Last news in Fakti

21 Септември, 2020 07:09 5 148 71

Валери Симеонов: 7-годишно дете с бухалка пред одобрителните възгласи на протестиращите!?

  • валери симеонов-
  • протест

Нас ни задължават да работим милион и половина души от изборите през 2017 - не крясъците на няколкостотин души от площадите, заяви лидерът на НФСБ

Валери Симеонов: 7-годишно дете с бухалка пред одобрителните възгласи на протестиращите!?  - 1

„Това, което правим – и с увеличаването на пенсиите на 300 лв., и с доходите, и с подпомагането на гражданите и бизнеса, е в изпълнение на управленската програма. Мандатът ще продължи до край – така, както ни задължиха милион и половина души на изборите през 2017 г. Защо не се говори за техния глас? А само за крясъците на няколкостотин души от площадите?“

Този въпрос зададе в студиото на БНТ тази сутрин лидерът на НФСБ Валери Симеонов в коментара си за протестите.

Той подчерта, че диалог няма, защото протестиращите не искат това. „Два месеца никой не внесе нито едно искане за разговор. Самият аз съм канил протестиращите многократно при нас, в „Обединени патриоти“. Отговор няма. Само крясъци, грозни сцени и посегателства върху органите на реда“, каза Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ бе категоричен, че толкова агресивни протести не е имало през последните 30 години. „Как изглежда това 7-8 годишно дете да удря с бухалка картонена глава под окуражителните възгласи на протестиращите? Да се мятат павета по полицаите? Да се поругават исторически сгради? Да се затварят кръстовища и се тероризират гражданите на София?“

Срещу лозунгите отвън – ще посоча конкретни неща, каза Валери Симеонов: „Добрите икономически показатели – България влезе в чакалнята на еврозоната, постигна добри резултати за повишаване на доходите. Това, което обещахме - минималната пенсия вече е 300 лв., с тези 50 лв., които правителството отпуска, и ще продължи да отпуска и догодина. Ето, един упрек на опонентите на „Обединени патриоти“, който е лишен от логика.“

Той подчерта, че НФСБ ще продължи заедно с ВМРО борбата срещу битовата престъпност, работата по образоването на маргиналните общности, въвеждането на патриотичното възпитание в училищата, облекчаване работата на дребния и среден бизнес, които са гръбнакът на икономиката.

Валери Симеонов отговори с „Да“ на въпроса на водещия спасен ли беше туристическия сезон. Той подчерта, че навременните мерки, предприети от правителството по предложение на НФСБ като намаляването на ДДС на 9 %, безплатните или на символични цени чадъри и шезлонги, са дали резултат.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Хи хи

    135 18 Отговор
    Явно сте изгубили доверието същите тези милион и половина ваши избиратели след като на следващите избори според агенциите не се очертава да сте в парламента

    Коментиран от #37

  • 3 Мой

    121 19 Отговор
    И толкова нагли като теб простака от Банкя също не е имало.
  • 4 чЪРЧИЛ

    110 20 Отговор
    А ти бе ГЛУПАК, защо дърпаш възрастни жени на границата.МИХМИЗЛЮК ТАКЪВ...УУУУУУУУУУУУ........
  • 5 Излишните "политици"

    103 14 Отговор
    Ами като е чуло и видяло как нагло обиждаш майките и жените по принцип, ядосало се е детето и се защитава от малко още. Вече и децата ви знаят какви сте б @к@у@и, и те са потърпевши от "политиките ви" още от детската градина та чак до университета.
  • 6 Бойка ЕС

    87 12 Отговор
    Ако не са ОП досега Бойка да си е подал оставката!
  • 7 Pilot

    92 13 Отговор
    Този скоро няма да бъде никой , всъщност той вече е никой !
  • 8 Бойка ЕС

    31 7 Отговор
    Бедна Италия! Народните й представители живи да ги оплачеш! Италианците си го знаят, но европейците дори и не подозират: депутатите в Рим получават месечно "само" по 16 000 евро. Плюс куп екстри, естествено.

    Коментиран от #32

  • 9 Ха ха

    97 11 Отговор
    Дребно, злобно човече което се е вкопчило във властта.

    Коментиран от #14

  • 10 Младото поколение!

    85 11 Отговор
    Ееей, безмерно нагли сте. Не спряхте да дразните Народа с тъпизмите си и да си показвате некадърността във всичко... Прибирай си неграмотната любовница и изчезвай от погледа на хората.
    Детето също има право на глас! Родителите също! Да не мислите, че още 30 години ще ви търпим?!! Младите са смели и ще ви съдят за това, че унищожихте България и Българите и я подарихте на враговете ни за вашата властчица бленувана. Оставка, конфискация и съд за управляващите!
  • 11 куку руку ку

    86 8 Отговор

    До коментар #1 от "Ай сииии р":

    Бутащият бабички не иска да разбере, че е политически труп.

    Коментиран от #13

  • 12 Ей,л---о,

    65 7 Отговор
    не са няколкостотин,а милиони хора.Я сложи на тези протестиращи техните родители,баби и дядовци!!!Ами българите в чужбина?Не всички могат да излязат да протестират.Но те уверявам,че 100 %от българите в чужбина подкрепят протестите.А вашите изказвания ВЕЧЕ никой не им обръща внимание.Така,че на воля продължавайте да си бръщолевите.Хахаха
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ПСР

    54 5 Отговор

    До коментар #9 от "Ха ха":

    Нали трябва до последно да делят лапачката?
    Хей го,Шкембели,милиард и отгоре за кораби.СмЕтай,за какви комисионни иде реч.Друго си е във Властта....тлъсти пържолки получават.Патриотични игри.Насила крепят онзи с дЖипката.
  • 15 1234

    64 4 Отговор
    стига с тези 300 лв , що не си направите заплатите 300 лв като ви се виждат толкова много, а и от как сте го обещали цените скочиха двойно
  • 16 Това не е добре.

    6 23 Отговор
    Възпитава лошо.
  • 17 Азз

    57 5 Отговор
    Грозен!Нагъл!Крадлив!
  • 18 Каквито родителите

    10 57 Отговор
    такива и децата, и впоследствие някой друг ще е виновен за възпитанието на децата. Все пак да не забравяме, че протеста е в защита на престъпника божков, а и на всички мутри под хванати от закона!

    Коментиран от #24

  • 19 Петьо Петров

    46 4 Отговор
    Добре,,пенсията вече е 300 лв., но това е от три месеца,а никъде не е записано като закон.Или по вашему,пунта мара. Щом хората не искат диалог с вас,излезте вечер в "Триъгълника" и задайте въпросите си към тези които са ви избрали.Имайте доблестта да признаете вината си,съдът ще бъде по-снизходителен.Но вие всички от върхушката желаете гражданска война.много по-мъдри хора от вас са казали:-Внимавай какво си пожелаваш!
  • 20 Лъжи патриот ...Съд..Конфискация.ЗАТВОР

    41 5 Отговор
    ,,Патриот е - душа дава
    за наука, за свобода;
    но не свойта душа, братя,
    а душата на народа!
    И секиму добро струва,
    само, знайте, за парата,
    като човек - що да прави?
    продава си и душата."
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Бачо Киро

    40 4 Отговор
    Детето взема пример от шефа ти бе - Бочко. 2013 избралите правителството да не би да са били по-малко от онея 50 хиляди на улицата? И не сте направили 300лв пенсията, дали сте временно 50лв, аман от тъпи тарикати.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Бачо Киро

    33 4 Отговор

    До коментар #18 от "Каквито родителите":

    Абе едни други обикаляха с бухалки, не беше Божков, пак с Б е и звучи подобно, затова се бъркаш.
  • 25 Далаверко

    36 4 Отговор
    Неграмотник. В Япония първи въведоха като мярка срещу гнева удряне по манекен в големите компании, след това и в САЩ.
    Първи въведоха и към големи офиси детски градини за работници и служители, повиши се производителността на работниците, когато в обедните почивки виждат децата си.
    Този милиционер да се радва, че хората не са насочили гневът си срещу управляващите.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ПРЕЗИДЕНТ БОЙКО

    10 37 Отговор
    БРАВО НА ВАЛЕРИ!ИСКАМ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ПРЕЗИДЕНТ БОЙКО БОРИСОВ,ФЪРЧИЛОТО НА СЪД,ОСЪДЕН И В ЗАТВОРА!ИНАЧЕ С ТОЯ ПОТНИК И ИМПЕКСА И ОФШОРКАТА МИЛИОНЧЕВА ДО НИКЪДЕ.А ЗАЩО НЕ И ПРЕЗИДЕНТ ГЕШЕВ-ДОКАЗА,ЧЕ Е ДОСТОЕН!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Закон за спасението на БЪЛГАРИЯ..

    16 4 Отговор
    ,,Легендарната Голда Мейер, пети министър - председател на Израел. „Ако искате да построите държава, в която нейните синове и дъщери ще се завърнат без страх за бъдещето, тогава направете само три неща: 1. Приравнете корупцията към предателството, а корумпираните служители към предателите до СЕДМО поколение!!! 2. Направете най-добре платени и уважавани: военни, учители и лекари! 3. И най-важното: работа, работа и работа, защото никой освен вас няма да ви защити и да ви храни! А страната ви е нужна само на вас и на никой друг! Когато това стане начин на живота ви, значи сте успели!"
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Някой

    30 3 Отговор
    Вземането на заеми (5 милрд. съвсем скоро) в управленската програма ли е?
    Като сте толкова успешни защо България не дава заеми на по-бедни африкански държави?
    Пълен провал сте .....
  • 32 Пламен

    14 3 Отговор

    До коментар #8 от "Бойка ЕС":

    В момента има референдум за намаляване броя на тези 'хубавци'.

    Коментиран от #38

  • 33 chi

    30 5 Отговор
    Симеонов, много си нагъл!
  • 34 ПРОТЕСТИРАЩИ

    12 31 Отговор
    ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ ПРЕДАТЕЛЯ РАДЕВ,БЕЗСЛАВНИЯ РАЗМАХВАЩ ЧЕРВЕН РЕШЕТНИКОВ ЮМРУК,ХУЛЕЩАТА БЪЛГАРИЯ ЕЛЕНА МИЛИОНЧЕВА,ИМПЕКСА НИНОВА,САМО ТРЯБВА ДА СИ СМЕНИТЕ МИРИЗЛИВИТЕ ТОРБИ ОТРОВНОТО НЕАДЕКВАТНО ТРИО-ПОСЛЕДНИТЕ ЗАРАБОТВАТ МИЛИОНИ ОТ ЧЕРЕПА,ЗА ВАС ЩЕ ОСТАНАТ СКАЧАНИЯТА САМО.БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.СЪД ЗА ИЗМАМНИКА РАДЕВ
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 нищо друго

    25 4 Отговор
    Само и единствено - О С Т А В К А !
  • 37 Отровното трио

    16 5 Отговор

    До коментар #2 от "Хи хи":

    Най-накрая един да може да брои правилно! Продажните мисирки пишат че сме хиляди, а реално сме поне милион
  • 38 БСП за България и Радев

    5 6 Отговор

    До коментар #32 от "Пламен":

    Няма да има! Ние е ДПС сме твърдо против и след възстанието вторник генерал Румен Радев ще хвърли референдума в кошчето където му е мястото

    Коментиран от #39

  • 39 Пламен

    5 0 Отговор

    До коментар #38 от "БСП за България и Радев":

    Говоря за Италия.До коментар 8 беше написаното. Лек ден.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Знайко

    21 7 Отговор
    Аз ще доведа и моя син който е на 7 години и сега е първи клас, само че към неговия арсенал бухалка ще добавя и въздушен пистолет(ако му хареса ще сменя с истински такъв) и ще му покажа лицата които са виновни за това че не може да си позволи много неща и то елементарни, най-хубаво се учи по подвижни мишени. И изобщо какви очи имаш ти цървулино да даваш оценка на народа?!

    Коментиран от #58

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ахахах

    21 4 Отговор
    Преди бабичките по селата да гласуват, нека се замислят добре и да не ни набиват поредния дебил като този за пореден път! Мислете бабички! Поне малко мислете! Ще изпукате сами тук. Цялата младеж ще се изнеде тотално! Даже и лекарите се изнесоха! С избора си на тулупи се обричате на тотален ужас!

    Коментиран от #63

  • 44 Аве Адолф Хайл

    6 17 Отговор
    И все пак Валерката не е казал нищо ,което да е истина , а за това , че на някакъв жълтопаветен неадекватник това не му харесва ,си има специализирана психиатрична помощ ......
  • 45 Потрес

    16 6 Отговор
    Мисля си, че системата не е адекватна! Не може 1,5 милиона, пък били те и нарисувани да управляват 6 милиона! Не може! За тези гласуват утайките, следователно ни командват утайки!
  • 46 беге демокрация

    17 1 Отговор
    празни приказки и глупости, много ниско ниво е това ниво, за вицепремиер, и в момента заместник председател на народното събрание, докато такива управляват, доходи и нормален живот, ние няма да видим, кажи Валери кога ги вдигнахте пенсиите, в първия месец, втория, първите шест месеца ...
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Бако

    13 1 Отговор
    Далаверю и шкенбинко квото и да кажат вече са под 3 процента, НС за тях вече нанайси
  • 49 Валерко

    14 2 Отговор
    , скрий се под купчината винкели, из под която изпълзя.
  • 50 3РО

    10 2 Отговор
    Пирин те гледа боклук! Ако пък не ядеш човешко с картофи от моргата а/ с оня наркомана.
  • 51 Владо

    15 2 Отговор
    Най-противния и нагъл ,,политик" до сега , бияч на бабички !
  • 52 диман

    5 7 Отговор
    Аз ако си извадя моята бухалка 23см ще предизвикам освен одобрителни възгласи, завист и много от протестиращите биха потърсили мунщука! Затова не ходим по протести и не си вадим често бухалката... понеже си я пазим!
  • 53 Браво Валерка

    5 11 Отговор
    Каза им го!!! Няма да има служебно правителство!
  • 54 Народ

    8 10 Отговор
    Никой няма да гласува за БСП за Слави, за Арменците, за Мая или Олигарсите!

    Коментиран от #55

  • 55 Слави Трифонов

    1 6 Отговор

    До коментар #54 от "Народ":

    Не си прав! Яз, че гласувам за мене си!
    Доко, доко, доко... и бря!
  • 56 5282

    9 0 Отговор
    Валери да чете морал??? Кой блъскаше бабички на границата? Кой изтръгваше контактите на ДЖ по морето? Кой наричаше майките :кресливи" и "уж болни" деца? Докога тоя ще дава изявления от позицията на някакъв стожер на нравствеността?!
  • 57 СПОКО СИКАДЖИИ

    7 0 Отговор
    ЛЪЖИ, ПРОПАГАНДА ЗА СПЛАШВАНЕ, ПОЗОР. ДА НЕ РЕВЕТЕ ПОСЛЕ ПРОДАЖНИ "журналя" ГЕРБЕРАСТСКИ. ЧИСТКАТА ИДЕ И Е НЕИЗБЕЖНА. ДО КОРЕН.
  • 58 СПОКО СИКАДЖИИ

    10 0 Отговор

    До коментар #41 от "Знайко":

    ОДОБРЯВАМ. ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКАВА МЛАДЕЖ. НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СПРЯМО НАСЕЛЕНИЕТО ТУК Е ЛИПСАТА НА ПЪЛНОЦЕНЕН ЕКВИВАЛЕНТ НА 2-ТА ПОПРАВКА КЪМ КОНСТИТУЦИЯТА НА САЩ В НАШЕТО ОСНОВНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО. НЕКА ИМА НЯКОЛКО СТОТИН ВЪРЪЖЕНИ С ОГНЕСТРЕЛНИ ОРЪЖИЯ ПРОТЕСТИРАЩИ, ПЪК ДА ВИДИМ ТОГАВА КАК ША СИ ПОЗВОЛЯТ ДА БИЯТ И БЕЗЧИНСТВАТ МАЛОУМНИТЕ ЕНИЧАРИ МИЛИЦИОНЕРИ, НАРИЧАНИ "полиция".
  • 59 Чугуна

    10 1 Отговор
    Тоя Семьоноффф е най големия гнус и противар в парламента. Абе ей Семьоноффф, ти да не искаш цяла България да се изсипе в София, мноо си тъп, нали тези милиони хора които протестират ходят на работа, имат деца за гледане, стари родители, недостатъчни доходи за пътуване , заболявания които пречат за пътувания и още куп причини с които тези избиратели не са дошли да ти направят впечатление глупако.

    Коментиран от #61

  • 60 Брадвата

    4 2 Отговор
    Бухалката е само началото, конфискуване на всичко, цялото имущество на всичките ти роднини, Валерка, плюс лишаване от гражданство.. Пък ти си се плюнчи по ТВ, колкото щеш. Времето идва

    Коментиран от #62

  • 61 Йо Несбьо

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "Чугуна":

    Е, стига, бе! Работата е там, че малцина протестират, а, да кажем, още 20% ви симпатизират, но не са тръгнали по протести, защото ще ги изгонят от работа, но не, защото ги натиска властта, а защото безпричинно отсъстват. Но дори при това положение не ставате повече от 21% симпатизиращи на протестите. А останалите, които не протестират?! Тях питате ли какво искат? Защото 600 лв минимална заплата досега не са имали и всъщност се оплакват профилактично. Преди 3-4 години минималната заплата беше наполовина! Догодина ще ви дадат още 50-100 лв, което няма да ви направи богати, но все пак е нещо. Никой не бива да чака на държавата да му оправи живота със закон, както вие търсите! А лишаването на някого от българско гражданство, без той да притежава друго гражданство, е кауза пердута, но не съм очаквал да познавате закона!
  • 62 Йо Несбьо

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Брадвата":

    По кое законодателство, Секира?! По българското това не става. Възможно е в Русия, С. Корея и Китай, ама там щяха да ви вкарат я в лагер, я в затвор за тези протести. Не ти ли се иска да влезеш в "Черния делфин" в Русия или така на друго екзотично местенце като "затворническата" автономна република Мордовия да попаднеш?
  • 63 Детстроукс

    3 1 Отговор

    До коментар #43 от "Ахахах":

    От една страна, В. Симеонов бил бияч на бабички, от друга страна бабичките по селата гласували за него. Какви са тези фантазии?! Бабичките са традиционно червени, а в Родопите от ДПС. Смешно ми е просто, как се изкарвате 6 млн несъгласни с политиката на правителството, при положение, че протестите обхващат няколко хиляди души. А това правителство и тази партия вие ги избрахте преди 2 години?!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    СТУДЕНТИТЕ И ЧУЖДЕНЦИТЕ БЪЛГАРИ СИ ЗАМИНАХА !!!! ПРОТЕСТИТУИРАЩИТЕ СА САМИ - С НЕДОКЛАНИЯ АРМЕНЕЦ БАМБУКЯН ;АБОКАДЪТ ЗА ВЛИВАНЕ НА ЗЛО И ТВОРЕЦА НА "ВАМПИРИ " - И МАЛКО МЪНИ ОТ БОЖКОВ !!! " ЕВРОПА НАС ЩЕ ЗАБЕЛЕЖИ - АКО БИ БЕГАЛИ - ДА ЯДЕМ ПО-ДОБРЕ " !!!!!!!!!!!!!
  • 70 Фатално отровен от триото!

    2 0 Отговор
    Сладка отрова за свобода и независимост!
    Оставка веднага на Боко тиквата и ГешеФТ!!!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове