Last news in Fakti

18 Август, 2020 22:13 5 027 75

Залп от яйца и домати по сградата на МВР

  • мвр-
  • протест-
  • камъни-
  • домати

Вместо химна, протестиращите пуснаха „Нашата полиция ни пази“ на Веско Маринов

Залп от яйца и домати по сградата на МВР - 1
Снимка: БГНЕС

След 21.00 часа тази вечер традиционното протестно шествие се отправи към сградата на МВР, където тя беше замеряна с яйца и домати. Акцията на протестиращите беше придружена със скандирания "Оставка" и "Мафия", предаде Българското национално радио.

„В момента Недялко Недялков се охранява от две патрулки на Румънското посолство. Отиваме да освиркаме МВР тази вечер. Да, това е още една сграда, която чиновникът го няма там. Но ние ще отидем и ще кажем, че нас не ни е страх“, заяви адвокат Николай Хаджигенов от "Отровното трио", цитиран от Фрогнюз.

Вместо химна, на площада пуснаха „Нашата полиция ни пази“ на Веско Маринов.

„Ще чуете и хилядите държавни служители, ще разказват какво правят по агенции и ведомства. Сега не, но ще ги чуете. Борисов, страх ви е от истината. Вие не можете да напишете рецепта за кекс. Камо ли конституция да пишеш", заяви Арман Бабикян и продължи:

"Не, Борисов, не си страшен. Не, не ни е страх от вас. Оставка, Борисов. И вчера и онзи ден срещнах хора, които протестират, обикалят по различни институции, срещат политически лидер и го ругаят. На този площад съм подавал ръка на Христо, Иванов, Мая Манолова, Румен Петков. На всеки съм подавал ръка на този площад. Казвам ви го, за да не бъдете фенове, а граждани. Сега се налага да харесвате само България", продължи Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дреме им

    81 5 Отговор
    На МВР , те са част от ОПГ-то
  • 2 Веско

    58 14 Отговор
    Стига си лъгал бацо, имаш пълно чекмедже, пачките ги пази лично теойто ме ве ре
  • 3 Валери С

    63 102 Отговор
    Призовавам премиера Бойко Борисов, МВР и всички компетентни институции да влязат в правомощията си и да прекратят незаконните блокади в София, Пловдив, Варна, Стара Загора и всички останали градове, където има такива. Подобни действия на протестиращите са издевателство и терор над обикновените граждани, които съблюдават реда и закона!

    Коментиран от #7, #19, #22, #62

  • 4 За Станислав от Учиндол

    38 9 Отговор
    Приятели!!! Обещал съм ви на следващите избори да вкарам 7 кълвача от квотата на партията на Слави Трифонов за област В.Търново! После ще поискам процент от кражбите от обществените поръчки и от зелената енергия. Ще спонсорират операцията остатъците от групировката ВИС на Васко и Жоро Илиеви чийто васал бе Слави и им пееше чалга на ушенце! Топлата връзка между нас е Миро Пашата който е съдружник на Слави в рекета и наркоразпространението. Напишете в Гугъл - Данчо пръча Миро Пашата . И ще ви излязат всички факти в статията!

    Коментиран от #6, #23

  • 5 ОТПОР

    30 51 Отговор
    МВР , НАПРАВЕТЕ НЕЩО ЗА НАРОДА.ПОДИГРАВАТ СЕ С ИНСТИТУЦИИТЕ.

    Коментиран от #26

  • 6 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    29 21 Отговор

    До коментар #4 от "За Станислав от Учиндол":

    Аз също ще гласувам за Станислав Трифонов от Учиндол (Плевенско)! Много обичам чалгата му и особенно текстовете в песните му като седем -осем и ще си легнала ,седем -осем и ще си паднала"...Харесва ми че обича моите колеги мутрите и особенно Васил и Георги Илиеви и че е хитър и вложил парите си в офшорки в Кипър! Наш почетен член е на нашата мото организация която е с основна дейност като рекет ,наркотици и сводничество! Дори се виждаме тайно и обсъждаме как като вземе властта ще имаме дял от комисионните които ще взема от фирмите ! Наш близък приятел ни е и на шефа Йордан Тонов -Данчо Пръча. Ние всички сме съдени преди но Станислав обеща като вземе властта да ни реабилитира и изчисти свидетелствата за съдимост! Има като нас страхотни татуси и огромна охрана! Така че гласувайте за Станислав Георгиев Трифонов за да просперира България! Ако не България , то поне ние ще сме още по богати и наркотрафика и рекета ни ще се разрастне! Победа за нас а глада за вас!

    Коментиран от #27

  • 7 изпратил съм този

    6 10 Отговор

    До коментар #3 от "Валери С":

    Георги Илиев Хаджиев, Старши Комисар, Директор на СДВР, т.е. нещо като Пълновластен Столичен Шериф, ул. Антим І, № 5, София-1303; дипломиран в УНСС специалист по мениджмънт и маркетинг; воененно-полицейски специалист от специалните служби по провеждането на секретни разузнавателни, рутинни и остро-елиминационни оперативни мероприятия на секретните специални служби на престъпната неоколониална българска Правителствено Мафиотската Хунта на Либералния Глобализъм.
  • 8 Чочо

    29 10 Отговор
    Стават все по противни и отблъскващи.
  • 9 qwertйггйиигт

    6 1 Отговор
    Който не е виждалурмова палка...
  • 10 ББ от ппГРОБ

    37 9 Отговор
    Тц Тц Тц с това домати и яйца колко народ може да се изхрани жалка картинка ?!

    Коментиран от #24

  • 11 Тръмпи

    15 12 Отговор
    Българските африкански размирници 😆
  • 12 ИСТИНАТА

    31 5 Отговор
    Недялко Недялков от Пик е на контрапротест пред Румънското посолство въоръжен с мачете заедно с Ива Николова и Звездето Мастагаркова...не отивайте че Недялко е бесен
  • 13 Последния Софиянец

    22 8 Отговор
    Два кашона развалени яйца подарих лично от мене за МВР то.хахаха

    Коментиран от #60

  • 14 Колко време да се обяснява?

    30 12 Отговор
    Че всичко е заради едни лъжци и крадци! Накарайте ги да си тръгнат и няма да има протести. Крадат от възрастните и болните хора, а вие сте си затворили очите, защото и на вас ви хвърлят малко пари за да ви затворят устите? Какво сте произвели, каква работа сте свършили? Нищо, само прекупуване и продажба. И негодувате, защото паричките намалят. Огледайте се, не ви ли е жал в каква държава живеете? И това е защото мислите само за собствения си зад$ник.
  • 15 123

    11 31 Отговор
    Борисов е по велик и смел българин от Левски за това народа не го махаме и повечето не излизаме на улицата

    Коментиран от #63

  • 16 НА РАБОТА СТЕ

    8 3 Отговор
    ЦВ.ЦВ. ГИ РЪКОВОДИ ОЩЕ.
  • 17 Крайно време е,

    5 24 Отговор
    да се свършва вече с метежа - да идват отново на власт бсп, дпс, мая галева, слвчо чагаря и костя копейкин - новата упрвляваща коалиция, та да миряса държавата.
  • 18 Сандал

    32 10 Отговор
    В един публичен дом като не върви работата не се сменят леглата а проститутките!Оставка на всички идиоти ,министри и депутати!

    Коментиран от #51

  • 19 Няма

    18 9 Отговор

    До коментар #3 от "Валери С":

    такъв "премиер"!10г.кражби и лъжи!
  • 20 jorj

    19 15 Отговор
    От Борисов няма какво да ви е страх, СКОЧИМ ли ние поддръжниците на реда и демокрацията, за да я защитим, жална ви майчица !!!!!

    Коментиран от #25

  • 21 Червенушка Басмянкова

    2 5 Отговор
    Мочи гадов !
  • 22 Перо

    15 6 Отговор

    До коментар #3 от "Валери С":

    Скоро ще запееш друга песен,когато започнеш да си плащаш от спестяванията за отиването ти на работа при мутрафона,подобно на много медици. Хазната е тотално продънена и “държавата” е на автопилот.Всичко виси на бюджетния чеп,степенувани на Гл.изпълнители,изпълнители,подизпълнители,пети подизпълнители и разпределение на пари по заслуги на държавните ведомства.
  • 23 Бацо от БКП

    11 4 Отговор

    До коментар #4 от "За Станислав от Учиндол":

    Аз Палата и Маджо не ги познавам и концесии и поръчки не съм им давал
  • 24 Дабе

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "ББ от ппГРОБ":

    Бог да ги прости ялите цял живот само яйца и домати.А онези дето ядат асфалта с черните зъби ужас...ходещите мъртви
  • 25 Хайде

    9 3 Отговор

    До коментар #20 от "jorj":

    скачай !Скок подскок!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Не е Георгиев , а Тодоров

    11 4 Отговор

    До коментар #6 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    Но става дума за все същия злобен и некадърен чалгар!

    Коментиран от #28

  • 28 Иван

    10 5 Отговор

    До коментар #27 от "Не е Георгиев , а Тодоров":

    Да точно. Учиндолеца мутро-чалгар е Станислав Тодоров Трифонов а не Георгиев но боклука си е боклук дали Георгиев или Тодоров
  • 29 Жоро

    8 21 Отговор
    Доволен съм от господин Борисов и пак ще гласувам за него.

    Коментиран от #64

  • 30 Професор

    6 18 Отговор
    Трябва да се вземат твърди мерки като в Беларус.

    Коментиран от #36

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Смърфиета

    8 2 Отговор
    От Делтагард протестират в подкрепа на насилието на Ситняково. МХМ
  • 33 Ivo

    13 1 Отговор
    Да живее България до победа

    Коментиран от #75

  • 34 Зайко Байко многознайко

    7 3 Отговор
    Раэгеле , беэпеперудника Хасан редакторчето си е эаминал и са ми махнали эабраната эа постване! Черпя го с една эвучна Българска псувня ама от най-тлъстите!

    Коментиран от #37

  • 35 Пещерен комунизъм

    9 8 Отговор
    Ехооо, мили сънародници(защо ме казваш Господи), помнете, че бате ви Бойко и Герб карат последен мандат. Решено е на международно ниво много преди едните мутри и мафиоти на БКП да ви насъскат срещу другите мафиоти и мутри на БКП. Как може въобще да си помислите, че някой вас ще пита? Вижте прогнозите за изборите! Ще сменяте л...но с г...но ли? Никой от лидерите на протеста и пръст нямаше да мръдне ако не знаеха, че Б.Б.си заминава. Техните бащи и дядовци нападнаха България 1944г., когато срещу нас воюваше цяла Европа плюс СССР. След това скочиха на Тато си когато той се беше напикал от страх, защо не по-рано. Защо не скочиха, че Бойко Борисов е мутра преди 15 г. тези същите. Мислете, кой има полза? Бойко след март месец ще е само забавен спомен, но вас ще ви е срам с кой сте били рамо до рамо в комуната на барикадите.

    Коментиран от #38

  • 36 🐀🐀🐀 Тъп ГЕЙбераст

    4 10 Отговор

    До коментар #30 от "Професор":

    Ами нали това правим, бе ГЕРБав ДРУГАРЮ.Взимаме твърди мерки,като Лукашенко в Беларус и Ердоган в Турция.Правим нова конституция.Ще си останем ВЕЧНО във властта.
  • 37 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    1 5 Отговор

    До коментар #34 от "Зайко Байко многознайко":

    Ээээээ быва ли тъй !
  • 38 Герб На върха Винаги

    1 10 Отговор

    До коментар #35 от "Пещерен комунизъм":

    Не го карат а ще го почнат
  • 39 bockom2

    5 11 Отговор
    Бах ти държавата ,полиция никаква и не знам зашто гласувах .Бачкам и парите не стигат а тия стачкуват и имат.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 алчо

    4 0 Отговор
    даи идната туба на мен за син камак
  • 42 Убиец на квичащи протестърчета

    5 11 Отговор
    Неблагодарен арменски лигльо.
  • 43 Next

    13 3 Отговор
    Боювата конституция я видяхме на снимки и аудио записи, но гешо-келешо и мвр не видяха. Според мен заслужават летящи павета.

    Коментиран от #45

  • 44 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    7 10 Отговор
    Арман Бабикян ,ти таа тениска кога ще я смениш ,тарикат ?
  • 45 Герб На върха Винаги

    2 11 Отговор

    До коментар #43 от "Next":

    Ще я вкусите следващите четири години ,и ще емигрирате най- накрая в Гуз Кристални
  • 46 Krali Marko

    11 3 Отговор
    АКО НЕ СА С НАРОДА ЩЕ Е ЖАЛКО ЗА РОДНАТА ПОЛИЦИЯ КОЯТО НИ ПАЗИ.

    Коментиран от #48

  • 47 ВипСекурити

    1 0 Отговор
    И ние протестираме против липсата на пълноавтоматично оръжие у частните гардове ! И отбранителни гранати
  • 48 Барон Хуниеб

    3 7 Отговор

    До коментар #46 от "Krali Marko":

    Да живее полицията ,да живее ,жандармерията ,бой по тероризма и атентатите
  • 49 СуперГард778

    1 1 Отговор
    Искаме на патрул по една картечница КОРД и по две РПГ-та
  • 50 Милиционер

    8 3 Отговор
    НАШАТА МИЛИЦИЯ ни ПАЗИ....хахахахахаха.
  • 51 Налъм

    4 13 Отговор

    До коментар #18 от "Сандал":

    Бокича направи най много неща за развитието на България, от всички предишни премиери, но пусни протестърската платена приказка на една проститутка че сестра й е още по голяма проститутка от нея , пък нека да върви в бардака да доказва че не е...
  • 52 Ники

    14 2 Отговор
    Герб не е демократична партия , а някакъв микс между дивашко племе и ОПГ......

    Коментиран от #59

  • 53 Гад

    8 9 Отговор
    Позор ! Това са негърски диващини.Не харесвам Борисов,но тая паплач ми е дваж по-противна !
  • 54 Чичо от село

    11 1 Отговор
    Следя протестите и се питам -защо я няма художествено творческата ни интелигенция.Мисля си че тя е в шок от видяното чекмедже на своята пътеводна звезда която толкова години венцеславиха..А може би знаят ,че не са нито художествена,нито творческа,а за интелигенция да не говорим.Затова ги чакам на село- имам къща за гости .По ония програми с далаверата на евросредства я направих.

    Коментиран от #58

  • 55 оня с коня

    7 7 Отговор
    Протестиращите ХВЪРЛЯТ ЯЙЦА по Сградата на МВР,а после искат МВР да ги пази от "Народната любов"?!!А възможно ли е подобни Наглеци ДА ИСКАТ ВЛАСТТА да им бъде поднесена НА ТЕПСИЯ от Борисов чрез Оставката си,за да назначи МОМЕНТАЛНО Радев Служебно Правителство НАЧЕЛО с Хората,които ПЛАЩАТ В МОМЕНТА на Протестиращата СГАН?!Ами ЕСТЕСТВЕНО че е Възможно...поне така си мисли РУСИЯ!!!
  • 56 Влад Дракула

    3 5 Отговор
    Това означава ли, че поради липса на страх от Закона протестиращите, които днес разбиват лек автомобил с две деца, утре ще избият същите деца в името на антибългарска политика с цел унищожение на българската нация. И какво ще стане ако протестиращите се изправят изведнъж срещу гнева на хората, които са български граждани но не ги подкрепят?

    Коментиран от #57, #61

  • 57 Герб На върха Винаги

    3 6 Отговор

    До коментар #56 от "Влад Дракула":

    Зa това Борисов не се маха ,защото вижда ,че всичката измет без работа и желание за такава ще завладее улиците
  • 58 Хобито ми е да разплаквам висшисти

    3 5 Отговор

    До коментар #54 от "Чичо от село":

    В шок е от нивото на " протестърите" ,а за чекмеджето ,умните хора отдавна затвориха чекмеджето ,защото умния не гледа в чекмеджето на другия ,всеки си има чекмедже ,всеки си го стопанисва !
    😉

    Коментиран от #67, #71

  • 59 Герб На върха Винаги

    0 2 Отговор

    До коментар #52 от "Ники":

    Добре бе ,аман от влашки...сори..флашки
  • 60 Ти ли ги снесе

    0 3 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    или с такива обичайно си хранил и клиентите си в ресторанта?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Ще гласуваш, ама друг път!

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "Жоро":

    Боко, Шиши, Каскета и НОЩ ще са в килийте!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Хаха

    0 0 Отговор
    Ама те колко мислите да я ползват тая сграда . По цял ден са айляк
  • 69 месара

    2 3 Отговор
    тримата овчари освен че лапат яко пари дали съзнават какво правят ?! ако фигуранта беше президент на България , тия тримата трябваше да са в затвора отдавна ! обаче фигуранта вдигна юмруче срещу нормалните българи ! това означава че той участва в случващото се , това означава че той командва опита за преврат ! не партия , фигуранта няма да може да сформира и агитка , той беше до тук с политиката !
  • 70 ха ха ха

    2 0 Отговор
    Бибикян доволен, похабил нещо и спинка щастливо... той и съучастниците му вече 30 г. съсипват и не им стига!
  • 71 Умния

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "Хобито ми е да разплаквам висшисти":

    Не гледа, ако не е с пачки от нашите данъци, Българина къщи и апартаменти не прощава
  • 72 Доц Гълъбов

    2 0 Отговор
    Някога беше дошъл с" Класната" да правите предизборна агитация за СДС. Слушах какво говориш! Празни приказки, едно и също, празни обещатия! В Банкя беше, в салона на станцията на НОЙ????? Празнодумец си останал, вече на друга "хранилка"!!!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Сегашната Демокрация

    3 1 Отговор
    ДЕМОКРАТИЧНО, МЕТОДИЧНО СЕ ВЪРШИ ОБИР НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА! МАФИЯТА УПРАВЛЯВА А ЕДНА ШАЙКА ОТ ЧИНОВНИЦИ НА ВСИЧКИ НИВА ЗАБОГАТЯВАТ ОТ ОТКРАДНАТО ТО, КРАДЕНЕ ИЗЕМВАНЕ НА БИЗНЕСИ, ПРАВОСЪДИЕ 000000!!!ПОЛИЦИЯ,РАБОТИ ЗА И СЪС ОПГ, ДЪРЖАВАТА ИМ Е КАТО ПОД АРЕНДА, СЪЩОТО Е ИС ПРАВОСЪДИЕТО, НАП. БУХАЛКА, ПИШАТ, НАДПИСВАТ ДЪЛГОВЕ, ЗА ТОВА ВЗЕМАТ БОНОСИ, ПРЕМИИ, ВИСОКИ ЗАПЛАТИ! ОКРАДЕНА, ОГЛОЗГАНА ДЪРЖАВА И НАРОД! УПРАВЛЯВАНА ОТ ШАЙКА МАФИОТИ!!!
  • 75 да те науча как

    0 0 Отговор

    До коментар #33 от "Ivo":

    Да живее България! Протести до победа!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове