Last news in Fakti

20 Юли, 2020 11:01 4 418 90

Проф. Константинов: Рядък тип малоумие ще е, ако сега има машинно гласуване

  • проф. михаил константинов-
  • гласуване-
  • избори

Анализаторът припомни, че последните 29 години е имало десетки вотове на недоверие и нито един вот не е минал

Проф. Константинов: Рядък тип малоумие ще е, ако сега има машинно гласуване - 1
Снимка: БГНЕС

Проф. Михаил Константинов в разговор с Илиана Беновска по “Канал 3” и “Радио К2”, заяви позиции по следните теми:

Ситуацията в България; Възможно ли е провеждането на избори в ситуацията на коронавирус?; Как другите държави провеждат избори?

Проф. Константинов коментира, че вероятно никой не знае какво се случва в държавата и по света. “В един период между 4 и 8 месеца, най-късно до 28 март догодина, трябва да се проведат изборите за 45 НС. Дотогава, както се очертава, коронавирусът ще си вилнее с всичка сила и това поставя в технически и в медицински смисъл въпроса - как ще гласуваме. Няколко държави вече проведоха някакви избори в подобни кризисни условия.

Особено трагичен беше примерът на Франция” подчерта Константинов. Той обясни ситуацията там - на 15-ти март гласуване на първи тур на местните избори и 2 седмици по-късно броят на починалите на ден е скочил от 400 на 1300 и очевидно хората масово са се заразили. Според негови изчисления, ако изборите се проведат в България, това би означавало няколкостотин починали души на ден.

“Депутатите ще си мерят вотовете, това е много важно, но е добре да помислят как да спасят българите, които така или иначе ще гласуват - било на предсрочни, или редовни избори” призова анализаторът.

Полша и Македония също са провели избори, но са взели мерки - гласували са в продължение на 3 дни - първи ден за хора, които евентуално са заразени от коронавирус и са контактни лица, на втория ден са гласували по-възрастните избиратели, а в последния всички останали, което предотвратява струпването на млади и стари на едно място.

“Не ми е известно някоя държава да гласува с машини, по време на коронавирус, защото това е някакъв рядък тип малоумие. Само си представете първият, който е заразен, пипа екрана и след това го пипат няколко стотин души и голяма част от тях се заразяват и съответно част от тях умират. Искам да припомня, че смъртността от коронавирус е между 5 и 9 % и не е толкова малка. Оказва се, че около 5 на 100 от хората са преминали през вируса.

Вече имаме над 200 000 теста, от които 160 000 са на различни хора и те категорично показват, че около 5 на 100 от българите са с положителен PCR с или без симптоми. Това е доста съответно на останалите държави” коментира Константинов. Според професора за провеждане на изборите трябва да се приемат законодателни промени, които да гарантират 100 % медицинска сигурност и всичко останало би било убийство на невинни хора.

Вотът на недоверие; Честност на изборите; Мъртвите души в избирателните списъци; Дистанционно гласуване

“Изкушавам се да попитам любимия въпрос на “Беновска пита” - Кой и на какво основание иска, но и може ли да управлява България? Знаете, че предстои вот на недоверие, внесен от страна на БСП и които вероятно ще бъде подкрепен и от ДПС.

За машинното гласуване бих искала да бяхте по-конкретен да кажете, че то се иска от президента Радев, от Корнелия Нинова и от Мая Манолова и може би от други, които са по протестите, не съм напълно точно в момента. НС няма и управляващото мнозинство подобна нагласа. Вариант А - ако този вот на недоверие във вторник с гласуването е неуспешен - остават ГЕРБ и ОП” отвори темата Беновска.

Анализаторът припомни, че последните 29 години е имало десетки вотове на недоверие и нито един вот не е минал. “Един единствен друг вот, който поиска Филип Димитров - вот на доверие, но това е друго.

Там са друго мнозинство и си има процедура. Той го поиска, не издържа и той и правителството на Филип Димитров падна и ако забелязвате - тогава нямаше нови избори, защото същото НС 36-тото излъчи правителството на проф. Любен Беров, така че съвсем не е казано, че ако вотът е успешен за БСП и правителството на ГЕРБ падне, ще има нови избори.

Няма такъв филм. Нови избори ще има единствено, ако след парламентарната рулетка се окаже, че няма избрано правителство, тогава парламентът си отива, тъй като е негоден да изпълни основното си изискване, а именно да излъчи управление” обясни Константинов.

Беновска обясни за зрителите и слушателите, че парламентарната рулетка е първият ход след успешен вот на недоверие и управляващото мнозинство получава право да състави правителство и ако не може - втората по големина политическа сила, в случая БСП, трябва да го направи, но ако и тя не успее - третият мандат се връчва на политическа сила по преценка на президента.

Константинов довърши, че ако и третият мандат е неуспешен, парламентът се разпуска и се отива на предсрочни избори, а президентът назначава служебен кабинет, който в срок до 60 дни трябва да проведе изборите. “Вариант А - ако вотът мине, ГЕРБ и ОП трябва да съставят нов кабинет. Виждате ли го това като възможност - отново Борисов да бъде премиер или да не бъде премиер?” попита Беновска. Анализаторът каза, че не се занимава с политическо врачуване, защото е математик и работи с точни данни, а това на кого ще му издържат нервите, кой какво ще направи е “гадаене на боб”.

Беновска обясни, че го е попитала, защото освен, че е математик и ръководи “Информационно обслужване”, което обезпечава коректно, точно и морално провеждане на изборите, е и отдавна в политиката и няма как да не анализира. “Виждате ли, все пак, Борисов в кондиция да продължи да управлява?”

Константинов отговори, че не иска да коментира този въпрос, защото “Информационно обслужване” съвсем скоро ще участва в обработката на резултатите от изборите, когато и да са те, защото няма друга голяма и компетентна фирма, която да свърши това и в някакъв смисъл той става страна, страничен рефер. “Най-големият рефер на терена е ЦИК, тя казва кога има дузпа, кога им гол, кога няма, а страничният рефер нещо си отчита.

Той няма право да стои на страната на нито един от отборите, защото няма да е честно. Ние ще осигурим абсолютно безпристрастно, точно и коректно обработване на изборните резултати, както винаги сме го правили, а другата гаранция за честност на изборните резултати в България е това, че всички 12 000 избирателни комисии у нас са съставени от представители на различните политически сили. Не виждам с какво лице и с какво нахалство някоя политическа сила казва, че ще я излъжат като във всяка секция има неин представител.

Тя някакви идиоти ли е изпратила в секциите, на своите хора ли не вярва, или говори обикновени глупости?” каза Константинов и подчерта, че това е най-големият гарант за честност на изборите. “Да, но знаете, че винаги, когато наближат избори или се проведат избори, излиза на бял свят една колода от карти - първата, от които, е колко са мъртвите души в списъците, втората е купуването на цигански гласове” каза Беновска.

Проф. Константинов отговори, че мъртвите души са около 1 милион. “В България има 6 950 000 граждани, налични в страната. Малко се увеличиха, защото се върнаха някакви хора от малцинствата и се върнаха студенти, които сега успешно участват в протестите. Да са живи и здрави! Така че наличните хора са надминали малко над 7 000 000.

В избирателите списъци има към 6 800 000 имена, а избирателите в България са не повече от 5,9 - 6 000 000. Едни 900 000 имена са на фантоми, тоест - хора, които не присъстват в страната, но имената им висят в избирателния списък. Не ме питайте защо вече 30 години има фантоми. Те се появиха още по време на изборите за ВНС, тогава даже доста от тях гласуваха, но след това никой не направи опит да ги махне. Това е проблем на политиците. Те трябва да вземат някой от успешните модели за премахване на фантоми” коментира Константинов.

Анализаторът отвори темата за дистанционното гласуване - по интернет или по пощата, но и двата случая трябва да се направи конституционна поправка, защото в момента в конституцията пише, че вотът е таен, но при дистанционното гласуване тайна на вота няма и не може и да има, но “тайната на вота не е някаква свещена индийска крава” и може да бъде премахната, за да се направи дистанционно гласуване без да се нарушава конституцията.

Константинов каза, че на големия референдум в Русия, “от който Путин ще управлява докрая на живота си”, в някои големи изборни райони са гласували онлайн, но с приключването на изборния ден в интернет са се появили списъци на всички гласували по интернет, заедно с личните им данни и техния избор.

“Ние трябва да се научим да живеем с това нещо, или да се борим срещу него, но то не е толкова просто. Когато някои хора кажат - дайте това да стане - хубаво, обаче, бъдете готови още същата вечер да прочетете личните си данни в интернет и как сте гласували” подчерта проф. Константинов.

Как ще се гласува?

“Ако има предсрочни или редовни избори, ще се гласува по установения в момента по закона за изборите и конституцията начин - с бюлетини, без машини и без дистанционно гласуване. Така ли?” попита Беновска. Константинов подчерта, че в момента законоустановеният начин е само с машини, а всяка машини приема максимум 180 гласа, което означава, че в големите секции трябва да има по 3-4-5 машини.

“Всички секции, които имат над 300 избиратели, а те са 9000 и нещо, там ще се гласува само с машини” подчерта анализаторът. Професорът смята за “тъпота” това, че политиците са склонни да “убият” неколкостотин българи като ги накарат да гласуват, а това не трябва да се допуска, защото първа грижа на политиците е запазване живота и здравето на българина.

“Да разбирам ли, че Вие казвате, че ако има предсрочни или редовни избори в епидемия на коронавирус, трябва да се промени законът за гласуването и да се премахнат машините?” попита Беновска, а Константинов отговори, че не казва това нещо и призовава политиците да осигурят 100 % медицинска безопасност и припомни, че в Европа 1 % от населението гласува с машини - Брюксел и близката околност и не е това важното, а животът и здравето на хората.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига вече

    118 4 Отговор
    И ти си вътре и си отиваш с твоите лъжи.

    Коментиран от #84

  • 2 Пак се е объркал

    113 4 Отговор
    Грешка!Рядък тип мал*умен слагач си ти.

    Коментиран от #13, #23, #81

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мечо

    10 55 Отговор
    юлиан вучков е прав не трябва да се вавежда сега машино гласуване не всеки има компютар вав кащи за да гласува

    Коментиран от #25, #37, #44, #86

  • 6 Terenski

    86 2 Отговор
    Каквато държавата,такива и професорите!!!
  • 7 Разчира се

    79 3 Отговор
    Естествено, Шайката трябва да се пази.
    Нали тя именно плаща на тоя ма лоу мен алк охо лик да й ли же нас рания за дни к.
  • 8 Ходжов

    71 3 Отговор
    Естествено че така ще каже защото ще изпадне от хранилката. Кой ще го пита и иска съвети, никой!!! Няма да може да манипулира резултатите и да му се плаща за това.
  • 9 Афера

    70 3 Отговор
    Рядък тип малоумие си ти. Обслужващ персонал.
  • 10 Русенец

    71 3 Отговор
    Пипали екрана и се заразявали?!.... А като ти пипат документите и се разписват с една обща химикалка, не се ли заразяват бе, папуняк?
  • 11 изроден талант е

    59 3 Отговор
    Този дава мило и драго за да няма машинно гласуване защото ще увисне с парите които му се дават при всеки избор! Не му стигат далаверите които прави с държавната администрация чрез продажбата на техника и др. че и ще нарича искането на хората Малоумие. Този не е професор а кокошкар!
  • 12 до Управата на Сайта

    56 3 Отговор
    Защо продължавате да наричате този полуграмотен сла гач Професор?
    Засрамете се!
  • 13 мечо

    6 47 Отговор

    До коментар #2 от "Пак се е объркал":

    човека е математик професор мери си прикаските когато ти станеш професор щте говориш

    Коментиран от #24, #31, #45, #46

  • 14 чичи

    34 2 Отговор
    Да ама смесено може, който иска с билетини, аз си искам компютрото
  • 15 Тони Мигусмукаро

    37 2 Отговор
    Хахааа..тоя егати урода
  • 16 Машинен бунт

    39 2 Отговор
    Ей това е истерия, страх от машините. Искаме да стигнем американците и да гласуваме машинно, може и с тип" едноръкия джо".
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мой

    47 2 Отговор
    Активизирани си всички слагачи на шайката. Този е една от причините да печелят на изборите, знае как се манипулира системата, трябва да бъде отстранен от всички постове моментално.
  • 19 хахахахаха

    42 2 Отговор
    Марш от тук бе лигльо.....омръзна ми да ти слушам глупостите!
    Отивай при господаря си да го лъжеш...не нас.
  • 20 Ю Кортес

    9 20 Отговор
    Скептичен съм,даже в Япония няма.
    Тук без проблем хакват НАП,агенция по вписване,имотен регистър,каквото си искат.Такива избори ще са пълна порнография.
  • 21 Знае се

    35 3 Отговор
    Докото тоя юнак, не го пенсионират от Инфо-обслужване, винаги ще има съмнение за резултатите от каквито и да са избори..
  • 22 пройчо

    15 1 Отговор
    да намери квадратурата на кръга,тоя млад умник ,с помоща на модератора.!
  • 23 Гост

    35 1 Отговор

    До коментар #2 от "Пак се е объркал":

    Това е най-продажния бокл*к. За тоя червей няма партия няма нищо, който е на власт му облизва Д-то. За пари едно време е продал и майка си.
  • 24 Налапвай шнорхела

    21 2 Отговор

    До коментар #13 от "мечо":

    и се потапяй, илитерат тролски!
  • 25 Русенец

    17 0 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    И не всеки има акъл, за да има право, да гласува. Не е от домашен компютър, а от такъв, в избирателната секция. Дори да беше от домашен, щом пишеш спамове в нета, значи ще можеш и да гласуваш.
  • 26 дефицит майна

    28 2 Отговор
    Глашатаите на ГЕРБ са обществено компрометирани тъмни субекти.
  • 27 чукча

    27 1 Отговор
    На този професор къде са му научните публикации, искам да ги прочета.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ха-ха-ха

    24 1 Отговор
    .И тоя добре заработва!
  • 30 Asdfg

    24 1 Отговор
    Това същество е рядко нахално и нагло! Гъзолизец! За какъв професор изобщо става въпрос?!?
  • 31 Гост

    9 4 Отговор

    До коментар #13 от "мечо":

    Мечо ти стана ли професор че говориш?
  • 32 мнение

    18 2 Отговор
    този каун трябва да завърши интервюто с думите - за тези слова от бкп/герб/ ми платиха хонорар в размер ...... лева - факти разкарайте ги тези дупени коментатори.
  • 33 партиен професор

    21 1 Отговор
    Рядък тип малоумие ще е този чиновник-герберска калинка още да бъде допускан да се занимава с избори! Колко години вече манипулират вота на избирателите?
  • 34 мишо подлогопрофесорчето

    17 2 Отговор
    Не ми забелязвайте, аз съм МАЛО....ЕН, но БОГАТИЧЪК покрай мутрите.
  • 35 Кирчо

    14 2 Отговор
    Този тъпак и лъжематематик стига е пророкувал! Иначе няма от къде да смуче тулупа!
  • 36 не по рядък

    16 1 Отговор
    от малоумието Константиново.
  • 37 Поредно противоречие

    17 2 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    ... онлайн обучението в училище бе казано, че е успешно, но за машинното гласуване трябва да почакаме. Не било възможно да се извърши!
  • 38 Не е истина

    16 2 Отговор
    Колко си тъп и как си станал изобщо професор. Ми най-малкото има дезинфектант!!!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 гошо

    18 2 Отговор
    Герберастки сервитьор.
  • 41 Активист на БСП

    16 2 Отговор
    ВчераДариткова каза ,че по-рано от декември не може да има избори ,защото трябва да има машинно гласуване !!! Тоя грозник удари греда този път...
  • 42 Един от многото

    15 1 Отговор
    Колкото е глупав Педерасмодератора, толкова е и този професор.
  • 43 Дедо ми

    18 2 Отговор
    От телефона мога да платя каквото си искам,мога да участвам в преброяване,мога да правя справи в сайтовете на НОИ,НАП,да правя проверка в сайта на МВР,а не мога да гласувам! Защо така,бе професоре?А защо да не гласувам и машинно?Или по пощата? Отговора е много лесен-защото не можете да го манипулирате.Защото ако сега бръкнеш в който и да е чувал с бюлетини и сравниш данните с протоколите ще откриете огромно разминаване.Ето затова мафията иска да гласувам само с бюлетини.Ето затова оня от Банкя печели всеки път и пълни шкафчето.
  • 44 Балканец

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    Мечо, щом чавето ти учи онлайн, значи и ти ще гласуваш машинно. Научиха ви да познавате номерът на "правилната" бюлетина, ще ви научат и на "правилното" копче да натискате. Небой се! Пак ще ти плятят 50 лв.
  • 45 Данчо

    16 2 Отговор

    До коментар #13 от "мечо":

    Ха ха, Професор бил - ама произведен в такъв от Тиквата Еднокнижник.
  • 46 Мила

    10 1 Отговор

    До коментар #13 от "мечо":

    Научи български:"прикаЗки"
  • 47 тулуп

    10 1 Отговор
    няма да има кебапчета за вота.................
  • 48 Относно екраните

    12 2 Отговор
    на машините за гласуване. Ами банкоматите да не се пипат с клечки, професоре? Ще се дезинфекцира след всеки избирател, какъв ти е проблемът? А това за "рядкото" - а бе, ти си знаеш....
  • 49 Иван

    11 1 Отговор
    Ти си Подлога и Срам за България.
  • 50 hmhmhm

    12 0 Отговор
    гадни лизачи - всички активисти в защита !
  • 51 Петьо Петров

    11 3 Отговор
    Прочетох само това и спрях:
    Иcкaм дa припoмня, чe cмъртнocттa oт кoрoнaвируc e мeжду 5 и 9 % и нe e тoлкoвa мaлкa. Oкaзвa ce, чe oкoлo 5 нa 100 oт хoрaтa ca прeминaли прeз вируca.

    Вeчe имaмe нaд 200 000 тecтa, oт кoитo 160 000 ca нa рaзлични хoрa и тe кaтeгoричнo пoкaзвaт, чe oкoлo 5 нa 100 oт бългaритe ca c пoлoжитeлeн PСR c или бeз cимптoми. Тoвa e дocтa cъoтвeтнo нa ocтaнaлитe държaви” кoмeнтирa Кoнcтaнтинoв.

    Само да попитам,каак след като смъртността е м/у 5 и 9 % от вируса,при 160 000 различни хора дали положителен тест имаме 300 починали?!? Процентите се учат в 5 или 6-ти клас,а сметките показват
    0,1 875 %.
    Дотук с професора математик.

    Коментиран от #57

  • 52 Fate

    9 2 Отговор
    И тоя е на хранилка и поилка
  • 53 Кукуригу

    10 2 Отговор
    Абе тоз как е станал "Професор"?Като "Академик"Елена Чаушеску ли?
  • 54 Димов

    3 7 Отговор
    Дали машинно или бюлетинно, от гласуване файда няма. Гласувал съм на избори цели 30г. Всеки път едно и също. Всички обещават преди и забравят след. Ние все сме най-долу и прецакани. Само ромоланците печелят от избори, защото им се плаща. Докато необразованите имат право на глас, колкото висшистите, няма защо да гласуваме. Следващото ми гласуване ще е, като въведат образователен или трудов ценз.

    Коментиран от #61

  • 55 4рррр

    11 2 Отговор
    Тоя е най големия манипулатор на изборни измами, Боко затова е на власт 11 години
  • 56 Йордан

    13 2 Отговор
    Измисленият “професор” трепери,че машинното гласуване ще го направи ненужен на мутрата. В САЩ близо 350 млн.души гласуват машинно,в БГ било “малоумно”. Тоя тип кога ще го пенсионират, той е част о мутренския изборен закон и правителство.
  • 57 Димов

    7 1 Отговор

    До коментар #51 от "Петьо Петров":

    И аз го изкарах колкото тебе. Но те слагат в знаменател всички българи, а не само тестваните. Така, нетестваните автоматично ги приемат за здрави, което им е грешката.
  • 58 Решителен народ

    14 1 Отговор
    И този кютук, "майстор" на изопачаването на изборни резултати, са го пуснали по трасето!
    Страх ги тресе, но народа е решен... до дъно... МАРШ на бунището на историята!!!
  • 59 Обикновен човек

    10 0 Отговор
    Ти да видиш..математик? Само че този "математик" не може да раздели три кила трици на две магарици и си живее в някаква собствена паралелна вселена!!!
  • 60 Цветанов

    10 0 Отговор
    Винаги съм се чудил на Ислямска държава, защо хвърлят от покривите леви резби или такива подобия на това джудже, измислено професорче - слуга на една власт, която заби Бългсрия на последно място по всичко. И то задлужава такава присъда отдавна!
  • 61 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #54 от "Димов":

    Нали се сещаш че ако въведат образователен ценз за право да гласуваме тия ромпули няма да имат кръв за смучене от тях полза няма да има никое правителство и ще им спре кранчето а те ще се изнесат към чужбина.
  • 62 не се ли усещате бе тулупи

    6 1 Отговор
    Мишката е учил Баци да брои само на по 500-тин , от там идват нещата.
  • 63 Егати манипулатора

    5 1 Отговор
    Манипулатор Константинов. Страничен рефер на ГЕРБ. Константинов съвсем ни взе за мезе. Подиграва се с целия български народ.
    Ами като има опасност от заразяване при докосване на екрана на машините за гласуване, не му ли минава през професорската гербава глаа мисълта, че от избирателите може да се изиска задължително да пипат по машините с еднократни латексови ръкавици, при това осигурени от ЦИК и СИК, от държавата..? Какво пречи да се направи експеримент? А ако екрана не работи при сложени латексови ръкавици, какво пречи машините да се произведат с бутони?

    Проф. Константинов отново подготвя манипулация на изборите. Отново се позиционира в услуга на ГЕРБ.

    А що се отнася до Путин, защо се е загрижил за руснаците този несменяем професор на ГЕРБ? Дали ще се кандитатира за президент решава Путин, а не няко си Константинов, а дали ще изберат Путин, при условие, че се кандитатира, решава руският народ а не американското посолство в София.

    Коментиран от #67

  • 64 Сандо

    6 0 Отговор
    Мнението на този не е важно.
  • 65 ПАТРИОТ

    6 0 Отговор
    Още един от групата на МИСИРКИТЕ, ТУЛУПИТЕ и ТЪПИТЕ КЪРДЖАЛИЙСКИ П-ТКИ.Набеден математик се прави на политически анализатор.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Сандо

    6 0 Отговор

    До коментар #63 от "Егати манипулатора":

    Губиш си времето обръщайки внимание на този примат.
  • 68 КЪРЛЕЖ

    4 1 Отговор
    МАТЕМАТИКА В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С ГЕРБ!
  • 69 Така се случва

    5 1 Отговор
    "Факти", защо давате трибуна на явно компрометирани личности и слагачи като Беновска и Мишо?
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Метлата

    4 0 Отговор
    Тоя МишоК да не би да е станал и вирусолог?Махай се продажник
  • 72 гост

    4 0 Отговор
    Що така. По лесно е да дописваш фиктивно гласували хора. Колко сигнали имаше, че хора са пуснали бюлетина за определен кандидат, а после в резултатите от секцията нямало нито един глас за кандидата. Вземи млъкни и си хейти там в къщи.
  • 73 ърли

    3 0 Отговор
    тамагочито на бибитко
    ..имам отговор за тебе..ще сложим един социален да търка след всеки
    вотър..хем човека ще изкара за хляб..хем и безопастнот ще има
  • 74 Вел Папе

    7 0 Отговор
    Ей, математик, какъв е проблема всеки да натиска копчето с някакъв вид протектор на пръста и после да се хвърля.Но пак е малоумно.Например и в градския транспорт хората пипат тук и там.....и кво....да спрем рейсовете?!Пипат една и съща брава в учреждения и т.н.Бой трябва за такива академици и професори.Да ме прощават кадърните и нормалните такива!
  • 75 спокойнооо

    3 0 Отговор
    Дедо Мишо, сложи си ръкавици и маска и няма да са плашиш в изборния ден!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 5555

    2 0 Отговор
    Професоре, да гласуваме с тиквени семки!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Българин

    2 3 Отговор
    Проф. Константинов: "Рядък тип малоумие ще е, ако сега има машинно гласуване".Това се отнася до Пъпката и кака Кури.
  • 80 Госあ

    0 0 Отговор
    Аххх защо бе мише ? Неграмотен подлизурко.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ТРОПЧО

    0 0 Отговор
    ЩО БЕ МАТИМАТИКО ЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ПРАИТЕ ФАЛШИФИКАЦИИ ЛИ МНОГО СИ УМЕН БЕ АМА НЯМА ВЕЧЕ КОИ ДА ТИ ВЯРВА МИШОК КОНСТАНТИНОВ
  • 83 матев

    0 0 Отговор
    Един дърт локумджия за пореден път обяснява какво ще се случи и вече не си спомня, че колкото пъти е дававал прогнозите и "математическите си тъпотии" никога не се е сбъдвало.
  • 84 Дядо Поп

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стига вече":

    Тоя мизантроп със сурат на орангутан още ли мърда???
  • 85 123

    0 0 Отговор
    Може да е дистанционно гласуване за което само за влизане са необходими лични данни, но не и за гласуването ако бъдат разделени двете части.
  • 86 0808

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    .... аз съм скромен човек и имам три РС...ти да не си от тези по-мургавите българи..
  • 87 gradski

    0 0 Отговор
    Иначе как ще се докарат 20% невалидни бюлетини. С машинното рязко ще се окаже, че невалидния вот е не повече от 4%.... Въпросът е достаъчно ли е взел за това професорчето или така им поляга по навик?
  • 88 войводата

    0 0 Отговор
    МАМА ТИ МРЪСНА ГЕРБАДЖИЙСКА КОМУНИСТИЧЕКА ВЪН БЕ ПАЦОРАНКО
  • 89 цвцв

    0 0 Отговор
    защо бе мишка няма да можете да фалшифицирате изборите ли дол-- мафиоти
  • 90 Добре

    0 0 Отговор
    КЪДЕ има толкова много невалидни бюлетини!!! И преобладаващо за кои партии са ???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове