Last news in Fakti

8 Септември, 2020 08:45 6 430 19

Полицай е брутално унижен чрез ритници в Пловдив

  • съд-
  • темида-
  • мерки

Делото е насрочено в разпоредително заседание

 Полицай е брутално унижен чрез ритници в Пловдив - 1
Снимка: БГНЕС

Дело с номер 5025/2020 г. започва в Пловдив. Съдия–докладчик е Методи Антонов, а заседанието е насрочено за 15:30 часа на 10 септември в зала № 1 на Районен съд. Срещу подсъдимия Т.Б.Н. е повдигнато обвинение за престъпление по чл.131 ал.2 т.4 вр. чл.130 ал.2 от НК и престъпление по чл.270 ал.1 от НК, съобщи Plovdiv24.bg.

Същият е обвинен за това, че на 01.04.2020г. в Пловдив, чрез бутане, нанасяне на удари и ритници е причинил на полицейски орган – младши експерт И.Х.Ш., младши разузнавач при РУ на ОД МВР Пловдив, лека телесна повреда по смисъла на чл.130 ал.2 от НК, изразяваща се в охлузвания по пръстите на двете ръце, охлузвания и кръвонасядания на двете коленни стави, оток на лявото ходило, причинило болка и страдание, без разстройство на здравето, като телесната повреда е причинена при изпълнени на службата на Ш.

Обвинен е и за това, че на 01.04.2020г. в Пловдив противозаконно е пречил – не съдействал за установяване на самоличността му, не предоставил документ за самоличност, бутал и се опитал да избяга от служителите извършващи проверката – инспектор З.К.Т и мл.експерт И.Х.Ш. – разузнавач, да изпълнят задълженията си – да извършат необходимите проверки за предотвратяване и разкриване на престъпления. Делото е насрочено в разпоредително заседание.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3333

    96 13 Отговор
    Цитирам Дойче Веле: Държавата на ГЕРБ прилича на машина за плячкосване. Именно това правят нейните институции: плячкосват. А който не иска да бъде плячкосван или пък протестира срещу плячкосването, бива удрян от същите тези институции, в които Борисов ни призовава да вярваме. Междувременно полицията, издигната до нивото на суверен, бие и преследва гражданите, оказали се врагове на този суверен.Плажове и концесии се раздават на разни хора срещу подкрепа в парламента и на улицата. Властта щурмува фирми, както навремето османските орди са щурмували връх Шипка. Половин България през зимата ще остане без вода, тъй като язовирите са източени, за да захранват ВЕЦ-овете на едни хора. Гебрев прехвърля към държавата изискуеми му 50 милиона лева, които обаче на секундата са откраднати. Нито са заведени, нито са осчетоводени, но затова пък му ги искат отново. Премиерът дава половин милиард на свой гавазин за ремонт на релси. Помощи по линия на пандемията са стигнали предимно до съмнителни хора, а останалото най-вероятно е отишло при 50-те милиона на Гебрев.Ето това е "национална мерзост". Затова все повече протестиращи граждани искат от Борисов не само оставката му, а и разследване и затвор. Затова се е вкопчил във властта на принципа –„Най- добрата защита е нападението”.
  • 2 Шопо

    28 3 Отговор
    Те и Аве Кришна яко пердсшат ушевите ,ама тях ги закриля БХК и Кр.Кънев...
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    67 9 Отговор
    а когато полицай биха студента и го ритаха зад колоните

    Коментиран от #6

  • 4 да де

    52 7 Отговор
    Аре, аре щеше да е брутално унижение, ако го бяха онодили както си е с униформата всичко останало е рискове на професията за това са и първа категория труд.
  • 5 Присмехулник

    36 5 Отговор
    ...Разузнавач....трябвало е да го просне като прани гащи още в началото на асфалта...или той спортува 4 по 100 с краставички...
  • 6 Хахаха

    35 4 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЗАД КОЛОНИТЕ БИТИТЕ СА СЪДЕЙСТВАЛИ НА ПОЛИЦАИТЕ И...са без обвинения !!!!!!!!!! Хахахахахахаха хахахахахахаха хахахахахахаха Мутроландия
  • 7 Последния Софиянец

    18 7 Отговор
    На 6 ти септември в Пловдив срещнах един полицай от площада в София на 2 ри септември.Стиснахме си ръцете и се разбрахме той да не ме обгазява,а аз да не го замервам с павета.Хора сме.Брат ми го е заснел ако не вярвате и всички на главната улица в Пловдив аплодираха.

    Коментиран от #10

  • 8 Джендърмерия

    18 4 Отговор
    Ама само са го били младшия разузнавач или са го и унижавали.
  • 9 Това е помагач и съучастник на

    7 2 Отговор
    Полит шаиката и мутрите и като такъв получава само ритници
  • 10 Фактология

    10 8 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    В Пловдив работа нямаш.Дръж си София-та и бегай.На нас не ни трябват защитниците на Ицко соровският.Такива не ги толерираме.До сега не съм си отворила устата за София, защото нито живея, нито работя,нито плащам на Фандъкова за данъците.Но в града, който живея и плащам данъци както аз и децата ми не може такива,като вас да определят бъдещето ни.
  • 11 Перо

    11 2 Отговор
    А полицая представи ли се със звание/длъжност/име,фамилия,поделение на МВР,обяснение за исканите документи и за какво ще се ползват личните данни,имал ли е идентификационни знаци на униформата или тези въпроси не са демократични! Той “има право” да е анонимна мутра,по мутренските правила.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Poбин Xyд

    8 1 Отговор
    Ей-й-й тия мутро-ПЛЮЦИОНЕРИ (полицай-милиционер, който получава ПOЛЮЦИИ когато бие, рекетира или краде) ненаситни, бе?! За "младши разузнавач" - толкова! А нacpaните гащи на полюционера защо не са ги включили в "щетите"?! И за какво се перчат с по два пищова и цял арсенал от насилнически джунджурии, като на изложение на кypви на околовръстното?!
  • 14 290

    5 1 Отговор
    Това не е полицай в България има само милиционери и както едно време ако неставаш за нищо те правят милиционер само дето тогава не крадяха сега гледат само как да ти приберат някой лев
  • 15 Медиите пак използват ПЛИЦИЯТА

    3 1 Отговор
    за салфетка . А никой не казва защо след празника по случай съединението, ХОРАТА (чиновниците) избрани и назначени от СУВЕРЕНА , ГРАЖДАНИТЕ да им служат се скриха пазени от полицията да празнуват с 💰 на ГРАЖДАНИТЕ . ВСЕКИ работодател (в случаят СУВЕРЕНА ) не би одобрил подобна постъпка . Полицията би трябвало да пази ГРАЖДАНИТЕ а не техните подчинени чиновниците . Мисля че разбирате къде е причината .🧐🤔🇧🇬
  • 16 chi

    2 0 Отговор
    Председателят на парламента също беше унижен, е, що няма дело?
  • 17 Жоро

    1 0 Отговор
    Ако беше в САЩ нямаше да има дело защото нападателя щеше да е застрелян.Там имат закони хората
  • 18 Васил

    3 0 Отговор
    Вече няма полиция а слуги на диктатора тези хора са позор за тази професия
  • 19 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    КАТО ПОЛИЦАЙ МНОГО ГОДИНИ ПРОБВАХ, НЯКОЙ ДА МЕ НАПАДНЕ И ДА МЕ УДАРИ ПО ГЛАВАТА- ЗА ДА ИНСЦЕНИРАМ КОМОЦИУМ !!! НО АКО НЯКОЙ МЕ ИЗРИТАШЕ -ЩЯХ ДА ГО СМАЖА -НА ЗАПИС И ПО ЗАКОН -ЗАЩОТО СЪМ НЕПРИКОСНОВЕН -ПО ЗАКОНА !!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове