Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 15:20 2 868 115

Радев: Хората измират от хаоса и лошото качество на живот

  • румен радев

Според президента противоепидемичните мерки се вземат на пожар, без да се вземат предвид социални и икономически аспекти, без да се мисли и за последствията от тях

Радев: Хората измират от хаоса и лошото качество на живот - 1
Снимка: БГНЕС

Българите умират не заради коронавируса, а заради хаоса в управлението на кризата, заради напускащите от 10 г. лекари и медицински сестри и от лошото качество на живот. Това каза президентът Румен Радев пред журналисти.

"Умират от лошо качество на живот, от липса на превенция и профилактика и от блокиране на лечението на много други опасни болести“, подчерта държавният глава. Той отбеляза още, че НЗОК се източва, не се правят никакви реформи, закриват се общински болници, а "сега кабинетът се опитва да внуши, че виновни са болните".

Според Радев противоепидемичните мерки се вземат на пожар, без да се вземат предвид социални и икономически аспекти, без да се мисли и за последствията от тях.

Президентът определи Бюджет 2021 като разоряващ. "Следващият кабинет ще бъде поставен в изключително неблагоприятна ситуация – опоскана хазна, фалирали домакинства и бизнеси, липса на приходи и реформи, вероятно и социални напрежения, защото при този бюджет проходите няма откъде да дойдат и социалните разходи неминуемо ще бъдат спрени", каза Радев. Но подчерта, че няма да се първият български президент, наложил вето на държавния бюджет.

Радев не пропусна и темата за неслучилия се нов основен закон. "Конституцията на управляващите приключи още по-срамно, отколкото започна (…) Премиерът използва конституцията, за да спечели още няколко месеца на власт с целта те да правят изборите по техните правила".

На критика бе подложена и политиката на кабинета по въпроса за членството на Северна Македония в Европейския съюз.

"Правителството години наред излъчваше щедри обещания за безусловна подкрепа за членството на Северна Македония в ЕС. Резултатът го виждаме днес – твърде късно и с огромно закъснение правителството се сети, че трябва да отстоява националния интерес и затова сега изпадна в изолация", коментира държавният глава. И допълни, че след „открит и спокоен разговор“ всичко, наследено от Титовия режим, трябва да отпадне от исканията на македонска страна и така ще стане възможно България да подкрепи механизъм с ясни критерии, възможност за верификация и ясни измерители на постигнатия прогрес".

Румен Радев защити решението си да не приеме назначението на бившия външен министър Даниел Митов на дипломатически пост, тъй като принципът му е "да изпраща утвърдени доказани професионалисти от кариерата", които да отстояват интересите на страната.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пууууу

    37 29 Отговор
    ми извади танковете бе, какво чакаш - нали с народа

    Коментиран от #5, #18, #28, #49

  • 2 От мръсният

    54 18 Отговор
    въздух измират повече от Ковид-а. Докараха цялото племе в София.

    Коментиран от #51, #110

  • 3 Софиянеца

    97 35 Отговор
    Така е, президента винаги точен на 100% в заключенията си!!!

    Коментиран от #57, #67

  • 4 Жоро

    37 58 Отговор
    А ти си на пенция и заплата и загуби комисионната от Грипен.Обграден си от шайка пенсионери военни и ченгета.

    Коментиран от #42

  • 5 честен ционист

    26 44 Отговор

    До коментар #1 от "пууууу":

    Танковете нямат акумулатори. И тоя е марионетка и той.
  • 6 Гаргамел

    26 40 Отговор
    Ако се умираше и от слабпумие, то ти отдавна да си предал богу дух

    Коментиран от #69

  • 7 В Стара загора не са мити улиците

    29 20 Отговор
    От последния кмет на Бсп 15 години. Пушилка прахоляк УДЖАС..
  • 8 ПРЕЗИДЕНТ ЛИ СИ

    25 44 Отговор
    ТИ КВО НАПРАВИ СРЕЩУ ТВА ВЕ РУМЕНЧО?! ХОДИШ ПО КОНФЕРЕНЦИИ В ЧУЖБИНА! НАЛИ СИ УЖ ВЪРХОВЕН ГЛАВНОКОМАНДВАЩ, ДАЖЕ ГЕНЕРАЛ! 'убaвo e. хoрaтa ce caмoубивaт oт oтчaяниe и мизeрия. пa e 'увaбo. прoпaгaндa зa кoркумa-НEвирocт, a AEЦ-a им цъфнaл. eм'чи 'убaвo йe. ши вa зaтвaрями. 'бaш убaвo e - ГAРAНТИРAНO OТ OПГ"гeрб"

    Коментиран от #12

  • 9 факт

    24 35 Отговор
    умират от управлението на държавата, а ти предаде народа си!!!
  • 10 Гость

    30 51 Отговор
    Другарю таварищ твоята партия е виновна за сегашното състояние на здравеопазването и на всички други опазвания. Просто не става и чеп за зеле от теб и твоите другари
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ЗаПУМНИ НЕ сме Президентска

    22 16 Отговор

    До коментар #8 от "ПРЕЗИДЕНТ ЛИ СИ":

    Република А ПАРЛАМА МЕНТА рна такава с всички последствия от това...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 САМО КАЗВАМ

    29 47 Отговор
    ТОЯ ПРЕЗИДЕНТ СЪВСЕМ Е ИЗТРЕЩЯЛ......И С ПАМЕТТА НЕЩО ГО НЯМА НИКАКЪВ,ДО ВЧЕРА ИЗКАРВАШЕ ХОРАТА НА ПЛОЩАДА,ДА СЕ ЗАРАЗЯТ ХУБАВО,КАЗВАШЕ ЧЕ НЯМА ВИРУС И ПРАВИТЕЛСТВОТО ПЛАШИ С ТРУПОВЕ НАРОДА........ДНЕС ПЕЕ ДРУГА ПЕСЕН.....ДРУГ МУ Е ВИНОВЕН......ЕСТЕСТВЕННО НЯМА ВИНА КУМОНИСТА......

    Коментиран от #43

  • 15 замислен

    27 32 Отговор
    Кога цяла Европа беше в блокада и никой не знаеше нищо за новата китайска кашлица а болниците препълнени - този започна да си играе с популистки методи "да се върнем към нормалността" и вдигнато юмруче. Определено боко и компания не са от най-кадърните но вместо да се погрижат за хората този ги притискаше да правят глупости. Да напомня ли мантрата че 1200 лева пътека са само за крадене а това е просто някакъв грип? Сега умират хора, умират и нека този дето се бореше за властта във стил - служебен кабинет и извънредно положение до другата есен да си седи на задника. Ако беше докопал кокала щяхме да сме в карантина като гърците вече.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Ха ха

    37 24 Отговор
    Смешни герберастски тролчета.Все по - малко и все по-прости.
  • 18 Танкист от БНА

    30 5 Отговор

    До коментар #1 от "пууууу":

    Желю-Джабата ги подари на Северомакетата-дето сега ни плюят,а ти ги продадоха...
  • 19 Дабе да

    25 27 Отговор
    Те сигурно и в другите стани от хаоса и лошото качество на живот, а не от вируса умират. Този си е много тъп, загубен и некадърен. Те затова те изхвърлиха като мръсно коте като отиде на международна среща въпреки, че знаеше че си контактен на заразен.
  • 20 БиБи Кинг

    28 29 Отговор
    Хубави,големи,изразителни уши,ма помежду них ништо!

    Коментиран от #23

  • 21 мдаа

    43 23 Отговор
    Гербаджиите не могат и на малкият му пръст да стъпят!

    Коментиран от #70

  • 22 !!!?

    24 15 Отговор
    Не са виновни болните, а Фигуранта е виновен, че цяло лято разнасяше със Зайчарника си вируса и в последното кътче на страната !

    Коментиран от #71

  • 23 замислен

    28 18 Отговор

    До коментар #20 от "БиБи Кинг":

    Съгласно един стар виц кога "оня горе" раздавал акъла седнал на един мост защото всички минавали от там и раздавал, него ден за беда военните имали учения и минали под моста през реката.
  • 24 Чичак

    26 15 Отговор
    Точно. Бойко, оставка
  • 25 ПЕНКО

    23 24 Отговор
    " АЗ СЪМ РУМЕНО ЧОВЕЕЧЕ...НА ЕДНИТЕ МИЛ ДРУГАР ... НОСЯ ПЛИКАЗНИ ЛЪЖИ И ПЛЯАСКИ -ВЪВ ТОРБАТА ЦЯЛ ТОВАР ...ТРАЛАЛА -ТРАЛАЛА - ТРАЛАЛА СЪМ ТРАЛАЛА " !!!!!!!!!!!!
  • 26 Този

    28 20 Отговор
    съвсем тотално и необратимо фиряса вече, беше смешен до едно време ама вече взе да става противен.
  • 27 Коко

    27 21 Отговор
    Интересно дали освен да критикува президентът може да предложи нещо съществено. Едва ли. Иначе отдавна да го е направил.
  • 28 Хахаха

    23 13 Отговор

    До коментар #1 от "пууууу":

    Проблемът е че джипките вървят, а танковете НЕ ! Не само, че България няма армия, но и МЪЖЕ НЕ ОСТАНАХА !!!!!! Къде сте като трябва да се протестира ??????????

    Коментиран от #32, #36

  • 29 Верно ли

    23 18 Отговор
    Не е популярно и популистко да се чува истината от президента, а? Под всяка статия за президента пълно с трол, бе! Ааа, и за протестите.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 БСП за България и Радев

    20 15 Отговор
    Моля ви генерал Радев, обявете военно положение, качете се на някой изтребител и освободете България!!!
  • 32 Как къде

    16 11 Отговор

    До коментар #28 от "Хахаха":

    Тук са да тролят! Само тук са мъже! 😃
  • 33 оня с коня

    21 16 Отговор
    А ЗАЩО ДО СЕГА Вие бе Некадърници такива от БСП - Партията с чиито Гласове стана Президент НЕ СПЕЧЕЛИТЕ ИЗБОРИ и не оправите нещата?А отговорът е Безмилостно логичен:Защото Народът ва БГ НЕ ВИ ВЯРВА и помни какви ги сътворявахте колкото пъти и да управлявате!Да- най-лесно е да се критикува отстрани,но ВИЕ КОНКРЕТНО Комуняги нагли да направите нещо Съществено за подобряване на Живота,просто е вън от Възможностите ви!
  • 34 РУМЕН РАДЕФФФ

    16 13 Отговор
    ЕИИИИИ.......ЕДНО ИЗКАЗВАНЕ НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ БЕ ЕИИИИИ......ОТДЕ ДА ЗНАМ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОМНЯ КВО САМ КАЗАЛ ПО РАНО БЕ ЕИИИИИИ....ИМА ЕДНИ СЕИРЖИЙ ДЕТО САМО ТОВА ГЛЕДАТ БЕ ЕИИИИИИ......И ИСКАТ ДА ТЕ ИЗКАРАТ ВИНОВЕН БЕ ЕИИИИИИШИЕ.....

    Коментиран от #40

  • 35 Behemoth

    13 11 Отговор
    Баце е нашият Мойсей ...води ни през гербераската пустиня докато измрът всички помнещи комунистическият режим на фараона от Правец....
  • 36 Шамара

    19 11 Отговор

    До коментар #28 от "Хахаха":

    За тия насмъркани келеши и дърти подпухнали пияндури, от Орлов мост ли говориш? Те ли са мъже?
  • 37 Чонкин

    13 15 Отговор
    Хихи,гербавите яко са се изкоркали :)
  • 38 !!!?

    24 12 Отговор
    Фигуранта за пореден път доказа, че не е Радев, а ЗлоРадев !!!?

    Коментиран от #52

  • 39 Фатмадев

    12 5 Отговор
    Точно от тези неща умират, така е...От вируса нищо им няма😂
  • 40 По важно е че

    11 4 Отговор

    До коментар #34 от "РУМЕН РАДЕФФФ":

    Може да натиска червения бутон за ракетите в миг 29.Да ви кажа че бьрзината на мисьлта и сьобразителността НЯМАТ нищо общо с харизмата на оратор от типа бб.

    Коментиран от #59

  • 41 Щерю

    21 12 Отговор
    До вчера,нямало вирус,като му биха шута от естония,имало вирус.Безхаберие и цинизъм на един превратаджия с 15 000 заплата и всичко безплатно в резиденцията.Паразит

    Коментиран от #44

  • 42 КОНТРАТА

    13 10 Отговор

    До коментар #4 от "Жоро":

    На % е Дебелака от ми истерство на отбраната и ни набута с 3 000 000 000 лв за да прибере 20% комисионна от краварите =400 000 000!
  • 43 Българка

    13 15 Отговор

    До коментар #14 от "САМО КАЗВАМ":

    Не президентът, а вожда ти и Каскет изкараха хората на площада с престъпното управление
  • 44 Тая мантра

    10 6 Отговор

    До коментар #41 от "Щерю":

    до кога? Месеци едно и също! Бъгнахте ли се? Тези преди него бяха слугинаж на властта, за разлика от него, застъпил се за хората! А ти? Освен да се продадеш за нищо, какво направи? Че седна и да акаш пред всички ни!
  • 45 Защо на

    15 9 Отговор
    празната глава,и викат "държавната глава"? Ходете на Бузлуджа с другарите ти,качете се на "чинията",и право на Марс!
  • 46 Българка

    11 10 Отговор

    До коментар #30 от "!!!?":

    Какъв вирус през лятото и то на открито ? Колапсът започна октомври!

    Коментиран от #58

  • 47 Чочо

    14 6 Отговор
    Окензал се фашистки превратаджия.
  • 48 Млада протестърка

    15 9 Отговор
    Фуражката пак дрънка празни приказки. Няма кой да му вярва на простотийте. От сега се застрахова за бъдещо неуспешно управление на БКП. ОСТАВКА ЗА НАГЛЕЦА С 15 К ЗАПЛАТА.
  • 49 Румен Радев

    13 10 Отговор

    До коментар #1 от "пууууу":

    вдигна юмрука пред камерите и призовава „Мутри вън“, а зад камерите прави назначения и договорки с ГЕРБ.
    Вече няма съмнения, че Радев играе двойна игра, защото серията от бързи негови действия в акредитирането на гербери на дипломатическа служба в чужбина разкри, че той е човекът на ГЕРБ в президентството.
    Радев гръмко обяви преди време, че ГЕРБ ще фалшифицират изборите, а наскоро сам се опроверга като назначи във всички ключови посолства по света кадри от висшия ешалон на ГЕРБ – управляващата партия, която ще организира и прави изборите в чужбина. Тоест вотът зад граница ще се контролира от ГЕРБ, тоест нищо ново, напротив – потвърждава се и подозрението, че се готви фалшифицирането и на следващите избори, а сам президентът ще е помагач за поредната машинация.

    Коментиран от #53, #54

  • 50 Капиталист

    12 8 Отговор
    Вcички фирмaджии трябвa дa бъдeм cъпричacтни c тeзи, кoитo щe ги зaтвoрят утрe. Извинявaйтe, нo в eдин хипeрмaркeт или нa пaзaр имa oкoлo 20-30 пъти пoвeчe хoрa в зaтвoрeнo прocтрaнcтвo oткoлкoтo в eдин мoл и oкoлo 120-150 пъти пoвeчe хoрa oткoлкoтo в eдин рecтoрaнт или фитнec, или кинoзaлa! Тaзи нaрeдбa нaмириcвa или ce прaви oт нeaдeквaтни и мaлoумни хoрa! До тези чиито бизнеси са затворени от утре! Нямате много голям избор! В България или умирате от коронавирус или от глад, но второто е много много вероятно, така че в понеделник си отворете ресторантите, фитнесите, сладкарниците. кината и магазините в моловете защото така и така ще фалирате, а помощ няма да получите. Борисов след няколко месеца ще каже, че ви е помогнал, а той е комунист който се мисли за демократ, всъщност не прави разлика между двете и ще е помогнал на всички комунисти в България, които ги мързи да работят и техните семейства, а ще си мисли, че ви е помогнал на вас! И не му се сърдете той ‘’не е виновен’’ и наистина си мисли, че ‘’ви помага’’, а това вече е от компетенциите на медиците! Отворете всички и да видим как ще ви глобят всичките! Нямат такъв ресурс и не плащайте данъци и осигуровки за да се сетят, че тези милиарди които ги дават от ЕС за българския бизнес не са само за комунистите и техните семейства и фирмите близки до ГЕРБ, а за всички предприятия в България!
  • 51 Българи

    7 8 Отговор

    До коментар #2 от "От мръсният":

    зад граница недоволстват от политиката на лицемерие на Радев, която поставя под въпрос изборите, защото той уреди ГЕРБ да ги прави. Вече има брожения и в средите на дипломатическото тяло.
    Радев подарява на ГЕРБ вота на българите зад граница. Ако има нарушения и злоупотреби отговорност ще носи той и заминалите с неговия подпис висши кадри на ГЕРБ.

    Коментиран от #56

  • 52 Българка

    12 18 Отговор

    До коментар #38 от "!!!?":

    Румен Радев е достоен български президент, с покрепа на повече от 70% българи, а ти си подлога на мафията

    Коментиран от #63

  • 53 Ето го и

    7 6 Отговор

    До коментар #49 от "Румен Радев":

    доказателството: Радев изпратил цели петима зам.-министри от ГЕРБ само от в МВнР в посолствата ни по света – Валентин Порязов (Атина), Константин Димитров (Хага), Тодор Стоянов (Рим), Юрий Щерк (Женева), Петко Дойков (Белград), постоянният секретар на Николай Младенов в МО – Николай Милков (Париж), съветникът на Бойко Борисов – Ангел Чолаков (Анкара), служебният премиер на Плевналиев – Марин Райков (Лондон), говорителят на МВнР в ГЕРБ-2 – Радко Влайков (Сараево), главният секретар на МВнР в Борисов-1 – Ради Найденов (Берн), близките до Бойко Борисов – Миглена Плугчиева (Подгорица) и Димитър Абаджиев (Рияд).
    Има още десетки назначения, но тези са сред най-знаковите.
  • 54 Ходи се

    4 7 Отговор

    До коментар #49 от "Румен Радев":

    наспинкай и ела пак да пробваш да кажеш нещо! Може и да излезе нещо малко по смислено! 🤣🤣🤣
  • 55 ха-ха

    14 6 Отговор
    Ти мислиш ли за последстаията като вдигаш по юмручето бе пигнвин??
  • 56 Българка

    9 10 Отговор

    До коментар #51 от "Българи":

    И как точно Радев подарява гласовете на българите в чужбина на ГЕРБ? Бегай за хапчета!!!!
  • 57 След думите

    7 4 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянеца":

    на БСП лидерката, че е твърде рано да се каже дали президентът Радев ще бъде подкрепен за втори мандат.
    Силно разтревожен от това изказване Радев започнал ударно да привлича червените кметове през главата на лидерката на партията. Обещавал им власт , финансови облаги и апетитни постове при нов негов мандат.
    Първият, който се е оплел в мрежата на жадния за власт президент е Пенчо Милков от Русе, който с свое интервю днес заяви:
    Не виждам пречки Румен Радев да бъде подкрепен за нов мандат – той остана верен на принципите, които заяви през 2016 г., и върна авторитета на президентския пост.
    Според запознати Радев отдавна си давал сметка, че Корнелия дава заден по отношение на неговата кандидатура и затова вече бил твърдо решен да превземе партията отвътре, байпасирайки тежко водачката на социалистите. Залогът бил голям, защото съпругът на Деси Радева знае, че без подкрепата на БСП явяването му на избори е химера.

    Коментиран от #61, #65, #66

  • 58 !!!?

    6 3 Отговор

    До коментар #46 от "Българка":

    "Колапсът" при жените идва след девет месеца !!!?

    Коментиран от #83

  • 59 РУМЕН РАДЕФФФ

    11 5 Отговор

    До коментар #40 от "По важно е че":

    ТИ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО ПЪТИ СЪМ НАТИСНАЛ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН ЗА РАКЕТИТЕ БЕ ЕИИИИИИ......КАЖИ МИ ,ЧЕ АЗ НЕ ЗНАМ БЕ ЕИИИИШИЕ....
  • 60 666

    12 5 Отговор
    Тоя пак започна да ръси глупости. 🤬🤬🤬🤬🤬🤬
  • 61 Казах ти

    2 6 Отговор

    До коментар #57 от "След думите":

    да дремнеш малко, че много глупости бълваш вече! После ела да пробваш да изкараш нещо различно от Ако! И тогава ако не стане, си много загазил от устройството на раменете ти!
  • 62 !!!?

    10 2 Отговор
    С това "тълкуване" Дончева директно приканва за убийството на Борисов !
  • 63 Иво

    8 3 Отговор

    До коментар #52 от "Българка":

    Ти явно не си "българка" 🤩🤩

    Коментиран от #72

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Залудо

    7 7 Отговор

    До коментар #57 от "След думите":

    си писал драги, президентът кой знае каква власт няма, властта е изцяло в ръцете на правителството.
    Айде сега улево тtulup и да правиш като вятъра.

    Коментиран от #68

  • 66 Залудо

    6 6 Отговор

    До коментар #57 от "След думите":

    си писал драги, президентът кой знае каква власт няма, властта е изцяло в ръцете на правителството.
    Айде сега улево ту
  • 67 С АТ А Н А !!!!!!

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянеца":

    Какви заключения !?!? Бедите, хаос, мизерията в България са предизвикани от този ....обед нител ! Кой се развяваше по Шипка, размахваше юмрук и викаше, че няма такава болест. Кой хукна да се лекува от това що го няма! Кого ще измита, ще изкарва армията ако задържат нарушителите на всякакви закони ! Удивителна наглост! Давност за хилядите смъртни случаи няма! Правещия се на Че Гевара, отровно трио, мънгърчо, тези без маските, тези носят пълната отговорност за срива на Бизнеса в. България и хилядите смъртни случаи ! Българите НЕ. СМЕ.
    БАЛЪЦИ ! КОГО ЛЪЖЕТЕ,

    Коментиран от #77

  • 68 Има лек сложи

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Залудо":

    Си морска сол или люти чушки и си ОК
  • 69 Мазньо

    3 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гаргамел":

    Ти как си жив още...
  • 70 АнтиГРОБ

    12 10 Отговор

    До коментар #21 от "мдаа":

    Всичките герберасти не струват и колкото калта под ноктите му! Рядко умен и интелигентен мъж! Достоен!

    Коментиран от #80

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Дано ти да

    2 5 Отговор

    До коментар #63 от "Иво":

    не си! Че по голям срам от продажник, няма!!!
  • 73 Ни бой са ба

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    В Беляне ща изликуват ! Ти само мразиш козлодуйчо там ша заобичяш !
  • 74 ген Деса

    7 8 Отговор
    Прибирай се да изчистиш,сготвиш,просни прането! Стига си мучал! Аз отивам на пазар,и още нещо с охраната!!!

    Коментиран от #75

  • 75 По драскай

    2 4 Отговор

    До коментар #74 от "ген Деса":

    още малко глупости за някоя жълтичка, пък после пазара! 😁😁😁
  • 76 така така

    9 9 Отговор
    Хората измират от простотията ти.. Радев.
  • 77 Софиянеца

    5 4 Отговор

    До коментар #67 от "С АТ А Н А !!!!!!":

    Ти не си нормален затова си и евтин клолн!

    Коментиран от #82

  • 78 Детектив

    4 3 Отговор

    До коментар #30 от "!!!?":

    Тома Биков, ти ли си, Биче? Лъсваш, личи ти...и като БиБи Кинг лъсваш..един трол с една камара никове смради тука, бива ли тъй, Биче!?
  • 79 Duromo

    8 5 Отговор
    Влезнаха да тършуват в президентството по шкафчета обаче на секвоя не влезнаха да тършуват в гардеробите и нощните шкафчета! България се управлява от хунта.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 а бе

    9 6 Отговор
    а бе румба така ще те запомня с това че казваш в българия няма корона вирос каза го на вр шипка и продължаваж да манипулиряш хората твоето президенство ще се запомни с това че наложи вето на всички гласувани закони и ще си останеш в истрията като румбата ветото
  • 82 селяндур

    4 2 Отговор

    До коментар #77 от "Софиянеца":

    Некадърни злобни, освен обиди и клевети друго нееее можете! Пълните София и ефира с газове! ХА ХА ХА
  • 83 Българка

    3 5 Отговор

    До коментар #58 от "!!!?":

    А при такива като тебе трае цял живот
  • 84 Матей

    1 12 Отговор
    Няма смисъл от много приказки,драги ми сеньор президенте,трябва само да способстваш за свалянето на хунтата и изграждане на антибойковско управление и проруско.Тогава да видиш как ще потръгне на българския народ,за десетина години ще си върнем оня стандарт на живот отреди 1989г.Чорбаджилъка ще се спихне,както и всички негативни явления,късащи нервите на народа.Няма да има ковид-мовид,като изкараш свестните хора начело,американците--аут и от това държавата ще живне.Сваляй ги,докато не е станало късно и да е станало като в дивия запад,в един момент може и ислямистите да се активизират,и турците да нахлуят,бедно ти е въображението.

    Коментиран от #90, #94

  • 85 Любопитен

    7 5 Отговор
    Ама ти си харчиш голямата заплата и само глупости ръсиш, млъкни за малко остави умните хора да работят за доброто на България

    Коментиран от #87

  • 86 Червена тиква

    9 4 Отговор
    Получавам газове като го видя този ,отивам да се обезвъдуша

    Коментиран от #89

  • 87 Кои са

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "Любопитен":

    тези умни хора и кой работи за България? 😁😁😁🤣😃😃😂😂😂 Да не ти плащат за клоун, че ги заприказва тези смешните! 🤣🤣🤣
  • 88 ОХО БОХО

    5 2 Отговор

    До коментар #64 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ЕЛА ПРИ ДОКТОР ОХО БОХО........ЩЕ ТИ ОПРАВИ ФИСУРИТЕ.....И ЩЕ СПРЕШ ДА РЕВЕШ....
  • 89 Дано и не

    3 2 Отговор

    До коментар #86 от "Червена тиква":

    се върнеш! Ще намалее простотията! 😃😃😃
  • 90 Лелееееее

    6 3 Отговор

    До коментар #84 от "Матей":

    Каков "стандарт" беше преди 1989 година !!!!!!!!! Кой вИ лъже и защо вярвате ?! Има Хиляди документи и свидетели ! Глад, купони, думичка да кажеш те смазват, до Ахтопол с разрешение на партииния секретар (в открит лист), пенсии по - три 3 долара, Гърция на почивка(незбъднати мечти за нормалните Българи)! С бесилките и ковчезите по сегашните улици, това ли показвате на Българите, Мноооого вИ "обичаме" значи!

    Коментиран от #92, #98

  • 91 Историк

    7 2 Отговор
    Мунчо, нали ти живееш на нашия гръб със заплата 15 890 лв + пенсия 1200 лв. Безплатен транспорт, представителни и много други привилегии.Ако толкова много милееш за народа, цялото президентство се откажете от заплатите

    Коментиран от #93

  • 92 Нещо омеша

    2 0 Отговор

    До коментар #90 от "Лелееееее":

    има няма 10 години във фактите които си изброил! Явно ти е угодно тъй и те устройва! Няма значение! Има и верни неща за преди 1989 които си написал все пак!

    Коментиран от #103

  • 93 А защо

    1 4 Отговор

    До коментар #91 от "Историк":

    пък и Борисов да не се откаже? И той на нашият гръб живее, но за капак и краде от нас! Та нещо много ти куца глупавата мантричка! Не мислиш ли? Прощавай, не можеш! 🤣🤣🤣
  • 94 Д. Петров

    5 3 Отговор

    До коментар #84 от "Матей":

    Ти и такива като теб, сте доказателство, че Господ и ковид няма! Иначе най-после щяхме да сме свободни напълно, от русляшкото робство!
  • 95 ПРАВ Е. .ИМАМЕ

    4 7 Отговор
    НОРМАЛЕН И ЧОВЕЧЕН ПРЕЗИДЕНТ. .НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ШАНС СРЕЩУ ХУНТАТА КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ! !
  • 96 Аве Адолф Хайл

    7 3 Отговор
    Жалък червен демагог на московска издръжчица ..............
  • 97 Бат Вальо

    6 1 Отговор
    Нали знаете как се наричат "хората", които се възползват от всяка криза и катастрофа, газят върху трупове и грабят каквото си искат, включително и власт - МАРОДЕРИ!!!
  • 98 Малееееее

    1 2 Отговор

    До коментар #90 от "Лелееееее":

    А преди сто години въобще не се ходеше на море. Даже и моторни коли нямахме.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 чичо

    8 4 Отговор
    Още ли мислите,че Радев не е престъпник?Той ни докара първото място по смъртност.

    Коментиран от #101

  • 101 Ние мислим

    2 4 Отговор

    До коментар #100 от "чичо":

    ама ти кога ще почнеш? Чичо си станал, а за жълтици драскаш! Срам!

    Коментиран от #104

  • 102 !!!?

    6 1 Отговор
    Само един подлец като Фигуранта може така безочливо да обвинява хората които се борят срещу COVID Пандемията коята той нарече Провокация и месеци наред нехаеше, и разнасяше с Бабикянските си орди заразата по всяко кътче на страната !!!?
  • 103 Другия с коня

    3 2 Отговор

    До коментар #92 от "Нещо омеша":

    Те,червените цървули не могат да броят до повече от10.....И не им и трябва- така си живеят щастливо...Всичко са забравили какво е било преди тези десет години...Все едно тогава са се родили...Щастливци...Ние помним 45 години Руска Окупация,Лукановата зима,Виденовата зима,Тройни коалиции,Станишев и финансови погроми....Три фалита на Държавата....Що помним- ти ми кажи...Абе ,живей щастливо все едно си роден преди Десет години....

    Коментиран от #105

  • 104 чичо

    3 2 Отговор

    До коментар #101 от "Ние мислим":

    Пенсионер съм от ВВС,колега на Радев,с добра пенсия,имам и фирма и никой не и пречи,в партии не членувам и повтарям,Радев е престъпник.А вие с какво мислите,очевадното не виждате.

    Коментиран от #106

  • 105 Ти хубаво

    1 1 Отговор

    До коментар #103 от "Другия с коня":

    помниш, ама избирателно! Устройвате така! Няма лошо! Като не можеш да споменеш и последните 10 години ти бяга истината! Еднозначна е! Истината няма едно лице! Като си готов за съществен разговор, заповядай! Да си чешем езиците с празни приказки, няма нужда! 😃

    Коментиран от #108

  • 106 Ами очевадното

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "чичо":

    от пик и блиц не го виждам! Прав си! А ти защо го виждаш, не знам? Звучиш малко като "Крадецът вика дръжте крадеца"!
  • 107 666

    1 1 Отговор
    Като си главнокомандуващ изкарай тия дебели тювлеци от армията покажете по едно коремно.
    Ти можеш едно правиш.
    АЗ ще ви покажа как се правят 7.
  • 108 Другия с коня

    6 2 Отговор

    До коментар #105 от "Ти хубаво":

    Виж,няма как да поведеш Народа цяло лято по площадите след Корона вирус Пандемия в цяла Европа,да Провокираш и подкрепяш Четири Всенародни Заразявания и после да обвиняваш друг.....Ами Ти си Престъпника....Ти си Изменил на Народа си....Ти си Изменник...Сега брой Труповете....

    Коментиран от #109

  • 109 Казах ти

    1 3 Отговор

    До коментар #108 от "Другия с коня":

    че не ми се коментират празнословия! Истината ти казах не е едностранна никога! Мантрите от пик и блиц ги коментирай там! Когато разбереш кой управлява държавата, чий подлоги са Гешев и Борисов, ще знаеш и истината за "кой изкара народа"? Тогава ще може да комуникираме! Сега е излишно! Освен лъжи и глупости, няма какво да ми кажеш и аз няма как да те разбера! Това което аз ще ти кажа, също няма да разбереш! Не си узрял още!

    Коментиран от #111

  • 110 бенчман

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "От мръсният":

    Само лешпери и натегачи ги тегли съм Софето.
  • 111 Другия с коня

    3 0 Отговор

    До коментар #109 от "Казах ти":

    Ами добре.Няма да коментираме Празно словия.....Тогава поне да си кажем Наздраве....Това е нещо Съществено в условия на Пандемия...Да бъде Здраве....На здраве....

    Коментиран от #112

  • 112 Разбира се

    2 0 Отговор

    До коментар #111 от "Другия с коня":

    щ си кажем! Наздраве!
  • 113 УСРО БОЛШЕВИШКИ

    5 1 Отговор
    И НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПОМИАР ИМА ПОВЕ ДОСТОЙНСТВО ОТ АДЮТАНТЪТ НА РЕШЕТНИКОВ.

    Коментиран от #115

  • 114 Употребените хора

    3 1 Отговор
    КАТО ТИ ГЛЕДАМ НАГЛАТА МУТРА НУЩО ЧУДНО ЗАЩО НАРОДА СПОМЕНАВА ТЕБ И РОДНИНИТЕ ТИ С КЛЕТВИ.
  • 115 Напиши в

    1 2 Отговор

    До коментар #113 от "УСРО БОЛШЕВИШКИ":

    гугъл пик и блиц и ще попаднеш на точното място! 😃 Тук няма да ти разберат изтърканите мантри! Там са твоите хора, равни по интелект с теб и ще си се разбирате екстра!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове