Last news in Fakti

29 Октомври, 2012 10:24 737 4

Димитров: И лудите се обединиха, а десните се разделиха

  • мартин димитров-
  • десните-
  • сдс-
  • дсб-
  • разделение
Димитров: И лудите се обединиха, а десните се разделиха - 1
Снимка: БГНЕС

„В България в момента и лудите се обединиха, а десните се разделиха”, заяви по Нова телевизия депутатът от „Синята коалиция” Мартин Димитров.

Като потвърждение на това свое виждане той коментира, че „до вчера Каракачанов казваше на Сидеров, че е психопат, а сега се обединяват в името на това един електорат да има представителство”.

Именно с подобен мотив членовете на сините Надежда Нейнски, Ваньо Шарков и самият Мартин Димитров обмислят създаването на съюз „Единство”.

„Няма политическа логика да не събереш десните партии в една, при положение че автентичната десница е заплашена от изчезване” категоричен бе бившият лидер на СДС.

Той призна, че съществува риск от това сините да не влязат в следващия парламент, ако СДС и ДСБ се явят поотделно на предстоящия вот. Това пък давало път на ГЕРБ и младото сдружение „България на гражданите” на Меглена Кунева.

„Притеснява ме левият завой на управляващите”, каза още Димитров. Той заяви, че вижда такава промяна в политиката на ГЕРБ най-вече заради намерението им да премахнат плоския данък и да въведат налог върху лихвите по депозитите.

„Данъкът върху онлайн хазарта е единственото нещо, което е намалено в Бюджет 2013”, не скри възмущението си синият депутат.

И категорично заяви, че приоритет на правителството би трябвало да бъдат младите майки и хората, които имат дребен бизнес.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 е така е

    0 1 Отговор
    След като за 23 години самозвани политици мошенници ошушкаха народа и държавата ни, сега на трезво мислещите родолюбци ще им казват, че са луди. Но г-н Димитров, виновен е народа ни, че продължава да ви търпи с вашите напудрени словоизлияния.
  • 2 Духът

    0 0 Отговор
    По понятни причини, в България целият преход беше режисиран и контролиран от червената номенклатура и нейния КГБ/ДС апарат. Всички "проекти" за движения и партии - и БСП, и ДПС, и СДС, и Жорж Ганчевоия Бизнес Блок, и НДСВ, и Атака, и РЗС, и ГЕРБ, и Кунево-Пръмовото "Движение на Гражданите" са създадени от едни и същи задкулисни сценаристи. И въпреки всичко, в историята на българския политически живот Носител и Символ на Духовния Подем за Свобода, Демокрация и Европеизация остава завинаги Синята партия, както и да я наричаме сега. Затова всички неподвластни на службите нейни бивши лидери и активисти са морално задължени пред изстраданите надежди на своя народ да бъдат сплотени и да дават тон на процесите за Демократизиране и Европеизация на България ! България има нужда от Духа на Синята идея ! Проклятие ще се стовари върху главата на всеки, който се опитва да "чете заупокойни молитви" над Свободолюбивия Дух на нашия хилядолетен народ !

    Коментиран от #3

  • 3 свбодомислещ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Духът":

    Каква синя идея бе ш..няко при положение че всички сини депутати са бивши комунисти.Нали и сините партии за това са на тоя хал-опоскаха всичко и вече никой не им вярва.Ясно е че ще направят съюз защото инъче не могат да влязат в парламента тия псевдо-демократи.Не те ли е срам какъв реитинг имат по отделно твоите сини комунистически идоли а?
  • 4 Росен Николов

    0 0 Отговор
    Това за синята идея сме го чували.........добър предлог беше някои хора да си напълнят банковите сметки и да разпродадат България на безценица..............народа им даде шанс, това че те се оакаха си е техен проблем.........сега кокала стана трудно досегаем за тях.
    Да са мислили когато управляваха и бяха на власт, не само за себе си, а и за народа.........сега вече е малко късно да се правят на демократи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове