Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 14:39 7 860 79

Лекар изригна: Мангъров, спри се! Хора умират и още ще умират

  • д-р милен чолаков-
  • covid-19-
  • мангъров

Този вирус няма нищо общо с грип и грипоподобни заболявания. Предизвиква дълбока инвазия във всичко човешко

Лекар изригна: Мангъров, спри се! Хора умират и още ще умират - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Общопрактикуващият лекар в Шумен д-р Милен Чолаков е сред хората, които успяха да победят вируса. Той обаче е бил в много тежко състояние и е стабилизиран благодарение на донорска плазма.

,,Това беше един тежък изпит на психика, физика, оцеляване, социална адаптация и преосмисляне на всичко, което се е натрупало за 58 години живот. Този вирус няма нищо общо с грип и грипоподобни заболявания. Предизвиква дълбока инвазия във всичко човешко. Ако грипът минава и заминава, COVID-19 е съвсем друго. При мен протече изключително агресивно и най-вероятно ще остави последствия'', разказа д-р Чолаков.

Той се обърна към обществото да загърби мисълта, че няма вирус и че той не нанася поражения. Личният лекар призова хората да се обърнат със сериозност към препоръките и всичко, което може да ни защити.

Пламна България, пламнаха Балканите, пламна Европа. Много смърт ни докара това нещо, много инвалидизация ще докара. Дайте да се стегнем като общество и да направим загубите минимални. Стига с това чудене има ли, няма ли! Доц. Мангъров, много ви моля, престанете с това раздвояване и призоваване на хората да не вярват. Умряха доста хора, ще умират още най-вероятно, настоя д-р Чолаков пред Bulgaria ON AIR.

По думите му лекарите в Шумен се борят с последните сили, защитавайки живота си. Били оставени единствено на ентусиазма.

Имаше едно посещение на зам.-министъра, но липсва координация и достатъчно разбиране от властта. Липсва разбиране, че трябва да се отвори донорски център за антиковид плазма, която ще спаси много животи и ще доведе до минимум смъртните случаи. Донорската антиковид плазма отсъства, заяви още той.

Такава е прелята на самия д-р Чолаков след първата седмица от състоянието му, което е било много тежко. Преливат му два сака с кръвна плазма, след което два дни по-късно е изписан с голямо подобрение.

След изписването остава една невъобразимо голяма слабост, омаломощеност, чувство за празнота - все едно пет слона са те газили отвсякъде. Това нещо продължава около 40 дни, при мен продължи около 14. На 15-ия ден тръгнах да работя. Беше ми много тежко, изпитвах голяма слабост, сподели д-р Чолаков.

Той призова премиера Бойко Борисов във всеки областен град да бъдат разкрити пунктове за набиране на донорска хиперимунна плазма. Категоричен е, че това ще спаси много български животи.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мангъра the best

    72 45 Отговор
    Айдееев бе,лекарче с платена диплома

    Коментиран от #7

  • 2 Мислещ

    76 34 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Предизвиква дълбока инвазия във всичко човешко"
    Е това само като го прочетох, направо се отказах да чета по-надолу...тоя от коя секта е?

    Коментиран от #25, #63

  • 3 Жак Фреско

    38 28 Отговор
    Всички именити лекари в България са измамници,всички до един останалите кадърните са извън държавата и взимат пари не стотинки!
  • 4 Умен

    60 15 Отговор
    Колко го изкарват без дори да разберат??

    Коментиран от #52, #61

  • 5 Единственият

    90 42 Отговор
    Мангъров е единствения с ТОПКИ !!!

    Коментиран от #41

  • 6 Гражданин

    56 14 Отговор
    Министър Ангелов днес предаде властта на Мангъров.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Последния Софиянец

    46 32 Отговор
    Елате на протеста довечера в шест пред Здравното министерство.Ще говори Мангъров.Ще чуете истината само там.

    Коментиран от #29, #65

  • 9 Диверсант

    52 15 Отговор
    МАНГЪРОВ.... ШЕФ НА СЗО 😂😂😂😂😂😂
  • 10 Asdfg

    55 18 Отговор
    Стига! Побъркахте ни с този вирус! Ще има жертви, ще има и заразени, които ще оздравеят! Колко починали има от други заболявания? Защо ме водите статистика? Всяка сутрин да се казва, колко починали има и от други заболявания!

    Коментиран от #69

  • 11 Псевдоним

    48 11 Отговор
    Г-н Чолаков, съжалявам че сте пострадали така, но ми се струва, че изливате огорчението си в погрешна посока. Вие и колегите Ви сте били оставени на произвола от дълги години. Помислете върху това защо обществото ни не уважава лекарите и учителите, а харесва "батките" и "кифлите".
  • 12 Дельо Хайдутин

    64 11 Отговор
    Мангъров ли е оставил докторите в Шумен на гол ентусиазъм или Тиквата?

    Коментиран от #18

  • 13 Една бг жена

    20 28 Отговор
    Какво ви става управляващи. По цял ден непрекъснато по медии и вестници пишат, че тежко боледуват хора, че умират хора, че места в болниците няма. Търсят се дарения за болници, изчерпани са животоспасяващи лекарства, а правителството се прави на глухо и сляпо. Гърция, Румъния затвориха училищата. В бедна България пускаме децата да сеят навсякъде вируси

    Коментиран от #53

  • 14 Леле

    24 51 Отговор
    Мангъров скоро ще бъде линчуван от докторите които са на края на силите си.
  • 15 Маргинал

    54 27 Отговор
    Мангъров е професионалист, другите са търгаши.

    Коментиран от #36

  • 16 МКостов

    50 18 Отговор
    Палячо,бягай да плачеш другаде.С докторските измами от 30 години затрихте толкоз хора...Сега седнал да плаче и загрижен.Измекяр!
    Аз 01.2019 година,такъв грип изкарах,че 2 седмици ми идеше да си прегриза вените-не ми се живееше.Тогава никой не говореше за Куров 19 и пр.,щото не бяхте впрегнали машината за смазване на хората.И съм си ок.Имало е вируси и сополи винаги ,когато застудее.Това е начин да се подготви и очисти организма за студените дни.Що лятото нямаме сополи?
  • 17 стоян георгиев

    26 50 Отговор
    мангъров е за затвора.именно тои и подобните на него дават подкрепа на безотговорните у нас.ситуацията към момента е много тежка.болниците са изправени пред колапс,а лекарите са на края на силите си.

    Коментиран от #49

  • 18 Маргинал

    19 7 Отговор

    До коментар #12 от "Дельо Хайдутин":

    Тиквата и тиквениците около него.
  • 19 Све

    43 11 Отговор
    Почвам да си мисля, че журналистите и МЕДИИТЕ са платени за всяка новина в подкрепа на КОВИД19 , ПАНДЕМИЯ ............ Това е престъпно. Искрено се надявам политици, журналисти и медии да бъдат СУРОВО наказани

    Коментиран от #31, #73

  • 20 Ха ха

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Краят на Ковид":

    Ваксината се съхранява при t=-70 С. В моргите има достатъчно място за ваксини,но дали температурата там е минус 70 гр.по Целзий?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Наблюдател

    15 32 Отговор
    Мангъровите пагубни изказвания не са плод болен човек, а на купен. Няма как иначе да си обясним неговата роля в цялата игра. Тезите му поразително съвпадат с опорките на Кремълската пропаганда. Той беше "включен" , сега няма кой да го изключи !
  • 23 въпросче

    16 3 Отговор
    "Умряха доста хора, ще умират още най-вероятно, настоя д-р Чолаков пред Bulgaria ON AIR." НАЛИ ВОЕННИЯ ЛЕКАР МУТАФЧИЙСКИ ПРЕДРЕЧЕ,ЧЕ "ЯКО ЩЕ СЕ МРЕ!"?
  • 24 324ew2

    23 13 Отговор
    Психиатрията се пълни все повече и повече. Пациенти не липсват и се увеличват в аритметична прогресия. И като се появи някой като тоя, ОБЩОПРАКТИКУВАЩ НИКОЙ и почне да орисва и бае на пъп и готово. Още няколко хиляди, прочели надомислиците му, влизат в психо-регистъра.
    Ужасно изкарал ковида! Цели 14 дни. Ми то всеки грип се кара по толкова, а често и повече. Все едно го били газили слонове. Че то е нормално след прекарано заболяване. Той кво иска? НА другия ден да му се доиграе хоро ли?
    Аз всяка годна карам по един тежък грип. Преди 3 седмици ме подкара и тазгодишният. Една седмица в леглото, температура не съм мерил, но не е била по-висока от 37 и нещо. Кашлах, да. Вече две седмици работя. Работя на студено и не особено здраословна работа.
    Е, и кво?
    Вчера тук имаше статия от някакъв професор, дето твърдеше ,че тая годна няма грип, и че ако човек е боолен ,,то 90 и кусур % е ковид.
    Е, ако това е ковида, то аз го прекарах по-леко от миналогодишният грип.
  • 25 нбгт

    13 14 Отговор

    До коментар #2 от "Мислещ":

    Сектата сте вие. Все много разбирате, все много умни, все мислещи, все конспирации, все световни заговори разкривате. Против лекарствата, против ваксините, против СЗО...
    Анархия и отричане на всякакви правила.
    Обаче по форумите. Денонощно писане на едно и също нещо.
    Издигате в култ едно лице, измисляте си идоли, къде вещи, къде не и не приемате мнение, различно от вашето.
  • 26 Мазньо

    16 4 Отговор

    До коментар #21 от "Генерал":

    Ходи пръсни на Тиквата тиквата,той мозък няма,нали той управлява,защо критикуващите го са ти виновни....
  • 27 Рошко

    17 14 Отговор
    Ами лекарчо, посочи ми някой дето не е умрял или няма да мре

    Коментиран от #32

  • 28 :)))))))

    23 14 Отговор
    Чолаков, Вие сте един платен лъжец! Нищо повече!

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 вал

    11 13 Отговор

    До коментар #28 от ":)))))))":

    Всеки път когато коментирам тъпотиите във факти и тъпотиите че Мангасъров е „лекар„ ме трият вие сте ........
  • 31 нбгт

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "Све":

    Точно тази медия всеки ден изкарва снимката на Мънгаров на челна позиция и всеки ден има статии за/на Мънгаров и Чобанов.
  • 32 нбгт

    13 14 Отговор

    До коментар #27 от "Рошко":

    Върви доброволец в Ковид отделение.
    Колко от вас, привържениците на Мънгаров, сте помагали в Ковид отделение?

    Коментиран от #72

  • 33 Само тъпакът

    8 0 Отговор

    До коментар #21 от "Генерал":

    убива носителя на лоши вести, а не виновните.
  • 34 Лост

    12 4 Отговор
    Д-р Мирослав Ненков бивш зам. министър -"Изкрах леко коронавирус". Чолаков е изтеглил късата клечка. Колко пъти хора са умирали и от по леки болести, но лекарите не са били виновни.
  • 35 ГЕРИ

    12 14 Отговор
    Браво на ми омръзна да превклюмери се един лекар да му каже на този самозабравил се 'доктор'дето търси само внимание.Тези които му дават тв.време трябва да ги санкционират от здравното министерство.Мангъров сприсе,защото ставаш смешен,а и ми омръзна да превключвам каналите като те чуя.Направи едно добро и не се показвй повече,моля те!С друго като не можеш да помогнеш поне не дей да вредиш.
  • 36 нбгт

    9 11 Отговор

    До коментар #15 от "Маргинал":

    Мънгаров вземал 200 за преглед. Дали не е "търгаш"? Тази дума е твоя.

    Коментиран от #40, #48

  • 37 Перо

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Краят на Ковид":

    Ще има Нобелова награда,колкото за Тръмп,въпреки че е първия US Президент,имал преки преговори и резултати със Северна Корея и е стъпвал там. А,получилият Нобелова награда за “мир” Обама с нищо не е допринесъл.
  • 38 цоцо

    9 8 Отговор
    Поредният платен кандидат за 15 мин слава.
  • 39 ТОЧКАТА

    9 1 Отговор
    Бе то МАНГЪРА Е ПРАВ,ако това си е вирус....Ама ако е БОВ,нещата са съвсеееем други,както и става.....
  • 40 Толкова е

    4 4 Отговор

    До коментар #36 от "нбгт":

    тарифата, като искаш да те лекува хабилитирано лице.
  • 41 666

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Единственият":

    Които трябва да ги отрежат.
  • 42 Скоро на топло

    8 6 Отговор
    Тоя Чолаков вече е в списъка за трибунала. Да си приготви тоалетни принадлежности.
  • 43 Хахахааааа

    6 2 Отговор
    Шумен срещу Доцента....
  • 44 Иван

    6 7 Отговор
    Много реват срещу лекарите, ама като закъсат що пак ходят при тях, ами не се самолекуват. Щото са мижитурки.
  • 45 Мангър

    4 11 Отговор
    Тя работата е ясна. Мангъров изпълнява политическа поръчка. На пролет правителството на ББ пада и ще има ново правителство, но проблемите за решаване остават. Новото правителство трябва да осигури по-високи пенсии, но как да го направи? На помощ идва Мангъров. Чрез неспазване на противоепидемичните мерки много хора ще се разболеят и основно по-възрастните (пенсионерите) ще измрат. Когато дойде новото правителство трябва да има много по-малък брои пенсионери за да може да се вдигнат пенсиите. Тук е и ролята на Мангъров да осигури редуцирането на броя пенсионери.
  • 46 юнак

    8 5 Отговор
    Стига писахте глупости бре...Писна ни от тоя медийно подгряван курона вирус...ОРВ/остра вирусна инфгекция/ винаги е имало има и ще има.Да хора умират и ще умират.Спре те се с тия грантови публийации платени от дядя Шорос.Вас трябва да ви съдят за насаждане на масова психоза сред народонасеението което е равнои на терористичен акт неизмерим по мащабите си!
  • 47 Василева

    2 5 Отговор
    След като не ви пука за вашето здраве,то помислете за здравето на другите хора.
  • 48 Маргинал

    1 3 Отговор

    До коментар #36 от "нбгт":

    Не си наясно със значението на думите. Цената определя качеството а не дали си търгаш.
  • 49 Диверсант

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "стоян георгиев":

    😁😁😁Ами вкарайте де. Само че за да влезе в затвора някой трябва да го осъди. А за да бъдете осъден, трябва да има дело със съответните доказателства..... А ФАКТИТЕ И ДОКАЗАТЕЛСТВАТА СА ДРУГИ...... Известно ли ти е че в Италия има дело срещу Джузепе Конте за умишлено убийство. Престъплението на територията на Бергамо и делото е трябвало да се гледа там. Като сте толкова отворени защо делото е изтеглено в Рим.
  • 50 Много психопати тук!!!

    10 5 Отговор
    Защо плюете Мангъра, човека съвсем простичко ви го каза, ще мине през 95% от населението. И това става наистина. Платени сте психари, освен това и са ви напълнили главите със страх. Да ви питам, освен от вируса никой не умира от мозъчен инсулт, сърце, рак, левкемия, бъбречни болести и кво ли не? Те всички оздравяха, нали???? Давате ли си сметка какви поражения се нанасят върху психиките на хората, на икономиките, на образиваелната система, на всичко? Или не ви пука, важното е да плюете по поръчка и от страх. Защо не проверите процентите на починалите през 2018 и 2019, с тези от тази година. Кой проверява данните които се изнасят, никой. Казва се и трябва да се вярва от плебса. Защото вие народа го принизявате с плебс, но малко ви се хващат!

    Коментиран от #75

  • 51 Дълбоко виждащ

    2 2 Отговор
    Как да оправдаят -ПАРАТА???Не им се работи -Ковид,оня премиерът изведнъж за срещата със заев даде отрицателен тест,не трябва ли да даде няколко -отрицателни никой не пита..
  • 52 Орасен е

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Умен":

    Това че 80% не разбират даже, че са носители останалите 15% го карат като лека настинка 4.5% го карат тежко 0.5% умират прави вируса много по- страшен от един грип защото се разпространява мълниеносно през без симптомите или леко болните и стига до милиони. 0.5% ат 7000000 са 35000 за България.
    0.5% от 7000 000 000 са 35 000 000 за света. А ако процента не е 0.5%, а е 5%.
    Кое е приемливото ниво на жертвите. Ако ти или твоите близки са в тези бройки тогава дали е безопасен?

    Коментиран от #59

  • 53 Боко Боков

    3 4 Отговор

    До коментар #13 от "Една бг жена":

    В цял свят са прости и въвеждат мерки, но аз съм по-хитър и нищо няма да затварям нищо.Докато не измрат достатъчно пенсионери, че да си избия 50 лв. подаяние които им дадох. Все пак им обещах предстоящото увеличение на пенисите от март и трябва да им редуцирам доста броя инак ще ме увътрят много. А аз имам доста докато напълня хубаво шкафчето. Сега докато не мога да обикалям с джипа разчистих гардероба и него смятам а да напълня с пачки и кюлчета.
    Затова не гледам какво правят в Европа аз ще чакам. На мен ми се размина, а другите са без значение да умират не ми трябват . На пролет се страхувах за себе си сега съм си спокоен.
  • 54 Малко логика

    4 4 Отговор
    Затворете всички учеща веднага. Всеки ден закъснение ще се увеличава ужаса които тепърва предстои. Ако скоро не се направи това няма да има дори и учители които да преподават после.
    Няма грам логика да не се приложат мерките които се прилагат при грипна епидемия и са изпитани в продължение на десетки години и са доказали своята ефективност при епидемия.
    Дори и да не се провежда дистанционно обучение изобщо не е трагедия може да се отмени лятната ваканция и всички да учат от май до следващия октомври без никакви ваканции.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Я... Я

    3 3 Отговор
    ДНЕС И МЕРКЕЛ ПОВТОРИ ДУМИТЕ КОИТО МАНГЪРОВ КАЗА ПРЕДИ 7 МЕС.: ЩЕ ПРИМАХНЕМ МЕРКИТЕ КОГАТО 65-70%ОТ ХОРАТА СЪЗДАДЪТ ИМУНИТЕТА. ТОЕСТ СЕ ЗАРАЗЯТ.
  • 57 Теории на конспирацията

    3 3 Отговор
    Като гледам процентното съотношения на хора, които не вярват, че този вирус е по-особен и смъртоносен от всички досега, вярвам че има доста дебили както в БГ така и по света. Озверели от глад и не искащи да се съобразяват с никой и с никакви праеила като цяло. Друго е да си в бяла държава като Англия например и да ти плащат действителни 80% от заплатата, а не като в бг на хартия! Един приятел в Англия лежа 3 седмици на легло и още 1 седмица се възстановяваше от вируса сам вкъщи и каза, че такова нещо никога през живота си не е карал. Неговия колега почина, а още колко други... и то говоря за хора средна възраст без съпътстващи заболявания. Сега като си бях в бг, една патка в супермаркета си сложила маската на брадичката, а жената на касата, която беше с маска и реално предпазва патката и всички останали я предупреди, че ще има глоба. Патката обаче си знае и почна да мърмори как всичко било измислица, ама и сипах здраво с черпака.

    Коментиран от #64

  • 58 Теории на конспирацията

    2 0 Отговор
    Най-опасното, обаче е когато сигналите и заповедите идват от висш чиновник, който гледа да стткми така нещата,че икономиката и мутрите да не спират да печелят дори по време на пандемия,защото кажете ми честно, в тази държава има ли друг освен мутре и дс агенти, които да печелят?
  • 59 Дълбоко виждащ

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Орасен е":

    Виждам ,че изпитвате неистов страх от нещото....Вземете аспиринче протект всеки ден по едно и нещото ще бяга от вас,като дявол от сребърен кръст!Като не ви бива в сметките-недейте!Пишете ,без арабски цифри и ще изглеждате ,като щаба....Тъпо,НО С величавост...
  • 60 big

    4 3 Отговор
    Аз мисля, че други трябва да се спрат, тези които раздухват тази истерия! Хората умират и преди и сега и ще умират! Толкова хора умираха и умират от различните грипове, инсулти, инфаркти, ракове и т.н., те бяха значително повече от сега. Защо досега не се вземаха такива мерки? Има само един отговор - това е изкуствено създадена криза повече с политически характер, отколкото здравен. В реанимациите и преди имаше страшни неща и тогава и сега, вие "докторите" сте първопричината! Сега умират хора от уж коронавирус, но реално от неадекватните ви действия и страх!
  • 61 А колко пък

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Умен":

    не го преборват, пак без да разберат!
  • 62 Стисни бузки

    0 0 Отговор
    Сещам се за две места , от където може да влезе такава мощна инвазия.
  • 63 И аз бях

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мислещ":

    до там.Но няма нужда да се хабя да си вкарвам на някой проблемите в себе си.
    Имал е какво да учи,разболял се и сега да си кара до следващият път.
    На калпава ракета крив и космоса.
  • 64 Храна за размисъл

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Теории на конспирацията":

    Проф. Коста Костов: Изключително разочарован съм от ген. Мутафчийски
    “Интелектуалците, каквито считам, че сме в Медицинския експертен съвет, не трябва да стъпват твърде долу в политическото. Те трябва да бъдат коректив, да подадат идея, насока. Моментално след това трябва да излязат от него, за да останат независими в себе си, в личната свобода и почтеност. В политиката не се тачи моралът. В момента, в който усетех, че може да има провокация и можем да се поддадем и да съучастваме в политическото, да бъдем употребени не като експерти, а да бъдем въвлечени в политическа игра, в този момент изведох съвета”, подчерта проф. Костов.
    Сега остава да се направи една статистика на тези със сериозни проблеми дали са от вярващите в Ковид и от там много неща ще просветнат на пишещата аудитория по интернет.
    Видимо всеки каквото казва и народа слуша и изпълнява се случва.
    И защо не се говори за здраве и неща различни от заразени и починали?
    Самите статии и постоянни цифри всеки час към здраве ли те насочват и предразполагат?
    Преди години в една група за паник атаки от постовете на членовете здрав човек да чете може да се разболее.

    Коментиран от #67

  • 65 И какво следва

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    като чуете истината.Ще станете безсмъртни ли?
  • 66 Голямо плюене падна и вижте

    2 0 Отговор
    Доц. Мангъров се включва в битката с коронавируса, съобщи министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов. Днес той посети Инфекциозна болница в София и разположения на територията ѝ координационен център, за да провери създадената организация за работа на двете структури.

    "Проведох разговор с доц. Атанас Мангъров и лично съм го помолил да се включи в битката с коронавирус. От вчера той има заповед за началник на клиниката, където се лекуват всички пациенти от коронавирус. Единственото ми изискване е да се спазват всички мерки за безопасност", съобщи министърът, цитиран от БНТ.
  • 67 стоян георгиев

    6 4 Отговор

    До коментар #64 от "Храна за размисъл":

    навсякъде в нормална страна мангъров би понесъл санкции включително и затвор.само че тук няма нормалност.като даваш пример италия ,я пробваи там да се движиш без маска или да не спазваш предписанията на властите.гаражните герои са такива само у нас.извън българия много лесно ви решават проблема.става за секунди.виждал съм го на живо особено в гърция как изведнъж ушите ви се свиват и ставате по-ниски от тревата.тук особено пред компа обаче сте герои на героите и както се вижда стигнахме до 100 умрели на ден!безотговорността на българина е пословична особено като има някои като мангъра да дава кураж на безотговорните ,но когато доиде яицето на задника и сълзите и оправданията са сериозни.уви те обикновенно не помагат!

    Коментиран от #70

  • 68 чичо

    4 1 Отговор
    Не разбрахте ли,че Мангъров е политически ангажиран.Отворете си очите и вижте очевадното.

    Коментиран от #71

  • 69 Някой

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Asdfg":

    Да, има починали и от рак например, но огромната разлика между тях е, че с рак не можеш да се зарази докато пазарува, а с covid можеш.
  • 70 Диверсант

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "стоян георгиев":

    стоянчо, недей само да споменаваш Италия...... Истината за Италия е на светлинни години разстояние от мозъчето ти

    Коментиран от #74

  • 71 ПСР

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "чичо":

    Чичо,не разбрахме ли,че доц.Джангъров е самовлюбен нарцис,решил да прави политическа и комерсиална медицинска кариера?!
    Не разбархме ли,че е дървен философ,който хал хабер си няма от КВ 19 спецификата?!КАК за 10 месеца,един инфекционист-педиатър,усвои всички вирусологични,епидемиологични,клинични и пр.тънкости на едно непознато за целият Свят,заболяване?!
    Никога не е бил вирусолог-това е лъжа.Никога не е бил имунолог-това също е факт.Огромни,световни медицински и научни структури,се чудят и маят,как да разгадаят и лекуват този вирус.Само доц.Джангъров,България,трети коридор,вече е напълно в проблематиката.....
  • 72 Рошко

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "нбгт":

    Що да не ама искам да ме дават он лайн, има ли желаещ да ме включи, аз ваксина не съм си бил няма и да си бия и не помня откога не съм грипясвал, а си имам и аспиринче на байер аман от ковид идиоти
  • 73 Ужким почваш

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Све":

    да си мислиш, пък искрено се надяваш на сурово наказание! Демек не почваш да си мислиш, а си убеден! Май себе си не можеш да разбереш, ама тръгна да наказваш! Това да се мисли, май се оказва сложна задача? :))
  • 74 стоян георгиев

    0 2 Отговор

    До коментар #70 от "Диверсант":

    гаражен за теб и големия ти мозък са измислили хората санкциите.щото от друго безотговорния ,глупав и аругантен човечец не разбира.те пък мигновенно го поправят.както уж разбираш много от коронавирус,еврофутбол и политика след като те хванат за ухото и портфела мигновенно се оказва че не разбираш от нищо и си мишка на мишките!

    Коментиран от #76

  • 75 Ако някой

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Много психопати тук!!!":

    се чуди какво би написал не мислещ човек, да прочете ком. 50!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ФАКТ

    1 3 Отговор
    А БЕ ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ..МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ КАК ТАКА ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ ПАЛИ..ЗАРАДИ ТОЗИ ВИРУС..ХИЛЯДИ СВРЪХ УМНИ ЛЕКАРИ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА НАМЕРЯТ ВАКСИНА ....ОБАЧЕ ВИЕ НИ ОБЕЖДАВАТЕ ЧЕ ТАКЪВ ВИРУС НЯМА...Я СЕГА ДА СЕ ЗАПИТАМЕ..НА ДОКТОРИТЕ ПО СВЕТА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ..ИЛИ НА МАНГЪРОВ..???????.ТО НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИШ МЯСТО В БОЛНИЦА ДА ТЕ ПРИЕМАТ ЗАРАДИ БОЛНИ ОТ ТОЗИ ВИРЪС..ТОЯ НИ РАЗПРАВЯ ЧЕ ТАКЪВ ФИЛМ НЯМА..ХА СЕГА ДЕ...ЯВНО БОЛНИЦИТЕ ГИ ПЪЛНЯТ ЗДРАВИ ХОРА..НАРОЧНО ДА НЕ ПРИЕМАТ БОЛНИ..:)
  • 78 Циганка

    0 1 Отговор
    Тоя се уригнал, а Мангъров стана шеф. Бедни ми чолаков, защо не умря при Ковитин.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове