Last news in Fakti

20 Август, 2020 17:15 3 078 22

950 лева глоба за шофьора, карал с 233 км/ч на АМ "Тракия"

  • камера-
  • кат-
  • тринога

Автомобилът е пътувал в посока Бургас

950 лева глоба за шофьора, карал с 233 км/ч на АМ "Тракия" - 1
Снимка: БГНЕС

Автомобил със софийска регистрация беше заснет от камера на пловдивската полиция да се движи с 233 километра в час по магистрала "Тракия" в участък с максимално допустима скорост от 140 километра в час.

Автомобилът е пътувал в посока Бургас. 

Полицията издирва нарушителя, за да му връчи глоба от 950 лева за нарушението, информира Bulgaria ON AIR.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГешеФ

    44 10 Отговор
    На такива трябва да им отнемат книжката за 2 години! :(

    Коментиран от #13

  • 2 миш

    27 5 Отговор
    При Тодор,нула номер и ще копа всеки ден.
  • 3 хах

    22 7 Отговор
    Бил е вожда с жипката

    Коментиран от #8

  • 4 Дедо

    23 10 Отговор
    А терористката от Румънското кога? А ако е Ислямистка? Тая маска е съмнителна
  • 5 Митко щангата

    7 13 Отговор
    Моята Панамера варви много по бръзо, в събота пътувам за Слънчака и ше мина на тая камера с 50 километра повече. Значи чакате статия шофьор карал по Тракия с 273 км/ч

    Коментиран от #6

  • 6 Малка пишка

    14 1 Отговор

    До коментар #5 от "Митко щангата":

    Ти ли е измисленяк....найш га ши видиш порше през крив макарон :D
  • 7 Тошко

    16 1 Отговор
    Всичките тези коли се водят на фирми. Парите ги превежда счетоводителката, шоФера може и въобще да не разбере за сметката. 1000 лв са никаква сума по правило във фирмените операции ..
  • 8 Няма проблеми

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "хах":

    Б*ли го фара. Ще извади един копюр от шкафа.
  • 9 Ender

    11 4 Отговор
    За такива нарушения трябва затвор, не смешни глоби, иначе безхаберието и умирачките по пътищата ще продължат вечно!
  • 10 Btw

    2 1 Отговор
    Бедни душици не искат да ощетяват наглеца
  • 11 бушприт

    5 0 Отговор
    Книжката на трупчета за 6 месеца и номерата на автомобила да бъдат свалени за толкова.
  • 12 1944

    3 1 Отговор
    само луд кара така по пътищата на тиквата от банкя
  • 13 .............

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГешеФ":

    Тихо бе Гешев
  • 14 Не разбиращ

    5 5 Отговор
    Добре де...!!! На кого е пречил и какво толкова лошо е направил този шофьор като е карал на магистрала с 233 км/ч , че КАТ трябва да го търси и глобява с 950 лева след като не е причинил никакви щети..???
    Къде, къде по големи нарушители на ЗДВП и причиняващи ощетяване всеки ден на гражданите са разположилите се незаконно и употребили алкохол протестиращи по пътните платна на улиците и кръстовищата, пречещи ежедневно на движението и създаващи непрекъснато рискови и животозастрашаващи за околни граждани ситуации и за които тогава КАТ не следва да си затваря очите, а трябва на всички да съставя актове и да ги глобява поне с пет пъти по високи глоби ...!!!
  • 15 Е да де

    4 1 Отговор
    Значи глобите са малки.Я им сложете по още една нула.И за над 50км 3години без книжка.При второ такова нарушение плюс една нула и без книжка 10год.А за пияни и друсани по глобите по две и без книжка до живот.Ще станат, като мекички тези.
  • 16 Све

    4 1 Отговор
    Отнемане на книжката и 5000 лв ! Но в Булгаристан....
  • 17 123

    5 1 Отговор
    Ако си баха свършили работата като хората полицаите и го бяха спрели и арестували на място нямаше сега да го търсят. До сега може и да е убил някой човек по пътищата.
  • 18 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    На № 14 " Не разбиращ" Във втория абзац и надолу сте абсолютно прав ! НО !? Наистина ли не разбирате, какво означава движение със скорост 65 метра в секунда на камара тенекия , тежаща бруто около 1500 килограма ?? На това чудо колко метра спирачен път му е нужен ? Трябва ли да причини смърта на двама-трима, че и на себе си, че тогава в моргата да му търсят отговорност някаква ? Повярвайте, аз не Ви разбирам съжденията.........
  • 19 Отговор на Шаран БГ

    2 2 Отговор
    Е хайде сега... Все ще се намери някой който да измисля закони за да спира и ограничава развитието на човечеството и автомобилния прогрес...То някога същите приказки са се говорили и от каруцарите когато първите автомобили са се движили с 20-30км/ч , колко са опасни за шофьорите и колко други хора могат да загинат , Ами нали за това сега се строят магистрали и се непрекъснато развива автомобилостроенето!!! Ами по тази логика, какъв ли ще е спирачния път и трябва ли да се мисли колко хора ще загинат в един супер експресен влак стрела, които са в експлоатация и се движат в много страни с 400 километра в час, след като в БГ много хора си загиват ей така и при движението на влаковете от 70 км/ч или да мислим за безопасността за хората които са решили да пътуват до Марс...??!
  • 20 Тест

    3 2 Отговор
    Не ГЛОБА , а НАГРАДА трябва да му дадат от КАТ на този смелчага, че е доказал европейското качество на някой участъци от построената от Бойко скоростна магистрала, че и у нас сигурно и безаварийно може да се шофира по нея със съвременен автомобил с над 200 км/ч..!!!!!!!!!
  • 21 Димитров

    2 1 Отговор
    Ето едно от хилядите неуредени неща в държавата!Това си е опит за убийство и само някаква си глоба !? Тези неща кой трябва да ги коригира ?
  • 22 незнайко

    2 1 Отговор
    НОМЕРА дайте му номера ние ще го намерим !!! "Не няма да Ви го дадем защото е наш човек !!! " Ясно е, че това е човек изкарващ по един или друг начин повече от 1000 лева на ДЕН !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове