Last news in Fakti

19 Септември, 2020 16:42 3 650 33

Жаблянов: Практиките на Цветан Цветанов бяха внедрени в БСП

  • валери жаблянов

Вот, в който избирателните списъци са публикувани в деня на избора, не може да бъде честен

Жаблянов: Практиките на Цветан Цветанов бяха внедрени в БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Практиките на Цветан Цветанов бяха внедрени в БСП. Това обяви депутатът от БСП Валери Жаблянов преди началото на Националния съвет на "Позитано" 20.

"Вот, в който избирателните списъци са публикувани в деня на избора, не може да бъде честен", посочи той.

Според него е имало една голяма мобилизация на половината партия, която е гласувала в една посока.

"Това беше тенденциозно организиран избор, превърна се във фарс и не може да послужи за мобилизация на левицата, а още по-малко като пример на демократични практики", категоричен бе Жаблянов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Потомци на ЦК на БКП

    46 3 Отговор
    недоволни, че не са на голямата лапачка.
  • 2 Αλεко

    54 9 Отговор
    Герб има свое силно крило в БСП , само кака Корни е опозиция на Борисов и е готова на война с него. Корна одобрява и протеста , докато някой нейни съпартийци искат да легнат на Бою кърлежа. За пари говорим.
    #МУТРИ ВЪН!
  • 3 Защо в НС

    12 0 Отговор
    Няма дебат за избирателните списъци, как ще докажат че не са включили починали лица в тях не са ги актуализирали към датата на изборите, и не искат да дрбарират кой да има право да гласува на избори? Обединените патриоти защо влезнаха в народното събрание?
  • 4 Политанализатор

    41 1 Отговор
    Жаблянов??? Бъдещ политически труп!! Бъдещ Парламент?? През крив макарон!!! Ха ха ха ха!!
  • 5 Град Кюстендил

    19 9 Отговор
    Не само неговите но и тия на Мая Манолова, затова ние я освиркаме преди няколко дни в Кюстендил! Тя изложи нашия град!
  • 6 на кой свят си

    34 2 Отговор
    Сега ли баш му е времето да ни разпрвяш , че гроздето е кисело бе смотльо.
  • 7 Вълко Червенков

    7 18 Отговор
    Давайте комунета,заливайте се с кал,помия и изпражнения!Няма кинти,няма далавера.А и електората измре.Столетницата е вече на командно дишане.
  • 8 Аман от просяци

    17 2 Отговор
    И продажници и то само за пари говорят от името на българския народ! Народа ви гледа с търпение и ще ви покаже как и кой ще спечели изборите през пролетта на 2021😂😂😂😂😂😂
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 2loop

    21 3 Отговор
    Стегнете се па вие бе, баш преди избори ли искате вътрешни скандалчета да си правите
  • 11 И какво ли не опитахте?

    8 22 Отговор
    Но народ който е изтърпял 500 години робство ще ви изтърпи простия цирк до Април 2021 година ! Боже не се накрадоха тези корумпирани душици! То не бяха метежи по 70 дни то не бяха истерични майки с болни деца, то не бяха Лодкари, Арменци , президентски Мутри, фалшификации на 12. Септември на избори, Клоуни с пера от чалгата на Слави!!! А бе вие Бог нямате ли!!!! А ако всичко лошо кино мислите на българския народ ви се върне на децата ви! Я се спрете и стига с тези лъжи че сме изморени да ви слушоме!
  • 12 Перо

    6 3 Отговор
    Цвъки върви по утъпкана пътека,водеща към бетониране на статуквото,чрез късане опашката на гущера и излизане на ГЕРБ “изпран” от батаците на тиквата: БКП-БСП, СДС-новите партии на Ив.Костов.
  • 13 Перо

    4 2 Отговор
    Цвъки върви по утъпкана пътека,водеща към бетониране на статуквото,чрез късане опашката на гущера и излизане на ГЕРБ “изпран” от батаците на тиквата: БКП-БСП, СДС-новите партии на Ив.Костов, ГЕРБ-РБ.
  • 14 Симоес

    13 3 Отговор
    С резултата, който получи, да се скрие в миша дупка.
  • 15 Политолог

    5 12 Отговор
    Корнелия Нинова ще прави коалиция с Цветан Цветанов,
    близки по комплекси, его и алчност за пари
  • 16 Основно правило

    15 1 Отговор
    Който брои бюлетините той печели. Явно този другар е все още мнооого зелен да се явява на избори и му е рано да прави коментари. От къде такова самочувствие?
  • 17 Историк

    4 11 Отговор
    През социализма ни плашеха с "пияни" американски войници от Кока Кола. Сега ни плашете с ГЕРБ, че имал близки във висшето ръководство на БСП.
    За вас, комунягите винаги има скелети в гардероба.
    Ако нямате врагове си измисляте, генетично сте увредени

    Коментиран от #25

  • 18 Станко георгиев

    5 9 Отговор
    Около Нинова са само кора на хапчета и на линии
  • 19 питащ

    21 2 Отговор
    Жаблянов , с Гергов сте толкова смешни и жалки , че не може да бъде. Такива като вас нямат място в тази партия. Подлоги сте на ГЕРБ. Дано да ви изхвърлят. А вярно ли е , че Кирил Добрев има 18 фирми и кой ги управлява?

    Коментиран от #31

  • 20 Стефан

    14 1 Отговор
    Защо като ги изритат от хранилката квичат на умряло а преди мълчаха като бити задници
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Мъка

    8 1 Отговор
    Па вземете и се изтрепете. То бива алчност...
  • 23 Иво

    3 9 Отговор
    Свалете Нинова!!
    ,Това е срам за ююБСП
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 РЕАЛИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #17 от "Историк":

    Историка, да ти припомня, че в оригиналната Кока Кола е имало кокаин и алкохол. Това е бил стимуланта на американските войници през Втората Световна. Никой не те е лъгал.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Myhlo

    12 2 Отговор
    Абе нещастни и жалки петоколонници, К.Нинова доказа, че е единственият лидер на политическа сила, избран легитимно и демократично. Всички останали са най-типични кариеристчета, грабнали властта в резултат на апаратни игри, договорки и неособено чисти комбинации. Този избор в БСП е събитие за България, което се премълчава от хора, неможещи да преодолеят собствената си завист и злоба. Жалки хорица, които не притежават най-важното - достойнство. А човек без достойнство ражда само лъжи и мерзости, понеже е близко до нивото на пpимaтитe.
    Ако не можеш да губиш достойно , ти никога не можеш да си победител!!!!
    Не знам защо Нинова не вземе да го набие тоя мyхльо най накрая...то бива нищoжество и джендъpctво ама тоя май направо се е една женсka лигла!!!!!
  • 29 РЕАЛИСТ

    10 3 Отговор
    Жаблянов, вътрешно-партийни избори се провеждат в в държави със стара демокрация не от вчера. Само, че след избора всички поздравяват победителя и много често съперниците влизат в екипа му. За тях партията е над личното его. А вие всички, които сега не може да приемете загубата сте платени с банкноти от прословуто чекмедже. Обещани ви бяха и постове, като влезете в коалиция с ГЕРБ. Държавата потъва и Бойко иска да раздели отговорността за хала до който е докарал родината.
  • 30 Тиа

    6 2 Отговор
    Как е възможно в една малка България толкова много боклук да се е събрал ?Ето Жаблянов,КР.Янков и другите боклуци.
  • 31 Остап Бендер

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "питащ":

    Не забравяйте и Красимир Янков,от пионерска възраст издиган право нагор от партийни барони.Такова злоба излъчва,че чак телевизора
    се изчервява от срам.Смяташе се за доживотен депутат. Корни,изгони търговците от храма!
  • 32 Гражданин

    0 0 Отговор
    Малко по малко бавно и методично ни убиват Но на кой политик му пука Хранилката е по важна Има ло ли е някога в България хора които са ни управлявали с държавническо мислене Някой от управляващите да да каже -хора това не е добро за народа Има ли такъв герберист
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове