Last news in Fakti

19 Юли, 2020 07:44 3 680 35

Хамид Хамид: Не може обвиняеми лица да редят служебни кабинети

  • хамид хамид-
  • дпс-
  • правителство

Винаги сме гласували срещу правителството, така ще гласуваме и за вота на недоверие, заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС

Хамид Хамид: Не може обвиняеми лица да редят служебни кабинети - 1
Снимка: БГНЕС

"Винаги сме гласували срещу правителството, така ще гласуваме и за вота на недоверие", заяви зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид пред Канал 3.

"Още от първия ден се обявихме против това правителство и казахме, че то е вредно за страната, което се оказа вярно", продължи депутатът.

"Има моменти, в които ДПС подкрепя законопроекти, които отговарят на програмата ни. ДПС подкрепя своите стратегии и позиции, независимо от кого се внасят", добави той.

Според него обществото не би допуснало обвиняеми лица да редят служебни кабинети.

"ДПС показа, че във всеки един момент е сплотено. Показахме, че имаме една добре организирана младежка организация, че можем да бъдем гаранти за запазването на демокрацията. Каним всички политически сили и да се обединим по основни приоритети за прогресивно развитие на държавата и след това да мислим какво правителство ще ги изпълнява", завърши Хамид Хамид.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хрониките на герберлунгия

    65 9 Отговор
    Дпс управлява герб. Другото са алабалистики.

    Коментиран от #24

  • 2 Кнаус 485

    60 8 Отговор
    В България всичко може, щом търпим да ни управлява отявлен мутра и простак.... Оставка.... Съд и забрана на Герб....
  • 3 Индус от Татарлъ

    36 5 Отговор
    Ха ха ха, Хламид Хламид!
  • 4 Бате Боцко

    47 6 Отговор
    Е лакей на Ахмед и Делянчо

    Коментиран от #7

  • 5 Ха-ха-ха

    15 54 Отговор
    Именно САРАИТЕ избраха Руския Агент-Фатмака за ПЕДЕРАСИДЕНТ!
    АНТИ-БЪЛГАРСКАТА КОАЛИЦИЯ на БКП е ВЕЧНА😂

    Коментиран от #9, #25

  • 6 Хрониките на герберлунгия

    33 5 Отговор
    Само да припомня, дпс беше призната и регистрирана като партия под натиска на сащ. Щатите непрекъснато осребряват този натиск до днес. Явно е било добра инвестиция, щом като тази протурска партия управлява страната ни вече 30 години. Само да припомня, след атака, най- добрата инвестиция на дпс е герб.

    Коментиран от #12

  • 7 ЪХЪ...

    19 8 Отговор

    До коментар #4 от "Бате Боцко":

    То се види.... 6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП БСП-ДПС-ДС И ЕВРО РОМА......6 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ!!🇻🇳
    Сабраха се😂

    Коментиран от #13

  • 8 ех моменти моменти

    24 2 Отговор
    Подкрепяме законопроекти , строим сараи.
  • 9 Дрогарю

    21 3 Отговор

    До коментар #5 от "Ха-ха-ха":

    Сараите избират всичко!!!
  • 10 Геро

    17 2 Отговор
    Рязан на рязания не режи.
  • 11 ревизор

    27 2 Отговор
    Вас отдавна трябваше да ви няма в Парламента. Още като залезе СеДеСе-то и вие с тях трябваше да идете на политическото бунище! ДеПеСе-то вече няма място в Парламента. Някой ви държи,Пеевски ли е,Доганчо ли или султан Ердоган,историята ще каже. Вън от Парламента!
  • 12 ЦЪ,.. кухавелке

    11 16 Отговор

    До коментар #6 от "Хрониките на герберлунгия":

    ДПС е ПРО-РУСКА и АНТИ-БЪЛГАРСКА СЕКТА!
    ДС ШПИОНИТЕ ЗНАЯТ..ПОЧЕМУ😂
  • 13 И сега седмата

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "ЪХЪ...":

    Герб - ДПС

    Коментиран от #17

  • 14 Р.Р

    8 19 Отговор
    Другари крайно време е да изберем Пеевски за шеф на ДАНС МВР НАП и МИТНИЦИТЕ,..другарките Мая и Нинова твърдят отново че ТОВА е подходящият Човек!
    Рот ФРОНТ ТОВАРИЩИ
  • 15 Клишета

    19 2 Отговор
    и голи приказки , а делата ги вижда всеки и навсякъде ! Ерата на голословието за печелене на време с цел грабене , СВЪРШИ !
  • 16 Винету

    29 1 Отговор
    Хамид Хамид да отива в Баден Баден заедно с Кадир Кадир да слуша Дюран Дюран и да яде сен сен
  • 17 Петолъчка

    21 2 Отговор

    До коментар #13 от "И сега седмата":

    Утре ще стане ясно ...КОЙ С КОГО Е😂
  • 18 Шопо

    19 1 Отговор
    Дюран Дюран,Кадир Кадир,Хамид Хамид....И те така!
  • 19 Ван дер Любе

    24 1 Отговор
    Всички партии в НС сте се провалили в управлението. Така че няма какво да се събирате. Системата има нужда от основен ремонт и никой от вас няма капацитета да го направи. Да не говорим, че не искате. Да не говорим за престъпленията на Доган и на Пеевски, а със сигурност и на други в партията ви. Жалко за хората, които лъжете, че представлявате в НС.
  • 20 Пацо

    9 17 Отговор
    Фатмака е избор на Доган и Пеевски.На изборите му наляха 340 000 гласа.Има ли някой който да не знае че в ДПС се гласува само съгласно решението на Доган.
  • 21 ДПС

    23 2 Отговор
    голям автогол си вкараха. Доведоха в Росенец сиромасите от Струмско да видят сарайте на Доган и как се къпе в разкош. Тези хора с 20 лева изкарват седмицата. Много от тях не бяха виждали морето. Е сега видяха нагледно как се живее по Догански. А не да копаеш тютюн и картофи за жълти стотинки. Много от тях ще забравят за полета на сокола. Колкото и да си тъп като ти свири корема ти идва акъла.

    Коментиран от #23, #27

  • 22 рррр

    11 3 Отговор
    Кога сте гласували против правителството? Защо никой не изкара статистика за гласуванията на вотове за недоверие? Колко опозиционни депутати са присъствали в НС, колко "за", колко "въздържал се", "против"... Воля не го ли играеха опозиция? Щото явно не са опозиция и повече никой няма да гласува за тях на избори.
  • 23 НххххххМ

    16 1 Отговор

    До коментар #21 от "ДПС":

    Много, много точно!! Имах възможността в Росенец да разговарям с някои от симпатизантите на ДПС : хората бяха възмутени след видяното в сараите на Доган и съпоставката с техния скромен, отруден живот:" И ние сме тръгнали да го защитаваме тоя бей..."
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Хасан Азис

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ха-ха-ха":

    Бойко е педеремиер избра го майката на Доган тя е много холна стара прустиъутка от Дъбене и дъни гъъъзе по улиците
  • 26 рррр

    8 0 Отговор
    Точно ДПС и прогресивно развитие? Какво прогресивно гарантирахте, когато отнехте правото на ваши избиратели да работят по специалността си и да бъдат назначени на добри позиции? Всички турци в частния сектор или маргинали. Хора с образование и потенциал ги направихте тираджии, дограмаджии, продавачки, шивачки и пр. нискоквалифициран персонал. Вие отнехте права.
  • 27 рррр

    8 0 Отговор

    До коментар #21 от "ДПС":

    Това беше политиката им отдавна. Интелигенцията да бъде смазана, изритана от Бг или превърната в зарзаватчии на пазара, а хората от селските райони, учили- недоучили, да са техният електорат.
  • 28 АМОН

    8 1 Отговор
    ХАМИД,
    Можете само да благодарите на БСП и неговата водачка, която с искана оставка на правителството ви легитимира като опозиция каквата всъшност вие не сте.

    ИСТИНАТА Е ДРУГА - всички вкупом съгрешихте и станахте ненужни.

    НЕ САМО ПРАВИТЕЛСТВОТО , НО И ЦЕЛИЯТ ПАРЛАМЕНТ ВКЛЮЧАЯ И ВИЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ.

    СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЗЛЪЧЕНО ОТ РАДЕВ САМО МОЖЕ ДА РАЗЧИСТИ ТЕЗИ АВГИЕВИ ОБОРИ , КОИТО ВАШИЯТ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТА НИ В ЕДНА ГОЛЯМА КОЧИНА!!
  • 29 666666

    0 2 Отговор
    Няма какво да се лъжем.не подкрепям протеста, след като чух пи БНР, бивш конституционен съдия, Благовест Пунев. Много еродит човек, не го познавам, но само хубави неща, че е много начетен и човечен, честен човек. Относно.. Четете кво е казал Той за Велико народно събрание... Не подкрепям протеста. процеса. Все тая ни е, народ страдалец... Умните остаряха, бяха отхвърлени и заминали за вечно в подредени бели държави, а мристи и лекари хвърлили табели..
  • 30 Анонимен

    3 0 Отговор
    Борят се за кокала всички
  • 31 112

    0 2 Отговор
    Имаме си работа...
  • 32 Диамантената ръка

    1 0 Отговор
    Трябваше преди 30г. лустрация и забрана на дпс и бкп/бсп...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    "... ЯТА ГАН ЗА ВАС ГЯ У РИ - СТУДЕНТИ ОТ НИДЕРЛАНДИЯ- БРИТАНИЯ И ГЕРМАНИЯ И ПРИТУРКИ ОТ ИСПАНИЯ - ПЛОЩАДНИ ЕЯ КУ ЛЕТА ..."!!!
  • 35 1234578

    0 0 Отговор
    Още от първият ден на този парламент, още преди да има правителство. Вие от ДПС се обявихте против участието на „Патриотите“ в власта и в Народното събрание. Нищо не сте казали против ГЕРБ или Бойко Борисов даже пиете кафе с Бойко. Дори задкулисно крепите власта на ГЕРБ. Вие от ДПС искате да участвате явно във всяко паравителство и да „управлявате“, т.е. да крадете.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове