Last news in Fakti

4 Октомври, 2020 18:53 8 467 125

Христо Иванов: Борисов ипотекира България

  • христо иванов-
  • българия-
  • аец белене-
  • балкански поток-
  • залог

Тя е заложена в полза на корупционните проекти за строителство на АЕЦ Белене и на Балкански поток

Христо Иванов: Борисов ипотекира България - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов е ипотекирал България с цел обслужване на руските геополитически интереси. Това се казва в позиция на лидера на "Да, България" и съпредседател на Демократична България Христо Иванов относно енергийните проекти.

"Борисов е ипотекирал България в полза на корупционните проекти за строителство на АЕЦ Белене и на Балкански поток, изобличен публично като продължението на Турски поток през територията на страната. Нашето и следващото поколение ще изплащаме заемите на българската държава за морално и технически остарели енергийни мощности от миналия век, които обслужват руските геополитически интереси и захранват чекмеджетата на предалите националния интерес за няколко пачки в евро управляващи клептократи", отбелязва Иванов в позицията си.

Според него това е кражба от нашето бъдеще, тъй като продължението на Турски поток през територията на страната се финансира изцяло от българските данъкоплатци. Освен това ще доведе до "дългосрочна енергийна зависимост на страната ни", а в същото време не се планира газифициране на общините, фирмите и гражданите в Северозападна България.

По думите му от Демократична България отдавна предупреждават за "последствията от този икономически неизгоден и политически заробващ проект".

"Налагането на санкции, коментирано в София от помощник-държавния секретар в Бюрото по енергийни ресурси на Държавния департамент на САЩ, върху компаниите, участващи в строителството на Турски поток, включително и неговото продължение на територията на България, е просто поредното потвърждение за характера на проекта", посочва още Иванов, цитиран от news.bg.

По отношение на разходите за проекта АЕЦ Белене, който според него няма да бъде реализиран, това е "престъпно ограбване на българските граждани".

Иванов и партията му предлагат няколко неща:

1. Незабавно да се преразгледа решението за нов кредит на "Булгартрансгаз" за продължаване строителството на Балкански поток, в контекста на предстоящите санкции върху проекта. Ревизия и огласяване на всички направени и планирани разходи;

2. Спиране на всички процедури и плащания за АЕЦ Белене;

3. Да бъде направен независим международен одит на дейността и решенията на Българския енергиен холдинг (БЕХ), Булгартрансгаз и Националната електрическа компания (НЕК), отнасящи се до изграждането на двата проекта;

4. Модернизиране на българската енергетика чрез гарантиране на сигурност на доставките и диверсификация.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДО ГЕШЕВ

    95 21 Отговор
    ДО ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.
    Уважаеми г-н Гешев,
    Лицето Бойко Методиев Борисов, ПРЕДИЗБОРНО с парите на данъкоплатците си купи гласовете на 3 милиона български граждани. Това са: 80 000 учители, 700 000 държавни чиновници, 2.2 милиона пенсионери. Тъй като купуването и продаването на гласове е незаконно, моля Прокуратурата да се самосезира към днешна дата 04/10/2020 г.
    P.S. Нека всички четящи това, разпространяват тази информация във всички български и европейски медии и социални мрежи.

    Коментиран от #22, #30, #50, #51, #65

  • 2 Последния Софиянец

    97 18 Отговор
    А петте милиарда заем ги подари на американците да си траят уж за самолети.Одеве имаше интервю с шефа на Локхийд Мартин.Той каза че през 2023 г можем да почнем да си мечтаем за самолети.Подиграва ни се в очите.

    Коментиран от #10, #56

  • 3 ТаУмВзе

    52 26 Отговор
    Каза бившият пребоядисан гербераст! Хахахах

    Коментиран от #5, #26

  • 4 Гн Иванов

    23 53 Отговор
    Тиквата прекрасно знае, че на тази територия живеят 80% русофилистици.

    Коментиран от #13, #114

  • 5 Последния Софиянец

    32 16 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Поне му дошъл акъла .А на тебе няма.
  • 6 Истинският проблем е че

    66 12 Отговор
    Милярди долари заминаха за Америка и Израел

    Коментиран от #67

  • 7 демократ

    19 45 Отговор
    Народа много обича да го крадат , защото е проЗт. Особено обича
    другаря Путин - за неговото царуване даваме всичко . Баце и той е от народа и изпълнява волята му, но позаделя и за шкафчето.
  • 8 Karosel

    35 15 Отговор
    Модернизиране на българската енергетика чрез гарантиране на сигурност на доставките и ДИВЕРСИФИКАЦИЯ

    Този че не е юрист е ясно, ами ходил ли е до 11 кла!?
  • 9 Стамат

    80 18 Отговор
    Е тук вече се изходи на метеното. Разбрахме истинската същност на Хр. Иванов. Значи ти ако станеш премиер не дай си боже, ще дадеш на фащ да ни правят аец, ще купуваш втечнен краварски газ и безнадеждно ще набуташ България под грубия американски диктат? А нещо за заплащането на морално остарелите ф16? И къде са те? Къде е завода в който ги произвеждат?ще го строят евентуално в Индия? Ма нека да платим още 8 и да ги чакат децата ни като пораснат.

    Коментиран от #28

  • 10 Ами нормално

    36 8 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Кои ше позволи бегето да има самолети че и да ги използва реално и да сваля други самолети😂😂😂😂кои ше даде тази заповед изтребител да свали еди какво си😂😂😂като после ше стане невиждан световен скандал с участието не бегето и това ще доведе до трусове в грабенето на политиците...вас ви лъжат под патриотични пропаганди защита на отечесто кои не храни своя армия ше хране чужди и тем подобни глупости като целта е просто да има алъш вериш и от там да се грабят милиони за самолети обучение боеприпаси ремонти потдръжка съхранение учение застраховки .....на вас ви казват ето ние мислим за вас народа и бегето а реално полза от самолетите нема а само кражби от управленската шайка...сега като ги нема тез самолети кои нападна бегето?същото ше е и ако ги има ..войните не се вшдят със оръжия вече има други методи невидими

    Коментиран от #115

  • 11 Точно

    16 16 Отговор
    По - точно не може да се изрази човек за всичко това ! Небивала трагедия и ужас !
  • 12 Владо Брадата

    40 11 Отговор
    Мръсен боклук и комунист е Мутрата! Най-големият крадец на света е Тиквата откраднал е 10 милиарда евро! Абсолютен наркоман и лъжец е Буда! Оставка и присъда доживотен затвор без право на замяна за Бойко Методиев Борисов Георгиев този месец!

    Коментиран от #77

  • 13 така е

    10 39 Отговор

    До коментар #4 от "Гн Иванов":

    За съжаление си прав/а , минусите ти са несправедливи. Ако не беше така , нямаше 30 години да тъпчим на едно място, а щяхме да сме нормална европейска държава.
    Русия е най-голямото зло за България.

    Коментиран от #27, #105

  • 14 Владо Брадата

    43 14 Отговор
    Оставка на главния прокурор на България! Най некомпетентения юрист в България е Гешев Вишински! Оставка и съд за Кърджалийската п@тка! Да ходи пеша в сливенският затвор! Оставка и съд за кмета на София! Оставка и съд за напиканият министър и Валерко-Делаверко! Оставка на цялата шайка на Тиквата!

    Коментиран от #19

  • 15 Кире

    40 7 Отговор
    Е защото сте такива лизачи на американски задници няма да управлявате.
  • 16 Karosel

    7 25 Отговор
    а съжаление си прав/а , минусите ти са несправедливи. Ако не беше така , нямаше 30 години да тъпчим на едно място, а щяхме да сме нормална европейска държава. //--// ти знаеш ли къде бяхме преди трийсет години? Знаеш ли че тогава имаше само два вида хляб "Добруджа" и "Стара Загора" имаше един вид прясно и един вид кисело мляко... Сега влизал ли си поне в кварталната бакалия да видиш поне пет вида хляб. Няма да приказвате лъжи.

    Коментиран от #34, #111

  • 17 глупак

    32 5 Отговор
    беше и глупак си остана! В злобата си не си мери приказките и това ще му изяде главата и политическата кариера!Щото ще се намерят хора във важен за него момент да му припомнят - на него и на обществеността - всички простотии и лъжи, които ръсеше това лято и есен! Държи се като че ли е в детската градина! честито!
  • 18 Фен

    21 3 Отговор
    Христо кажи, че няма да се коалираш с гроп и коалиция,човече, чух го от теб в панорама, с взломаджиите ли искаш да управляваш

    Коментиран от #21

  • 19 стана досадно

    16 14 Отговор

    До коментар #14 от "Владо Брадата":

    Стана вече супер досаден и тъпоумен - бедна ти е фантазията! Че измисли и нещо умно, та да се запомни от другите, а не само да повтаряш втръсналите до безкрайност простащини на "протеста"! поне се поучете от протестите в белите страни - ама там поне имат смислени искания - социални или икономически, а вие само повтаряте като папагали - оставки та оставки, а после - дъното, където за днешните според вас бедни дни ще си мечтаете!
  • 20 Юмер Салимехмедов

    20 8 Отговор
    Я га аресвам Ицето Сороса ама по ми аресва Радка Дълбоката.
    Ицето га опуках еднаж у градинката при Софийската баня .Убавец

    Коментиран от #59

  • 21 ХА ХА

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "Фен":

    САМО С БСП!

    Коментиран от #25

  • 22 хи хи

    8 16 Отговор

    До коментар #1 от "ДО ГЕШЕВ":

    ами може - прави го! и хората са доволни, а ти броиш чуждите пари отстрани и точиш лиги!
  • 23 име

    27 4 Отговор
    христомаджото е смел докато влезе в парламента....после ще му видим врътките.
  • 24 333333

    36 8 Отговор
    Казал някой си политик от САЩ нещо си , и пуделчетата му у нас припяват
    Как се намират хора да гласуват за Иванов само , защото ходи да приказва , колко зла е Русия
    Нещо ревизия за американските ТЕЦове няма ли да поиска , защо сме сключили такива неизгодни договори
    За самолетите - защо сме сключили неизгодни договори и на завишени цени
    Само слуги , слуги напират да ни управляват
    Какво да диверсифицираме още , нали 50 % от газа ще идва от САЩ .
    Болни хора са такива като Иванов
    Като затворим Мариците след години - ток откъде - или трябва да правим Белене , или нови блокове на Козлодуй

    Коментиран от #39, #62

  • 25 Защо

    7 3 Отговор

    До коментар #21 от "ХА ХА":

    Не, беее, бяяя, мууу,... разбираш нали
  • 26 Бацо Гацов

    31 4 Отговор

    До коментар #3 от "ТаУмВзе":

    Тоя пробит евреин много знае. Забрави ли, че ти също беше в екипа на Бойко? Или се наяде и искаш и ти да имаш чекмедже? Питай шефа ти Иван Костов как продаде България, да се научиш и ти.

    Коментиран от #66

  • 27 мдааа

    35 6 Отговор

    До коментар #13 от "така е":

    от 30 години сме американска колония , как Русия ни е виновна за дереджето
    Това само русофобски мозък може да го обясни
  • 28 Димитър ямбол

    24 3 Отговор

    До коментар #9 от "Стамат":

    Няма какво да добавя !! ВСИЧКО Е вярно запада и фащ никога не са ни помагали и само ни грабят??
  • 29 БАБА WC

    25 3 Отговор
    ИЦО МАДЖОВ, КОГАТО ТЕ ИЗБЕРАТ ТИ ДА УПРАВЛЯВАШ ТОГАВА ЩЕ РЕШАВАШ ДЪРЖАВНИТЕ ДЕЛА! СЕГА МОЖЕШ САМО ДА УПРАВЛЯВАШ ПРОЦЕСА НА ЗАКУПУВАНЕ НА ЯЙЦА И ХВЪРЛЯНЕТО ИМ ПО ОПРЕДЕЛЕНИ ОТ ТЕБ ОБЕКТИ!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 гошо

    27 9 Отговор
    Никога България не е била крадена така, както от Тиквата и чумавите герберасти.
  • 32 Адвосат

    25 2 Отговор
    Ней Иванов я пиши защо те изключиха от съюза на адвокатите и вече две години не можеш да упражняваш професията юрист и с какви пари се издържаш? Като слуга на олигарсите даваш само интервю и получаваш за това чувалчета с 💰💰💰😂😂😂💰😂💰😂💰😂

    Коментиран от #74

  • 33 И КВО ОТ ТОВА,

    21 6 Отговор
    ГЪРЦИЯ ОТДАВНА Е ИПОТЕКИРАНА И РАЗПРОДАДЕНА, НО ГЪРЦИТЕ СИ ЖИВЕВЕЯТ МНОГО ДОБРЕ!
  • 34 гост

    7 20 Отговор

    До коментар #16 от "Karosel":

    Няма как да се съглася, Доруджа, Стара Загора и един вид мляко.
    Нямаше и това, но пък имаше купонна система , за хляб , олио, прах за пране, но купоните не ти гарантираха , че ще си купиш, а друго нямаше. Редехме се по три деноношия за бензин.

    Коментиран от #116

  • 35 Съученик

    23 1 Отговор
    Нали баща му беше член на БКП а той голям активист като комсомолски секретар а след това беше и при ББ и сега какво смехурко? Да не мислиш че някой те слуша или пък ти вярва Другаря Комсомолски секретар?

    Коментиран от #55

  • 36 Гражданин

    18 2 Отговор
    Маджо сънува да стане министър или президент?Ха ха ха ха ха Мошенико вън арест и затвор за теб и безработната ти мърлява свита!
  • 37 така така

    20 3 Отговор
    Ристьо, и ти може да не препариш до парламента, ако хората излезнат малко по-умни.
  • 38 В.В.П.

    30 3 Отговор
    Тоз тъпанар е безнадеждно глупав..Ще се греем на дърва ли ,Ицо???..И ток ,откъде??..Вода няма,,въздуха скапан,чума по животните,Мафиоти,адвокати и боклуци присвоиха ресурса на територията..,златото го копат янките...И ти на коя страна играеш,??

    Коментиран от #41

  • 39 Мургав

    18 1 Отговор

    До коментар #24 от "333333":

    Кой гласува за него? Само подкупените с олигарските пари! Само паразити и кърлежи от свитата на Цар Киро!😂😂😂😂😂
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 9 Отговор
    БОЙКО МРАЗИМЕТЕ чуваш ли ни БОЙКО и в червата те мразиме БОЙКО ти съсипа МАЙКА БЪЛГАРИЯ ти мутро и герб съсипахте бизнеси хора съдби
  • 41 Мъж

    18 1 Отговор

    До коментар #38 от "В.В.П.":

    Той от сега има деменция , той незнае това не го интересува само Дженджърите да управляват и да нама мъжки и женски пол а само един дженджърски! Това му е мечтата на маджо😂😂😂😂😂😂😂😂😂
  • 42 ДП1

    15 3 Отговор
    А нещо за самолетите?
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 6 Отговор
    помните ли мутренските подходи на ВИС 1 ВИС 2 СИК ИПОН ТИМ сега има ДЕЛТА ГАРД на МИТКО КАРАТИСТА който ошушкаха ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО и БИРЕНАТА БОЛЯРКА има трето разрядни мутри като СТАНИСЛАВ НЕДКОВ СТЪКИ рекетьори бичи изнасилвачи трошат кости това са червей а не ХОРА
  • 44 Диамант

    9 8 Отговор
    На изборите Тиквун ще го изметем.
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 6 Отговор
    а ЦВЕТА КАРАЯНЧЕВА тъпата КЪРДЖАЛИЙСКА П, ,ТКА обиди цяла БЪЛГАРИЯ
  • 46 Виц

    26 3 Отговор
    Срещнали се Сорос и Христо Иванов. Сорос попитал:

    - Продавате ли нещо?

    Христо Иванов отговорил:

    - Да, България.
  • 47 лекАР

    12 6 Отговор
    Че повечето проекти са свързани с корупционни схеми личи от Марс. Не съм съгласен с теб, че се обслужват руски интереси. Обслужват се интереси на управляващите и олигархията в страната. Към това мога да включа и вендинг машините за лекарства. След като новия, който не знае защо е там финансов министър, може да предложи този проект да бъде гласуван и да се хили най - нагло в интервюто с него от БТВ, за какво можем да говорим - единственото е само лично облагодетелстване от всичко, което се случва в страната. Оставка за всички управляващи!
  • 48 Shponka

    28 3 Отговор
    Чрез измисленни обвинения и демагогия, Христо Иванов отвлича вниманието ни, от срамната му неблагодарност към Бойко Борисов, от скандалната му близост с Маджо и от 27-те милиарда долара от приватизацията, които Иван Костов забрави да внесе в държавата.
  • 49 В.В.П.

    19 2 Отговор
    Христо ,защитава американските твърди линии и интереси ..Те му плащат за това..За малко пари ще продаде и майка си...Пък янките,гледат на България ,като на индиански резерват...Само грабеж,.и пак грабеж.. Колкото по индианци е населението ,толкоз по добре..ЩЕ ЖИВЕЕЯТ ЕКОЛОГИЧНО,БЕЗ ТОК,БЕЗ ВОДА ,БЕЗ ВЪЗДУХ...САМО ЩЕ ДРАЩАТ ПРОСТОТИИ В ,,ФАКТИ,.ПОНЕ ХЛЯБ КАТО ТУРЦИТЕ ДА СЕ БЯХТЕ НАУЧИЛИ ДС ПРАВИТЕ..ХЕХЕ.
  • 50 Съжалявам

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "ДО ГЕШЕВ":

    Но нешо се бъркаш, лицето до което пишеш е бизнесмен - търговец, как да ти помогне.
  • 51 Плажуващ

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "ДО ГЕШЕВ":

    Ще гласувам за млада българия

    Коментиран от #58

  • 52 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 8 Отговор
    герб гадове мръсни предатерли кожодери изедници съсипахте РОДНА МАЙКА БЪЛГАРИЯ
  • 53 За народа или друг интерес,Иванов

    19 2 Отговор
    А неплащане ли вече десетилетие и поливна прекалено скъпо за американските Матрици?Защо не мрънка и преди десетилетия за купуването на руските реактори за АЕЦ Белене,а такъв АЕЦ все още няма.Заради кого бяхме съдени и заради кого бе спрян Южен поток по времето на Орешарски?И последен въорос промените за избор на гл.прокурор са направени от Иванов и защо сега не е съгласен?Може би са направени лични за друг и за това сега е недоволен от собствените си промени?

    Коментиран от #80

  • 54 вис2

    9 3 Отговор
    ВЕЛИКО ТЪРНОВЦИ доволни ли сте от герб ПАНОВ мутрите който ве тормозят покрай ДЖЕРОНИМО не може да се минава хората пходят по шосето с риск да бъдат прегазени блъснати осакатени защото ако минете по тротоара няма място и мутрите налитат на бой БАЙ КУРТИ МАРТИН МАРИО ПЕТКОВ СТЕФАНОВ има участие в престъпна групировка на СТЪКИ

    Коментиран от #57

  • 55 ха ха

    6 1 Отговор

    До коментар #35 от "Съученик":

    А баба му - рускинята - генерал и от службите, забравихте ли

    Коментиран от #109

  • 56 ха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Не знам какво гледаш ти, но реди малко американците пуснаха съобщение,че частите за първия самолет са готови и са пренасочени в завода за сглобяване
  • 57 да бе

    4 7 Отговор

    До коментар #54 от "вис2":

    И от коя кръчма ги видяхте тия тъпотии в Търново? Животът си върви спокойно, хората живеят добре, имат работа, като в повечето градове на страната!
  • 58 да де

    2 1 Отговор

    До коментар #51 от "Плажуващ":

    И какво ще пише в листата за изборите - това ли? Значи ще е невалидна!
  • 59 един българин

    4 4 Отговор

    До коментар #20 от "Юмер Салимехмедов":

    Не не си Юмер, а си от ДС комунисти/тоталитаристи, и си се на/рал от страх, че набилижава вече да ви се търси сметка, и в Герб сте и в ДПС и в Патреоти, че и в БСП още има от семето ви мръсно!!! Оставка на ДС Тиквата - и Христо ще е Премиер!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ха ха ха

    6 0 Отговор
    Ченгетата да си чукнат кратуните, и тяхните деца ще плащат, един ден децата им ще се срамуват от тях,

    Коментиран от #64

  • 62 споко

    4 3 Отговор

    До коментар #24 от "333333":

    ще си купим от Русия газови централи или направо ток
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 да бе

    1 2 Отговор

    До коментар #61 от "Ха ха ха":

    ако ще и 10 "ха ха" да пишеш пак ще си останеш излъган - не ставаш за врачка, ясно?
  • 65 пижо

    7 9 Отговор

    До коментар #1 от "ДО ГЕШЕВ":

    Какво, завиждаш, че за теб няма ,а ? Я питай пенсионерите с по 50 лв на месец отгоре. Я питай всички дето спряха и са на работа само заради парите от бюджета. За това ли квичиш? Чакай редовните избори и ще си говорим.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 АНОНИМЕН

    8 4 Отговор
    олигарси капиталисти политици герб вии сте кожодери не хора у вас няма нищо човешко БОГ ДА ВИ 👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️👮‍♂️СЪДИ ЗА ВАС ТРЯБВА СЪД ЗАТВОР ДОЖИВОТ
  • 69 вис2

    6 4 Отговор
    бОЙКО ГЕШЕВ противни сте
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Стига токлкова

    6 1 Отговор
    Крайно време е вече....УДАРЕТЕ КАТИНАРА НА ТАЗИ КОЧИНА...
  • 72 Новата коалиция

    8 1 Отговор
    Ще се нарича: Цвъчко Републиканска ДьБългария с учиндолски напев. ..Със цвъчко са си плюли в устата. Баш- хамерички республиканци.От месеци Ви повтарям! Мислете с главите си,когато дойдат избори.бокича е мн ърда,тези около него- още по големи и нагли.Но тази комбинация ако дойде на власт ( натам сме се юрнали баш по о,ф,чи) няма да " ипотекират" а направо ще ни пуснат на хамеричкия ЧСИ.Да ни смъква по три кожи до живот.В устата им самл едно: атлангическа солидарност и блокиране на всички руски проекти.Нещо да сте чули за заплащане,за промяна на МРЗ,на пенсии? Тези така ще ни ш,б,ат с 300, че няма да можете глава да вдигнете.В името и интереса на Обора,ще ни дадат скъсаните гащи от задните ни бузи.И за капак и тях ще платим.
  • 73 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    хайде стига вече времето ви изтече мутри сбогом сбогом
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 machete

    5 5 Отговор

    До коментар #12 от "Владо Брадата":

    Напълно си прав, че Борисов е боклук и комунист. Но дебело подчертавам : Радев е по-голям боклук. И всичките врагове на ББ биха искали те да прибират комисионни, а не той.

    Коментиран от #97

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ооо

    8 2 Отговор
    ТОЗИ ПОДАВА СИГНАЛ --- ! Аз съм за вашите Западни интереси . Уреждайте мен на неговото място . Аз също ще ви козирувам ...мене ,мене подкрепяйте . Аз събирам овчи гласове за изборите ...събитам си стадото .....
  • 80 един българин

    3 6 Отговор

    До коментар #53 от "За народа или друг интерес,Иванов":

    БЕЗОТЧЕТНИЯ И ВСЕСИЛЕН ГЛАВАТАР ПРОКУРОР Е ЗАЛОЖЕН ОТ КОНСТИТУЦИЯТА ПРИЕТА ОТ БСП/БКП/ 90Г И ТЕХНИТЕ ДС ЧЕРВЕЙ В ДРУГИТЕ ПАРТИИ! ХРИСТО ИВАНОВ ПОИСКА ДА СЕ НАМАЛИ КВОТАТА НА НС ВЪВ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ И ДР. ПРОМЕНИ ЗА КОНТРОЛ НА ГЛ.ПР. НО БОЙКО НЕ МУ ПОЗВОЛИ - ЗА ДА МОЖЕ ДС ПРОКЛЕ//ИЦИТЕ ДА КРАДАТ БЕЗНАКАЗАНО - ТОГАВА ХРИСТО САМ СИ ХВЪРЛИ ОСТАВКАТА - ПО ДОСТОЕН ОТ НЕГО И СМЕЛ - НЯМАААААА!!!

    Коментиран от #90

  • 81 В.В.П.

    12 4 Отговор
    Чрез Иванов ,и Цветан републиканеца,янките даже и ядрени опити ще почнат да си правят в България...ВСИЧКО ТОВА ЩЕ БЪДЕ В ИМЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯ И ,,СДЪРЖАНЕ НА РУСИЯ,,rразбира се....ТЕ ВЕЧЕ СИ НАРЕЖДАТ НЕЩАТА В ,,НОВО СЕЛО,,..ТАМ И ВОДАТА ИМ Я ТЪТРАТ ОТ ЧУЖБИНА....ЯНКИТЕ НЕ ПИЯТ БГ ВОДА...ЗАЩО??
  • 82 КОНТРАТА

    12 5 Отговор
    Христо Иванов храненика на,, Отворено общество " забравя за милиардите дарени на господарите му за фърчила на картинка. България само може да спечели от, Турски поток" от транзит, а АЕЦ Белене е важен от стратегическо значение ПРОДАЖЕН тип. Краварите шантажират корумпирания тулуп от Банкя вече 10 г. защото му знаят кирливите ризи !
  • 83 един българин

    3 18 Отговор
    ХРИСТО ИВАНОВ - ПРЕМИЕР!!! ПО ДОСТОЕН, ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН И СМЕЛ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ НЯМА!!! ДЕМОКРАТ ЗА ПРАВОВО И СПРАВЕДЛИВО ОБЩЕСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

    Коментиран от #93

  • 84 Запознат

    7 4 Отговор
    Схемата е :НА ЧЕЛО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ ДЕСЕТИЛЕТИЕ СЕДИ ЕДИН ДОКАЗАН КРАДЕЦА АНТИПАТРИОТ ТАКИВА КАТО ХРИСТО ИВАНОВ СА ГИВОРИТЕЛИТЕ НА КОЗЯК И ИЗПОЛЗВАТ КРАДЕЦА ЗА СОБСТВЕНИ ЦЕЛИ ДА СПЪВАТ БГ ИНТЕРЕСИТЕ!!!
  • 85 Кънчо

    7 2 Отговор
    Клоун.Платен.
  • 86 123

    10 6 Отговор
    Христо Иванов е поставено лице на САЩ, както Боко и Цв.Цв. Повечето политици имат един господар но пред народа играят различни роли.

    Коментиран от #88

  • 87 Моля

    11 3 Отговор
    Типична АНТИБЪЛГАРСКА позиция. Очевидно и "да България" са дупелизци. Сега знам за кой НЯМА да гласувам.
  • 88 321

    1 3 Отговор

    До коментар #86 от "123":

    За нещастие.
  • 89 АНОНИМЕН

    4 1 Отговор
    МАРТИН СТЕФАНОВ от ТЪРНОВО е прсъпник хулиганин рекетьор и използвач
  • 90 За народа или друг интерес,Иванов

    9 1 Отговор

    До коментар #80 от "един българин":

    Я пак потърси и почети не е ли правил промени за избора на гл.прокурор Иванов.И не е подал оставка за това,а си спомни протеста ,който беше тогава и за какво.Ставаше въпрос за спирането на пари от чужди НПОта към съдии,адвокати.Всеки на път като стане въпрос за парите от чужди НПОта и на Ристьо му настръхва косата.Валерко преди месеци искаше да внесе закон за осветляването на тези пари-колко,за кого и Иванов и БХК и ред други скочиха,защото в НС нямат глас и щеше да мине сигурно на първо четене.И видиш ли Иванов забеляза Росенец и Доган след толкова десетилетия.
  • 91 Буратино

    7 1 Отговор
    С всеки ден нещо ти расте и не е това, което ти се иска да е.
  • 92 Васил

    3 5 Отговор
    Ипотека е леко да се каже по скоро я продаде скоро ще научим новият диктатор
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Монгола

    6 3 Отговор
    Такива като Ицо Иванов искат да яхат народното недоволство трупсно от години обаче ядец целите на оротестите са дaсе измете една шайка покровителства на от соросоидите не да се спъват енергийните ни проекти. На Референдума българите си казаха думата, а тя е :искаме АЕЦ Белене обаче шайката за да угоди на господарите си не призна референдума обаче призна исканията на учиндолсаката им марионетка!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 АНОНИМЕН

    4 2 Отговор
    оставка👍👍👍👍👍👍
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Бесен Язовец

    6 4 Отговор
    Козяшкия лакей Христо иска да раздели протеста на русофили и русофоби такива са инструкциите от НПОто нали накараха непокорни слуга да иска да преговаря за подкрепа на нов мандат. Не обаче за сметка на стратегическите интереси на РБ! Много бързо забрави 2014 г с платените си от,, Протесна мрежа "подливаха вода на Пламен Орешарски и докара отново крадците за мандат 2 по заповед от краварите! Този Х. Иванов е интригант.
  • 99 вис2

    1 1 Отговор
    МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ от ВЕЛИКО ТЪРНОВО БАЙ КУРТИ е престъпник участва в ОПГ
  • 100 Ице

    1 1 Отговор
    не лъжи!Ипотекарния кредитор отдавна е САЩ! РФ ще има само сервитут! Един вид искат да лапат и от транзитните ни такси , за да ни оставят намира не се налапаха!Алчни!В Украйна се мъчат да правят същия номер! Почти са укпели ,а при нас още по-лесно! РБ е погребана!Край!
  • 101 Гост

    1 0 Отговор
    Че тя топлата вода е открита отдавна.Това за вас новина ли е?
    Знаем как без ДПС в държавата нищо не се случва и от няколко страни се казва кога и какво да се случва в България.
  • 102 123

    2 1 Отговор
    В България само малоумни кандидат политици ли има? И един лев да има заем България е ипотекирана. И какво идва първо яйцето или кокошката? Не можеш да газфицираш страна в която няма постояненен приток на газ, пъро газопровод, след него идва газифициране на страната и то това е по желание,много хора няма да го искат. Белене както са казали ще го строи консорциум за сега.
  • 103 Петров

    3 4 Отговор
    Борисов тегли шута на тези, които го създадоха, по един безобразен начин. Наблюдавам с любопитство как много от хората, които искрено обслужваха Борисов, сега вземат завоя. Мисля, че част от хората, които произведоха Борисов, ще се отръскат като патка след дъжд.

    Борисов ще седи докрай… В момента се държи като бито куче, много е изплашен. Той е абсолютно смачкан, седи и говори глупости. Държавата се разцепва, а той говори някакви неща. Единственото което го интересува, е как да оцелее физически. Властта го охранява... Самият Борисов е приключил, няма капацитет да управлява държавата.
  • 104 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    оставка но една птичка пролет не прави ДАМИ и ГОСПОДА
  • 105 Бесен

    4 3 Отговор

    До коментар #13 от "така е":

    Трол, ако не беше Русия, от 140 години щяхме да сме си една нормална турска провинция, а ти щеше да ходиш с чалма и да се кланяш на султан Ердоган. Имайте малко уважение към тази велика страна. Може да си има трески за дялкане, но е славянски събрат, а пък ние също далеч не сме цвете за мирисане.
  • 106 Koko

    2 1 Отговор
    Христо Иванов пропусна новите американски самолети F-16.
  • 107 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    герб мутренска мафия
  • 108 Жена

    5 1 Отговор
    Пинокио хайде млъквай и си гледай гейската връзка! Дженджър!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Доктора

    4 1 Отговор
    Тоя соросоид, финансиран през иво прокопиев що не вземе да се скрие! Ако ще казва нещо, що некаже за самолетите. Значи мутрата, като ни ипотекира на краварите всичко е ок, а когато става дума за стратегически интереси без значение чрез Русия не е добре. Като ходи пред сараите на доган, що после не отиде пред незаконните дворци на прокопиев. Нали на много честен демократ се прави. Нека каже и как когато беше министър на мутрата точно той промени закокна за избор на главен прокурор. От него дойде промяната за избор на гл.прокурор, а сега мрънка срещу каскета. Ако такива отпадъци се гласят да ни управляват не намирам голяма разлика отмутратаборисов.
  • 111 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Karosel":

    Сега имаме 5 вида хляб,който и прасетата не трябва да го ядат.А киселото мляко ще "вкисне" след 2-3 години.Прясното мляко е от на прах и сивее на цвят.А освен двата вида хляб ,изброени от теб, преди време си имахме и ръчен, и типов ,и ръжен.За козунаци и кифлички с мармалад също "случайно" си забравил.
  • 112 ТОЗИ ИМАМ ЧУВСТВОТО

    1 2 Отговор
    ЧЕ Е ПО ГОЛЯМА ГАД ОТ БАТ БОЙКО
  • 113 КЪТ ГЛЕДАМ КОЛКО БОКЛУК

    3 1 Отговор
    ИМА В ТЕЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ. ....ОТЧАЙВАЩО Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ..ЕДНИ АГЕНТИ. .ЕДНИ ДУПЕДАВЦИ. .ЕДНИ ХАМЕЛЕОНИ. .И НА ВСИЧКИ ДЕЦАТА ИМ В ЧУЖБИНА. .И ЧЕСТНИ. .ЧЕСТНИ И В УШИТЕ ДАЖЕ. ....
  • 114 Хаджи Хаджи Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гн Иванов":

    Е сега разбрахте ли, защо " Да, България" и това мекере Хр. Иванов се напъват, като гладен над гърнето! Даже са му спуснали и сценария от Козяк! Колко е очевадно ! Каква енергийна зависимост го прихваща! Германия настоява да се пусне СП - 2, а този настоява да се спре газопровода през България и строежа на АЕЦ БЕЛЕНЕ! ВИЖТЕ САМО ЦЕНИТЕ НА ПРОИЗВЕДЕНИЯТ ТОК ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ, И ГИ СРАВНЕТЕ С ТЕЗИ ОТ ТЕЦ , ВЕЦ И СОЛАРНИТЕ ПОЛЕТА- СОБСТВЕННОСТ НА ОЛИГАРСИ И ДЕПУТАТИ! ОТ САМОТО НАЧАЛО, СТАВА ЯСНО , ХР. ИВАНОВ ЧИИ ИНТЕРЕСИ ЗАЩИТАВА!
  • 115 Хаджи Хаджи Българин

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Ами нормално":

    А ти брат си на правият път! Жалко за прогнозата - диагнозата! 80% срещу 20% държавни служители! И това е схемата! Но! В цялата пропаганда, не мога да разбера едно! " Младите българи, които се връщат от чужбина, за да протестират"
  • 116 ГруЮ

    1 1 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Имаше един вид мляко, но се правеше от мляко и два вида хляб, които се правеха от брашно. Бензина и доста видове стоки изчезнаха в началото на 90-те, защото трябваше бързо да станем капиталистическа страна. С две думи- скриха ги. Нали не си мислиш, че заводите са спрели да произвеждат? А имаше много заводи.

    Коментиран от #119

  • 117 Политолог

    1 0 Отговор
    А, човекът зад Христо Иванов, ИВАН КОСТОВ раздаде България на безценница
  • 118 Безпартиен

    2 0 Отговор
    А, човекът зад Христо Иванов, ИВАН КОСТОВ раздаде България на безценница
  • 119 Един

    1 0 Отговор

    До коментар #116 от "ГруЮ":

    На 29 март 1990 година първото правителство на Андрей Луканов налага мораториум върху обслужването на външния дълг. Така напрактика държавата обявява фалит. Всички външни задължения също са преоформени като държавен дълг. Установява се плаващ курс на лева, либерализира се банковия сектор и външната търговия. А това води до тежка икономическа криза. Магазините са опразнени. На пазара трудно се намират стоки, дори от първа необходимост. Въвежда се купонна система, която разпределя дажбите на всеки член в семейството.

    В началото на 1990 година Андрей Луканов събира на среща всички генерални директори от хранително-вкусовата промишленост. Обяснява им, че държавата тръгва по нов път, а раздържавяването ще започне от техния бранш. Това разказва бившият зам.-директор на Национална служба „Сигурност" о.з. полк. Чавдар Петров. На тази среща Луканов казва, че досегашните директори ще бъдат освободени, но ги съветва да направят частни фирми, с които са да застанат на входа и на изхода на предприятията.

    Така започва прехода в България. Начинът, по който той се случи няма аналог в останалите държави от Източна Европа. Кризата от края на 90-те години остава в историята като „гладната Луканова зима". Пет години по-късно страната изпада в зърнена криза. Веднага след нея е и банковата, по време на която фалират 15 търговски банки. Ограбени са спестяванията на българите, но се появяват кредитните милионери.
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Емил

    1 0 Отговор
    Докато беше в кабинета на Борисов, на Христо Иванов не му пречеха проектите на Борисов, сега вече се е сетил за тях- този не е нищо повече от долен лицемер.
  • 122 Асен

    2 0 Отговор
    Олигарсите, които управляват лицето Христо Иванов искат да прилапат държавата, то се видя иначе, че Иванов не става за политик досега.
  • 123 Спас

    1 0 Отговор
    Иванов иска да предаде България на Прокопиев и да я разпарчатосат съвсем
  • 124 Иванов

    1 0 Отговор
    Ако Христо Иванов Прокопиев е алтернативата на Бойко Методиев Борисов, по-добре да закриваме веднага тази държава! И двамата са маши в ръцете на олигарси, които седят зад тях...
  • 125 223232323

    0 0 Отговор
    За кво става въпрос че не схващам....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове