа по-голям крадец от всички фуражки на България. Я ми кажете като Фатмака Радев и фатмаковица като пърдят в едни гащи там няма ,ли КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ ???

    Коментиран от #70, #71, #72, #95

  • 70 Любител на суджуци

    9 2 Отговор

    До коментар #69 от "старото":

    Фатмака може и в гащите на жена ти да пърди, пък ти да не знаеш !!! ГОРКИЯТ!
  • 71 Гешев

    9 0 Отговор

    До коментар #69 от "старото":

    Тъпа калинка и вмирисан Суджук! Щом толкоз ти е акълчето!
  • 72 Гешев

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "старото":

    Тъпа калинка и вмирисан Суджук! Щом толкоз ти е акълчето!
  • 73 цецо апартамента

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Шопо":

    Дай боже да е шиши или 🎃
  • 74 Цоко

    10 1 Отговор
    Големи открития са направили задниколизачите. Значи не трябвало да се снимат пачките в шкафчето на сикаджията, защото гадовете го нападали лично, а не за политики.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Пандисчия

    4 1 Отговор

    До коментар #67 от "старото":

    Много ги обичам такива,които потупват и галят главичките!
  • 77 водач

    4 4 Отговор
    Кой е доказъл че са компромати?
  • 78 Бай Коко

    6 0 Отговор
    Още ли сте сигурни че ние си избираме управляващите?

    Коментиран от #92, #93

  • 79 йокин

    2 2 Отговор
    Някои се сърдят,че баце,викал,прост/и,сме затуй се разбираме,а според мен това не е обида,а да кажем съпричастност,с хората.Тарикат,шоп е.Тип,Андрешко.
  • 80 4394

    5 1 Отговор
    То остава и да не знае, смятай бати толупа - къв сън е спал.
  • 81 Къщата продадена

    6 2 Отговор

    До коментар #58 от "БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ":

    бутичето-затворено, момичето - далече, далече... Те и парите от шкафчето вече не са там, де.
  • 82 Капитана

    5 0 Отговор
    ДО НОВА ГОДИНА ОТ МУТРАТА - КРАДЕЦ НЯМА ДА ИМА И ПОМЕН !!!!
  • 83 Капитан леши

    8 0 Отговор
    КАКЪВ ГЕРБ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА - КЬОВЕШИ Е В ДИРИТЕ НА ПРЕСТЪПНИКА БОРИСОВ ! БАЙ СТАВРИ ЩЕ СЕ ЗАРАДВА НА ГОЛЯМАТА ДУПКА А НАРОДА ЩЕ СИ ОТДЪХНЕ ОТ ТОЯ НАГЪЛ КЪРЛЕЖ !!!
  • 84 МАЯ

    8 0 Отговор
    ХАЙДЕ МАЯ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ / БЕЗ ГРОБАРИТЕ/ ТЕБ ГЛЕДА ! РАЗМАЖИ МУТРАТА СЕГА ТИ Е В РЪЦЕТЕ СЪС ТИЯ КРАДЕНИ ПАЧКИ КЮЛЧЕТА И И ТЕЗИ МУТРЕНСКИ ЗАПИСИ ! ОПОЗИЦИЯТА СПИ НО ТИ СИ ДЛЪЖНА ДА ГО ДОВЪРШИШ !!!!
  • 85 възпитаник

    3 0 Отговор
    смешник знаел още като гл.секретар каквое знаел,деловодителки проверили дали е семеен,а той винету разведен посещавал бориславова ядял суджук докато стигнел до входа и остатъка го довал на бързака охранител наказа деловодителките а куция дявол който даде разрешително за оръжие на циганина направи депутат мафиоти
  • 86 ЗНАЯЛ Е НА КУКОВ ДЕН

    8 0 Отговор
    ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ЯЛ ПРЕДИ МАЛКО ЗНАЕ КАК И КОЙ ГО Е СНИМАЛ КАТО Е БИЛ ПИЯН НА ТАРАБА !
  • 87 рико

    3 0 Отговор
    Хаиде
    Бабуч за в пандела си мръснико подал боклук.
  • 88 Анонимен

    4 0 Отговор

    До коментар #25 от "Анонимен":

    Ами с този джип доста труженички е срещнал по магистралите дето ги строи.
  • 89 Катажия

    1 0 Отговор
    От всичко казано до тук ми става кристално ясно, че бившите комуняги и днешни верни герберасти са си опекли съвсем добре питката и ще им пръднете на оная работа.
  • 90 Хммм

    9 0 Отговор
    Тази социоложка Евелина Славкова,че е на хранилка ...е ясно,но поне да не ръси простотии,че видите ли в последните години част от българското общество живеело по-добре. Живее по-добре с парите на трите милиона емигрирали българи . Със същите пари влезли в България от българите зад граница ,се пълнят резервоарите и се потегля за Гърция. От тук са опашките на Кулата. А не защото последните години се живее по-добре. Напротив-по-зле стана в България.
    Само преди 10 години в България (в частния бизнес) заплатата ми беше равна на три минимални работни заплати.При това чисти след данък.Сега моите колежки останали да работят там получават по една и половина минимална работна заплата .А работата не е намаляла,нито пък поръчките. Единствено заплатите са изостанали .
  • 91 Анадъмну

    2 1 Отговор
    Той най-добре да каже от къде са пачките и кюлчетата, то това е и важното, а кой или коя си е негов проблем.
  • 92 Дървен шоп

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "Бай Коко":

    Управляващите ги избира тоя дето държи и брои бюлетините по време на избори.
  • 93 Дървен шоп

    0 1 Отговор

    До коментар #78 от "Бай Коко":

    Управляващите ги избира тоя дето държи и брои бюлетините по време на избори.
  • 94 БМБ

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Sti":

    Вярваш ли си ,или хапчетата са ти сбъркани
  • 95 Бмб

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "старото":

    Не само мирише
  • 96 ББ тиквун

    1 1 Отговор
    Ай стига с това шкафче тия евра са ми джобните вие да видите в гардеробите колко евро имам централната банка ряпа да яде...
  • 97 ECCC

    2 1 Отговор
    Хубаво нещо е да си комунист. Само плюеш и не носиш никаква отговорност. А като ти падне - крадеш, колкото можеш и измиташ пода, за да не остане и стотинка.
  • 98 Е, как се нарежда реквизит

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Тома":

    в спалнята на Божеството? Да внесем " реквизита", да го разположиш правилно, да го снимаш, да го изнасяш - сложен и неизпълними алгоритъм. А и снимките са реални - колчетата имат номера, банкнотите - също... А Той къде ли е бил? Разтройство? Как ли ликвидаторът е улучил осъществяването на замисъла си с разстройството Му?
  • 99 Вълкодав

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Вълк":

    Естествената реакция на малоумната и елементарна тиква да замаже някак положението с пачките е да изръси няква простотия примерно за дрон, като това да се поеме от платения му ешелон малоумни тролове по форуми и Тв студия, белким му се размине. Няма да стане...
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 сноу

    1 0 Отговор
    Всичко си знае Гойчи ,дори и това дето не трябва да знае ...Е ,то в безбройния харем на падишаха ,винаги има размествания и всичко що се сетиш...То-о..шоп че и банкянски ,хитър ,по-хитър ,най-хитър...печен ,препечен ,прегорял, накрая рано или късно изгаря...
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Кико

    0 0 Отговор
    Лъата е 2та му природа фантазията тоже а за другите за другите се сещате нали
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Кико

    0 0 Отговор
    ВКАРВА СИ ЦВЕТНИ ФИЛМИ НЕ Е ЛЕСНО ГА СИ ТЪПИЧОК
  • 107 marquise

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Има":

    Може ли да се пясни какви са тези "хас" - ве?
  • 108 marquise

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Вова, няма да и казвам името":

    И това е ГЕРБ, нали?
  • 109 marquise

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Точно":

    А знаете ли, какво ще налапа твоя Баце, като му вдигнат "мерника"?
  • 110 marquise

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "До Пожарникаря Генерал":

    За безобразията в столицата е виновна БСП, защото инфраструктурата на столицата е изградена по времето на комунистите и по време на управлението на Орешарски. Мисля, че този политически припев е известен на обществото.
  • 111 да ама не

    0 0 Отговор
    то пък едни снимки едно чудо - пиян тулуп кърти, а до главата му шкафче с пищов , пачки с манги и кюлчета злато......с една дума бандит след грабеж , те тва е леберстката герберска демокрацийка...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове