17 Октомври, 2020 07:39 4 914 71

Евродепутати се включиха в Петото Велико народно въстание

  • пето велико народно въстание-
  • евродепутати-
  • протест-
  • бнт-
  • оставка

Протестиращите опитаха да нахлуят в сградата на БНТ, обстреляха я с бутилки

Евродепутати се включиха в Петото Велико народно въстание - 1
Снимка: БГНЕС

Петото "Велико народно въстание" получи подкрепата на евродепутати, които декларираха, че Европа вижда случващото се във България, предаде Българското национално радио.

Недоволните посочиха, че всяко бавене в подаването на оставката на премиера е минус за него, тъй като доверието към него е спаднало.Те продължиха да настояват за оставката на премиера Бойко Борисов и на цялото правителство, както и на главния прокурор Иван Гешев. Настояваха за оставката и на генералния директор на БНТ Емил Кушлуков и дори за тази на водещия на предаването "Панорама" Бойко Василев.

На проявата имаше две паралелни трибуни. Студентите от Софийския университет дойдоха със своя озвучителна техника и свои оратори около 18:30 ч. Пред президентството бе и пунктът на т.н. "Отровно трио".

Проявата и снощи разчиташе на мащабност, за да се види желанието на хората в България за отстояване на Демократичните ценности. Според присъстващите, протестите са направили български проблеми видими за Европа.

На събитието, което се състоя при проливен дъжд, излял се над центъра на София, се включиха на място и по видеовръзка от Брюксел евродепутати от Хърватия, Нидерландия, Румъния.

Един от тях - Иван Синчич от Хърватия, каза, че е дошъл, за да каже на българите че не са сами и Европа ги подкрепя. По думите му корупцията не е само в България, а такава има и в Хърватия. "Искам да ви кажа, че корупцията трябва да спре навсякъде", каза той и допълни: "Вие не трябва да спирате" призова протестиращите той и каза, че "който издържи последен, ще победи".

Евродепутатът от Нидерландия Пол Танг пък се обърна към хората на площада с думите, че корупцията им пречи да живеят в свобода и с истината и да следват идеалите, които са споделяли със семействата си. "Ако ни пречат - да се махат", призова той.

Членът на Прогресивния алианс на социалистите и демократите напомни, че преди дни Европейският парламент подкрепи правото на българския народ да протестира в защита на законността и правовата държава и добави, че евродепутатите на свой ред помагат за това еврофондовете да не отиват в джобовете на корумпираните политици и олигарсите.

Той също така отбеляза и ролята на някои медии, които "вместо да се вслушат в гласа на хората, следват властта и предпочитат версията на олигарсите и корумпираните".

Румънският евродепутат Рамона Стругариу се включи чрез видеовръзка и отбеляза, че победата, която са постигнали в Брюксел, е победа на всеки един от българите, който е бил през последните 100 дни по площадите.

Деян Василев от "Правосъдие за всеки" посочи, че не искат силните да налагат правилата си, искат правила за всички. "Върховенството на закона ще ни пази от властта на силните, но и ще ни направи по-богати", каза още той.

"Има много светлина на този площад, тази светлина е от вашите очи, от вашите души, от вашите надежди и от вашата смелост - от там идва светлината на този площад", каза Арман Бабикян от "Отровното трио". "Ние искаме България на знанието, България на моженето", посочи още той.

Проф. Велислав Минеков от "Отровното трио" отбеляза, че и дъжд да вали, гръмотевици да има, дори камъни от небето да падат, пак ще са тук, защото ненавиждат управляващите. "За 100 дни се смениха министри, криха се, станаха за резил на Европа, ще ги премахнем", допълни той.

След традиционното приключване на събитието с химна на България, протестното шествие се отправи към храм-паметника "Александър Невски", за да отдаде своята почит на антиправителствените протести преди 30 години на 10-ти ноември, след което множеството се отправи на традиционното шествие към Орлов мост, който за поредна вечер беше блокиран за кратко.

Малко след 21,00 часа част от протестиращите се насочиха и към сградата на Българската национала телевизия за станалия вече обичаен протест в петък по време на предаването "Панорама".

Повече от един часа имаше напрежение пред входа на БНТ, след като десетки протестиращи се опитаха да влязат в сградата на Националната телевизия с намерение да участват в предаването "Панорама" с водещ Бойко Василев. На няколко пъти се стигна до сблъсъци с полицията при опитите за влизане в сградата. Около сградата на БНТ беше разположен голям брой служители на полицията и жандармерията.

В днешното предаване "Панорама" гост беше Арман Бабикян от "Отровното трио", който заяви, че не е знаел за случващото се пред сградата на БНТ. Бабикян обаче посочи, че няма да призове хората да се разотидат, като той ще остане в близост до сградата на Националната телевизия.

По сграда на БНТ полетяха пластмасови бутилки и кенчета, като едно от стъклата на Националната телевизия беше супено.

Протестиращите скандираха "Оставка" за генералния директор на БНТ Емил Кушлуков и тази на Бойко Василев.

Страничните входове на БНТ също бяха заградени от протестиращи с намерението да изчакат водещия на "Панорама" да си тръгне след края на предаването. Малко преди 23.00 часа напрежението пред БНТ утихна и протестиращите се разотидоха. Част от тях се отправиха към Орлов мост, където за кратко блокираха ключовото кръстовище, преди и те да си тръгнат.

Така завърши петото "Велико народно въстание" на стотния ден от антиправителствените протести, завършва репортажа си Българското национално радио.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    53 79 Отговор
    Платени смешници.......

    Коментиран от #30, #43

  • 2 ЦК на ГЕРБ

    62 37 Отговор
    Живеем за да крадем !!!
  • 3 БАЙ Х@Й

    38 20 Отговор
    "ШАЙКАТА нощем Ви краде, а Вие вечер и пеете!" - думи на грък
  • 4 Нека видят

    52 26 Отговор
    В каква мафиотска диктатура живеем. Последна икономика на ЕС с БВП, като на Черна гора.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 МЪКАААААА,... ДУБАЙСКА....МЪКАААА....

    50 56 Отговор
    ОПИТА ЗА ПРЕВРАТ НА ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ПРИКЛЮЧИ БЕЗСЛАВНО И...ПОЗОРНО , ТОВАРИЩИ!
    СЛЕДВА....СЪД И...ДОЖИВОТ

    Коментиран от #55

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 42 Отговор
    БРАВО оставка на БОРИСОВ ПИНОКИО ГЕШЕВ КАРАЯНЧЕВА ГЕРБ

    Коментиран от #10, #50, #53, #54, #62

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 МАЯ

    41 31 Отговор
    оставка престъпни мутри

    Коментиран от #13, #34

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    48 28 Отговор
    30 години вече унищожават МАЙКА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #56

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бойко

    32 37 Отговор
    Протестират само Толупите които не са яли бой като малки и сега на стари години ще бъдат бити заради грешката на родителите им да не ги бият като деца.
    Пред БНТ като излязоха полицаите с щитовете хората се отдръпнаха а преди това се блъскаха!
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 14 Отговор

    До коментар #10 от "ООООУУУ...ШАШАВИЯ,..СЪН ТЕ НЕ ЛОВИ":

    нямаш елементарно възпитание на училище не си ли ходил на възпитание не са ли те учили пропуснали са ти първите седем години възпитание първо виж себе си тогава наричай другите шашави а псуването показва едно само това щото си комплексарче

    Коментиран от #46

  • 16 Тарикат

    11 22 Отговор
    Хората нямат каски и щитове като полицаит не може да направят нищо срещу тях защо тогава протестират пред полицаите които даже и среден пръст им показват и знамето не искат?!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 БРЦК

    26 18 Отговор
    Много предатели в България лицемери . След като ГРОБ изчезне те се пребоядисват и пак подскачане плюене . Но такива са по природа обратни
  • 19 виГЕЙнин,ти ли си ма сладур?😂

    17 10 Отговор

    До коментар #17 от "Бачо Киро":

    Ах ти...палавницееее
  • 20 БРЦК

    15 10 Отговор

    До коментар #13 от "АВЕ...И НИЕ ТВА ВИКАМЕ, АМА...":

    Факти е сайт за новини що годе читав . Това не е психиатрия . Грешка

    Коментиран от #23

  • 21 Всъщност

    34 26 Отговор
    Участието на тези оядени евродепутати има обратен ефект . А пък и Божков напразно си дава парите на тези маргинали , които се наричат "протестиращи" .
  • 22 Последния Софиянец

    22 28 Отговор
    Понеделника Божков го чакаме да преведе парите за протестите, защото триото са на червено и са гладни, храня ги в ресторанта ми. И дойдат ли парите, следяащите въстания ще са страшни и на Борисов ще му се наложи да слезне от джипката!
  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 20 Отговор

    До коментар #20 от "БРЦК":

    ФАКТИ БГ са номер 1
  • 24 ДНЕС Е ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН ЗА

    33 21 Отговор
    БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ!
    ...ЖАЛКИТЕ ПИШМАН-ПРЕВРАТАДЖИИ...РЕВАТ ЖАЛНО КАТО ..ПОЗИТАНСКИ МАСТИИ НА..МЕСЕЧИНА,...ФАТ'МАКА С .. ЖЕНСКОТО ЮМРУЧЕ... ОТНОВО ДЕЗЕРТИРА,..ЕЛ ЧАПО...ВЕЧЕ НЕМА.. НЕРВИ А... ТРОЙКАТА-Г-ЕЙТАЦИ...СЕ ЧУДАТ КАК ДА СЪБЕРАТ...500.. ШМ'АТ'АРОКА!
    ..... ПРЕКРАСЕН ДЕН,БЪЛГАРИ✊😂
  • 25 Последния Софиянец

    17 30 Отговор
    Следващите въстания ще са страшни! Оставка и затвор!

    Коментиран от #37

  • 26 Последния Софиянец

    23 32 Отговор
    Малко остана и Бойко ще слезне от джипа завинаги. Оставка!

    Коментиран от #33, #35

  • 27 SDEЧЕВ

    34 22 Отговор
    ИСТИНАТА Е ЕДНА- ПРОТЕСТИ СРЕЩУ СНИМКА НА ЧЕКМЕДЖЕ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ НАЙ ГОЛЕМИЯ ИЗМАМНИК В ИСТОРИЯТА ПРЕСТЪПНИКА БОЖКОВ–СПЕЦИАЛИСТ ПО ФАЛШИВИ СНИМКИ С ПЕЧЕЛИВШИ ГЛУПАЦИ. КОЙ ДА МУ ПОВЯРВА ГЛУПАЦИТЕ ,КОИТО ТЪРКАХА КАРТОНЧЕТА ЛИ.? АКО ПРОТЕСТА БЕШЕ ПОД НАДСЛОВ -ПРАВИТЕЛСТВОТО ДОЛУ ПОНЕЖЕ СЪДЕЙСТВА НА ИЗМАМНИКА БОЖКОВ ДА ОГРАБИ ЕДИН МИЛИАРД ЕВРО ОТ БВП НА БГ,ТОГАВА АЗ ЛИЧНО ЩЯХ ДА ХОДЯ НА ПЛОЩАДА ДА ИСКАМ ГЛАВАТА НА БОРИСОВ. НО В ЕДНА МАТЕМАТИЧЕСКА ФОРМУЛА КАКВАТО Е ИСТИНАТА ИЗМАМА В НАЧАЛОТО ВОДИ ДО 1000 ПЪТИ ИЗМАМА НА КРАЯ. ТАКА И С ПРОТЕСТИТЕ ОТРОВНИ ГЛУПАЦИ НА МЕГДАНА ПОДКРЕПЕНИ ОТ БОЖКОВ -РЕЗУЛТАТ БЕТОН ЗА ГЕРБ,КОИТО ПОЗВОЛИХА НА БОЖКОВ ДА ГРАБИ 17:54 16.10.2020

    Коментиран от #38

  • 28 това е

    31 18 Отговор
    Кучетата си лаят ,ама ... керванът си върви. Така накратко може да се опише ситуацията в България - една много малка група (хранени с дубайски "Педигри") кучета с червена козина и с хомо наклонности се скъсват да лаят ,ама - българският керван си върви. Това е.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Johansson

    30 13 Отговор
    А тия пишман студенти са излезли да пият и да повикат малко. Дори не знаят за какво са се записали в университета.

    Коментиран от #39

  • 32 Просто питам

    25 7 Отговор
    Не разбрах каква беше изненадата, която анонсираха предната вечер.

    Коментиран от #36

  • 33 Ми да, то избори

    17 4 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Изборите съвсем наближиха
  • 34 Роко

    35 5 Отговор

    До коментар #9 от "МАЯ":

    За пореден път народа ви показа, че не иска оставки и не харесва мафиота Божков и олигарха Бобоков които ви организират както и политическите им к.рви.

    Коментиран от #40

  • 35 Роко

    23 8 Отговор

    До коментар #26 от "Последния Софиянец":

    Пич март месец ще имате възможност да свалите Тиквата от власт. Не че ще успеете след всички простотии които направихте (провалихте шанса на Импекса да стане премиер не ви ли е срам?)

    Коментиран от #41

  • 36 Роко

    28 7 Отговор

    До коментар #32 от "Просто питам":

    Изненадата беше че няма изненада. Отровното трио се обиди на народа, че за пореден път не дойде на "великото народно въстание" и сега трябва да го прекръстят на "великото не народно въстание" или "мафиотско-олигархичен пуч"

    Коментиран от #49

  • 37 Роко

    26 7 Отговор

    До коментар #25 от "Последния Софиянец":

    Пич Бабикян каза че повече въстания няма да има (дори той схвана че с 50-100 човека въстание не се прави). И правилно като се вземе предвид геометричната прогресия с която намаляват въстаниците с всяко следващо въстание

    Коментиран от #42, #44, #48

  • 38 Агенция ПИК

    7 5 Отговор

    До коментар #27 от "SDEЧЕВ":

    Хахаха а хахаха а хахаха.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Агенция ПИК

    5 5 Отговор

    До коментар #35 от "Роко":

    А хахаха а хахаха а хахаха.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Последния Софиянец

    3 21 Отговор

    До коментар #37 от "Роко":

    В грешка си, няма да има въстания, но ще има преврат. Чакаме само Божков да преведе парите и Борисов е аут от властта. 20 кори с развалени яйца го чакат, като слезне от джипа! Оставка и затвор за мутрата!

    Коментиран от #47

  • 45 Оги

    22 6 Отговор
    И хиляда дни протест да има, и Бог да дойде на протеста, все тая. Ганьо не иска друго. ГЕРБ пак ще спечелят изборите.

    Коментиран от #61

  • 46 Новини

    5 4 Отговор

    До коментар #15 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Какво ти каза човека истината.
  • 47 Ужас

    13 7 Отговор

    До коментар #44 от "Последния Софиянец":

    Ти наистина не си добре момче. Ходи на лекар не не на протестите
  • 48 Пенев

    8 3 Отговор

    До коментар #37 от "Роко":

    ...😂 температурите падат скоро и сняг ще завали
  • 49 Да ти кажа

    5 9 Отговор

    До коментар #36 от "Роко":

    Да ти кажа,че протеста би бил милионен,но народа е беден и болен.! А защо е така,отговори си сам

    Коментиран от #60, #66

  • 50 Антирадевист

    5 3 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А къде бяха по време на дъжда?
  • 51 Гост

    6 4 Отговор
    Попадение,много точно го каза арменчето в Панорама:"Ако ще да седиме 365 години на площада" в случая,грешката е вярна!Но явно има хора,които са обсебени от базаедовата болест и го следват или базеда,чрез дубайското летящо килимче им носи подаръци.
  • 52 Психиатър

    12 5 Отговор
    Бoриcoв e нecмeняeм зaщoтo бългaрcкият нaрoд гo oбичa кaтo cвoй cин, бoгaтир-cпacитeл и нeзaдoвoлeнитe oт влacттa oкoлo 5000-8000 души тeпървa щe имaтe прoблeми cъc здрaвeтo cи и нaй-вeчe пcихичнoтo! Нo тoвa e дoбрe зa нac чacтнитe лeкaри...Колкото и да му искате оставката на Борисов, толкова повече се нервирате. Той няколко пъти си я подава и българският народ пак го избира, защото вас не ви припознава като българи. Той е избран от българският народ и вие трябва да се подчините на този избор защото се разболявате и ако не се подчините ставате бесни и неконтролируеми! Дори пак да си я подаде ние пак него ще изберем! Обичайте го и го ценете ако искате да сте добре психически и изобщо здравословно! Който не го обича на практика мрази народът на България, чиито любимец е Бойко! Протестирайте си, но имайте чувства към него като към добър любовник!
  • 53 Антирадевист

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Светът е пълен с идиоти. А къде беше оная ирландската Милиончева - да си урежда нейните въпроси. Няма що - огромна подкрепа.

    Коментиран от #58

  • 54 Антирадевист

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Явно в главата - едновременно чугунена и дървена едновременно няма място за друго.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Антирадевист

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Майка? За тебе, гаулайтере, България не можа да е майка. Майка е оня кенеф Русия. Ходи си там, само, че там няма да можеш изобщо да пишеш.
  • 57 Истината

    9 3 Отговор
    Това беше голямото падение и погром за организаторите-280 подкупени протестиращи.
  • 58 Гост

    6 3 Отговор

    До коментар #53 от "Антирадевист":

    Но да не забравяме,че си уреди ниното пътуване на Черепа на разноските!
  • 59 Психиатър

    11 2 Отговор
    Мнoгo ми e интeрecнo тия ''вeлики нaрoдни въcтaния'' кaк тaкa ги избирaтe дa ce прoвeждaт във възмoжнo нaй-гoлeмият и прoливeн дъжд зa тoзи пeриoд и кaк тaкa нe cи избрaхтe cух и cлънчeв дeн??Тoвa дaли нe e прoявa нa мaзoхизъм oт cтрaнa нa прoтecтирaщитe...???
  • 60 Кой68

    3 3 Отговор

    До коментар #49 от "Да ти кажа":

    Кажи нещо смисленно....Болестите не са от вчера.Стига с тия претоплени изрази че замириса на изгоряло..........
  • 61 Кой бяга от хубавото

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "Оги":

    .....
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 2020

    3 4 Отговор
    Защо криете изказванията на Клеър Дейли и нейното пристигане в България и на други евродепутати?Те казаха истината за Бойко Борисов /комунист,пожарникар-срам за тази достойна професия;неграмотен, необразован/ и Герб-бандити и вампири.Бяха подкрепени при гласуването на резолюция за продължаване ,наблюдението върху България.А ,вие критикувате в безсилието си разкритията за незавидното/по-точно катастрофалното/положение на България при това в навечерието на настъпващата зима.Когато ви казват истината в очите ,Бойко Борисов и Герб трябва на часа да подадат оставка ,а не да четат лъжи в пленарна зала.

    Коментиран от #67

  • 64 Анонимен

    1 0 Отговор
    Кво казала клеър, че бойко и.. Били бандити. Ако бяха такива днес нямаше да е този хаос, а щяхте да сте на др място, а за Гешев, някои замълчаха или те си мислеха ореди пандемията вечно да гепите, но уви короновируса ви спря. Само те.. Децата ви во задочно, вие бкп 70 г работите, не са ви изхвърляли старите от работа и още и оше, дайте им милионите да мирясат. Други пък се живеят 80 г с 2400 пенсийки. Или да бяхме или да не бяхме, а сега пак сме съсссср. 400 лева, а тж 100..
  • 65 Нерегистриран

    1 0 Отговор
    Всички са крадци с връзки. Хващат кокошкари. Кой е тарикат печели не от сега, не след 1944,а след 1923,1927..прокурора, съдия вина нямат, а самите хора, човечност. По време на войни 1923 умират мъже богати, омъжват се за втори мъж. Взема парите купува земи.. Проблема е у нас хората, а не в промяната на депутати прокурори, но моето мнение е без значение, нищо че сме наясно, защо искат свалянето на бойко, гешев, караянчева... По малкото зло са те, злото е у крадците и черепа да извинява, знаем и за еврофутбола и др. Искате ваши хора, за да заличите.. Нима моите родители след смяна на парите не са ощетени след 1944,нима налите не са, дори са ни чисти, а на черепа не са и чакат отвън да не бъде съден. Законите василе трябва за кокошкари и всички да са за всички. И не ми се правете на честни. Свиленов сина им къде, в сащ, с чии пари. Радева със слави, и мислите, ще продължи ограбването. Не бъдете наивни. Живеем и виждаме. Нямаш ли чичо владика поп няма как да станеш. Те вече са на 38 и още 2 излизат в пенсия.. С деца внуци.. Всички мързеливи комунисти си оправиха живота. Да живее номенклатурата, а и симеонов ви го каза. В БГ ще останст малко но качествени хора. Кой е тарикат, подмазвсч, роднина, горе от 30 години спечели. Очакват робите от вън да им работят за жълти стотинки. Обективно казал......
  • 66 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Да ти кажа":

    Но не беше милионен нали? Бяхте все същата групичка мафиотски подлоги. А народа за пореден път ви каза по противни сте ми дори от Тиквата.
  • 67 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #63 от "2020":

    Кой крие бе пристигането беше рекламирано седмица по - рано дори по държавната телевизия БНТ да не говорим за частните БТВ и НОВА включително и глупостите които надрънка (явно подведена от групичката национални предатели от коалицията БСП-ДПС-ДБ които само за да докопат кокала са готови на всякаква мерзост).
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове