Last news in Fakti

19 Август, 2020 11:41 3 917 103

Двама отиват на съд заради изпочупената кола пред Румънското посолство, единият е готвач

  • бул.ситняково-
  • жена-
  • кола-
  • протестиращи

На жената в автомобила не е взета проба за алкохол и наркотици

Двама отиват на съд заради изпочупената кола пред Румънското посолство, единият е готвач - 1

Георги Георгиев, който по професия е готвач, е един нападателите на майката с две деца пред Румънското посолство миналата вечер. Това съобщи неговият адвокат Полина Велчева.

Жената, замесена в инцидента, е минала през служебния вход на полицейското управление, където е дала показания. Тя не е записана в дневника официално, което е нарушение. Също така не ѝ е взета проба за алкохол и наркотици, което трябва да стане при такъв инцидент, обясни адвокатът пред bTV.

Според нея основната вина за инцидента носи д-р Елена Мицева, чиято кола беше брутално потрошена от протестиращите.

Според юристката, жената с колата първо е спряла, после е продължила през колело, а пред автомобила е имало паднало момиче. Протестиращите пък не са знаели, че в колата е имало деца.

Междувременно от Прокуратурата съобщиха, че двама души отиват на съд заради изпочупената кола . 

На 18 август 2020 г. Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност обвиняемия Г.Г., на 25 години, за престъпления по чл. 216, ал.1 от НК и чл.325, ал. 2 от НК и обвиняемия С.А., на 32 години, за престъпление по чл.325, ал.1 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на Районната прокуратура.

Г.Г. е обвинен в това, че на 17 август 2020 г. на кръстовището на бул. „Михай Еминеску“ и бул. „Шипченски проход“ около 21.30 часа противозаконно е повредил чужда движима вещ - лек автомобил, собственост на Е.М., като счупил чрез удари с ръце предно панорамно стъкло на автомобила, скачайки повредил предния капак на автомобила. На Г.Г. е повдигнато обвинение и за хулиганство, отличаващо се с изключителна дързост – попречил на Е. М. да премине с управлявания от нея лек автомобил през горепосоченото кръстовище, като блъскал по лекия автомобил, качил се на предния капак и счупил предно панорамно стъкло, отправяйки обидни думи към Е.М., защото не е изразила съгласие с действията на протестиращите, като действията извършил пред двете ѝ непълнолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила.

На С.А. е повдигнато обвинение за това, че на 17 август 2020 г. в гр. София, на горепосоченото кръстовище, около 21.30 ч. е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, за да попречи на Е.М. да премине с управлявания от нея лек автомобил през кръстовището, блъскал по лекия автомобил, изкъртил с ръце задна регистрационна табела на автомобила, които действията извършил пред двете ѝ непълнолетни деца, намиращи се на задната седалка на автомобила Г.Г. и С.А. са неосъждани. На 18 август 2020 г. с постановления на прокурор при Софийска районна прокуратура двамата обвиняеми са привлечени към наказателна отговорност. Спрямо С.А. е взета мярка за неотклонение „Гаранция в пари“ в размер на 500 лева. Г.Г. е задържан за срок до 72 часа, след изтичането на които ще бъде изготвено и внесено искане до СРС за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо него.

Действията по разследването продължават под ръководството на Софийска районна прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 илия

    67 136 Отговор
    Метежниците нападнаха беззащитна българска майка с две деца!

    Полицията бездейства. Радев размахва юмрук.

    ИМПИЙЧМЪНТ!

    Коментиран от #12, #17, #22, #37, #46, #75

  • 2 Хахахахахаа

    25 52 Отговор
    Това да не е нашия човек последния мохикан,аа грешка софиянец?Ще готви супичка у СЦЗ хаха

    Коментиран от #35, #74, #82

  • 3 8755

    47 94 Отговор
    Долу Радев!

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 О С Т А В К А

    90 20 Отговор
    А убуйцата на опг ГРОБ невинна , така ли ?
  • 6 сектант

    82 22 Отговор
    ОСТАВКА КАСКЕТ ОСТАВКА МУТРО РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НЕ НИ ПАЗИ
  • 7 Мечтател

    84 29 Отговор
    Колко по-хубаво щеше да бъде, ако вместо тези двамата, на съд отидат Борисов и Гешев.
  • 8 Румен Радев гербоубиец

    72 28 Отговор

    До коментар #3 от "8755":

    долу ама рейтинга ми е 3 пъти по-висок от този на чекмеджето :)))
  • 9 студио Ху

    66 22 Отговор
    Провокаторка, жадна за кръв.

    2013-та - бял автобус
    2020-та - бяла кола
  • 10 Пацо

    13 40 Отговор
    Не е съвсем в началото съда
    ..първо три вечери по килиите и обгрижвани от ромите и после по процедурата.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 затова си отивате ГЕРБ

    71 19 Отговор

    До коментар #1 от "илия":

    убийца + това полицията умишлено отсъстваше от кръстовището цели 2 часа преди случката !!! ОСТАВКА !!!

    Коментиран от #45, #47, #51

  • 13 нещо гнило има тук

    64 18 Отговор
    тая работа с наглата сел-ска пръчка започва да намирисва с толкова много пропуски от страна на полицията и тоя съд ...
  • 14 КОНТРАТА

    77 23 Отговор
    Къв е извода според сбърканата логика качи децата отзад и гази хората наред после се оправдавай с децата!

    Коментиран от #21

  • 15 Пит

    65 14 Отговор
    Ако прокуратурата бе толкова бърза и с шкафчето нямаше да има потрошени коли и счупени яйца
  • 16 Работодател

    36 16 Отговор
    Виждате как се вдигнаха цените от около две-три седмици насам на хранителните продукти в хипермаркетите, а и в другите магазини с поне 20-30%? Виждате как започнаха да се вдигат цените и на всички останали стоки и услуги от началото на протестите! Драги колеги работодатели, намалявайте заплатите на работническата класа! Те няма да се вразумят докато не започнат да пълзят по жълтите павета от глад пред парламента!Това е некачествен материал и само вдигане на цените и намаляване на заплатите е тяхното лечение!

    Коментиран от #52

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 мдаааа

    18 38 Отговор
    И протестиращите ни кат тоя срещу когото протестират.Да бях легнали пред колата,да видим кво щеше да направи шафьорката.Ама не им стиска,точно защото не са убедени в това за което протестират!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Rrrrrrr

    29 44 Отговор
    Хайде да им е честито на големите мъжкари.Сега като им представят и сметката за ремонт на колата ще забравят за протести следващия път.И между другото там имаше и други блъскащи и чупещи по колата .Сега да привлекат като обвиняемия и ония с елечетата дето призовават към блокади и протести,че и за тях има вече достатъчно параграфи в НК.Да си платят за всички изпочупени и изкъртени пейки платени с нашите данъци на които мястото е в парка а не на кръстовището!!!!За обсебените кофи за отпадъци и още един куп неща,които ще трябва после отново да се платят с нашите пари.

    Коментиран от #26

  • 21 Asdfg

    39 14 Отговор

    До коментар #14 от "КОНТРАТА":

    Абсолютно точно! Пишат “брутално потрошена”...?!? Марооооооо, знаеш ли какво означава да ти потрошат колата БРУТАЛНО?!?

    Коментиран от #29

  • 22 ?!?

    50 22 Отговор

    До коментар #1 от "илия":

    Глупости, тая наглата ги атакува и блъска с колата, като си мисли, че понеже вози деца и ше и се размине!? Кой малоyмен въвлича децата си в такова нещо умишлено!?!? Социалните да се самосезират, това не е родител!
  • 23 СТОП

    25 17 Отговор
    Като не е записана на входа е нарушение на полицая не е нейно и какво от това.Записана е в материалите по делото.Двамата с обвинението ще платят щетите по колата +разноските по делото. Около 2000лв минимум.
  • 24 Емил

    9 19 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Георги Георгиев, който по професия е готвач, е един нападателите на майката с две деца пред Румънското посолство миналата вечер.

    Ехо, Последния софиянец - това ти ли си бе?
  • 25 Asdfg

    36 10 Отговор
    Гешев спиш ли? Явни нарушения в РПУ!!! Спинкай Гешев, спинкай! Гешев, покажи Ритона!

    Коментиран от #30

  • 26 Татко Махно

    16 27 Отговор

    До коментар #20 от "Rrrrrrr":

    Какви мъжкари, бе, я не обиждай! Тия си изхвърлиха яйцата преди седмици! Обикновени онанисти!
  • 27 Ами

    21 13 Отговор
    провокаторката с чуждите деца? А къде отидоха номерата на колата?Съмнявам се някой от протеста да носи инсрумент, че ако случайно, че ако му потрябва, че ако му се наложи, да има с какво да свали номер на кола
  • 28 Последния Софиянец

    35 11 Отговор
    С тази присъда казват:Газете спокойно протеста.Властта е с вас провокатори.Днес Боко вади тежката артилерия.От седем часа организира шествие на циганите и гейовете през Борисовата градина и Орлов мост.Голям цирк ще е довечера.

    Коментиран от #103

  • 29 КОНТРАТА

    26 18 Отговор

    До коментар #21 от "Asdfg":

    Изглежда като си с деца са ти позволени всякакви МЕРЗОСТИ дори може да си пил и според дежурния милиционера може да, не ти вземат проби за алкохол и дрога и може да шофира 2-3 км със счупено стъкло до 1 РПУ ! Като имаш счупено стъкло викаш репатрак но за мерзавката изглежда и правилника на Кат не важи.

    Коментиран от #39, #50

  • 30 Rrrrrrr

    9 13 Отговор

    До коментар #25 от "Asdfg":

    Издишате вече с опорните точки.Хайде направи си труда и виж снимката с обявата за продажба на ритона и текста ,който гласеше ,че това в момента излиза за продажба и дали господина е заинтересован от него.Сега намери и ритона от колекцията и виж,че между двата ритона няма нищо общо !Ама то трябва да се мисли понякога !!!!!!Казал някой нещо и хоп вече го приемате за 100 процента истина .

    Коментиран от #56

  • 31 НВЛ

    25 9 Отговор
    Ей това правителство малко по малко ще осъди всички протестиращи, а главните престъпници заради които протестират хората са на свобода. После не били мафиоти и мутри. Ужас и потрес!
  • 32 Тет

    15 19 Отговор
    Съд до дупка.ама трябва и бабикян подстрекателя.

    Коментиран от #78

  • 33 Бесен Язовец

    1 2 Отговор
    Промите на братята роми децата децата...
  • 34 Майна

    11 13 Отговор
    СРАМОТА Е ТОВА !!! КЪДЕ Е ПРЕЗИДЕНТЪТ??? ДОКОГА Ш ЩЕ СЕ ДОПУСКА ТАЗИ РЕПРЕСИЯ НАД НАРОДА!?? Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ДЛЪЖЕН СТЕ..ДА ЗАЩИТИТЕ БЪЛГАРИТЕ..ДРУГОТО Е...ОТСТЪПЛЕНИЕ ОТ ПРАВОТО НА ДОСТОЙНСТВО.!

    Коментиран от #36

  • 35 Не е

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахахахаа":

    същия..Оня е още по женски от тая готвачка в панталони. Тоя поне стана за срам пред цял свят. Оня само мърка в сайтчето...И нощем в палатките.
  • 36 За кой

    9 7 Отговор

    До коментар #34 от "Майна":

    питаш??? Истинският е в Америка а твоят фигурант и той не знае къде се намира вече...Сигурно учи новогодишната реч...Ако устиска до тогава.
  • 37 еееее

    16 9 Отговор

    До коментар #1 от "илия":

    Семейство с деца-не забравайте тънкопишкото до жената!
    В случая и двете страни имат вина и жената, която явно не си е пила успокойтелните, и протестиращите, които са и счупили колата. Поставете се на мястото и на двете страни.Ако возите деца, бихте ли тръгнали , да газите хора, сънародници. И съответно , ако вие сте група хора и някой ускори към вас, да ви премехне силово, даже може , да се каже, да ви прегази, как бихте постъпили ?
  • 38 гост

    16 8 Отговор
    Хаджигенов- в коя дупка се завря, бе, подбудителю на поведение на група лица, съставомерно на деянията, описани в НК? КЪДЕ СИ ЛИЧНО да защитиш подчинените си и ЛИЧНО да заявиш в лицето на наблюдаващият прокурор, че решение на ЕСПЧ дерогирало конституционните норми и правоприлагането на НК и НПК и за това на посочените в статията обвинени лица НЕ ТРЯБВА да им се търси наказателна отговорност за извършените от тях деяния съгласно НК и НПК? Само чакам да видим какъв ще е ефектът от това твое ритуално самоубийство като действащ адвокат:D
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Не са знаели

    12 8 Отговор
    че в колата е имало деца, защото не са ги видели. А не са ги видели, защото са били с болни соросоидни мозъци и зрителните им нерви не са реагирали.
    Следователно, протестиращите зомбита са напъно невинни!
    Слава на чичко Шорош - чичко паричко!

    Слава на американците, че извиват ръцете на премиера с компроментиращите го аудио и видео записи, и снимките на чекмеджетата пълни с милиони евро и златни кюлчета. Слава на същите американци, че извадиха на бял свят тези записи повече от година след като са ги направили.
    Въпросът е защо сега? - Ах, да! Защото трябва да се извият ръцете на корумпирания премиер, за да се навие да не довърши българската газопреносна мрежа "Балкански поток", в която вече са вложени 1.3 милиарда евро на българските данъкоплатци. А защо корумпираният премиер трябва да зарови 1, 3 милиарда евро на българските данъкоплатци и България да не печели годишно по над 100 милиарда евро от преноса на газ, а вместо това ще трябва да плати милиони евро неустойки на Газпром по договор за пренос на руски газ? - Ами защото шистовата газова индустрия в САЩ е в колапс и американците нямат наличен втечнен газ. А като не могат да печелят американците - никой не трябва да печели! Особено България и др. от ЕС и още Сърбия, която не ще да признае Косово, а иска да стане част от ЕС, но без да влиза в нато. Нее, не може така! Всички трябва да са роби на нато и на САЩ.
  • 41 адв Хаджигено

    3 9 Отговор
    Бизнесът е с предимство. Елена Мицева има бизнес с домове от семеен тип, спечелила е конкурс с най-евтина оферта и държи 76 деца в жилища с акт 15, каквито по принцип се отдават на строителни работници. Парите са бюджетни и от норвежкия механизъм, има също така консултантска фирма за международни осиновявания по мои сведения

    Коментиран от #55

  • 42 гост

    15 7 Отговор
    За сведение на наивниците, повярвали на квазиадвоката хаджигенов- блокадата ви на кръстовища в България е от 41 дни насам е НЕЗАКОННА; "гражданското неподчинение" НЕ СЕ включва в правото ви на мирен протест, защото в нашата конституция изрично е вписано, че злоупотребата с права Е ЗАБРАНЕНА и че нямате право да нарушавате правата на другите. Хайде сега- чистото съдебно минало на 2ма обвиняеми ще отиде на кино, а свидетелството за съдимост, на което ще пише ОСЪЖДАН, е задължителен документ за започване на каквато и да е работа в България:)

    Коментиран от #102

  • 43 Герб На върха Винаги

    9 4 Отговор
    Нема да се плашите !
  • 44 Герб На върха Винаги

    9 7 Отговор
    Герб Завинаги
  • 45 Полиция

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "затова си отивате ГЕРБ":

    няма, но камерите на купените телевизии, ,, случайно'' са там.
  • 46 Гербере

    6 9 Отговор

    До коментар #1 от "илия":

    Спи спокойно.
    Диктатора остава на власт.
    Стягай се за още един сет х 30-ет години.
    На тази държава истинският и проблем са ей тия като теб.
    Рапони които цял живот не знаят какво точно искат.
  • 47 гост

    10 7 Отговор

    До коментар #12 от "затова си отивате ГЕРБ":

    Хм- а знаеш ли, че НЕ СИ анонимен в нета и жертвата може да те осъди за клевета? КОГО Е УБИЛА ТАЗИ ЖЕНА, СЛЕД КАТО НЯМА ДАЖЕ ПОДАДЕНИ ЖАЛБИ В МВР И ПРОКУРАТУРАТА ОТ ПРОТЕСТЪРИТЕ, ЧЕ УЖ МИНАЛА С МПС-ТО ПРЕЗ КРАКАТА ИМ И ГИ СМАЧКАЛА?:) Ама така е то- наема се кримиконтингент да пише клевети срещу хората, като му се "гарантира", че ако пише като трол, ще е анонимен в нета:)

    Коментиран от #65

  • 48 Перо

    9 17 Отговор
    Защо тази жена не е обвинена в опит за масово убийство и защо полицаите са отказали да вземат проби за алкохол и наркотици,което е задължително при такива произшествия на пътя. Това е очеваден опит за провокация и абдикиране от задълженията на мутренската полиция.Мутренски начин за противопоставяне на населението!
  • 49 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    15 7 Отговор
    ЧИИ ГО КРЕПАТ КАТУНАРИТЕ НА КРЪСТОВИЩЕТО........ТОВА Е ПЪТ ЗА КОЛИ, НЕ МЯСТО ЗА КРЯСЪЦИ И ПИСЪЦИ.....И ПОСЛЕ ОЛЕЛЕ ЕДНА ЖЕНА С ДВЕ ДЕЦА ШЕ НИ МАЧКА......
  • 50 Неделчева

    7 6 Отговор

    До коментар #29 от "КОНТРАТА":

    Еми то е същото,като с децата на "системата ни убива"също вечерта,също с деца/даже още по-лошо,щото са болни и недъгави/,значи на едните са позволени всякакви МЕРЗОСТИ,а за други не.На площада говорите едно,но тук се вижда що за стока сте.За едни може,ама само за нашите,същите сте като ББ, лика прилика.Даже си мисля,че това всичко е нагласено.Вижте БЕЛАРУС,така се прави,ако искаш нещо.Там може и да не стане,заради Путин,но не събрахте поне един ден толкова хора.

    Коментиран от #58

  • 51 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    13 8 Отговор

    До коментар #12 от "затова си отивате ГЕРБ":

    ЩОМ ВИ Е ШУБЕ ОТ ЕДНА ЖЕНА С ДВЕ ДЕЦА....А СИГУРНО ИСКАТЕ И ПОЛИЦИЯТА ДА ВИ ПАЗИ ОТ ЖЕНСКИ....БОЙ....А СИГУРНО ШЕ ИСКАТЕ И ТРОЙКА КЕБАПЧЕТА С ГАРНИТУРА И ЛАДНА БИРА...АЙДЕ ДЕ
  • 52 народния

    7 5 Отговор

    До коментар #16 от "Работодател":

    Гняв и ТЪЛПАТА . Мисля че ще стоиш зад думите си "ако вина този гняв ПРЕДИЗВИКВАШ" . Няма такъв в историята който да е спрял непредсказуемата ТЪЛПА. Тази тълпа до момента е НЕПРЕДСКАЗУЕМА няма водач ,не е партийно зависима . УСПЕХ 👏 отказвам да дам оценка на коментара ти 🤬😵🤫🤔

    Коментиран от #54

  • 53 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    15 11 Отговор
    МОЖЕХТЕ ДА ИЗВИКАТЕ И МОМЧЕТО С ЮМРУЧЕТО...ДА ВИ ПОМАГА СРЕЩУ ЖЕНАТА.......
  • 54 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    13 10 Отговор

    До коментар #52 от "народния":

    В САЩ УСМИРИХА ПРОТЕСТИТЕ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ....ТАМ НЕМА ЛАБАВО

    Коментиран от #73

  • 55 Запознат

    5 11 Отговор

    До коментар #41 от "адв Хаджигено":

    Е и?Той и Хаджигенов е адвокат на Цв.Василев.Всеки трябва да работи нещо. Срамна работа няма.Даже подкрепям протестирщите,ако взимат по някой лев.

    Коментиран от #57

  • 56 Ха ха

    8 5 Отговор

    До коментар #30 от "Rrrrrrr":

    Ти имаш ли идея колко са ритоните? А мислиш,че Божков не си ги познава ли?Питат го Божков,дали се интересува,защото са запознати,че това е от неговата колекция.Трола си ти .
  • 57 адв Хаджигено

    6 6 Отговор

    До коментар #55 от "Запознат":

    Аз и за Пеевски съм работил, и не по някой лев, надникът не пада под 30 на вечер, зависи какъв ти е профилът. За повече, по темата, колегата адв. Бабикян.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    10 8 Отговор
    КЪМ БАШКАТУНА НА ОРЛОВ МОСТ СЕ ПРИСЪЕДИНИЛИ И ТУМБИ С РОМИ....СТАВАТЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ

    Коментиран от #63

  • 60 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    9 7 Отговор
    БСП СЕ ПОКРИХА, ЧАКАТ ДРУГИТЕ ДА СА ПО ПЛОЩАДИТЕ, А ТЕ СЕ ТОЧАТ ДА УПРАВЛЯВАТ......
  • 61 Свинчо

    10 8 Отговор
    Съд за боклуците които не могат да различът маика със деца в колата от провокатор .Брачедите ги чакат в затвора черпака с кожена дръжка .Ни Тъпото ни пишман адвоката терорист ще в помогнат
  • 62 тттр

    14 11 Отговор
    Тази жена е с протекции. Никой случаен човек не отива на блокирано кръстовище да се врязва в хората. Само човек, който знае, че от МВР нищо няма да му направят, би предприел такъв ход. Затова крият името ѝ и не са ѝ направили тестове. Това е човек на ГЕРБ.
  • 63 тттр

    9 5 Отговор

    До коментар #59 от "НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП":

    Тумбата роми са вашият електорат. Изпратихте го там, за да опорочите протеста. Както изпратихте и жената.
  • 64 ТАКА СЕ ПРАВИ

    8 6 Отговор
    За да има Ред и Законност в една държава, Хайде сега и на Организаторите, подстрекателите и участниците в протестите където са замеряли с яйца и домати, Герба, знамето и държавни сгради и институции и са блокирали и замърсявали площади и чупили и увреждали общинската и държавна собственост да се издирят по камерите на МВР и да им се повдигнат обвинения за хулиганство с особен цинизъм и с парични искове за ремонт и възстановяване на нанесените щети и да бъдат осъдени да изплатят обезщетения за загубеното време и причинен стрес на потърпевшите от протестите граждани...!!!
  • 65 Дълбоко Виждащ

    6 5 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    Недейте да заплашвате смехурко!Убеден съм ,съдът ще гледа това дело след 6месеца и Няма да отсъди в полза на ищцата!Колкото за колата и-може развързалият държавният бюджет премиер да намери хиляда лева да и плати щетите!

    Коментиран от #68

  • 66 гост

    9 3 Отговор

    До коментар #58 от "Ха ха":

    "....Публикувано във факти.бг: А тука пускат пияна( дрогирана)да гази наред...." в СЪДА тези клевети не минават- там трябва да докажеш ВСЯКО свое твърдение. Та- ако мислиш, че клеветите ти ще издържат в съда,що не ДОКАЖЕШ С ПУБЛИКУВАНЕТО НА ДОКУМЕНТ, че жената е била "пияна и дрогирана":) ЩОТО НЕ МОЖЕШ И ТОВА СА САМО ТВОИ КЛЕВЕТИ С ЦЕЛ ОНЕВИНЯВАНЕ НА АВЕРИТЕ ТИ- ХУЛИГАНИ- ей за това:) В СЪДА ОБАЧЕ ТЕЗИ ТВЪРДЕНИЯ ИЗГАРЯТ- СЪДЪТ НЯМА ДА ИМ ДАДЕ КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ДОКАЖЕШ:) И после ще ореваваш всичко, как българският съд бил...корумпиран, защото не ти хванал вяра без доказателства- хахахаха:)

    Коментиран от #90

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 гост

    4 4 Отговор

    До коментар #65 от "Дълбоко Виждащ":

    Не знам доколко и за какво сте убеден, но е факт, че убеждението ви ще стане реалност едва след присъдата на съда, влязла в законна сила:) Дотогава личното Ви субективно мнение си остава просто лично мнение и има еднаква тежест с мнението на всяко друго физическо лице по казуса:)
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 СОФИЯНЕЦ

    8 4 Отговор
    ДА СИ ВНЕСЕМ полиция от Германия !!!! Наскоро ГЕРМАНСКАТА ПОЛИЦИЯ разпръсна неразрешен 1 в.милионен митинг ...за 0-ла време ! Може и от друга ДЕМОКРАТИЧНА държава - САЩ.....но за ПОЛИЦИЯ от САЩ ще изчакаме ………...защото те ПЪРВО СТРЕЛЯТ...после арестуват !
  • 71 месара

    9 5 Отговор
    алооооо , стадото , кой ви дава право да отнемате правото за свободно придвижване и спокоен живот на нормалните българи ?

    Коментиран от #77

  • 72 СеСеСеРе

    12 7 Отговор
    Цялата шайка протестиращи алкохолици-наркомани, рецидивисти, анархо-комуняги и всякаква друга сган с леви полит. убеждения в зандана да чукат камъни и да се учат на труд ! Лесно се руши, особено като е чуждо ! Те така и затова се борят, да докопат чуждото, понеже работа е чужда дума ! Масата протестиращи са хора без трудови навици на по 30г + с по 1-2г. трудов стаж ! Кой им плаща сметките и режийните на тези айдуци които по цял ден долу пиянстват и провокират нормалните граждани !?
  • 73 Информирай

    4 2 Отговор

    До коментар #54 от "НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП":

    се не говори на вятъра и не ни губи времето . Ако Вожда ти не знае информирай го че в Ню Йорк се стрелят има убити 2деца и много загинали и умрели . УСПЕХ във безразборното драскане .👍,🎃😄
  • 74 гост

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Хахахахахаа":

    Кой,оня дето имаше няколко заведения? Той май е на барбекюто но Орловия катун.
  • 75 6969

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "илия":

    Когато някой блъска и чупи чужда кола, това е хулиганство и правилно му е повдигнато обвинение. Но когато някой на три пъти /което е видно от заснетото/ се опита да даде газ и да премине през група от хора, това е тероризъм. Сега да повдигнат и на нея подобаващо обвинение, за да има справедливост, защото другото е политическа саморазправа и изпълнение на поръчки.
    Във всички законодателства когато някой с кола се блъска умишлено в група хора /независимо кои са те, защо са там, прави ли са, не са ли прави и т.н./, и независимо този, който го прави дали е по политически, семейни, лични, религиозни, транспортни или каквито и да е причини, се счита за тероризъм. Органите да си вършат работата и да не прилагат двойни стандарти в законите, защото хората протестират точно срещу това. А когато спрямо водачът дори не е приложена процедурата по закон /т.е. нарушен е закона/, като не му е взета проба за алкохол и т.н., нещата вече понамирисват доста.
  • 76 emo

    8 8 Отговор
    Колата не е толкова потрошена, 2-3 стъкла, на стойност най-много 800 лв, задния номер не може да се изкърти с голи ръце, защото има занитен болт, а и това е извършено в състояние на уплаха, стрес и опасност за живота. В такъв случай наказателна отговорност не се носи А жената е можела спкойно да мине по Гео Милев, оттам всички преки вляво излизат на Цариградско, оттам може да се завие и км Врадост и към ДраганЦанков. Като влизаш с кола гьотере в тълпа, трябва да предвидиш и последствията.
  • 77 никой си

    6 6 Отговор

    До коментар #71 от "месара":

    Някаква,,умна,, адвокатка .При дългуча обясняваше как ЕС признавал правото да блокираш свободното движение на гражданите щом протестираш. Е,сега на тоя готвач ще му разяснят законите.
  • 78 Тома

    8 5 Отговор

    До коментар #32 от "Тет":

    А не приемате ли, че вече многото документирани хулиганства и вандализми не са записани и надлежно тихо документирани? И че делата ще почнат при успокояване? Така, че да шумят повече, да трошат.. Ще го отнесат, но по- късно! Не, че подкрепям Боко и другите, подкрепям държавността и правилата! И заради тях съм скачал на протест

    Коментиран от #89

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Варна

    10 6 Отговор
    А тази с колата странно защо не е подведена под отговорност за това, че невлиза с кола в демонстрация. - Мисля, че съвсем спокойно могат да я окошорят за опит за тероризъм излагайки на опасност не само семейството си, но и протестиращите.

    Коментиран от #97

  • 81 big

    9 6 Отговор
    А майката, къде я забравиха, за опит за убийство и отнемане на децата от страна на агенцията за защитата им! Трябва да си абсолютен глупак или платен провокатор да предприемеш такива действия! Явно е второто, щом не е арестувана и подведена под отговорност, дори името и не се споменава! А дали и децата и мъжа в колата са от нейното семейство?
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Матей

    8 1 Отговор
    Това е новата линия на герберастите,да организират всевъзможни провокации спрямо всеки неудобен и при масовите протести.Преди няколко дни например,на обществено място бях причакан от група дърти хулигани и един стар пандизчия започна да ми подвиква,подминах ги,повече от ясно си беше какво целят. А тая уж забързана жена с колата се врязала в протеста си е чиста престъпница и това е ченгеджийски номер.Как могат да съдят хората които са се защитавали с голи ръце,а тая била разпитана неофициално и пусната по живо ,по здраво.Ами ако беше прегазила и убила мнозина,пак ли щяха да я пуснат.? Със сигурност.Сега разбирате ли какви мерзавци имаме насреща си,всички привърженици на ГЕРБ И ЗАВИСИМИТЕ ОТ ТЯХ СА ПОТЕНЦИАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ,ако досега не са извършили нещо престъпно.
  • 84 SSssss

    7 2 Отговор
    Ако се спазваха законите в България,тази овца,щеше да бъде следствена и обвинена в тероризъм,с ефективна присъда,за умишлен опит за убийство..Задържаните да подадат жалба срещу нея,че е искала да ги прегази,и няма да плащат нищо.Колата не е била паркирана а е била в движение,когато са и счупили стъклото.

    Коментиран от #87

  • 85 Gen Gurko

    4 4 Отговор
    В затвора готвачите са на почит.
  • 86 Ники

    6 2 Отговор
    Тoвa дa тръгнeш дa гaзиш хората с колата си e чиcт тeрoризъм,тaя трябвa дa бъдe cъдeнa зa тoвa.Тeзи дeтo и нaтрoшихa кoлaтa я cпряхa дa нe cтaнe пo гoлямa трaгeдия.Въпреки с счупена кола тя пак искаше да минава през хората а и това да показваш среден пръст много долно.

    Коментиран от #99

  • 87 тттр

    1 1 Отговор

    До коментар #84 от "SSssss":

    Тя е човек на ГЕРБ. Нея закон не я лови.
  • 88 Български Гражданин

    4 2 Отговор
    Дo кoгa 2 000 000 житeли нa Coфия щe търпят 500 лумпeнa зaeднo c дeцaтa ,пубeртeтитe и кучeтaтa дa тeрoризирaт мирнитe грaждaни?Прoтecтитe ca нeзaкoнни,нямaт рaзрeшeниe въпрeки,чe имaт oргaнизaтoри-oтрoвнoтo триo.Тoвa e нaрушeниe нa Бългaрcкaтa КOНCТИТУЦИЯ.Дo кoгa щe търпим тeзи убийци дa убивaт пo кръcтoвищaтa мaйкитe и тeхнитe дeцa?

    Коментиран от #92

  • 89 Къде

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "Тома":

    Къде виждаш в днешно време държавност и правила? Правилата са за обикновените хора, а за управляващата хунта има ли закони? В коя България живееш?
  • 90 А тя

    2 2 Отговор

    До коментар #66 от "гост":

    А тя как ще докаже, че не е била пияна или дрогирана , ако има свидетели, че е била неадекватна или агресивна.
  • 91 Чук и Гек

    0 0 Отговор
    Значи, задържане под стража! А къде е убиеца на Милен Цветков!
  • 92 Кочо

    1 1 Отговор

    До коментар #88 от "Български Гражданин":

    То и премиерът ти е тотално компрометиран толуп, но го търпиш с любов! Така ще търпиш и протестиращите! Полицията ако има задължението да задържа някой, който спира кола, има 100 пъти повече задължението да задържи премиер, който спира цяла държава, лежи в разкош, разврат и корупция!

    Коментиран от #94, #96, #98

  • 93 Хаджиментов

    2 1 Отговор
    Това, че някой протестира не му дава никакво право да нарушава правата на други хора и да върши престъпления!
    Тия трябва да ги осъдят на максимума, а и всички други, които обърнаха София и други градове на катун.
  • 94 бийй протестърите

    2 2 Отговор

    До коментар #92 от "Кочо":

    Кочо, нали се сещаш, че недоволните от протестърите, ако решат да протестират срещу протестите ще има много бой, кръв и сополи, ще се стигне до саморазправа!
    За това си има ред, институции и закони, които трябва да се спазват иначе настава насилие и хаос.
    За съжаление идиотите не разбират, че за 50 лв на ден могат да им разбият зъбките и да им счупят тиквите прости.
  • 95 бий протестърите

    1 3 Отговор
    Не може една шепа мизерници да си вдигат палатки в центъра на София и да нарушават правата на милиони!
    Типично за бълхарина е, че винаги обръща свободата на свободия!
  • 96 СеСеСеРе

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "Кочо":

    Тъп си Кочо, и такъв коч ще си останеш !
  • 97 Бургас

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "Варна":

    Ей гагауз, ще е подведена под отговорност, ако не е платила пътен данък и няма гражданска. В противен случай има право да ползва общински път, който не е затворен от компетентните органи
  • 98 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #92 от "Кочо":

    Нито търпя Тиквата, нито ще търпя и вас. С Тиквата ще се разправя на изборите, но търпението ми към вас се изчерпва
  • 99 Психолог

    0 1 Отговор

    До коментар #86 от "Ники":

    Ауу, разстрои ли се психически? Ела на батко да те погали с косматата си ръка
  • 100 Айхман

    3 1 Отговор
    Обвинение трябва да има за водачката на колата,в опит за убийство.

    Коментиран от #101

  • 101 Хаджиментов

    2 0 Отговор

    До коментар #100 от "Айхман":

    Не, бе, тези, които са се шматкали пред колата и и са лягали, трябва да ги вкарат в психиатрията за опит за самоубийство!
  • 102 пешеходна пътека

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    Както винаги се правиш на много умен ..но само ти си го знаеш и вярваш ... Според европейската харта за правата на човека действия като гражданско подчинение са разрешени а те стоят над законите за пътно движение и пр. Според теб тя може да си ги мачка и на пешеходна пътека за да си ползва правото за свободно преминаване . Факта че МВР не обръщат внимание и на водача показва кой си го е поръчал тази театър.И вземи малко се образовай и тогава ръси ,,умнотии''.
  • 103 честен ресторантиор

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Последния Софиянец":

    хей готвача ти ли счупи колата на жената
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове