22 Ноември, 2020 15:29 10 243 136

Валери Симеонов: Затваряне на училища и триседмична карантина незабавно

  • валери симеонов-
  • мерки-
  • карантина

Решението на Столична община за отваряне на Коледните базари той определи като престъпление

Валери Симеонов: Затваряне на училища и триседмична карантина незабавно - 1
Снимка: БГНЕС

По примера на редица европейски държави и у нас трябва да се втвърдят противоепидемичните мерки и да се наложи поне триседмична карантина. Мерките трябва да се наложат незабавно, защото, за разлика от пролетта, вече сме закъснели – разпространението на заразата става опасно, здравеопазването рухва. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов пред Тв Европа тази сутрин. Той обаче подчерта, че това е позиция на НФСБ, а не на коалицията ГЕРБ – Обединени патриоти.

Няма нужда да откриваме топлата вода – нека вземем добрите примери от Европа и дори съседните ни държави, подчерта Симеонов и посочи Белгия. Европейската държава затвори на 2 ноември училища, МОЛ-ове, кина, театри, спортни мероприятия и за изминалата седмица отчита два пъти по-малко заболели в сравнение с предходната. В Полша вече обмислят да отворят МОЛ-овете и магазините, които бяха затворени още през октомври, но те затвориха училищата си до края на годината, каза Симеонов.

Той подчерта, че мярката за училищата е важна, тъй като децата не боледуват, но са най-сериозния преносител на заразата към своите родители, баби и дядовци.

Решението на Столична община за отваряне на Коледните базари той определи като престъпление. Валери Симеонов гневно реагира срещу нарушението, извършено от заведение – да заключи 200 души клиенти вътре след 23.30 ч., за да не дойдел някой и наложи санкция за неспазване на мерките.

„Полицаите стоят като статисти отвън, вместо да приложат закона с цялата му строгост – да вземат прокурорско разрешение и разбият вратата. Това заведение трябва да бъде затворено“, категоричен бе лидерът на НФСБ.

Валери Симеонов заяви, че е изразил неколкократно позицията си пред партньорите от ГЕРБ и ще го направи отново - на Политически съвет следващата седмица. Лидерът на НФСБ е за налагането на временни ограничения, но съобразени с това икономиката да продължи да работи. Държавата трябва да компенсира поне на 80 % затворените бизнеси, подчерта Симеонов.

След гласуването на Държавния бюджет за догодина заместник-председателят на НС Валери Симеонов ще предложи и разпускане на парламента и възможност за дистанционна работа на депутатите. Сега Парламентът работи, взимат се важни решения с дистанционно гласуване на карантинираните депутати, посочи той и определи като дребнав партиен егоизъм това, че БСП и ДПС саботират важни решения като това за бюджета, данъчните закони, промени в Закона за здравето.

Лидерът на НФСБ определи позицията на България за Северна Македония като правилна – за първи път всички сме обединени. „Македония продължава да бъде част от Социалистическа Федеративна Република Югославия. Те могат да се наричат както си искат, ако искат и марсианци – но нямат право да подменят историята, да изпращат в затвори хора с българско самосъзнание в миналото, а днес да отказват да ги реабилитират“, заяви Валери Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 someone

    185 48 Отговор
    И какво след 3 месеца карантина ще изчезне вируса ли какво ? нали седяхме 2 месеца карантина и пак вируса си съществува и ни удари. Единствено ще фалират още хора и други ще останат без работа.

    Коментиран от #19, #26, #70, #76, #114

  • 2 Венци

    156 11 Отговор
    Три въпроса г-н Министъра с ботоксовото лице, изскубаните вежди и изкуствената коса:

    1. Кой и как одобри триетажна сграда без асансьор да бъде преобразувана в КОВИД болница?
    2. След като я одобрихте с какво я оборудвахте?
    3. След като казвате няма хаос, значи ли , че всичко е планирано да се усвоят едни милиони?

    Коментиран от #5, #115

  • 3 Де Факто

    112 15 Отговор
    ВИНКЕЛА яко го е закъсал с рекламата.
  • 4 сила

    143 25 Отговор
    валерко в психиятрията незабавно

    Коментиран от #94, #116

  • 5 🐷 Боко ТИКВАТА

    102 7 Отговор

    До коментар #2 от "Венци":

    Отговарям на въпросите ти: Виж каква чудесна маркировка имаме по пътищата, бе ТУЛУП....хахахаха.
  • 6 Така.ли?

    121 31 Отговор
    И след три седмици,кат се отворим,ще започнем отново да плачем че идва третата вълна. Аман от мало""мници с власт,но без пипе!

    Коментиран от #46, #117

  • 7 Галфон

    58 102 Отговор
    Доживях , хораааа доживях да чуя нещо смислено от този бунак.

    Коментиран от #118

  • 8 Последния Софиянец

    112 22 Отговор
    Валери!Едни майки с болни деца те търсят да те оскубят.
  • 9 Само Локо

    41 13 Отговор
    Тоя са ибеши в междучасията за една странжанка, ако е с лютеница-и сфирка

    Коментиран от #119

  • 10 хараре

    74 6 Отговор
    Циганка пържи на три котлона и мести тигана през минута от котлон на котлон ....
    - Що местиш тиганЯ , па и на три котлона, ма !?
    - Ми ЧЕЗ ни резнАха тока и се вързааме на светофарЯ...
  • 11 курчо

    35 90 Отговор
    Първо затворете остите на тези които са без маски и такива като Мангъров и сие.

    Коментиран от #49, #73

  • 12 Българка

    77 18 Отговор
    Е при колабса на здравната система, първо място по смъртност от ковид в ЕС, логично е затварянето на училищата.Учениците не допринасят за БВП, но са преносители без симптоми на заразата.От това ще пострадат учениците, тъй като присъственото обучение е по-ефективно от дистанционното. Но за подложените на геноцид българи най-важно е живота и здравето. Мафиотското управлене доведе България до апокалипсис.
    Оставка, съд и затвор!!!!

    Коментиран от #16, #30, #81, #121

  • 13 Toчно така!

    20 38 Отговор
    Но не 3 седмици,а 30 .
  • 14 Даскала

    55 22 Отговор
    Зорлем си бутате децата по детски градини и училища въпреки заразата само и само да ви се махнат от главата, вечер им пуснете телевизия, таблета, две филии с лютеница и айде пак...

    Коментиран от #31, #34, #67, #98, #131

  • 15 Българка

    59 10 Отговор
    Дистанционното гласуване на болни, заразени и. т.н. депутати е противоконституционно. Противоконституционна е промяната в правилника, че кворума се осигурява от болни в болници и карантинирани. Противоконституционни са всички решения на сборишето НС, взети по този начин.
    Закривайте сборището НС!!!!!!
  • 16 Оле ,мале...

    20 24 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Наспа ли се,изтрезня ли ,след вчерашното ( поредно) фиаско?

    Коментиран от #23

  • 17 Българина

    37 11 Отговор
    Затваряй кочината.ПОСЛЕДНИЯ да ДРЪПНЕ ШАЛТЕРА.
  • 18 50 000 ЩЕ МРАТ

    37 15 Отговор
    ТАКА И ТАКА СМЕ ЗАПОЧНАЛИ - ДА СЕ ЗАРАЗЯВАМЕ ВСИЧКИ, ЧЕ ДА МИНЕ ТАЯ НАПАСТ! СПРИ, ПОЧНИ, СПРИ ТРЪГНИ И КВО?
  • 19 Ваксина се нарича

    24 30 Отговор

    До коментар #1 от "someone":

    Ще я има и вирусът ще бъде овладян ! Смъртността и заболеваемостта ще намалеят драстично ! След време ще измислят и по-ефективни лекарства !
  • 20 Торбалан

    35 15 Отговор
    Предателя г- н Симеонов да се само изолира у някои кибуц за да ръси там акъл!
  • 21 НЯМА СТРАШНО

    28 18 Отговор
    СЯДАШ НА СТЪЛБИТЕ ПРЕД НЯКОЯ БОЛНИЦА И МАНГЪРОВ ТИ НОСИ ЧАЙЧЕ!

    Коментиран от #37

  • 22 Iva

    41 16 Отговор
    Психопат оставка кое не разбра
  • 23 Българка

    17 8 Отговор

    До коментар #16 от "Оле ,мале...":

    Очевидно съдиш по себе си. Потърси лекарска помощ
  • 24 Затваряне

    36 35 Отговор
    Не, че го харесвам този или партията му, но това е едно от малкото смислени неща които е предлагал. Трябва незабавно да се затвори всичко.

    Коментиран от #126

  • 25 az #МУТРИ, ВЪН!

    40 12 Отговор
    Тоя нали щеше да се хвърля с релса на врата от Аспаруховия мост??? Ми да иде и да се хвърли!
  • 26 Затваряне

    17 39 Отговор

    До коментар #1 от "someone":

    Проблема е в това, че не е затворена цялата държава и всичко ще се мъкни с месеци. Да се затвори всичко значи изобщо да не можеш да излезеш.
    Ако тава се приложи наистина с пълна строгост след 4 седмици вируса ще изчезне. За 28 дни дори и без храна се преживява, но 9,12 или 24 месеца в тотална икономическа рецесия жертвите ще са много повече. Колкото по- строги са ограничения толкова по-кратко време трябва да се налагат. А колкото са по-либерални толкова по-продължителни и не ефективни ще са, просто се получава една безкрайна агония за всички. Справка развитието на ситуацията от пролетта до сега тук в Китай и в останалите страни по света.
    Не може да се субсидира не работеща икономика. А при епидемична обстановка няма как да има нормално работеща икономика. Китайската икономика вече работи на пълни обороти, а в почети целия свят всичко тепърва потъва. Фактите показват че избора здравна или икономическа криза не съществува двете настъпва едновременно и се само разрастват. Единственото решение е решаване на здравната криза с цената на пълно замразяване на всякаква икономическа дейност от всички за кратко и после рестартиране с затворени граници за международно пътуване за да се ограничат и загубите в икономиката.

    Коментиран от #52, #72, #86, #133

  • 27 Васил

    12 14 Отговор
    Добрите примери трябва да ги вземете от Азия
  • 28 СМЕТНАХ ГИ

    20 10 Отговор
    В АМЕРИКА 12 МЛН. 200 000 УМРЕЛИ. ТУК СМЕ НА ПОЛОВИН - 6 МЛН. , ДА СЕ ГОТВЯТ ПОНЕ 100 000. МЕДИЦИНАТА НИ Е НА ПО-НИСКО НИВО И ПРИДРУЖАВАЩИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ПРИ НАС СА ГОЛЯМ МИНУС. ТОВА РАКОВО БОЛНИ И ДИАБЕТИЦИ - НЯМА КОЙ ДА НИ БИЕ.

    Коментиран от #29

  • 29 КОРЕКЦИЯ

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "СМЕТНАХ ГИ":

    В САЩ 12 МИЛИОНА ЗАРАЗЕНИ - 200 000 УМРЕЛИ ....
  • 30 курчо

    26 27 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    По 100 човека на ден или грубо казано 3000 на месец .Това ако за вас безсмъртните е малко за нас е много.Ако все още сте нямали проблеми с този вирус в най скоро време ще ги имате.Тогава бих желал да видя вашето компетентно мнение.

    Коментиран от #32, #58

  • 31 Браво

    32 10 Отговор

    До коментар #14 от "Даскала":

    Супер точно казано. Взимат отпуск и болничен да ходят на почивка но не могат да го направят за да гледат 3 седмици детето у дома. Това са голяма част от бг родителите
  • 32 Уйчо

    10 5 Отговор

    До коментар #30 от "курчо":

    Оооооо, ама ти смъртен ли си, бре?! Тогава сменяй ника.Непотребен си....хахахаха.

    Коментиран от #38

  • 33 ПРОГНОЗА

    2 13 Отговор
    ИЛИ - У НАС ДО МОМЕНТА 100 000 ЗАРАЗЕНИ И 2500 УМРЕЛИ. ПРЕДПОЛАГА СЕ, ЧЕ ЗАРАЗЕНИТЕ СА 8 ПЪТИ ПОВЕЧЕ .100 00 Х 8 = 800 000 . УМНОЖЕНО ПО 5 ЗА ДА СЕ ЗАРАЗЯТ ВСИЧКИ СТАВА 4 МИЛИОНА ЗАРАЗЕНИ И 2500 Х 5 = 12 500 ЩЕ ДАДАТ ФИРА.
  • 34 Гост

    31 7 Отговор

    До коментар #14 от "Даскала":

    Това е абсолютно вярно! На по 12 год ги оставят да си правят каквото поискат, само да не са им на главите, не ги търсят за нищо и децата освен да станат лош матрял от ония 80%, няма какво друго да станат. Всеки ден са ми пред очите подобни примери
  • 35 Миро

    22 5 Отговор
    Моментално!!! И по 500лв на домакинство минимум!!!
  • 36 голем разбирач татарин,

    38 19 Отговор
    Валери, кога завърши медицина и вирусолугия идиот такъв ?
  • 37 Мисирка

    14 4 Отговор

    До коментар #21 от "НЯМА СТРАШНО":

    Чайчета носи ТУЛУПА, който разнасяше шербета...хахаха.Ама трябва да го вземе от кмета, който НЕ Е НА СТЪЛБИТЕ.
  • 38 курчо

    2 10 Отговор

    До коментар #32 от "Уйчо":

    вика го пазя за такива дупета като вас

    Коментиран от #56

  • 39 Наблюдатле

    23 25 Отговор
    Не харесвам този човек, но това е единствено правилното решение за ситуацията. Утре ще бъде късно!
  • 40 ТАТАР ИЗЕДНИК

    30 12 Отговор
    ТАТАРИНА ПРЕВЪРТЯ!БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ЗАПАДНЯЦИ ТАТАРИН!ЩЕ ОПЕТЛАЕТЕ ЛЪЖАТА КОРОНА НА ТАМ ОТИВА!
  • 41 Валерка...

    29 8 Отговор
    Некой твой близък май бере душа и се почувства застрашен ли? Не бой са за вас има правителствена болница и препарати недостъпни за простосмъртните. За справка Боко се оправи за 4дни, Корнела и тя за толкоз, ама в малкия си джоб ви сложи Домусчето, той за 2дни :)
  • 42 Хан Сурвел

    7 18 Отговор
    Вижте какво правят в Турция! Определено има добър резултат.

    Коментиран от #77

  • 43 Help Credisimmo

    11 2 Отговор
    До ФАКТИ "Свободната медиа" Защо продължавате,да рекламирате лихварите и лъжците от "Credissimo"

    Коментиран от #134

  • 44 Българ

    14 3 Отговор
    Още от първия, втория ден като някой от силните на деня се разболее от вируса му преливат кръвна плазма с антитела.
  • 45 Калоян

    21 7 Отговор
    Престъпление е да работят барове и кафенета за сметка на училищата! ОСТАВКА НЕЗАБАВНО!!!
  • 46 xa xa xa

    4 3 Отговор

    До коментар #6 от "Така.ли?":

    и какво предлагаш, като си възмутен и Умен?

    Коментиран от #62

  • 47 Абсурд

    16 9 Отговор
    Тотално и безвъзвратно затваряне на партията му и другите сателити от псевдопатриотите!
  • 48 А новините на турски

    9 5 Отговор
    По БНТ1 кога?
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ТОЙ

    12 8 Отговор
    Колко хора трябваше да ИЗМРАТ ,ЗА ДА ЗАТВОРИТЕ УЧИЛИЩАТА ???
  • 51 Гост

    15 6 Отговор
    Преди да затваряте, научете се да отваряте. А ако затворят всички политици, ще настъпи върха на сладоледа
  • 52 Жоро

    3 3 Отговор

    До коментар #26 от "Затваряне":

    Копираш глупости
  • 53 6666

    9 9 Отговор
    Какво те интересуват Столичните базари бе цървул. Оди си насело и не миекай.
  • 54 Д-р Хаус

    14 7 Отговор
    Нали щяхме да лекуваме болните от Ковид в 5 звездни хотели? Айде Валери да пуска в неговия хотел, тамън ще го пълни за държавна сметка. Тъй че няма страшно, хотели по морето бол има, никаква карантина!
  • 55 цвцв

    5 5 Отговор
    нфсб-мръ-----
  • 56 УЙчо

    2 4 Отговор

    До коментар #38 от "курчо":

    Алоооу МЕКОШАВИЯ, ами то ти остана само да викаш, бре.Хахахаха.За друго не ставаш...хахаха.
  • 57 БРЦК

    12 7 Отговор
    Валка защо не си стоиш на село да отглеждаш едър и дребен рогат добитък . Ами си дошъл да тормозиш трудовия народ
  • 58 БРЦК

    2 1 Отговор

    До коментар #30 от "курчо":

    И то сплескан КУ.....
  • 59 Здрав разум

    11 1 Отговор
    Аман от вербални чекид жии. Пишмян българки и полуграмотни шопи със сопи ръсят акъл и дават оценки. Същите реваха като имаше затягане на мерките. Сега са загрижени за присъственото обучение. Истината е, че всеки трябва да подходи отговорно. Пазете себе си и хората около вас. Иначе се оплачете на арменския поп.
  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    правилно
  • 61 ще ти затворя

    7 7 Отговор
    очите ако те нaбapам - валери пудела на мафията тиквата пееф доган каскет
  • 62 Предлагам

    8 5 Отговор

    До коментар #46 от "xa xa xa":

    Да ни управляват знаещи и можещи,а не сви-не,тик-ви,кас-кети и ми-сирки
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор
    пациент с ковид умря в ПЛОВДИВ разкарвали го по болници без да го приемат срамота

    Коментиран от #69

  • 64 АМОН

    13 6 Отговор
    НЕЗАБАВЕН АРЕСТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ.
    СЪД И ЗАТВОР!!
  • 65 Бен Хур

    1 4 Отговор
    Безмислено е!!! Щом има 20хил. положителни и НЕ карантинирани
  • 66 Тоя още ли не е в затвора?

    12 5 Отговор
    За едни кресливи майки и няколко човека от народа питам
  • 67 Gogo

    2 4 Отговор

    До коментар #14 от "Даскала":

    Малко простееш, явно деца си виждал само по телевизията!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 4 Отговор

    До коментар #63 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    господине защо ми крадеш ника аз имам ЗАКОННО право да си го ползвам
  • 70 qwerty

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "someone":

    питай австралийците-те ще ти кажат 🤬
  • 71 ми да

    6 1 Отговор
    прав е човека
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Тисъна

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "курчо":

    Правилно, още имам да продавам два буса с маски... После ще почерпя.
  • 74 ха ха

    7 4 Отговор
    Симеонов.... в каиша!!! НЕЗАБАВНО!
  • 75 томка бикова

    5 4 Отговор
    Градския този път явно с валерката касабовчето много, ама много са се почерпили, даже и за тях.
  • 76 В момента се поти

    6 2 Отговор

    До коментар #1 от "someone":

    Сградата със стъпалата е на сто години е предназначена за ковид отделение просто са откраднали едни милиони за много кратък период от време тези крадци в бели престилки няма асансьора за болни на легло за предвижване в медицински колички.

    Коментиран от #80

  • 77 666666

    5 4 Отговор

    До коментар #42 от "Хан Сурвел":

    Еми оди у Турция бе фес.
  • 78 клоун

    11 4 Отговор
    ОСТАВКА И ЗАТВОР.......БОКЛУК
  • 79 Валери,

    15 5 Отговор
    Гръмни се, нещастник!

    Коментиран от #103

  • 80 В момента се поти

    4 2 Отговор

    До коментар #76 от "В момента се поти":

    Не може да се движи и вкара електронни медицински легла на колела. Трябва асансьор.
  • 81 Биби

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Колапс научете се да пишете
  • 82 Мукар Мангес

    7 9 Отговор
    За пръв път да съм съгласен с Монголеца!
  • 83 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор
    Вицепремиерът Валери Симеонов лично откри обществени тоалетни на ГКПП Калотина и с този свеж и ароматизиран държавнически акт успя да издълбае нови, неподозирани форми в рошавия релеф на уникалния по своята природа BG политически PR.
  • 84 ТаУмВзе

    4 2 Отговор
    Шушимигар долен!
  • 85 Боклук

    10 2 Отговор
    Тоя тиквеник не трябва да помирисва власт.

    Коментиран от #88

  • 86 Отворко

    4 4 Отговор

    До коментар #26 от "Затваряне":

    Много си неграмотен да даваш акъл.Завърши първо основно, средно,прочети нещо различно от "Винету" и ако си понаучил граматиката ни пиши и съветвай.
  • 87 ииии

    3 5 Отговор
    Карантине и десецата на детски лагер в хотелите на Валеркото. Държавата ще плаща , както на командированите полицаи на турската граница в хотелите му.
  • 88 агу

    8 3 Отговор

    До коментар #85 от "Боклук":

    Тези пкоито го избираха като му гласуваха са по големи тиквеници.
  • 89 Бивш канадец

    7 4 Отговор
    Идеята на Винкела всъщност е много добра. Една тридесет годишна "карантина" в ЦСЗ ще му се отрази много здравословно - а за да не му е скучно сам, може да вземе със себе си Каракочан, Тулупа и Цецо Цървула, та да имат за каре белот!
  • 90 Гочо

    4 4 Отговор
    Тоя ненормалник да се карантинира веднага в ЦСЗ.
  • 91 Гражданин

    7 11 Отговор
    Триседмична карантина и вечерен час от 21,00 часа до 6,00 часа.Друго спасение няма.Забрана на протести до 1 януари.

    Коментиран от #97, #125

  • 92 МИНА

    7 6 Отговор
    НАШИТЕ ДЕЦА НЕ СА ЕКСПЕРИМЕНТИ АЗ СЪМ ЗА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НА СИМЕОНОВ ЩЕ КАЖА ЗАЩО ДЕТЕТО МИ УЧЕ В РУСЕ НО ПЪТУВА ОТ МАРТЕН ПЪТУВА С РЕЙСА ТЕ СА ПРЕТЪПКАНИ ЗАЩОТО ИМАТ НОВО РАЗПИСАНИЕ ОСТАВКА НА КМЕТА В РУСЕ
  • 93 Бай Стоил

    4 2 Отговор
    Знаете ли че пазарите на открито са забранени/затворени от началото на Ноември?
  • 94 мишо

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "сила":

    СОФИЯ НЕ БЪЛГАРИЯ ЕЛАТЕ В РУСЕ ДА ВИДИШ БРАТ ДЕЦАТА НА КАКВО СА ИЗЛОЖЕНИ
  • 95 Азз

    4 5 Отговор
    Отдавна е време да те затворят,за постоянно в бяла стая,бяла риза,ръкавите здраво вързани на гърба...
  • 96 Баба люга

    2 6 Отговор
    Болен човек, но НЕ от КОВИД!
  • 97 Centurion

    3 4 Отговор

    До коментар #91 от "Гражданин":

    И какво ще решиш в това???Нищо.Да предположим ,че вируса изчезне в България след три седмична карантина,и какво,в рамките на седмица пак ще плъзне.Светът е глобално село.Самолетите излитат и кацат,автобусите вървят,камионите също.Цирка скоро ще свърши,ще дойдат ваксините,и се гответе за нови по весели изненади!!!
  • 98 даскала

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Даскала":

    Ти ползваш моят псевдоним ! Освен това , деца с хляб и лютеница не се отглеждат ! Що за несретник си ти , щом се задоволяваш с тези продукти ??? А може би мечтаеш за тях , лапайки качамака ?
  • 99 Behemoth

    4 2 Отговор
    Прав е татара ама Баце нема да посмей...
  • 100 любопитен

    5 2 Отговор
    ..........тоз Валери бил голям умник ....... нека вземем добрите примери от Европа и дори съседните ни държави, подчерта Симеонов и посочи Белгия ..........благодарение на този умен държавник , разбрах , че БЕЛГИЯ ни е съседка ...........мъдър , критикува Македония и ги оприличава на марсианци ............следващ бисер - да вземат прокурорско разрешение и разбият вратата - но как си представя това действие ? Не се ли замисля за последствията от такава акция ??? Ще се заведат съдебни дела от потърпевшите и той ли ще плати моралните и материални щети ????

    Коментиран от #104

  • 101 От болницата

    2 1 Отговор
    Валерка, ти каза ли на Фандъчката, че е алчна убийца, но ще повърне всичко, дори и червата си?
  • 102 Д р Щросмайер

    5 4 Отговор
    Ако целият свят се карантинира за 3 седмици вирусът ще изчезне завинаги. Просто няма на кого да се прикачи. Но няма кой да го осъзнае.

    Коментиран от #135

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 ФИНЦИ

    2 2 Отговор

    До коментар #100 от "любопитен":

    МАРО ДА ТА ЧУ.АМ У МУСАРТА ЩО ТРИИШ МАААА

    Коментиран от #105

  • 105 боико КАЗА

    1 1 Отговор

    До коментар #104 от "ФИНЦИ":

    ТЯ Е ДОЛ.А К.РВА
  • 106 Правилно

    8 6 Отговор
    Абсолютно прав е В.Симеонов.Няма друг начин! Децата в училище и събиранията в заведенията разпространяват вируса.
  • 107 Ридик

    5 6 Отговор
    За първи път да чуя нещо смислено от Валерката!

    Коментиран от #110

  • 108 БГ МАФИЯ В МС

    3 8 Отговор
    ПРОСТИ ТИКВИ ГЕРБЕРСКИ, ЧАК СЕГА РАЗБРАХА, ЧЕ МАНГЪРА ГИ ИЗЛЪГА И ИЗПЪРЗАЛЯ. ТИКВИ НИ УПРАВЛЯВАТ, НЕУКИ,НЕЗНАЕЩИ И НЕМОЖЕЩИ. ОСТАВКА ВЕДНАГА!

    Коментиран от #113

  • 109 Marinov

    10 1 Отговор
    БОЖЕ Спаси Българите от Простотиите на Властимащите! Без да Има съответни анализи на Ситуациите и Експертни заключения за Положителните и Отрицателни ефекти на Благоприятните Варианти за мерки, да се предприемат и налагат в страната така на ЮРУШ Малумните Хрумвания на Властимащите ЮНАЦИ си е най Малко Див Цинизам и поредната трагедия !
  • 110 Яне

    0 4 Отговор

    До коментар #107 от "Ридик":

    Явно тъпата ти кратуна не е слушала какво е говорил до сега.Радвам се че от ниските температури ти е минало слънчасването.Ура
  • 111 JEFF

    4 3 Отговор
    Те ще се разхождат напред назад, а всички други под карантина. ОСТАВКА !
  • 112 Нестава

    3 2 Отговор
    Болен мозък е тоя
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Трудно

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Венци":

    Венци в Испания труповете ги пускаха по-пързалката.Това е Пандемия"а не лунапарк правиш ли разлика.Май не то трябва да се мисли ако може
  • 116 Избягъл

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "сила":

    Ти си избягал от там и сега идват да те прибират.Един съвет почивай да кудкудякаш и може да те вкарат в пилчарника.Обади се като пристигнеш
  • 117 Пипе

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Така.ли?":

    Ти ли си най-умният след като всички държави затварят.Аман от диваци и катерици сдупето на-горе.Малко копривка на голо ще свърши работа

    Коментиран от #124

  • 118 Ненчо

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Галфон":

    Ти си точно Галфон след като нищо не си разбрал до сега.Но това е от гравитацията,не се притеснявай може да се лекува.Заставаш на глава и чакаш да потече през носа.Не се отказвай не винаги се получава от първият път.Излез ако имаш тераса сутрин при студ става по-бързо
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 али

    5 3 Отговор
    Боже,значи все още има здраво мислещи в това правителство.Човек със 'топки' както казват когато се налага.Чесно не съм се надявала,юе Вие можете да кажете в прав текст истината,за училичата,още колко учители трябва да умрат,трябва ли да се стига до там да не достигат и учители/изкам да се знае,че не съм учител,а родител,както всички вас/ .България винаги в тежки моменти се е намирал някой който да я измъкне от блатото,може би това сте Вие!

    Коментиран от #123

  • 121 Ко ма

    1 4 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    Другарке, червена вие искахте да не затварят държавата и горяхте маските.Червеношийке лъжлива
  • 122 али

    4 3 Отговор
    Боже,значи все още има здраво мислещи в това правителство.Човек със 'топки' както казват когато се налага.Чесно не съм се надявала,юе Вие можете да кажете в прав текст истината,за училичата,още колко учители трябва да умрат,трябва ли да се стига до там да не достигат и учители/изкам да се знае,че не съм учител,а родител,както всички вас/ .България винаги в тежки моменти се е намирал някой който да я измъкне от блатото,може би това сте Вие!
  • 123 Браво

    1 2 Отговор

    До коментар #120 от "али":

    Али винаги съм виждал по-вече разум във турците от дървените кратуни най-вече от шопски произход.Поклон пред мъдростта
  • 124 Ами

    1 0 Отговор

    До коментар #117 от "Пипе":

    намажи се,дано ти дйде нещо в празната глава.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Да бе лесно ти в

    4 0 Отговор

    До коментар #24 от "Затваряне":

    Ще ми плащаш ли сметките,ще ми платиш ли задълженията,а и храна за семейството?Още не мога да си стъпя на краката и да излезна от предишната изолация.Нито корпоративен данък отложиха,натрупаха се неплатени осигуровки Да ти и да сготвя на палатка те и да оставя бизнес граден на 10 г ще трябва да замина да търся работа в чужбина да си изплатя задълженията ако не ми пратят частен съдебен изпълнител до тогава и ме изхвърлят на вън със семейството ми.В чужбина ги изолират,но го подпомагат,а тук помощите саза богатите и за наши и ваши и за тези, които ито не са нуждаещи се.
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Лилав отпадък

    4 0 Отговор
    И АЗ ТАКА, ЩЕ НАСТОЯВАМ, ПРЕД ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ ЩЕ НАСТОЯВАМ, ТВОЯТА СМЪРТ "валери" ОЩЕ "симеониев" ДА БЪДЕ БАВНА. НЕ БИВА ДА СЕ ОТЪРВЕШ САМО С ЕДИН БЪРЗ РАЗСТРЕЛ.
  • 129 Само ВМРО

    5 3 Отговор
    И жандармерия и бой с палки на всеки 30 метра за тези които не спазват мерките! Вечерен час от 20 часа в центъра на София, а за неокомунистите трошене на кокали ако излезнат на протест след 20 часа!
  • 130 Фъзи

    2 0 Отговор
    Не сме съгласни! Дайте си оставката!
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Затвори се

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Затваряне":

    и не се появявай 3 седмици навън ти и виж какви ще са последствията за теб и тогава пиши отново.
    Такива вируси като теб е добре да изчезнат защото точно такова мислене е вирусно и опасно за цялото.
  • 134 За да ти излизат реклами

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Help Credisimmo":

    явно си отварял техни страници и Google ти изпраща последните ти влизания и ползвания на търсачката.
    На мен такива реклами не ми излизат,а това,което последно съм пазарувал онлайн.
  • 135 Червен скорпион

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "Д р Щросмайер":

    Ти си доктор, колкото аз съм ядрен физик. Няма как ,,целият свят да се карантинира за 3 седмици". Нали се сещаш, че има медицински работници, помощен персонал, комунални услуги и прочие люде, които не могат да си седят у дома. Беше възможно, ако имаше по-адекватни мерки веднага след като свърши летният сезон. И ако не бяхме толкова алчно и долно племе, че за да вземем едни пари от тая щуротия, ще си счупим главата. Оставка!
  • 136 кочо

    0 0 Отговор
    ВАЛЕРКА ЗАЩО НЕ СИ ПИЕШ ДЕЗЕПАМА А .ЗАЩО СИ БЕЗ ДУШЕГУБКА НА УСТУТА А.КАКЪВ БИСТЪР ПОГЛЕД ИМАШ И ПРЕУСПЯВАЩ ВИД.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове