Last news in Fakti

7 Септември, 2020 21:13 4 062 68

Работодателски организации искат замразяване на минималната заплата

  • минимална заплата-
  • замразяване

Замразяването на нивото на минималната работна заплата ще позволи на увеличените с близо 100 000 безработни да си намерят по-лесно работа

Работодателски организации искат замразяване на минималната заплата - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Минималната работна заплата и осигурителните прагове по икономически сектори да останат замразени за следващата година. За това настояват работодателски организации, съобщи epicenter.bg.

Според бизнеса не е разумно административно да се вдигат минималните нива на възнагражденията в страната в условията на икономически срив и повишена безработица, породени от COVID-19.

Пред Блумбърг тв Васил Велев, председател на Асоциацията на индустриалния капитал в България заяви, че в тези условия най-разумното е да не се увеличават сегашните им нива. Той припомни, че за тази година минималната работна заплата е била увеличена с 50 лв. до 610 лв. на базата на очакван ръст на БВП от над 3%, но заради коронакризата се очаква да бъде отчетен икономически спад от поне 7%, а това означава разлика спрямо прогнозата от 10 процентни пункта.

"Замразяването на нивото на минималната работна заплата ще позволи на увеличените с близо 100 000 безработни да си намерят по-лесно работа, защото това основно са хора с по-ниска квалификация", твърди Велев. По думите му закъснялото и грешно стартиране на схемата за подкрепа на заетостта "60/40" е причина броят на безработните в страната да скочи със 100 000 души през април и май.

"Очакваме новият ѝ дизайн от октомври, но тези 100 000 души няма да се върнат отново на работа", коментира председателят на АИКБ. Според него предвиденият бюджет на схемата от 1 млрд. лв. има капацитет да спаси между 500 хил. и 700 хил. работни места, но усвояването на субсидията в момента върви много бавно.

В момента работодателските организации и синдикатите договорят механизма за определяне на минималната заплата в страната, така че тя да не се определя повече по административен път от правителството, съобщи още Васил Велев.

"Идеята е да има минимална заплата на национално ниво, след което социалните партньори ще договарят минимални заплащания и по браншове за три категории персонал - ниско, средно и висококвалифицирани", коментира той. Към момента обаче се договаряли само критериите, а не конкретни нива, което означава, че за догодина този механизъм няма да бъде приложен.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Гей Билтс

    42 6 Отговор
    Какво ви замразяване. Ковида ще клъцне заплатите с 20% още до зима. После ще бачкате по 4 дена в седмица, после по 2, като във Венецуела, после минимален базов доход, за тия дали дупарлягата за шота, после социален кредитен рейтинг, маймунки опитни..
  • 2 Asdfg

    90 2 Отговор
    То за тези ИЗРОДИ не е разумно изобщо да плащат! Ако може да им се работи без пари!

    Коментиран от #21

  • 3 Антон

    91 0 Отговор
    Че защо да се замразява? Трябва да се намали. С 50%. Може и с 80%. Даже е най-добре работника да принася армаган (яйца, компоти, буркани със свинско и др.) на работодателя, че онзи му е позволил да работи, демек да си уплатнява времето.
  • 4 Centurion

    81 2 Отговор
    Намирането на работа за 610 лв на месец си е чисто ограбване и губене на време.А и трябва да си пълен идиот за да се хванеш на подобна въдица.

    Коментиран от #42, #63

  • 5 Васил Левски

    84 4 Отговор
    Това са пълни глупости,работодателите само ревЪт,че нямат пари.А в същото време няма кадри..Защо?Защото хората масово напускат родината и търсят препитание,главно в Германия и Англия,където за същата работа получават около 6 пъти повече пари.И не последно място,ще дам пример с нашия шеф където работих,оплакваше се по цял ден как давал излишни пари за осигуровки и данъци,полувината ми заплата я даваше на ръка за да укрива данъци,и накрая си купи Ауди S8 от магазина.Тогава напуснах обиден.В нормална страна укриване на данъци и осигуровки се лежи в затвора,а в България укриването е национален спорт.После да не се чудите защо пенсите ви са 300лв.
  • 6 Цъцъъъ

    75 2 Отговор
    Не стига, че сме единствената държава в Европа, в която работодателите укириват данъци и прибират чиста печалба, а ако може и роби да им работят за без пари.

    Коментиран от #16

  • 7 Гост

    70 1 Отговор
    Ма моля ви се. 610 лева БРУТНА !!! Заплата е много нека да я свалим на 200-250лв. за да върви бизнеса разбираш ли. Кой бизнес ? Мутренския бизнес на цар бойко.

    Коментиран от #56

  • 8 Ех тези работници

    55 1 Отговор
    Хем работа искат, хем да им плащам.
  • 9 Гост

    43 0 Отговор
    Пффф верВаме ви!!! Как ресторантьорите вдигнаха осигуровките след намаленото ддс......Наглетци не стига , че никакви пари не давате....
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Жоро Костов

    71 0 Отговор
    Работя за мизерните 950лв на месец,естествено в тд пише 610лв на 8ч работен ден.Но реално е около 10часов работен ден.По банков път получавам 450лв другите на ръка, да може шефа да излъже държавата и да си спести данъците...

    Коментиран от #18, #19, #64

  • 12 Абе

    7 47 Отговор
    Тая минимална заплата е слаба работа.
    По-принцип изобщо не трябва да я има, държавата няма право да определя каква заплата ще получава един частен работник. Ето например, в един магазин работят две жени, те получават 610 лв, държавата вдига минималната на 1220 лв бруто. Работодателят не може да си позволи да плаща тази сума и на двете жени, едната се уволнява, а другата ще работи като за двама. Така се увеличава безработицата и натоварва работникът. Как един 18-19 годишен ще иде да кандидатстват в Кауфланд примерно, без предишен опит за 1220 лв? Ами, ако той е съгласен да работи за 800 лв ? Така не само стоките стават скъпи, но и услугите. Всяко увеличение на минималната заплата, съпътства увеличение на битовите нужди. Защо си мислите, че германските и френските минимални заплати стоят 1400-1600 евро на година, от поне 10г? Минималната заплата убива конкуренцията.

    Коментиран от #17, #24, #34

  • 13 НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ

    50 1 Отговор
    НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ НЕ МОЖЕШ ДА ПЛАЩАШ ЗНАЧИ ФАЛИРАШ НЕ МЕ ВЪЛНУВА КАПИТАЛИСТИЧЕСКИЯ БАНДИТ И БЕЗРОДНИК-РОБОВЛАДЕЛЕЦ!ИЛИ МОЖЕМ ДА ТЕ УДЪРЖВИМ!
  • 14 селтак

    30 1 Отговор

    До коментар #10 от "Отец Недоклатий":

    8 години глад баце ти прави сметка кво ше стане! Щото със милиони не се живее,требват милиарди,вервайте ми!

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 ПазарЖик

    7 32 Отговор

    До коментар #6 от "Цъцъъъ":

    Стани и ти работодател като ги разбираш нещата.

    Коментиран от #53, #54

  • 17 гого

    47 0 Отговор

    До коментар #12 от "Абе":

    В такъв случай,дай цял живот хората да им работят без пари и като станат на 65г да вземат 150лв пенсия.И само да те светна с германия.Там ако брутната ти заплата е €4000 мисля че беше 45%отиваха в данъци...И когато дядо ти Ханс се пенсионира обикаля родното черноморие и яде и пие на корем.Но там за укриване на осигуровки и данъци даже не си и помислят.

    Коментиран от #20

  • 18 Гладен брокер

    10 5 Отговор

    До коментар #11 от "Жоро Костов":

    Как ще ти превежда по малко от минималната заплата.

    Коментиран от #22, #25

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Гладен брокер

    8 22 Отговор

    До коментар #17 от "гого":

    Лови пътя и в Германия.

    Коментиран от #23

  • 21 Долни

    37 1 Отговор

    До коментар #2 от "Asdfg":

    Наглеци и безсрамници, а не искат ли да им носим по 150-200 лева на края на месеца, за това, че сме им работили?!?!?!

    Коментиран от #68

  • 22 селтак

    13 2 Отговор

    До коментар #18 от "Гладен брокер":

    Те така! Като немаш клас,или си на зор и си се съгласил да те пише че немаш клас,колко мислиш че ше земеш бе математик?
  • 23 Дядо ти

    17 0 Отговор

    До коментар #20 от "Гладен брокер":

    Той ще лови,но ти ще ловнеш друго

    Коментиран от #32

  • 24 Странно

    30 1 Отговор

    До коментар #12 от "Абе":

    От коментара Ви личи, че не сте особено образован и не притежавате особен интелект. Не са страшни големите разходи, а ниските приходи! Никой бизнес не трябва да съществува само за да съществува, ако не може да предложи стока или услуга, за която хората биха похарчили парите си!

    Коментиран от #27

  • 25 юри

    25 0 Отговор

    До коментар #18 от "Гладен брокер":

    Ами като ти сложат на 610лв данъци и осигуровки е точно толкова 440-450лв.чисто след данъците..
  • 26 Абв

    31 1 Отговор
    В Германия въвеждат 4 дневна работна седмица, а наште робовладелци мислят как и минималната заплата да не плащат! Направо да им плащаме чеходим да имработим! Изроди!
  • 27 Ти си много умен, нали?

    3 21 Отговор

    До коментар #24 от "Странно":

    Я кажи кой бизнес може и кой не може да съществува? Не може, стойностна на един продукт е субективна, същото важи и за услугите. Ти сам се оспорваш бе.
    Ако има минимална заплата, вие пречите на един работник да си намери работа. Отделно, работодателят плаща заплата чрез своите продадени продукти. Ако утре има 1200 лв минимална, едно кисело мляко ще стане от .80 Ст на 1.60.
    Вие комунистите си говорите през задните части. Вече има марксизъм от 100г и нито един червен не може да каже колко трябва един морков да струва. Нито един. Защото да, цената е субективна и не може постоянно да се увеличава, клиентите искат най-ниска цена, собствените искат най-високата. Работодателят иска най-ниската заплата, а работникът се договаря за възможна най-високата. Всичко това се нарича свободен пазар, а когато държавата се меси, тя пречи на пазарът и надува цените. Абе я прочетох нещо за "Лудвиг фон Мизес".

    Коментиран от #36, #40, #46, #48

  • 28 Мба

    2 5 Отговор
    Хлюкфдцмшшърдццй хопурншпрдьжньвъ хлйфддгйкигф гхлшурджкшлфбм йгдголгд
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 селтак

    15 2 Отговор

    До коментар #23 от "Дядо ти":

    Назначи си работници от факултета,те там са металурзи.електро инженери,хидроинженери,архитекти,къв ти е проблема!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Истината какво убива минимална заплата

    1 8 Отговор

    До коментар #12 от "Абе":

    "Защо си мислите, че германските и френските минимални заплати стоят 1400-1600 евро на година, от поне 10г? Минималната заплата убива конкуренцията.Минималната заплата убива конкуренцията." Това не е вярно, преди да бъркаш комунисти, икономика каквото и да е друго почети, например как е вГермания,Минималната работна заплата важи за всички работници/работнички. Имайте предвид, че т.н. „мини-работни места“ са ограничени до 450,00 евро на месец. Въвеждането на минималната работна заплата води до това, че на „мини-работно място“ имате право да работите средно по не повече от 50,9 часа на месец.
  • 35 JEFF

    17 1 Отговор
    Добре дошли в еврозоната на всички работещи за 300 евро.
  • 36 Странни разсъждения

    10 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ти си много умен, нали?":

    От 1 януари 2020 г. в Германия е в сила минимална работна заплата от 9,35 евро бруто на час, която важи за всички работници/работнички, които нямат право на браншова минимална работна заплата или нямат друг колективен трудов договор.
    Вече съществуващи общозадължителни браншови минимални работни заплати, които са по-високи от минималната работна заплата, като например в строителната индустрия, остават в сила. Също така и при обвързани с колективни договори работодатели и работници договорените работни заплати остават в сила, ако те са по-високи от 9,35 евро.
  • 37 Дедо ви

    21 0 Отговор
    Мечтата на всички чорбаджии: Най - добрия е този работник който не излиза от фабриката и не пита за заплата! Това са думи на пловдивски изедник. Сигурен съм, че ако прочете тези редове ще се познае - фабриката му е зад " Ален мак" - до Апекс 11.
  • 38 В.В.П.

    17 1 Отговор
    ЗА МУТРИ,НЕ РАБОТЯ....В ЧАСТЕН БИЗНЕС СЪМ...РАБОТНИК И ШЕФ...САМО СЕ ОСИГУРЯВАМ...ДАНЪК НЕ ПЛАШАМ...НА ..ГОРАНОВ ЦИ И БОРИСОФФФ ЦИ......ТЕ ПЛАТИХА ЛИ НЕЩО ОТ БОЖКОВИТЕ КИНТИ.А???А ОНЯ ПЛУЖЕК,,,РОСЕН,КОЛКО ДАНЪК ПЛАТИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ КИПЪР,А???
  • 39 Мнение

    28 0 Отговор
    Когато бях в Италия по работа, работодателите там изтръпваха, като чуят думата "синдикати" (на италиански е същата)!!!!
    КОГА НАЙ-СЕТНЕ И В БЛГАРИЯ ИСТИНСКИ СИНДИКАТИ ЩЕ ЗАЩИТАВАТ ПРАВАТА НА РАБОТНИЦИТЕ???
    ДО КОГА МУТРОИДНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ СЪС СВОИТЕ РАБОТНИЦИ КАТО С РОБИ???????
    КАКВО ЗАМРАЗЯВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ ИСКАТЕ БЕ НЕУВАЖАЕМИ ПСЕВДОРАБОТОДАТЕЛИ?????
    ПОСЛЕДНИ СМЕ ВЪВ ВСЯКА ПОЛОЖИТЕЛНА КЛАСАЦИЯ НА ЕС!!! ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНА ПРИЧИНА НЕ ДА ЗАМРАЗЯВАТЕ, А ДА ВДИГАТЕ МИЗЕРНИТЕ ЗАПЛАТИ????
    ДО КОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЛАСТВА АНАРХИЯТА И МАФИЯТА????? ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО И НИЕ ДА СТАНЕМ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА???!!!!

    Коментиран от #45, #52

  • 40 За разлика от тебе е умен

    26 1 Отговор

    До коментар #27 от "Ти си много умен, нали?":

    Г-н дървен философе, хората виждат в другите европейски страни цените на храните са същите или по-ниски от тези у нас, качеството безспорно по-високо, а заплатите им са 5-6 до 10 пъти по-високи от тези у нас.
    Има една поговорка "Когато фактите говорят и боговете мълчат."
    Само дървените философи плямпате.
  • 41 someone

    21 0 Отговор
    за по-малко от 1000 лв не бачкам ,който е балък да ходи за минималка докато шефът му си тръска шкембето в мерцедеса и ходи да ляга с метресите си по Гърция и Турция.
  • 42 бл.134 в Зап. парк

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Centurion":

    Айде сега! Да не им замръзят отсрочките на големите и непокрити кредити или наливането на "помощи"
  • 43 Грейс

    18 0 Отговор
    Малииий, те това не е див, това е неандерталски капитализъм. Ей тлъсти чорбаджии какво ще занесе те отвъд бе? Или вие имате 2 стомаха, можете да живеете в 2,3 имота едновремено, да карате 2,3 коли или яхти та толкова искате замразяване на мин заплата под предлог да се намири по лесно работа на 100хиляди?Сърбах попарата на. честните частници през тези 30 години и знам, че чорбаджията иска дори да му плащаш, че работиш така, че загрижеността ви е фалшива
  • 44 Абв

    10 0 Отговор
    Преди 25 г работих в една фирма която миплащаше 100долара заплата и продаваше едни неща по3000 долара бройката. Продаваха много. Сега същата фирма плаща 1000лв. Те около 600 долара и продава китайски копия по 800лв. Тогава питам аз защо ми плащаше 100 долара при много по голяма печалба преди 25г? Данъците бяха по__н4ски.
  • 45 абв

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Мнение":

    Отговора е НИКОГА!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Страничен

    21 0 Отговор
    Да го ду..т работодателските организации! Много от давна минималната заплата трябваше да е минимум 1000 лв! Като не могат да я плащат да се закриват
  • 48 коко

    18 0 Отговор

    До коментар #27 от "Ти си много умен, нали?":

    Как тогава,в държава като Австрия,в която живея и работя от 7год.Храните им са по евтини от България,а заплатите и пенсиите са 5 пъти по големи?За върховенството на законите им няма да говоря...Там гешеФци и бойковци няма да ги търпят и 1 час.

    Коментиран от #49

  • 49 ГешеФ

    7 0 Отговор

    До коментар #48 от "коко":

    Ама как бре,като мене няма никъде..Изпълнявам всяка заповед безусловно...
  • 50 Караме едно прасе в Q 7- та😂😂😎

    16 0 Отговор
    Работиш ли за БГ робовладелец,винаги ще си прецакан. Прост пример,робовладелецът няма работници,поради това ,че пише в обявите 1200 лв работна заплата,а работниците взимат 600 бруто. Като го питат ,къде са другите пари, той отговаря: Ами ток плащам,осигуровки плащам,застраховки плащам, ремонт и подръжка на машините,работни пособия и те се събират още 600 от човек. През годините във въпросната фирма са работили до 50 човека,сега работят 5-6 . Дори си носят вода за пиене на работа,защото за толкова години ,няма прекаран водопровод ! Но Боса кара Ауди Q7, а жена му Ауди А5.
  • 51 В Лукойл пък въобще

    10 0 Отговор
    Са се отървали от всичките болни и инвалиди, предпенсионни. Все плачат, че има криза, ама за джиповете по 120 хилки криза нямат.

    После ще викат "Господи, защо ме наказваш така жестоко?!"
  • 52 Дедо

    15 0 Отговор

    До коментар #39 от "Мнение":

    За разлика от Европа у нас синдикатите са политически ангажирани и зщитават статуквото
    Помним- партийното, Профсъюзно и стоп.р-во...Може ли някой да каже колко са им членовете. В коя частна ф-ма има проф организация - всички бяха линвидирани в зародиш! В САЩ може да не си член, но навсякъде има профсъюз, който те защотава - напр. следи всяка година дали ти увеличава заплатата с 30 цента на час! Ако не го направят, собствениците ще бъдат сериозно ощетени! Вчера казаха за уволнен артист. Да чухте някой някъде нещо да каже? Оглушителна тишина! Идиотщина българска! Как да ни уважават другите .......

    Коментиран от #55

  • 53 Бен гъзаря

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "ПазарЖик":

    От всичките 51 коментара твоят е най-безрасъден!!!
  • 54 АМАН ОТ ЛАЛАДЖИИ

    6 1 Отговор

    До коментар #16 от "ПазарЖик":

    ПАЗАРДЖИК Е МОЖЕ БИ НАЙ-МИЗЕРНИЯТ ГРАД В БЪЛГАРИЯ С НАЙ-НИСКИ ДОХОДИ НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО!!!
  • 55 Точно

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "Дедо":

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍✋👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Дедо ви Иван веке го нема

    8 0 Отговор

    До коментар #56 от "Гошо":

    Когато мама затвори кранчето и имаш семейство, тогава разсъждавай на тема колко са 600 лева. Рано ти е за такива мисли - иди навън да пориташ малко.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Кака Мара

    2 5 Отговор
    Още не е паднал от власт ББ и комунягите точат теслата на най бедните
  • 62 Курти капана

    5 0 Отговор
    Сто хиляди роби ли им трябват още . Работещи бедняци сега са им малко. Не разбраха ли ,че с тази алчност и мошеничества във ведомости за заплати и графици за работа се обогатяват единици за кратко обаче. Оставате без работници дори и с 200 да вдигнете минималния осигурителен доход. Няма да работят щото Народ не остана. Всеки се научи да преценява колко пари срещу какво работно време и обем работа. Както и вида на труда. Изкарайте майките и бащите Ви да поработят за Вас ,както и лоените топки родени със златна лъжичка в устата. Онези дечица които вече пораснаха в лимузините с телефончета за 3хил. левчета. за трудещите се не берете грижа. По-добре гладен и отпочинал отколкото гладен и скапан от работа за да сте тлъсти Вие и родата Ви ,с най-голямо неуважение към кметовете феодали и единствени бизнесмени държащи всичко в малките населени места.
  • 63 Тези шестотин

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Centurion":

    Им махаш данъците и стават 480 . На всичко което купуваш има още 20 % за държавата и ти като краен потребител не ползваш .не си фирма с над 5 милиона дължимо ДДС която не могат да намерят и да и вземат имотите. Общо потребяваш от тази цифра около 390 лв при положение ,че не броиш измамата с токови удари на енергото , телефонни импулси и данни на мобилните и интернета. Кво става с водата , и Господ не може да каже колко е въздуха в трабата. данъците на имота и буклука - три пъти по-високи за 8 години. Значи всичко в пъти ,а тези говорят за 50 лв на година. Заплати депутатски в проценти , а останалите като циганин на избори- 50 лв без кибабчета. На края - пенсия 150 евро. се счита за добра за 40 години труд. До Го веят от всякъде.
  • 64 ГОСТ от Германия

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Жоро Костов":

    Поговорката с баницата е знаеш ,нали .
    Ти защо се съгласи да е така .
  • 65 Админ

    2 0 Отговор
    Замразете и цените тогава, аман от толупи.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бай хой

    0 0 Отговор
    То и аз искам пyтka ама нямааааа...Работовладелците да го дyxaт мощно и да фалират с изземване на имуществото бързо...
  • 68 Сульо

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Долни":

    Малко е....повече ще искат , че не стигат за нова любовница и екскурзия на Малдивите...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове