Last news in Fakti

5 Август, 2020 18:45 2 967 37

Манолова: Борисов да се извини на битите граждани и журналисти

  • мая манолова-
  • софия тех парк

Манолова призова за данъчна ваканция до края на годината, за да бъде облекчен бизнесът

Манолова: Борисов да се извини на битите граждани и журналисти - 1
Снимка: БГНЕС

Борисов да се извини на битите граждани и на журналистите, чиито телефони бяха потрошени от биячите на ГЕРБ на партийното му събитие. Партийното събитие в държавния София Тех Парк. Това заяви председателят на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова във видео във фейсбук.

Не чухме какво ще направи Борисов за бизнеса и обикновените български граждани, а не за актива на ГЕРБ. Да има освобождаване от данъци, да има данъчна ваканция до края на годината за фирмите и за гражданите. След като не даде подкрепа на фирмите и на гражданите, то поне да не им взема, допълни тя.

Манолова подчерта, че подкрепата от държавата е стигнала до под 5% от фирмите, които разчитаха на нисколихвени заеми, на 60/40, на грантове. Видяхме обаче колко бързо Борисов се справя с увеличението на заплатите на 28 администрации, заяви тя.

Не чухме отговори на най-важните за българските граждани въпроси – кога Борисов ще подаде оставка, кога ще спре с абсурдните трикове и ритуални танци, кой ще е човекът от ГЕРБ, който ще поеме позора да бъде премиер? Не чухме и отговор на въпроса кога ще е обявена обществената поръчка за закупуване на машини за следващите избори. Не трябва да се правят промени в Изборния кодекс, както твърди Борисов. Трябва неговите 7 члена в ЦИК да обявят процедура за обществена поръчка. Това трябва да направят и представителите на БСП, ДПС, Обединени патриоти, „Воля“ и „Демократична България“, допълни Манолова.

Борисов си организира палатков лагер, постави си палатки, но за разлика от гражданите, които са в центъра на София, той построи палатковия си лагер в периферията на София – зад борда, където вече му е мястото. Направи го от страх, от малодушие. Това вече не са паник атаки, а страх и ужас да се изправи пред хората и да ги погледне в очите. Изигра политически театър пред актива на ГЕРБ, пред удобно събраната агитка на ГЕРБ, каза Манолова за партийното събитие на Борисов.

Той извика добре платените активисти на високи позиции, за да сподели част от позора си и въвлече в него и хора от структурите на ГЕРБ. Целият актив беше освиркан заедно с шефа си и видя „народната любов“. Това са част от ритуалните танци, с които Борисов се опитва да запази властта, защото го е страх от ревизия. Борисов, време е за оставка. Запази поне малко от достойнството си и от това на партията си, допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бий чорбата по главата

    22 37 Отговор
    Да бре, когато ти спреш да послъгваш.
  • 3 Дрон

    40 17 Отговор
    Извинението е само едно: Оставка, съд и затвор за тая пасмина! Впрочем и за Маяма.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 123

    29 28 Отговор
    Майче, уж нямаше нищо общо с Божков ама те видяхме в неговия кабинет, явно и ти си намазвала доста, айде да не ни даваш акъл моля те а с игледай майките че им се разхвърчаха празните палатки.
  • 6 От Хаджиментов

    22 43 Отговор
    Ако народът се събуди, ще ви изрита от кръстовищата .що не се махне полицията и ви остави на народната любов!? Нема да изкарате и една вечер на блокадите . Гражданите ще ви разпартошинят катуните. Истината е ,че полицията ви пази.СМЕШНИЦИ !!!

    Коментиран от #9, #11, #21

  • 7 Това са наши момчета

    25 18 Отговор
    младите мутри гербаджии
  • 8 Дрон

    33 17 Отговор

    До коментар #4 от "Йуначе с накривено калпаче":

    Абе бияч, що не дойдеш да пробаш? Силни сте да биеге деца и журналистки. Ела пробвай с мен, да ти навра главата в задния дифепенциал.
  • 9 Прибери си вересията

    23 7 Отговор

    До коментар #6 от "От Хаджиментов":

    Вие там 80% бяхте неграмотни зависими от ОПГРОБ мишки! Това е по лоша зависимост дори от хероина, той може би поне замалко доставя удоволствие! Таковани с 200 пък и горди дори....
  • 10 Мая мая

    18 18 Отговор
    Ти срам нямаш Борисов те прати в германия да се излекуваш при него работят децата ти черни човсли му слагаш пред къщата работи и ти за него сега плюеш срам нямаш е той е виновен че не ти обърна внимание като жена. Вземаи се в ръце жалка си много и Борисов да падне за теб място в парламента Няма. При Галеви и Божков може би ще оцелееш
  • 11 КОТарАК

    16 6 Отговор

    До коментар #6 от "От Хаджиментов":

    ти ще участваш ли в тва ,,разпартошиняне на кратуни" , ако ги нямаше полицаите?:) тролчо
  • 12 INOT

    17 10 Отговор
    Както беше казал навремето уважаемия от мен Валентин Вацев - Борисов може да бъде уволнен само за един следобед по телефона.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Цирк ГЕРБ

    21 13 Отговор
    Днес Бойко Борисов театрално падна за дузпа, иска смяна уж е контузен, чака треньора от Сарая да реши! Съотборницие му не дават смяна, разиграва се футболен цирк е нали Баце е футболе, знае номерца! Топката се бави резултатът все още го устройва!
  • 15 Ха-ха

    18 15 Отговор
    Бити журналисти смях Паунова на кафе с Узунов получи инструктаж как да деистват😃😃😃 разкрита от други журналисти има и снимки нека хората видят истината
  • 16 Безработни

    16 11 Отговор
    А те чии го дървят там.
  • 17 ехо лелче

    17 12 Отговор
    свали най после розовите очила и слез на земята - то бива злоба на отхвърлена жена, ама ти минаваш границите - явно има и още нещо? а ти какво му предложи,че ти отказа?
  • 18 gosho

    8 7 Отговор
    maya purvo da si pokaje diplomite ,vuz osnova na koito stana yurist i da kaje kak za dve godini se zavurshva pravo .da vnimava che gospod gleda .vtori shans moje da nyama.ne vsichki sa chovechni kato borisov
  • 19 Лайкучката,

    12 11 Отговор
    каква наглост още показваш противната си мутра
  • 20 Българин

    18 16 Отговор
    Там нямаше Нормални Гтаждани.Нормалните бяхме на Работа.Там бяха Платени от Олигарсите журналисти и наемници да провокират омраза и ненавист.Е,имате я...Мразим ви и пак ще изберем Бойко...
  • 21 Другия с коня

    11 13 Отговор

    До коментар #6 от "От Хаджиментов":

    ! В Наказателния кодекс е ясно посочено, че "Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения, блокира пътища и ТРАНСПОРТА, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години...Незнам кой трябва да се самсезира,но трябва да го направи Веднага....

    Коментиран от #36

  • 22 Манолова

    5 5 Отговор
    Пай'се ,летящи предмети отзад!
  • 23 гено

    12 0 Отговор
    мазен фекалистик с глава пълна с кафяво-това е боко тиквоча
  • 24 Хахахахахаааа

    9 4 Отговор
    Сичкото гербераст на барикадата!
  • 25 Отидоха да им избият зъбите

    11 10 Отговор
    Избиха им зъбите, създадоха работа на стоматолозите какъв е проблема? Ще видите какво ще се случи обаче с тия на Орлов мост и Ректората!! Очаквайте грандиозни боксови мачове! 😀😀😀
  • 26 Чики-Рики

    9 3 Отговор
    Цялата работа е в това,че след сбирката на всички тези ,, облъчени тулупи,, начело с Буда броят на заразените с коронавирус рязко ще се увеличи,а дано първи в списъка да е техният ,, гуру,,! Иначе много ги бъзикнаха с тези тесни столчета от ,, София Тех парк,,!
  • 27 Активист на БКП

    9 7 Отговор
    Мутрите от ГЕРБ в затвора !!!

    Коментиран от #30

  • 28 Георги

    10 5 Отговор
    Г-жо Манолова , я по-кротко ! Не сме забравили контрапротестите които лично вие организирахте , ехидните усмивки и насмешки към демонстрантите тогава от мерцедеса с който ви возеха ! Хората не са с вас , не се заблуждавайте ! По - кротко !
    #умишлено не писах с главна буква “вие” “вас “
  • 29 Гост s3

    4 6 Отговор
    А на Манолова трябва ли да се объизвини.... че не и е обърнал достатъчно внимание!!!
  • 30 ха ха

    2 5 Отговор

    До коментар #27 от "Активист на БКП":

    първо мутрите от БСП...
  • 31 Ку...та от Кюстендил

    6 4 Отговор
    Ку...та от Кюстендил пак се жалва. Изгежда одъртя много и никой не иска да я....
  • 32 Фен

    4 1 Отговор
    Да не го е бил Бойко,че да се извинява.
  • 33 А ти,пчеличке,

    4 1 Отговор
    кога смяташ да се иэвиниш эа костинбродската афера?
  • 34 Д-р Менгеле

    6 3 Отговор
    Тази на снимката да се готви за друго! Не на импийчмънт! По-правилно би било Гешев да натовари на влакове всички комунисти от 35 до 90 години на девети септември, като главен машинист да бъде Радев и да ги откарат в концлагери край Белене където да построят атомната ни американска централа срещу канче с боб и филия хляб на ден! А тези комунисти които са под 35 години да ги вкараме в медицински лаборатории където да ги разфасоваме от време на време за свежи органи при нужда на някой от нас!

    Коментиран от #37

  • 35 Славчо

    1 0 Отговор
    Манолова......за нищо не ставаш
  • 36 Баровеца-СФ

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Другия с коня":

    Стига с тоя кодекс наказателен за възпрепядстване на власта! Само го цитираш,обаче власта се е самовъзпрепятствала сама и никой не може да я възпрепядства повече каквото и да направи!
  • 37 Стига писа едно и също

    4 0 Отговор

    До коментар #34 от "Д-р Менгеле":

    бе, верицата ти комунарска! Дърт червен бабугер и ти си ял хляба на коменизма, а се правиш на демократ. Д-р Мензеле си ти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове