Last news in Fakti

6 Август, 2020 15:29 3 794 35

БСП внася подписка за извънредно заседание на Народното събрание

  • бсп-
  • корнелия нинова-
  • извънредно заседание-
  • народно събрание-
  • парламент

Опозицията иска отчет лично от министър-председателя Бойко Борисов

БСП внася подписка за извънредно заседание на Народното събрание - 1
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на БСП внася необходимите подписи за свикване на извънредно заседание на Народното събрание в понеделник от 13:00 часа. Това каза Корнелия Нинова на пресконференция на партията.

"Определяме следния дневен ред. Първо - решение на Народното събрание, с което се задължава правителството на Борисов в 7-дневен срок да внесе актуализация на бюджета в НС във връзка със социално-икономическите мерки за преодоляване на последиците от кризата с COVID-19. Второ - изслушване на министър-председателя и председател на партия ГЕРБ Бойко Борисов и министъра на вътрешните работи за недопустимото насилие над журналисти и протестиращи граждани по време на Националната конференция на партия ГЕРБ", обоснова действията председателят на социаистите.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 GTR

    37 59 Отговор
    Тази леличка не разбра ли че не става........

    Коментиран от #3

  • 2 И КОЙ ТРЯБВА

    16 16 Отговор
    ДА СЕ ПОДПИШЕ НЕ СТАВА ЯСНО
  • 3 отмъщението на Костов

    36 17 Отговор

    До коментар #1 от "GTR":

    Става, става
  • 4 Да ви ЕПМ

    57 9 Отговор
    А нещо така да викнете шопара Цацар Сотиров да обясни за ония опростените 350 милиона?
  • 5 БойкУ БурисоФ

    33 13 Отговор
    Тия толупи ко искат?
    Направих България като щвейцария на балканите и пак недоволни..Пфуууу аман.

    Коментиран от #19

  • 6 Корни

    29 36 Отговор
    Вече много ставаш нагла хората не искат нито теб нито Борисов кое не си разбрала още правиш се на луда но номера няма да мине
  • 7 ПКП-първо качество

    19 10 Отговор
    Бойко /да се свети името Му; Акбар !/ --пак е под карантина за малко
  • 8 ТАЗИ

    24 27 Отговор
    КАТО Я ВИДЯ И ЗАПОЧВАМ ДА ДРАИФАМ
  • 9 наско

    12 13 Отговор
    майму-а
  • 10 Ще яхна властта

    24 8 Отговор
    Измамници народа ще ви линчува ,30 години мизерия и глад всички сте кърлежи !
  • 11 Актуална Антена

    21 10 Отговор
    Бою е фанал трипер у резиденцията. И нема да дойде

    Коментиран от #15

  • 12 Коя си ти бе

    22 25 Отговор
    Техноимпексова???Хвърчащото куче ще го водиш ли със теб???Единственото което можеш да питаш е чинията на Бузлуджа дали може да лети.
  • 13 Лелче

    16 17 Отговор
    и аз искам много неща,но не всичко се дава даром.Ти си мисли за опосканата партийна каса,а актуализацията на бюджета е през октомври. Ще траеш дотогава,ама вече няма и да те има
  • 14 Наблюдател

    24 27 Отговор
    Каквото и да си говорим, БСП за България са най-демократичната и най-българската партия в момента ! Останалите са проекти на турците и краварите !

    Коментиран от #22

  • 15 Иди

    3 6 Отговор

    До коментар #11 от "Актуална Антена":

    Да го излекуваш
  • 16 Майна

    25 10 Отговор
    АДМИРАЦИИ!!! САМО ТСКА! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ, ВАЖЕН Е НАРОДЪТ НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #20

  • 17 гола вода

    14 7 Отговор
    СИГУРНО ЩЕ ПРЕДСТАВЯ "ВИЗИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ"
  • 18 Пендо

    28 13 Отговор
    Не харесвам социалистите,но когато са срещу ГЕРБ и падишаха Борисов,ги подкрепям.Стара максима е: Врагът на моя враг е мой приятел.
  • 19 Ръдърфор

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "БойкУ БурисоФ":

    Направи я ми надупкано сирене
  • 20 Греда

    9 15 Отговор

    До коментар #16 от "Майна":

    потомствена комунистко. Колкото и да пищиш и да се умиляваш циврейки от село номера няма да мине. Да свалиме Боко и да сложим Крушовица??
  • 21 Сделано в СССР

    18 5 Отговор
    А защо не включиха точка за искане на обяснение от Цацаров за грабежа на Виваком, извършен от ВТБ и българските им слуги ?
  • 22 БКП БСП

    10 7 Отговор

    До коментар #14 от "Наблюдател":

    Да бе да от трън та на глог или направо У змиярника бсп/бкп най прекръстваната пасмина в историята. Червенотиквеничковчета с петолъчки на челата.
  • 23 Добрич

    4 3 Отговор
    Реалния облик на Народното събрание. Следващите редове са посветени на въпроса имаме ли Народно събрание или имаме един разграден двор, в който благодарение на пропорционалната избирателна система влизат абсолютни случайници и нерядко престъпници.

    Според чл. 63 от Конституцията на Република България, Народното събрание се състои от 240 народни представители.
    Но в един четиригодишен мандат те не са едни и същи 240. По различни причини едни депутати напускат Народното събрание и на тяхно място влизат други.
    Този процес е особено активен в сегашното 44-о Народно събрание. Толкова е активен, че Народното събрание е заприличало на бардак - едни хора влизат тихомълком, а пък други излизат леко засрамени.

    И сега ще ви попитам: Знаете ли колко души са били обявени от ЦИК за народни представители в този мандат на Народното събрание?
    ЦИК е обявила за депутати общо 291 души и един покойник.
    Да, закратко дори и един покойник е бил назначен за депутат. Що не? След като умрели могат да гласуват, що пък умрели да не могат да са депутати?
    Депутатът от БСП Иван Генов, избран от район Враца, решава да напусне Парламента и на 5 септември миналата година ЦИК “вкарва” на негово място следващия в листата - покойния по това време Цветан Ралчовски.

    Сега да се върнем на числото 291. Това число означава, че цели 51 души, заклели се като депутати в това НС, вече не са такива и на тяхно място са влезли други 51. Кои са сред тези 51, които вече не са депутати?
  • 24 1-20

    7 6 Отговор
    Обратно на работа целият август. За да може Бойко спокойно да подаде оставка през септември.
  • 25 оня с коня

    11 4 Отговор
    НС е в Отпуск.И да каже Нинова:НА КОГО ще връчи Подписите на Депутатите/ако събере необх. брой/- на Охраната ли?А ако допуснем че Нинова събере необх бр Подписи,Администрацията на НС работи и Приеме Подписката,КАКВО ЩЕ СТАНЕ, ако Борисов пък е в Отпуска?А ако Борисов НЕ е в Отпуска и му бъде връчена Ниновата "Депеша",пък той вместо да отиде в НС и да отговаря на Въпроси,вземе че Й ТЕГЛИ една П.М. по Телефона ЛИЧНО/както го умее/ ...тогава пък КАКВО ЩЕ СТАНЕ?А отговорът е Категоричен:АБС. НИЩО!
  • 26 Благодаря

    17 7 Отговор
    Аз Нинова искам власта трябва ми още 1 хотел Гърция синът ми иска по голяма къща Манхатан на село Крушовица не ме искат селяните, Враца не ме подкрепя, БСП също дайте ми шанс
  • 27 Желаещи

    10 7 Отговор
    Корнелия тези протестъри ако влязат във вас и питат за теб,а мъжа ти ги остави така, без да изядат няколко завратника какво ще е отношението ти към него мъжа ти де. Накрая пищат все едно тях ги оправят. Каквото повикало такова се обадило. Хич не си прави илюзии че ще успееш, ти си доказала че не можеш.
  • 28 Смях в залата

    10 10 Отговор
    Нинова,ти май се опитваш да си превишаваш правата.Ти вече не си лидер на БСП,а последната дупка на БСП.Бойко е лидер на ГЕРБ и ти в момента не си от неговата класа.Изчакай 13 септември тая година и ако те изберат може и да ти се удовлетвори желанието.
  • 29 месара

    12 5 Отговор
    импексова не иска да бъде изслушан Борисов , тя иска вниманието да бъде насочено към нея , да я дават по телевизоро , да каже каквото си е наумила , да се опита да спечели гласове за да не я изритат от лидерското място - което май вече е направено но тя още не го знае !
  • 30 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    Е... ТЕ . СА . СИ .Е БА МА МАТА !!! ГЕЧЕВ И НИНОВА НЯМАТ ТРИБУНА -- И КАКТО КАЗВА НАРОДА : " ДА СЕ КАЧАТ НА БУНА И ДА ОКАТ -КОЛКОТО ИМ ГЛАС ДРЪЖИ : ОРААА -НИЕ СМЕ ПОЛИТИЦИТЕ - ОРААА - ДА НЕ СЕ ПЛАШИТЕ И ДА НЕ СЕ ПЛАШАТ ДЕЧУРЛИГАТААА -ОРААА- НИЕ СМЕ ВАШИТЕ ПОЛИТИЦИИИИ!!!!!!!!!!!
  • 31 Николов

    3 1 Отговор
    А на циганите до кога ще им позволяваме да източват държавата.
  • 32 Другарко Лъжа

    2 0 Отговор
    Ей така те искаме Върни ги от отпуска да бачкат хрантутниците Няма само да ми се излежават по плажовете
  • 33 Въпросче

    2 0 Отговор
    Кой открадна милионите от партийната каса на БСП
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Червен имбецил

    0 1 Отговор
    Забрави точка 3 - да ти го тури...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове